ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 30 March 2009

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΌ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΈΚΤΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΥΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠOΔΕΙΞΕΙΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΕΛΑΣΓΏΝ
ΠΡΟΣΟΧΉ! ΑΚΑΤ'ΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ Κ'ΑΤΩ ΤΟΝ 20 ΕΤΏΝ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΈΣ ΛΌΓΟ ΑΙΦΝΊΔΙΑΣ ΕΠΑΦΉΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΗ ΓΝΏΣΗ







ΚΑΤΕΒAΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΏ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html

Thursday 26 March 2009

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!

Ολοκληρο το κειμενο εδω ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!!
ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΑΓΝΟΟΎΝ,ΕΠΕΙΔΉ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΊΔΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΟ ΥΠΌ ΙΣΡΑΗΛΙΝΉ ΚΑΤΟΧΉ 'ΑΘΛΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:




ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΕΔΏ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

Tuesday 24 March 2009

ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΈΔΙΑ ΉΡΘΑΝ BOUMERANG ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΈΣ....Η ΑΠΟΘΈΩΣΗ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΊΑΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ

ΠΡΟΣΟΧΉ! ΑΚΑΤ'ΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ Κ'ΑΤΩ ΤΟΝ 20 ΕΤΏΝ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΈΣ



Sunday 22 March 2009

Οι αστρονήες Σ.Ο. - Σ.Ι. επιτηρούν το ηλιακό μας σύστημα ήδη από το 1984 με πλανήτες μάχης τάξεως μεγέθους σελήνης στους 3 εξωτερικούς πλανήτες απολύτ

Οι αστρονήες Σ.Ο. - Σ.Ι. επιτηρούν το ηλιακό μας σύστημα ήδη από το 1984 με πλανήτες μάχης τάξεως μεγέθους σελήνης στους 3 εξωτερικούς πλανήτες απολύτου ανδρομέδιας κυριαρχίας

Αρχές δεκαετίας του 1980.


http://www.youtube.com/watch?v=2iDmaB5BxzA

Βίντεο του προέδρου των ΗΠΑ Ροναλντ Ρήγκαν (εμπνευστή και προωθητή του προγράμματος Πρωτοβουλία Στρατηγικής Αμυνας ή αλλιως "πολέμου των άστρων").. ενός προγράμματος με μπατζετ δισεκατομμυρίων για ανάπτυξη εξωτικών δορυφορικών όπλων πλάσματος, ακτινων λειζερ και κανονιών σωματιδιών.Το πρόγραμμα υποτίθεται ήταν για την δημουργία διαστημικής ασπίδας εναντίον των πυρηνικών κεφαλών.. Όμως σε αυτές τις ομιλίες του στα ΜΜΕ και στον ΟΗΕ ο υψηλόβαθμος μασόνος Ρηγκαν* αφήνει να εννοηθεί εμέσως πλην σαφώς και στον νοήμονα παρατηρητή που ξέρει να "διαβάζει ανάμεσα στις γραμμές" ότι η πραγματική σκοπιμότητα του "πολέμου των άστρων" δεν ήταν τα πυρηνικά της συμπαχνιακής ΕΣΣΔ αλλά η κοινή γήινη αντιμετώπιση μιας μη προσδιοριζόμενης εξωγήινης "απειλής" καλώντας τα έθνη του ΟΗΕ να ενωθούν ενάντια σε αυτή την "απειλή"!!Παράλληλα εκείνη την περίοδο από τους κινηματογράφους παίζονταν η γνωστή τριλογία "Πόλεμος των άστρων" που είχε ως θέμα της την επανάσταση των Τζεντάι (Σεντάϊ-Τζιουντ-Ιουδα-Γιαχβεχ) εναντίον της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. (Γαλαξιακής ενόμου ιεραρχίας Σ.Ο.). Ο πρόεδρος έκανε συχνές αναφορές σε αυτή την ταινία που έδωσε και το όνομα της στην πρωτοβουλία στρατηγικής άμυνας.
Άμυνας όμως πραγματικά εναντίον ποιου;; Το παρακάτω κείμενο της ΟΕΑ έτους 1984 εξηγεί.

Θέμα: Ανακοίνωση J.P.L. – NASA και στρατηγικές προεκτάσεις

ΠΡΟΣ:
ΓΕΕΘΑ
Μέσω ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
Μέσω ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
Κον ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Κείμενο με αφορμή δημοσιεύματος ΜΜΕ «Ταχυδρόμου» Βόλου Πέμπτη 30-8-1984

Δημοσίευμα "Ταχυδρόμου":
«ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ – ΤΕΡΑΣ»
ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ;

ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΛΕΕΙ Η ΝΑΣΑ

Ν. ΥΟΡΚΗ, 29. – Ένας «αστεροειδής – τέρας» θα συγκρουστεί με τη γη και θα προκαλέσει καταστροφή χειρότερη από εκείνη ενός ενδεχόμενου πυρηνικού πολέμου!
Αυτό υποστήριξε ο διακεκριμένος Αμερικανός επιστήμονας δρ. Γιουτζήν Μαλόρ, ο οποίος μάλιστα είναι της γνώμης ότι σύμφωνα με «σαφή επιστημονικά δεδομένα» μια παρόμοια σύγκρουση έγινε πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια και είχε αποτέλεσμα την εξαφάνιση των δεινοσαύρων από προσώπου γης.
Ωστόσο η ΝΑΣΑ, απάντησε στην ανησυχητική αυτή επιστημονική ανακοίνωση με μια καθησυχαστική δήλωση: Η σύγχρονη διαστημική τεχνολογία λέει, μας έχει εξασφαλίσει τα μέσα τα οποία θα μας επιτρέψουν με ένα πολύ απλό τρόπο να εκτρέψουμε τον «αστεροειδή – τέρας» από την επιθετική πορεία του: Να εκτοξεύσουμε εναντίον του έναν ειδικό πύραυλο!
Δεν διευκρινίζεται όμως στην ανακοίνωση του Αμερικανού επιστήμονα πότε ακριβώς θα γίνει η σύγκρουση του «Αστεροειδούς – τέρατος» με τη Γη.
Ακολουθεί το κείμενο – απάντηση της O.E.A [τμήμα επιστημών – τεχνολογίας ].:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η παρούσα θα έπρεπε να αποσταλεί απ’ευθείας στο ΓΕΕΘΑ, λόγω υποτιθέμενης αρμοδιότητος. Αυτό εσκόπευε να κάμει η Ο.Ε.Α. Αθηνών, η οποία πολλάκις κοινοποίησε στο ΓΕΕΘΑ εγκυκλίους περιέχουσες δεδομένες αναλογίες πραγματικότητος και αλληγορικού μύθου.
Γίνεται εξαίρεση τώρα, δεδομένου ότι υπάρχουν ειδικοί λόγοι συσχετισμού της πρώτης επιστολής που σας άφησα με εντολή ηγεσίας της Ο.Ε.Α., και του περιεχομένου της παρούσης.
Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, η Ο.Ε.Α., με την παρούσα δεν θα θέσει και πάλι σε δοκιμασία την νοημοσύνη του ΓΕΕΘΑ, με ασκήσεις διαχωρισμού της πραγματικότητας από τον αλληγορικό μύθο. Το κείμενο που ακολουθεί δεν περιέχει αλληγορικούς μύθους που «χρυσώνουν το χάπι» και φαιδρύνουν την πραγματικότητα για να αποφευχθεί πανικός και σοκ, αλλά προορίζεται για «ενήλικους» εγκεφάλους. Η Ο.Ε.Α. πιστεύει ότι αρκετά κράτησε η παιδεία των «ανήλικων» εγκεφάλων του ΓΕΕΘΑ με αλληγορικά κείμενα.

ΘΕΜΑ: Το J.P.L. Διαστημικών Ερευνών της NASA με υπογραφή του φερεφώνου της επιστημονίσκου ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΜΑΛΟΡ, διοχέτευσε στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία «είδηση» περί προσεγγίσεως «αστεροειδούς – τέρατος» που δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα στον παγκόσμιο τύπο με την … ενθαρρυντική διαβεβαίωση από ΝΑSA ότι «θα αντιμετωπισθεί με ειδικό πύραυλο».
Η Ο.Ε.Α. κάνει γνωστό στο ΓΕΕΘΑ ότι με καταγραφή MONITOR εστιάσεως ακτινοβολίας τριτογενών ταχυτήτων C*10^12 στις χαμηλές συχνότητες του φάσματος, αντίστοιχες των υπερύθρων του φάσματος C, προκύπτει ότι το «τέρας» δεν είναι φυσικός αστεροειδής αλλά τεχνητό σφαιρικό σκάφος που συνοδεύεται από στόλο μικρότερων σκαφών, και βρίσκεται στο ύψος τροχιάς πλανήτου Ποσειδώνος.
Δεύτερο πανομοιότυπο «τέρας» έχει ανακόψει την πορεία του στο ύψος τροχιάς Πλούτωνα.
Τα δύο γιγαντιαία σκάφη και οι αντίστοιχοι στόλοι συνοδείας των εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα τον Ιανουάριο του 1984 σε παράλληλη πορεία από την κατεύθυνση του Αστερισμού Δράκοντος. Διεχώρησαν την πορεία τους στο ύψος τροχιάς Πλούτωνα.
Από το ψηφιακό σύστημα απεικονήσεως ΜΟΝΙΤΟR προκύπτει ότι το «τέρας» της εγγύτερης τροχιάς έχει δεδομένη διάμετρο, αυξομειούμενη ταχύτητα, τεθλασμένες καμπύλες πορείας, και εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, φασματοσκοπικώς απροσδιόριστου κράματος.
Τα ΜΟΝΙΤΟR εστιάσεως τηλεσκοπίσεως με διαβάθμιση C*10^18 απεικονίζουν στην εσωτερική του «ακτινογραφία» μια αρχιτεκτονική ασύλληπτης πολυπλοκότητος κατά ομοαξωνικούς κυλίνδρους προς τον κύριο κυλινδρικό άξονα περί τον οποίο στρέφεται το σφαιρικό σκάφος.
Ο εντοπισμός των δυο σφαιρικών σκαφών έγινε τυχαία από σάρωση με τηλεσκοπικό καταγραφέα γενικών ταχυτήτων C*10^6ν, διαβαθμισμένο στα C*10^12.
Το αξιοσημείωτο που εξέπληξε την Ο.Ε.Α. είναι ότι το σκάφος γίνεται αόρατο κατά διαστήματα σε καταγραφείς φάσματος C και φάσματος C*10^6, δημιουργώντας γύρω του μια νοητή σφαίρα πολλαπλάσια κατά 10^8 του όγκου του, στην οποία σημειώνεται πλήρης συσκότιση – απορόφηση συχνοτήτων ταχυτήτων C και C*10^6, με αποτέλεσμα να γίνονται οπτικά και ηλεκτρομαγνητικά αόρατοι οι όπισθεν ευρισκόμενοι αστερισμοί.
Η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί στο ανωτέρω, είναι η χρήση ειδικής αμυντικής τεχνολογίας που εξουδετερώνει κάθε εγγύς ηλεκτρομαγνητική κύμανση.
Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στις περιπτώσεις ηλεκτρομαγνητικής «συσκοτίσεως» του κυρίου σκάφους, παρατηρήθηκε προηγούμενη απομάκρυνση όλων των σκαφών συνοδείας έξω από την εμβέλεια της ζώνης «συσκοτίσεως». Οι όλοι ελιγμοί δίνουν την εντύπωση ασκήσεων αμύνης προστασίας του κύριου σκάφους.
Προκύπτει το ερώτημα: “Άμυνα σε επίθεση τίνος;”

Το δεύτερο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα παρατηρήσεως στα MONITOR εστιάσεως είναι η εκπομπή από το «τέρας», κατά χρονικά διαστήματα, σημάτων φάσματος C, που σχηματίζουν φράσεις τεσσάρων έως δέκα λέξεων, σε παραλλαγή αρχαίας γραφής Θιβέτ, Ελλάδος και Ίνκας. Η ελληνική γραφή έχει σύνταξη και λεξιλόγιο που προσομοιάζει με την διάλεκτο των Ορφικών Κειμένων κατά ERMAN DIEIS.
Από τις φράσεις αυτές εξάγεται το συμπέρασμα ότι εκτός των πληρωμάτων ανδρικού και θυληκού γένους, στο σκάφος υπάρχουν πληρώματα ουδετέρου ερμαφροδίτου γένους που από το ύφος των φράσεων για τις οποίες δηλώνουν αρμοδιότητα και ευθύνη συμπεραίνεται ότι αποτελούν το κυρίαρχο γένος – πλήρωμα.
Οι ανωτέρω εκπομπές γίνονται σε συχνότητες ταχυτήτων C, αντίθετα από τα σήματα C*10^12 τα οποία η Ο.Ε.Α. δεν κατόρθωσε να αποκωδικοποιήσει παρά την χρησιμοποίηση του Η/Υ των 10^800 BYTES.
Συμπεραίνεται ότι η εκπομπή μη κωδικοποιημένων σημάτων ταχυτήτων C, είναι ηθελημένη εξαίρεση από την άκρως κωδικοποιημένη εκπομπή μεταξύ κυρίου και σκαφών συνοδείας, και προορίζεται για επίπεδο νοημοσύνης και τεχνολογίας γήινων.
Η Ο.Ε.Α. έχει τρόπους και τεχνολογία για να γνωρίζει ότι η τεχνολογία της NASA της επιτρέπει να συλλάβει και να καταγράψει αυτά τα μη κωδικοποιημένα «παιδαριώδους δυσκολίας» σήματα σε αρχαιότατη ελληνική γλώσσα, και η NASA τα έχει καταγράψει και τα έχει ερμηνεύσει.
Εξ ου και ο πανικός και οι προετοιμασίες «ειδικών πυραύλων».
Σε ότι αφορά το δημοσίευμα του J.P.L. με υπογραφή Γιουτζίν Μαλόρ, εβραικής καταγωγής, η Ο.Ε.Α. προτιμά να μην το σχολιάσει αν και έχει αναλύσει την σκοπιμότητά του λέξη προς λέξη.
Το «τέρας» που έχει όγκο διπλάσιο της Σελήνης, και του οποίου τα σκάφη συνοδείας έχουν όγκο πολλαπλάσιο του όγκου αεροπλανοφόρου των U.S.A., φαίνεται ότι αναμενόταν από NASA που είχε προβλέψει και τεχνολογία ειδικών πυραύλων για αστεροειδείς που …επιτίθενται στον πλανήτη κάθε … 65 εκατομμύρια χρόνια.
Εφ’όσον κανένα αστεροσκοπείο δεν έδωσε αναφορά περί «αστεροειδούς τέρατος» και εφ’όσον δεν υπάρχουν αρχεία του πλανήτη 65 εκατομ. Ετών, η ιστορία μοιάζει με το ειδικό φάρμακο που κατασκευάστηκε για ασθένεια που δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί.
Η εβραιοκρατούμενη NASA μπορεί να παίξει με την νοημοσύνη των διεθνών κοσμοπολιτικών «γκόιμ» αλλά δεν μπορεί να παίξει με την νοημοσύνη των Ελλήνων.
Καμία NASA και κανένα σιωνιστικό επιτελείο της ORDO ADEPTIS ATLANTIS δεν θα φτάσει ποτέ την νοημοσύνη των Ελλήνων.
Η εχθρική αντιμετώπιση του αναμενόμενου και άρα ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ από την NASA σκάφους, θέτει στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ένα δίλημμα: «Αν το ξένο σκάφος εκτελεί τακτική αναμενόμενη επιθεώρηση του πλανήτη, από κάποια ανώτερη διοικητική αρχή στην οποία υπάγεται ιεραρχικά ο πλανήτης, τι θέση θα λάβουν απέναντί του οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, φιλική ή εχθρική ;”
Το ερώτημα τίθεται κυρίως στο ΓΕΑ, και αφορά όχι στο κυρίως σκάφος το οποίο είναι φύσει άτρωτο, αλλά στα μικρότερα σκάφη που ενδεχομένως να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Το ερώτημα δεν είναι αλλοπρόσαλλο, διότι δεν υπάρχουν άλλοι κατοικούμενοι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα δύο «τέρατα» με τα σκάφη συνοδείας των δεν σπατάλησαν τα τεράστια ποσά ενέργειας και ταξίδι ετών στο διάστημα για να απολαύσουν τη θέα του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα, νεκρών πλανητών. Ούτε υπάρχουν Θιβετιανοί, Έλληνες και Ίνκας ακροατές των σημάτων εκπομπής στους άλλους πλανήτες.
Λοιπόν Κύριοι του ΓΕΑ, θα ευθυγραμισθείτε με την ΝΑSA, διατάζοντας επίθεση σε «κάθε σκάφος αγνώστου ταυτότητος» στον εναέριο χώρο της αμοδιότητάς σας;;;
Και αν ναι ποιες θα είναι οι συνέπειες για σας και τους έλληνες πιλότους;;;
Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον άμαχο πληθυσμό;;;
Πως πιστεύετε ότι οι λαμαρίνες της ελληνικής αεροπορίας θα ανταπεξέλθουν σε αερομαχίες με σκάφη που προκαλούν γύρω τους ηλεκτρομαγνητικό μπλακ-άουτ, και σκάφη που γίνονται αόρατα, και σκάφη των οποίων τα πληρώματα έχουν αντανακλαστικά και δείκτη νοημοσύνης εκατονταπλάσια των γήινων, και σκάφη με ηλεκτρομαγνητικούς κινητήρες ώσεως δύο εκατομ.λιβρών ανά 1000 ΚG όπως προκύπτει από μετρήσεις επιταχύνσεων στα MONITOR, και σκάφη με οπλισμό ταχύτητος εγκλωβισμού στόχου και βολής, λογικά ανώτερης των ταχυτήτων 2C/3 των ιδίων, όπως προκύπτει στα MONITOR από τα μεταξύ τους «παιγνίδια» ασκήσεων στο ύψος του Ποσειδώνα.
Ότι και να επιλέξει η ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, η Ο.Ε.Α. πιστεύει ότι η διαμάχη χιλιετηρίδων μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ, παίρνει απρόοπτες διαστάσεις που θα έχουν τραγικά επακόλουθα για το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο U.S.A. και U.S.S.R. και U.S.EUR.
Τα διλήμματα προσφέρονται στο πιάτο για τους έλληνες στρατιωτικούς ηγέτες προς το παρόν υπνωτισμένους από την Μασωνική Σιωνιστική Καββαλα και την «Αγία Γραφή» του Ιουδαιοχριστιανισμού. Ίσως να εννοήσουν, ευχόμεθα όχι με τραγικές συνέπειες και προ παντός ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ το τι εννοούσαν οι πρόγονοι μας όταν μιλούσαν για τους «από μηχανής θεούς» και για «άρματα των θεών». Ίσως εννοήσουν το τι ήθελε να πει ο Αισχύλος όταν στην τραγωδία του «Προμηθεύς Δεσμώτης» φόρτωσε τους ηθοποιούς του με παράξενες στολές και μεταλλικές κατασκευές, γεμίζοντας τη σκηνή με μεταλλικά άρματα «θεών» και με μηχανικές κατασκευές που έκαναν τους Αθηναίους να απορούν, και το διαβρωμένο από σιωνιστές του Δήμου Γεφυραίων Ιερατείο της Ελευσίνος να τον καταδικάσει σε θάνατο, για παραβίαση ιερατικού μυστικού.
Ίσως εννοήσουν τον Ησίοδο και την Θεογονία του, όπου η παράταξη του στασιαστού Προμηθέα σήκωσε την παντιέρα επανάστασης εναντίον κάποιας διοικητικής Αρχής, επανάστασης που δημοκρατικά μέχρι σήμερα συνεχίζει να κρατάει τον πλανήτη απομονωμένο από την αξιοκρατικά διοικούμενη κοινωνία των «θεών».
(* Αντιστροφή όρων «Διός» - «Προμηθέως» λόγω τακτικής Ο.Ε.Α. με σκοπιμότητα αποπροσανατολισμού εώς χρονικό σημείο «πλήρους ανοίγματος» Ταυτότητος Ο.Ε.Α.)

Ίσως να εννοήσουν τέλος πάντων οι έλληνες υπναλέοι στρατιωτικοί ηγέτες της Κάβαλλα και της Παναγίας Σουμελά και του τρυφερού Χριστούλη και των …αγίων πάντων, το τι εννοούσε ο Πλάτων όταν έγραφε στον «Τίμαιο» ότι οι Ατλάντιες Φυλές διεξήγαγαν επικές μάχες με τις Ελληνικές Φυλές για χιλιετηρίδες που προηγούνται κατά πολύ της διεφθαρμένης εποχής της χλιδής του «χρυσού αιώνα» του δημοκρατικά εκφυλισμένου Περικλή.
Στις επικές αυτές συγκρούσεις ο Πλάτων μπόρεσε να ορίσει δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Έλληνες πέταξαν τους Άτλαντες δύο φορές στον Ατλαντικό Ωκεανό, εκεί από όπου είχαν έλθει.
Οι σημερινοί έλληνες ντρόπιασαν τους προγόνους τους αφήνοντας το Ατλάντειο πνεύμα και τους απογόνους των Ατλάντων Εβραίους να διαβρώσουν κάθε τι το ελληνικό και να καταστρέψουν την ιδέα Ελλάς, με Ατλάντειας προέλευσης Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία, με Ατλάντειας προέλευσης Νόμους Ρωμαικού Δίκαιου, με Ατλάντειας προέλευσης οχλοκρατική-δημοκρατική Διοίκηση, με Ατλάντειας προέλευσης Οικονομοκρατία, με Ατλάντειας προέλευσης Λατρεία του Σέξ και του Φύλου, με Ατλάντειας προέλευσης δογματικές επιστήμες, με Ατλάντειας προέλευσης διαφθαρμένες Τέχνες Διαστροφής του Ωραίου, του Αθανάτου και του Αληθινού, με Ατλάντιας προέλευσης Γενοκτονία της Τεκνογονίας, με Ατλάντειας προέλευσης Ανατροπή των Ολίγων Φύσει Ανωτέρων από τους Πολλούς Φύσει Κατωτέρους, με Ατλάντιας προέλευσης ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.
Και δεν ντρέπτονται οι σημερινοί έλληνες όταν στους κλειστούς χώρους των Μασωνικών Στοών, το θεωρούν τιμή και αξίωμα να νοιώθουν σαν οπαδοί της Στοάς Τελειοποιήσεως που ονομάζεται ORDO ADEPTIS ATLANTIS δηλαδή ΤΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
Τα εκλεκτά τέκνα της ORDO ADEPTIS ATLANTIS που υπηρετούν στη NASA δήλωσαν εχθρικές προθέσεις εναντίον των «θεών» που έρχονται. Το ίδιο είχαν δηλώσει πριν 11.000 χρόνια στην Ατλαντίδα και αυτό, αν πάρουμε στα σοβαρά τα Θιβετιανά ιερά κείμενα, τους στοίχισε βύθιση της Ατλαντίδος με διασωθέντες μόνον το Ατλάντειο Ιερατείο που γνώριζε τις συνέπειες, και τους αποίκους σε άλλες ηπείρους Άτλαντες. Τα Θιβετιανά κείμενα μιλούν για «άγνωστα όπλα των θεών που βύθισαν την Ατλαντίδα, λόγω εξέγερσης των κατοίκων της Ατλαντίδας εναντίον των θεών».
Μένει να δούμε τι θα κάνουν τα ελληνικής καταγωγής πνευματικά τέκνα της ORDO ADEPTIS ATLANTIS.
Ο κάθε ένας θα κριθεί με κριτήριο τη νοημοσύνη του και την ευθύτητά του. Ένα είναι βέβαιo, ότι τα αρσενικά φυλετικώς και ιδεολογικώς πορνίδια που ονομάζονται Καρα-αμαν-αλήδες, Μενέϊκο-Παπανδρέου, Φλωράκηδες κ.λ.π., δεν θα έχουν θέση σε μια ΤΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Θα απορριφθούν σαν ιδεολογικά και φυλετικά εκτρώματα που μόλυναν την Ελλάδα και τον πλανήτη.
Το ίδιο θα συμβεί και με όλους τους Ατλάντειας επινόησης –ΙΣΜΟΥΣ, συμπεριλαμβανομένων του ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ και του τρυφερού Χριστούλη και της Παναγίτσας Σουμελά η οποία κατά τις ...σοβαρές δηλώσεις του Υπουργού Αμύνης Μενεϊκο – Παπανδρέου «Έθεσε τα πρώτα θεμέλια και τα πρώτα ψίγματα του σοσιαλισμού».
Τα παρά φύσει ιδεολογικά και θρησκευτικά εκτρώματα και καρκινώματα των Εβραίων εκφυλισμένων Ατλάντων, δεν θα έχουν θέση στον πλανήτη. Και ο ερχόμενος «αστεροειδής» που πανικόβαλε την Ατλάντεια NASA υποθέτουμε ότι μεταφέρει ιδεολογικά και θρησκευτικά αντισώματα του Συμπαντικού Οργανισμού που θα βάλουν τέλος για πάντα στον κακοήθη όγκο της Ατλαντίδος, γιατρεύοντας και αποκαθιστώντας και την ίδια την Ατλαντίδα των προσφιλών Ιουδαίων.
Υποθέτουμε ότι τα πληρώματα του «αστεροειδούς» έχουν κουραστεί σε ανιαρή τροχιά αναμονής και επιθυμούν λίγη δράση. Η δράση θα είναι πόλεμος με αντίπαλο την Ελλάδα ή πόλεμος με μοναδικό σύμμαχο την Ελλάδα;;; Σύμμαχο από τον οποίο αναμένεται απλώς να ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ που ίσως επακολουθήσει με τις δεδομένες μέχρις στιγμής διαθέσεις της NASA.

Kείμενο με εντολή Ηγεσίας Ο.Ε.Α.- Καραγεωργίου Ιωάννης - Ηφηγητής.


Δήλωση Σουηδού Αστροφυσικού:"Αν λέγαμε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει στο εγγύς Διάστημα, δεν θα μας πίστευε και θα μας παιρνούσε για τρελούς. Επομένως δεν λέμε τίποτα, παρακαλώ μη με πιέζετε"._

Δήλωση Ο.Ε.Α. - Πρυτανεία Αθηνών:"Θα πούμε στον Κόσμο τι συμβαίνει και θα μας χαρακτηρίσουν τρελούς. Πρέπει όμως να το κάνουμε τοις ρήμασι φιλοσόφων περί Αληθείας πειθόμενοι, με οποιοδήποτε κόστος, έστω και αν εγκλεισθούμε σε

"ψυχιατρικές" φυλακές"._

Friday 20 March 2009

ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΙΡΗΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ - ΕΚΑΤΗΣ

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΒΑΚΧΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/03/blog-post_19.html

Thursday 19 March 2009

Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!

Απο το εγχειρίδιο επιβιώσεως http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html


Επιστρέφουμε εις το ζήτημα των σκοπίων ή “Vardaska”, δια το οποίο ο «ΟΗΕ» ετοποθέτησε μεσολαβητή τον εβραίο ομοφυλόφιλο δικηγόρο Ματθαίο Νίμιτς.
Ο ως άνω μογγόλος εβραίος μισέλληνας, παραβιάζοντας κάθε αρχή ουδετερότητος και αντικειμενικότητος των μεσολαβητών, εδήλωσε προσφάτως δημοσίως ότι:
1) Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν έλληνας.
2) Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των λαών.
Μετά τις ανωτέρω υβριστικές και ψευδείς δημόσιες δηλώσεις του εβραίου Νίμιτς εναντίον των ελλήνων, εάν οι πολιτικοί ελλάδος δεν ήταν ελληνοεβραίοι προδότες και κύναιδοι ομοφυλόφιλοι προδότες αλλά ήταν έλληνες πατριώτες, θα απέκλειαν από την μεσολάβηση τον εβραίο Νίμιτς, αφού προηγουμένως τον καλούσαν στην Ελλάδα και μετά από δεκατρία χέρια ξυλοδαρμού, του έγραφαν με τατουάζ στο δέρμα τα ακόλουθα:
“ Εβραίε μογγόλε απατεώνα πλαστογράφε της ιστορίας Ματθαίε ή Ματταθία, συμφώνως με το βιβλίο «Γένεση ΙΒ’ 10-20 και ΙΓ’ 1-4», ο γενάρχης σου Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν ή «Αρχηγός της Χάβρας» ήταν μαστρωπός ο οποίος εξέδιδε ως πόρνη την σύζυγο του Σάρρα στον Φαραώ της Αιγύπτου, με αντάλλαγμα … αιγοπρόβατα. Εσύ λοιπόν μογγόλε εβραίε Ματθαίε, ως ομοφυλόφιλος απόγονος μαστρωπού και πόρνης, ήτοι χυδαϊστί «σαν πούστης, νταβατζή πατέρα γιος και πουτάνας μάνας γιος», δεν έχεις το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να βάζεις στο βρωμερό σου στόμα το γεμάτο από σπέρμα πεολειχίας των εν συναγωγή εβραιοσαξόνων συντρόφων σου, ούτε τον άνδρα ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ Αλέξανδρο, ούτε τους Έλληνες ούτε την Ελλάδα._
Όθεν, πουτάνας γιε Νίμιτς, ως πούστης των ομοφυλοφίλων εβραιομασωνικών τελετών «Διαχωρισμός των Σεφιρώθ», και ως Λευκοκίτρινος Μογγόλος Εβραίος, είσαι εκ ταυτότητος και κληρονομικότητος απατεώνας και ψεύτης όπως οι δυο διαστημικοί εγκληματίες επαγγελματίες απατεώνες ψευδοθεοί σου, Σαβίτ-Σαβαώθ-Κρόνος, και Σιν-Σιών-Σινα-Τζεηντ-Τζεντάϊ-Σεντάϊ-Γιαχβεχ._

1) Εις το πρώτο ψεύδος σου και ψεύδος των θεών σου, απαντούμε:
α) Το όνομα «Αλέξανδρος» είναι όνομα ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Αλεξω» = Απωθώ – Αποκρούω – Νικώ, και «Ανήρ» = Άνδρας, και σημαίνει «Ο Νικών τους Άνδρες».
β) Το όνομα «Φίλιππος», πατέρας του Αλέξανδρου, είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Φίλος» και «Ίππος» και σημαίνει «Ο φίλος των αλόγων».
γ) Το όνομα «Ολυμπιάδα», μητέρα του Αλέξανδρου, είναι ελληνικό και σημαίνει «Γυναίκα του Ολύμπου», ήτοι του όρους το οποίο ευρίσκεται στην Ελλάδα, - και έχει ελληνική ετυμολογία: Ειλύω – Ειλυός – Έλυμος – Όλυμος = Απόκρυφος τόπος – Φωλέα Θεών.
δ) Το όνομα «Αριστοτέλης», διδάσκαλος του Αλεξάνδρου, είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους όρους «Άριστος» και «Τελω» και σημαίνει «Ο τελών άριστες επιστήμες», όπως οι επιστήμες τις οποίες εδίδαξε στον Αλέξανδρο στην ελληνική γλώσσα, και συνέγραψε στην ελληνική γλώσσα, όπως αποδεικνύεται από τα σωζόμενα κείμενα του Αριστοτέλους.
ε) Το όνομα «Καλλισθένης», βιογράφος και αυτόπτης χρονικογράφος της εκστρατείας του Αλεξάνδρου, είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Κάλλιστος» και «Σθένος», και σημαίνει «Ο έχων μέγιστη Δύναμη»._
ς’) Τα ονόματα : Παρμενίων – Ήφαιστίων – Αντίοχος – Πτολεμαίος – Κράτερος – Νέαρχος – Σέλευκος Νικατωρ – Κλειτος – Αντίπατρος – Αντίγονος – Κάσσανδρος, στρατηγοί του Αλεξάνδρου είναι ονόματα ελληνικής ετυμολογίας και σημαίνουν : Αντίοχος = Ο Αντέχων – Ανθεκτικός, Ηφαιστίων = Υιος του Ηφαίστου, Πτολεμαίος = Πτολεμος – Πόλεμος – Πολεμικός, κλπ ._
ζ) Το όνομα «Μακεδών» ή «Μακεδνός» ή «Μηκεδανός» είναι ελληνικής ετυμολογίας, προερχόμενο από τους ελληνικούς όρους «Μήκος» και «Δανος» = Δαυλός και σημαίνει «Μακρύς Δαυλός» και μεταφορικώς «Μέγας Φωτοδότης»._
η) Συμφώνως με τον έλληνα ιστορικό Ηρόδοτο, οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες είναι ελληνικό Δωρικό γένος το οποίο κατοικούσε αρχικώς εις την Φθία ή Φθιώτιδα της Θεσσαλίας, ήτοι εις την κεντρική μητροπολιτική κυρίως Ελλάδα. Αντιγράφουμε από το λήμμα «Μακεδνόν» του «Λεξικού Ελληνικής Αρχαιολογίας» του Αλ. Ρ. Ραγκαβη, εκδόσεις «Κωνσταντινίδου», Αθήναι 1888: «Μακεδνόν: Γένος δωριόν, εν φθιωτιδι υπό τον Δευκαλίωνα οίκουν, εκδιωχθέν δεν υπό των Καδμείων εις τον Πίνδον. Ηρόδοτος Α-56 και Η-43». Επομένως οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες έχουν ως Γενάρχη τους τον Δευκαλίωνα και τον υιο του, ΕΛΛΗΝΑ._
Αντιγράφουμε από το λήμμα «Φθιώτις» του ίδου λεξικού: “Φθιώτις ή Φθιώτιδα: Χώρα Θεσσαλική από του όρους Πίνδου μέχρι του Μαλιακού Κόλπου εκτεινόμενη, ης οι κάτοικοι «Φθιώται» εκαλούντο και «Αχαιοί». Επ’αυτών εβασίλευεν ο «ΈΛΛΗΝ» ο υιός του Δευκαλίωνος <Ηρόδοτος Α-56>. Πρώτον δ’επιστεύετο λάβουσα το όνομα παρά του Πελασγού «Φθιου», Αδελφού του Αχαιού, κομισαντος εις την Φθίαν, αποικίαν Πελασγών κατά τον ΙΖ’ (17ο) Αιώνα π.Χ. Ελέγετο δε ότι είς <Ένας> των αρχαιότερων βασιλέων της χώρας, ο «Ευρωτίων», υποδεχθείς τον Πηλέα, ελθόντα εξ Αιγίνης μετ’αποικίας Μυρμηδόνων, και δους <αφού έδωσε> αυτώ την θυγατέρα του Αντιγόνην, και το τρίτον μέρος της βασιλείας του. Αυτή «η Φθία» και «Ελλάς» λεγομένη υπό του Ομήρου, ην «ήταν» του Αχιλλέως η επικράτεια <Ομήρου Ιλιάς Ι-395>».
Αντιγράφουμε από το λήμμα «Φθιος» του ιδίου λεξικού «Φθιος: Πελασγός, υιός του Ποσειδώνος και της Λαρίσσης, καθ’ον εκλήθη η Φθία».
Από τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες ήταν οι αρχικοί κάτοικοι της περιοχής της σημερινής Θεσσαλίας η οποία κατά το ως άνω Λεξικό εις το λήμμα «Θεσσαλία», ονομαζόταν αρχικώς «Ελλάς», «Αιολίς», «Πελασγία», και «Πυρραια» <εκ της Πύρρας του Δευκαλίωνος, μητρός του Έλληνος». Επομένως επειδή οι Μακεδόνες ήταν οι αρχαιότεροι κάτοικοι της προϊστορικής «Ελλάδος» ήτοι της κεντρικής σημερινής Ελλάδος ή Θεσσαλίας, ΠΡΙΝ εκδιωχθούν προς την μετέπειτα και σημερινή Μακεδονία από τους Καδμείους του Κάδμου, υιού του Αγήνορος Βασιλέως του Άργους, και επειδή οι Μακεδόνες κατάγονταν από τον γενάρχη των Ελλήνων Δευκαλίωνα και από τον υιό του «Έλληνα», ΆΡΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και άρα οι σημερινοί κάτοικοι των σκοπίων ως μογγόλοι επιδρομείς «Πετσενέγγοι» εκ Βουλγαρίας εισβάλοντες στην Ελληνική Μακεδονία τον 7ο αιώνα μ.Χ., δεν έχουν ούτε το νόμιμο ούτε το ιστορικό δικαίωμα να λέγονται «Μακεδόνες», διότι τα ονόματα «Έλληνες = Μακεδόνες = Θεσσαλοί» της Ελληνικής Προϊστορίας ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, και διότι οι Μογγολοβούλγαροι και οι Μογγολοαλβανοί των Σκοπίων δεν είναι Έλληνες = Μακεδόνες = Θεσσαλοί._ Ο Αλέξανδρος Φιλίππου, διδαχθείς από τον Αριστοτέλη, την προδοσία των υιών του Αργείου Αγήνορος, Κάδμου και Φοίνικος, οι οποίοι ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφού ίδρυσαν αποικίες εις την μέση ανατολή, διεβλήθησαν υπό των εβραίων μογγόλων σημιτών του Αβραάμ εναντίον των Ελλήνων της μητροπολιτικής Ελλάδος, και αποδίδων ιστορική δικαιοσύνη ο Αλέξανδρος δια την εκδίωξη των προγόνων του Μακεδνών από την προϊστορική Ελλάδα = Θεσσαλία εκ μέρους των προδοτών Καδμείων, πριν από την εκστρατεία του εις την Ασία, εκθεμελίωσε και κατέστρεψε τελείως την Θήβα πρωτεύουσα της Βοιωτίας, της οποίας η Ακρόπολις ονομάζονταν «Καδμεία», διότι την Θήβα ίδρυσε ο Κάδμος._ θ) Από το ίδιο ως άνω Λεξικό αντιγράφουμε από το λήμμα «Μακεδονία»: «Μακεδονία: Η από του Ηροδότου κατά πρώτον ούτω καλούμενη χώρα βορείως της Θεσσαλίας… επί Φιλίππου πάσα η Παιονια <Σημερινά «Σκόπια»> πειρελήφθη στην Μακεδονία την Δ’ (4η ) εκατονταετηρίδα π.Χ., οτε <όταν> προν βοράν τα όρη Σκαρδος <δυτικά Σκόπια> και Όρβηλον <Δυτική Βουλγαρία> την εχώριζον από την Μοισίαν <Βόρεια Ελληνική Θράκη, ήτοι Κόσσοβο + Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Βουλγαρία ή Ανατολική Ρωμυλία>. Ήσαν δε τα όρη της Μακεδονίας ο Σκαρδος ή Σκορδυς εις τα βορειοδυτικά προς την Μοισιαν <Κόσσοβο + Βουλγαρία> και την Ιλλυρίαν <Σημερινή Αλβανία> και το Σκόμιον ή Σκομβρυν εις τα βορειοανατολικά και την Θράκην <Μοισίαν ή Σημερινή Βουλγαρία>… Εξ’αυτών δε προυχωρουν <προχωρούσαν> προς τα εντός της χώρας ο Βαρνους προς τοις Βόρειοις Όριοις … Η Κερκίνα «Κερκίνη» υψούντο μεταξύ των ποταμών Αξιού και Στρύμωνος… Μεταξύ δε του Στρύμωνος και του Νέσου <Νέστου> παρεκειντο ο Όρβηλος <Δυτικής Βουλγαρίας> και το Παγγαίον …», ήτοι όρη της Ελληνικής Μακεδονίας.
Άπαντα τα ως άνω όρη Σκάρδος – Όρβηλον – Σκόμιον – Κερκίνη, και άπασα η Αρχαία Ελληνική Βορ. Μακεδονία ή Παιονια, σήμερα κατέχονται από τα Σκόπια και από την δυτική Μογγολική Βουλγαρία, διότι οι προδότες Πατριάρχες και Αυτοκράτορες του Βυζαντίου παρέδωσαν ΗΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ αυτά τα αρχαιότατα ελληνικά εδάφη, ήτοι την Βόρεια Μακεδονία και την Βόρεια Θράκη εις τους επιδρομείς Σλάβους Σκύθες και εις τους επιδρομείς Μογγόλους Πετσενέγγους, με ανταλλάγματα τον … εκχριστιανισμό τους Ίδε Βυζαντινή ιστορία, δια την παράδοση της Μοισίας και Παιανίας εις τον μογγόλος Χαν-Βογορ-Χαν, έναντι εκχριστιανισμού ._
Εάν οι σημερινοί «Έλληνες» πολιτικοί δεν ήταν προδότες, θα απαιτούσαν από τα Σκόπια και από την Βουλγαρία, άπαντα τα ως άνω Αρχαία Ελληνικά εδάφη της Βόρειας Μακεδονίας ή ΠΑΙΟΝΙΑΣ και της Βόρειας Θράκης ή ΜΟΙΣΙΑΣ, και από την Αλβανία τα εδάφη της Βορείου Ελληνικής ΗΠΕΙΡΟΥ τα οποία αποτελούσαν εδάφη της Μακεδονίας του Φιλίππου τον Δ’ αιώνα π.Χ._
Ίδε: Θουκιδίδη Β,Γ. Ηρόδοτο Ζ. Πολύβιο ΙΖ. Στράβωνα Ζ._
ι) Όλες οι επιγραφές των αρχαιολογικών ευρημάτων στην Νότια Ελεύθερη και στην Βόρεια Κατεχόμενη, από Σκόπια και Βουλγαρία, Μακεδονία, ουσιαστικών κατεχόμενη από Μογγόλους Βούλγαρους και Μογγόλους Αλβανούς εισβολείς και γενοκτόνους των Ελλήνων Μακεδόνων, είναι επιγραφές στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα, όπως είναι επίσης Ελληνική η τεχνοτροπία όλων των ως άνω ευρημάτων, και η αρχιτεκτονική όλων των ανασκαφέντων κτιρίων εις τα Σκόπια και Βουλγαρία των Μογγόλων εισβολέων του 7ου αιώνος μ.Χ._
ια) Ο [Αρχαίος Ιστορικός] Θεοπομπος γράφει ότι : “Ο Βασιλεύς της Μακεδονίας Φίλιππος Β’ υιός του Αμυντα και πατήρ του Αλεξάνδρου, είναι ο μέγιστος ηγέτης ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»._
ιβ) Μετά τις πρώτες νίκες του στην Ασία, ο Αλέξανδρος απέστειλε τριακόσιες αργυρές ασπίδες των νεκρών «Περσών Αθανάτων» δια να αναρτηθούν στον Παρθενώνα των Αθηνών ως αναθύματα εις την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συνοδευόμενες με το γραπτό μήνυμα – επιγραφή: «Ο Αλέξανδρος Φιλίππου ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πλην Λακεδαιμονίων, από των Βαρβάρων των εν Ασία κατοικούντων»._
Η επιγραφή αυτή αποδεικνύει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος συμπεριελάμβανε εις τους Έλληνες ΚΑΙ τους Μακεδόνες της εκστρατείας ως ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΓΕΝΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ._
Ομοφυλόφιλε, πόρνης και μαστρωπού υιε, μογγόλε Εβραιοσάξονα Ματθαίε Νίμιτς, η σημερινή γλώσσα της “VARDASKA” ή ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, είναι μίγμα μεγάλου ποσοστού Βουλγαρικών μογγολικών όρων και μικρού ποσοστού αλλοιωμένων ελληνικών όρων με Βουλγαρικές καταλήξεις, και επομένως ουδεμία πρωτογενή σχέση έχει με την ελληνική γλώσσα των σύγχρονων και των αρχαίων Μακεδόνων._
Επομένως, ακυρώνοντας και αποκαλύπτοντας το ψεύδος σου ευρύπρωκτε μογγολοεβραίε απατεώνα, αποδείξαμε ότι «Ο ΜΕΓΑΛΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ» και ότι «ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» και ότι «ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΩΝ, ΕΚΤΟΣ 350.000 ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ»._

2) Εις το δεύτερο ψεύδος σου και ψεύδος των θεών σου απαντούμε:
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, διότι και ο αυτόπτης ακόλουθος ιστορικός της εκστρατείας Καλλισθένης ΚΑΙ ο εξ αντιγραφής ιστορικός Αρειανός ΚΑΙ οι παραδόσεις των Ασιατικών εθνών, καταθέτουν γραπτώς ότι ο Αλέξανδρος στις μάχες του εναντίον των Περσών και των Συμμάχων τους, ούτε εστόχευε, ούτε έβλαπτε την ζωή των αντιπάλων στρατιωτών μετά το πέρας των μαχών, αλλά είχε ως πάγια στρατηγική την ταχύτατη καταδρομική εξουδετέρωση του αντιπάλου επιτελείου μάχης, την οποία αφού επιτύγχανε, άφηνε ανενόχλητο το άναρχο διαλυμένο αντίπαλο στράτευμα ελλείψει ηγετών._
Απατεώνα Ματαθια Νίμιτς, γνωρίζεις τα πάντα δια την ως άνω πρωτοφανή στην ιστορία στρατηγική ανθρωπισμού και επιείκειας προς το εχθρικό στράτευμα, διότι αυτές οι μάχες διδάσκονται μέχρι σήμερα στις στρατιωτικές Ακαδημίες όλων των κρατών, και των ΗΠΑ και του Ισραήλ, ως υποδείγματα κεραυνοβόλων νικηφόρων μαχών «Blitz-Krieg» ελάχιστης αιματοχυσίας εκατέρωθεν._
Ομοίως, όλοι οι αρχαίοι ιστορικοί και οι παραδόσεις των Ασιατικών εθνών καταθέτουν ότι ο Αλέξανδρος και οι Έλληνες οι οποίοι τον ακολουθούν, σεβάστηκαν απολύτως την ζωή των αμάχων, τις διοικητικές δομές, τις θρησκείες τις κοινωνικές δομές, και τους πολιτισμούς των εθνών από τα οποία διήλθαν, σε σημείο πρωτοφανές δια την προηγούμενη και δια την μετέπειτα ιστορία έως σήμερα, πράγμα το οποίο οδήγησε αυτά τα έθνη, απελευθερωθέντα από τον ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ ζυγό κατοχής, να πιστεύουν, κακώς βεβαίως, ότι ο Αλέξανδρος ήταν ΘΕΟΣ.
Δεν ήταν Θεός. Ήταν Ανδρομέδιος Έλληνας Υπεράνθρωπος, ευρύπρωκτε σαυροειδή εβραιομογγόλε Νίμιτς, γιε του Μογγόλου Νταβατζή Αβραάμ και της Πόρνης του Μογγόλας Σάρρας και της … Μάρας του κακού μογγολικού συναπαντήματος._
Και σαν Έλληνας, κοινωνός της Θεϊκής Σοφίας του Πανεπιστήμονος Αριστοτέλους, συμπεριφέρονταν ΣΑΝ Ανδρομέδιος Θεός._
Αυτός ο Θεϊκός Υπεράνθρωπος άφησε τον Θεϊκό Παράδεισο της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, του Ολύμπου, της Πρωτευούσης του στις Αιγές, και της Ιερής του Πόλεως «ΔΙΟΝ», γεμίζοντας το σώμα του με πληγές μαχών στις ερήμους της Ασίας, και υφιστάμενος κακουχίες οι οποίες τον έφεραν πολλάκις εις το χείλος του θανάτου, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΔΟΞΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ. Διότι η δόξα του δεν ήταν δυνατόν να γίνει μεγαλύτερη εφ’όσον ήταν ο πρώτος και ο μόνος ο οποίος ηδυνηθη δια της πειθούς και δια της στρατιωτικής βίας, να ενώσει ως ενιαίο Ελληνικό έθνος – κράτος τους φύσει άναρχους Έλληνες των Ελληνικών πόλεων – κρατών, στις οποίες τα ψευδελληνικά ιερατεία είχαν προκαλέσει εμφυλίους αδελφοκτόνους πολέμους μέσω «Θεϊκών Χρησμών», ώστε οι Έλληνες να αποτελούν εις το μέλλον αδιαπέραστο αμυντικό τείχος εναντίον [των μελλοντικών] επιθέσεων του Περσικού Βασιλικού Οίκου και του Περσικού Στρατού, μεταλαχθέντος σε ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ βασιλικό οίκο και σε ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ στρατό, μετά τον γάμο του Ξέρξη Α’ ή Ασσουηρη με την Εβραία Εσθήρ, εξαδέλφη του Εβραίου ΜαρδοχάΪ ή Μαροδοχαίου, αυλικού αξιωματούχου της Περσικής Αυλής. Ο Ξέρξης νυμφεύθηκε την Αδασσά ή Εσθήρ του οίκου «Κεις» της Εβραικής φυλής Βενιαμίν, «Εις το τρίτος έτος της Βασιλείας του» ήτοι εις το 482 π.Χ., διότι ο ΔΑΡΕΙΟΣ Α’ ΥΣΤΑΣΠΟΥ είχε πεθάνει το 485 π.Χ._ <Ίδε βιβλίο «Εσθήρ» Παλαιάς Διαθήκης>
Ο ΔΑΡΕΙΟΣ Α’ ΥΣΤΑΣΠΟΥ είχε ήδη κάνει δυο αποτυχημένες επιδρομές στην Ελλάδα. Η πρώτη 499 π.Χ. [ΥΠΟ ΤΟΝ] ΜΑΡΔΟΝΙΟΝ απέτυχε διότι ο στόλος του εναυάγησε στον ΆΘΩ Χαλκιδικής και ο Στρατός του νικήθηκε από τους Έλληνες Θράκες. Η ΔΕΥΤΕΡΗ υπό τον ΔΑΤΙ και τον ΑΡΤΑΦΕΡΝΗ το 490 π.Χ. απέτυχε λόγω ήττας των Περσών στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ από τους Αθηναίους και Πλαταιείς, με αναλογία αντιπάλων 10:1 (ήτοι 100.000 : 10.000 άνδρες)
Ο επόμενος Πέρσης Βασιλιάς, ο ΞΕΡΞΗΣ Α’ ΑΣΟΥΗΡΗΣ, επείσθει από την εβραία σύζυγο του ΕΣΘΗΡ και από τον ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ, ΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, να γενοκτονήσει τους Έλληνες με μια σαρωτική γιγαντιαία επίθεση η οποία έγινε το 480 π.Χ.
Αντιγράφουμε από το σιωνιστικών συμφερόντων βιβλίο «Γεννηθήτω το θέλημα σου επί της Γης», εκδόσεως «Μαρτύρων του Ιεχωβά», Σελίς 238 στην Ελληνική Έκδοση, δια να δώσουμε τον λόγο στον μογγολοεβραίο εχθρό: “Η Περσική ήττα στον Μαραθώνα ζητούσε εκδίκηση. Ο ΞΕΡΞΗΣ <Α’> αφού ισχυροποιήθη με τα πλούτη του, έκαμε κινητοποίηση ολόκληρου της αυτοκρατορίας του προπαρασκευές δια να ταπεινώσει <Διάβαζε: Γενοκτονήσει> τους Έλληνες. Αυτός θεωρείται ο ΑΣΣΟΥΗΡΗΣ που έλαβε την Ιουδαία ΕΣΘΗΡ ως σύζυγο, και ο οποίος διακυβερνούσε 127 Επαρχίες από την Ινδία ως την Αιθιοπία <Εσθήρ Α’1>. Η δύναμις των στρατευμάτων του, συγκεντρωμένων απ’όλες αυτές τις επαρχίες, περιελάμβανε ανατολίτας, ινδούς, και αιθίοπας._
Οι Φοίνικες <Διάβαζε: Καδμείοι Έλληνες προδότες, απόγονοι των Αργείων και Σύμμαχοι των Εβραίων> επρομήθευσαν στον Ξέρξη 1200 πολεμικά πλοία με πληρώματα, εκτός από τα οποία υπήρχαν 3000 πλοία για την μεταφορά του μεγάλου του μικτού στρατεύματος. Ο ιστορικός Ηρόδοτος λέγει ότι ήσαν 1.700.000 πεζοί, 100.000 ιππείς, και 510.000 ναύται και πεζοναύται, σύνολον 2.310.000 ανδρών. Την άνοιξη του έτους 480 π.Χ. η Πελώρια αυτή πολεμική μηχανή εξεκίνησε κατά της Ελλάδος».
Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Λεωνίδας βασιλεύς της Σπάρτης, κρατώντας στις Θερμοπύλες μόνον τους 300 Σπαρτιάτες, τους 700 Θεσπιείς, και 400 Θηβαίους προς Σφαγήν, λόγω της φιλοπερσικής Θήβας, θυσιάστηκε δια να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ τους Πέρσες, και ΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, αφήνοντας έντρομο τον περσοεβραικό στρατό δι’αυτό το οποίο θα πάθαινε όταν θα αντιμετώπιζε το κύριο σώμα των Ελλήνων. (Διότι εάν ο εφιάλτης δεν πρόδιδε, οι Πέρσες θα ηττώντο στις Θερμοπύλες.)
Αναλογία δυνάμεων Θερμοπυλών: 2.310.000 : 1000 = 2310 προς 1 .
Από τα 4200 πλοία των Περσών, τα 400 εβιθύσθησαν σε τρικυμία του ακρωτηρίου Σηπιαδος Μαγνησίας έναντι Ευβοίας, και από τα λοιπά 3800 πλοία, τα 3500 κατεστράφησαν από τους Έλληνες στην Σαλαμίνα , ενώ τα διασωθέντα 300 πλοία κατέφυγαν στην Νήσο Σάμο <Ηρόδοτος Θ, Η>. Μέρος του Στρατού Ξηράς του Ξέρξη ήτοι 1.450.000 άνδρες υπεχώρησε ΑΜΑΧΗΤΙ μέσω Ελλήσποντου προς Μικρά Ασία, ΕΝΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΦΡΙΚΗΣ των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνος. Ένα μέρος του Περσοεβραικού στρατού 300.000 ανδρών υπό τον Μαρδόνιο παρέμεινε στην Θεσσαλία. Από τους 510.000 Πέρσες Ναύτες και Πεζοναύτες ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ 474.000 και επιβίωσαν μόνον 36.000 επί των 300 διασωθέντων πλοίων. Αναλογία δυνάμεων στην Σαλαμίνα 4200 : 366 = 11 : 1 πλοία. Προσθέτοντας τις Περσικές Απώλειες στις Θερμοπύλες, υπολογίζεται ότι οι Περσοεβραίοι έχασαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 άνδρες ._
Το επόμενο έτος 479 π.Χ. ο Μαρδόνιος με 300.000 Εβραιοπέρσες και 50.000 συγκεντρωθέντες συμμάχους τους, ηττάται στις Πλαταιές από τον συμμαχικό ελληνικό στρατό 110.000 ανδρών. Νεκροί Περσοεβραίοι 310.000 . Διεσώθησαν μόνον 40.000 οι οποίοι υπό τον στρατηγό Αρτάβαζον διέφυγαν προς Βορράν πανικόβλητοι._ <Ηρόδοτος Η>.
Την ίδια ημέρα της μάχης των Πλαταιών, σε ναυμαχία Ελλήνων και Περσών μεταξύ 120 τριήρων Αθηναίων και Σπαρτιατών εναντίον των 300 διασωθέντων Περσικών πλοίων έξωθεν του ακρωτηρίου της Μυκαλης Μικράς Ασίας, συνετρίβη ο Περσικός στόλος και κατεσφάγησαν από τους Έλληνες οι 60.000 Πέρσες του στρατοπέδου της Μυκάλης
Οι ελληνοπερσικοί πόλεμοι συνεχίσθησαν με επιτιθέμενους πλέον τους έλληνες εντός της Περσικής Αυτοκρατορίας, έως το 449 π.Χ. όταν ο ΚΙΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, ως ναύαρχος των ελλήνων ενίκησε και διέλυσε τελείως τον Περσικό Στόλο στην Σαλαμίνα της Κύπρου. (και συμφωνήθηκε ανακοχή.)
Όμως οι διάδοχοι του Ξέρξη Α’ Ασσουήρη, ήτοι οι : Αρταξέρξης Α’ Μακροχειρ, Ξέρξης Β’, Δαρείος Β’ Ωχος, Αρταξέρξης Β’ Μνημων, Αρταξέρξης Γ’ Ωχος, Άρσης, και Δαρείος Γ’ Κοδομάνος, άπαντες έχοντες εβραϊκό μογγολικό αίμα και μισελληνική μύηση ως απόγονοι της εβραιομογγόλας Εσθήρ, από το 449 έως το 336 π.Χ., αναδιοργάνωσαν τον διαλυμένο Περσοεβραικό στρατό ξηράς και στόλο, δια την διεξαγωγή νέων πολέμων δια την εξόντωση και την τελική γενοκτονία των Ελλήνων.
Επομένως Ματθαίε Νίμιτς, ομόφυλε του Μογγολοεβραίου Μαροδοχαίου και της Μογγολοεβραίας Εσθήρ, [Ο Αλέξανδρος είχε καθήκον] ως ηγέτης των Ελλήνων να προχωρήσει σε προληπτικό πόλεμο εναντίον των Περσοεβραίων και να διαλύσει την πολεμική τους μηχανή, πριν αυτή προλάβει να ξαναχτυπήσει τους Έλληνες, ήτοι να πράξει ότι πράττει σήμερα το Ισραήλ ισχυριζόμενο ότι εκτελεί προληπτικές επιθέσεις εναντίον των Αράβων._
Αυτό απαιτούσε να μεταφέρει ο Αλέξανδρος τον πόλεμο ΕΝΤΟΣ της επικράτειας του αντιπάλου Περσοεβραικού στρατού.
Τα ανωτέρω δεν γράφονται μόνον δια τον Νίμιτς. Γράφονται ειδικώς δια τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ – ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» οι οποίοι παπαγαλίζουν ηλιθίως το Εβραϊκό ψευδές ανθελληνικό δόγμα: “Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των Λαών»._
Επισημαίνουμε ότι όχι μόνον επί βασιλείας του Ξέρξου Α’ Ασσουήρη, αλλά και επί της βασιλείας των προχατόχων του, ήτοι Δαρείου του Μήδου 539 π.Χ., Κύρου Μέγα, Καμβύση, Δαρείου Α’ Υστασπου, η Περσική Αυλή και Διοίκηση είχε διαβρωθεί εντελώς από τους εβραίους της Βαβυλώνος, με αρχή την αυλή του Δαρείου του Μήδου και του Κύρου του Μέγα, λόγω της ανόδου του μογγολοεβραίου Δανιήλ – Μέντιουμ του Γιαχβεχ – εις την θέση του πρωθυπουργού της Περσίας. (Ίδε βιβλίο «Δανιήλ Κεφάλαια Ε’ και Στ’» της «Παλαιάς Διαθήκης». Αυτός ο μογγολοεβραίος πρωθυπουργός της Περσίας, συγκρότησε τον Περσικό στρατό και στόλο από το 539 π.Χ. δια να επιτεθεί εναντίον της Ελλάδος. Από την κρυπτοεβραική «Ορθοδοξία» και από τα λοιπά εβραιοχριστιανικά δόγματα θεωρείται «Μέγας προφήτης της ελεύσεως του Ιησού Χριστού».
Αυτόν τον στρατό και στόλο, μετά από 40 έτη, ήτοι το 499 π.Χ. , εχρησιμοποίησε ο Δαρείος Α’ Υστασπου δια τις δυο επιθέσεις του οι οποίες συνετρίβησαν το 499 π.Χ. και το 490 π.Χ., αντιστοίχως από τους Έλληνες Θράκες και από τους Αθηναίους και Πλαταιείς στον Μαραθώνα._
Ο Μ.Αλέξανδρος δεν εκστράτευσε εναντίον της Περσίας ούτε δια πλουτισμός, εφ’όσον η Μακεδονία ήταν γεμάτη από μεταλλεία χρυσού, και λοιπών μετάλλων και πολύτιμων λίθων.
Αυτό το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν οι ομόφυλοι σου εβραιοσάξονες ιστορικοί, ευρύπρωκτε Νίμιτς είναι ότι η μόνη αιτία – κίνητρο της εκστρατείας του Αλεξάνδρου στην Ασία, ήταν η εξουδετέρωση των Μογγόλων Εβραίων οι οποίοι ήδη από την βασιλεία Δαρείου του Μήδου το 539 π.Χ. και ειδικώς μετά την εβραία Εσθήρ στον θρόνο της Περσίας και τον εβραίο εξάδελφό της Μαροδοχαίο στην πρωθυπουργία της Περσίας επί του Ξέρξου Α’ Ασσουηρη το 482 π.Χ., είχαν διαβρώσει όλη την Περσική διοίκηση και την είχαν στρέψει εναντίον της Ελλάδος._
Ο Αλέξανδρος διέλυσε <αλλά δυστηχώς δεν εξόντωσε> στην Περσία, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ «ΛΑΟ», τον ημιδρακονιανό ημικινεζικό λευκοκίτρινο μογγολικό εβραϊκό «λαό», τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ο οποίος αναρριχηθείς εις τα ύπατα αξιώματα της Περσίας με απάτες – δολοφονίες – δηλητηριάσεις αντιπάλων – και παντοειδή ειδεχθή κακουργήματα, έστρεψε τον αδελφό Πελασγικό Περσικό λαό λευκής φυλής, ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΑΡΧΗ ΠΕΡΣΕΑ, με πολέμους εναντίον της Πελασγικής μητροπόλεως ήτοι της Ελλάδος. Δια την Μογγολική Εβραϊκή Διάβρωση της Περσικής διοικήσεως επί όλων των Περσών Βασιλέων, Ίδε βιβλία «Νεεμία» και «Εσδρά» της Παλαιάς <Μογγολικής> Διαθήκης»._
Δια ταύτα και το αβυσσαλέο μογγολικό εβραικό και το κινεζικό μίσος εναντίον του Αλεξάνδρου και των Ελληνών, λόγω της καταστροφής του ως άνω Κινεζοεβραικού σχεδίου καταλήψεως της Ευρώπης από τον Περσοεβραικό στρατό από το 500 π.Χ.
Εξ αιτίας του Θεικού Αλεξάνδρου και των Ελλήνων, οι Μογγόλοι Εβραίοι, και κατά συνέπεια οι εντολοδότες τους Κινέζοι μέσω Θιβέτ, δεν ηδυνήθησαν να γενοκτονήσουν τα έθνη λευκής και μαύρης φυλής και να ιδρύσουν την πλανητική κινεζική «Βασιλεία του Σιν – Σιών – Σινα – Τζεντάϊ – Σεντάϊ – Γιαχβέχ», το 105 μ.Χ. (98 + 7), με έδρα την Σινά, ή Κίνα, όπως «πορφήτευε» <διάβαζε «προγραμμάτιζε»> το δρακονιανό επιτελείο δαιμόνων του ιεχωβά, μέσω της «Αποκάλυψης του Ιωάννου», ήτοι του μογγόλου εβραίου μαθητού του μογγόλου εβραίου γενοκτόνου των ελλήνων «Ιησού Χρηστού», αμφότερων ΑΠΟΓΟΝΩΝ του μαστρωπού γενοκτόνου των Ελλήνων Habra-Ham ή Habra-Han ή «Αρχηγού της Εβραιομογγολικής Χάβρας» Αβραάμ και της πόρνης συζύγου του Σάρρας, - και ΑΠΟΓΟΝΩΝ των εβραίων της βαβυλώνος οι οποίοι εδολοφόνησαν μέσω δηλητηριάσεως τον Θεϊκό Μ.Αλέξανδρο.
Μήπως υπερβάλλουμε; Αφήνουμε τον αντίπαλο να μιλήσει μέσω του βιβλίου «όλη η γραφή είναι θεόπνευστη» των σιωνιστών «μαρτύρων του ιεχωβά», κεφάλαιο 17 «Εσθήρ». Όσα θα διαβάσετε είναι αποδεκτά ως «θεόπνευστα» από όλα τα χριστιανικά – ισλαμικά – ιουδαϊκά δόγματα και αιρέσεις. Προσθέτουμε ότι οι εβραίοι Εσθήρ και Μαροδοχαίος, δια να κατορθώσουν να εξοντώσουν τον νόμιμο πρωθυπουργό της Περσίας Άμαν ή Αμμών και τους 76.000 Πέρσες πατριώτες [οι οποίοι] δεν ήθελαν την Σιωνιστική διάβρωση της Περσίας, εσκηνοθέτησαν ψευδή απόπειρα βιασμού της «βασίλισας» Εσθήρ από τον Άμαν. Η Συνέχεια στο Σιωνιστικό κείμενο:
Κεφ. 17, παράγρ.15: “Όταν η προσδιορισμένη ημέρα … έρχεται, κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπρός στους ιουδαίους. Με αίτηση της Εσθήρ προς τον βασιλέα <Ξέρξη Α’ Ασσουήρη>, ο αγών <δολοφονίας των Περσών πατριωτών> συνεχίζεται την δέκατη Τετάρτη ημέρα στα Σουσα <Πρωτεύουσα της Περσίας. Ήτοι 14 ημέρες σφαγών των Περσών από ιουδαίους μογγόλους μέσα στην Περσία !!!>. Όλοι μαζί 75.810 από τους εχθρούς των ιουδαίων φονεύονται σε όλη την αυτοκρατορία, περιλαμβανομένων 810 <αξιωματικών στρατού> οι οποίοι ήσαν στο φρούριο των Σουσων. Μεταξύ αυτών είναι οι δέκα γιοι του Άμαν <πρωθυπουργού, και ο ίδιος ο Άμαν>, τους οποίους φονεύουν την πρώτη ημέρα και κρεμούν σε ξύλα την δεύτερη ημέρα…. Την δέκατη Πέμπτη του μηνός Αδαρ γίνεται ανάπαυσις, και οι ιουδαίοι δίνουν διέξοδο σε συμπόσια και αγαλλίαση . Ο Μαροδοχαίος <νέος πρωθυπουργός> τώρα [δίνει γραπτές] οδηγίες στους ιουδαίους να τηρούν αυτή την εορτή των «ΦΟΥΡΕΙΜ» (σ.σ. Πουριμ) κάθε έτος… και αυτό κάνουν έως σήμερα . Ο Μαροδοχαίος μεγαλύνεται στην βασιλεία και χρησιμοποιεί τη θέση του ως δεύτερος μετά τον βασιλέα Ασσουήρη <Ξέρξη Α’> για «το καλόν του Λαού αυτού <του ιουδαϊκού> …»._
Κεφ.17, Παραγρ.18 « Όλες οι αποδείξεις τονίζουν ότι το βιβλίο «Εσθήρ» είναι μέρος της «Θεόπνευστου και Ωφελίμου» Αγίας Γραφής. Ακόμη και χωρίς να αναφέρει τον θεό ή το όνομα του <Γιαχβέχ + Σαβαώθ Κρόνο>, μας προμηθεύει γνήσια παραδείγματα πίστεως. Ο Μαροδοχαίος και η Εσθήρ δεν ήσαν απλώς επινοήματα της φαντασίας κάποιοι μυθολόγου, αλλά πραγματικοί δούλοι του ιεχωβά θεού, άτομα τα οποία εξάσκησαν απεριόριστη εμπιστοσύνη στη δύναμη του ιεχωβά να σώζει. Μολονότι έζησαν κάτω από «Υπερεχουσες εξουσίες» σε μια ξένη χώρα χρησιμοποίησαν κάθε νομικό <και άτιμο και δολοφονικό> μέσο για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του λαού του θεού <ήτοι των ιουδαίων> και της λατρείας του. Εμείς σήμερα μπορούμε ν’ακολουθούμε τα παραδείγματα των <άτιμων και γενοκτονικών μεθόδων> στην «υπεράσπιση και νομική βεβαίωση του ευαγγελίου» της απελευθερώσεως <από τους πατριώτες των εθνών !!!> μέσω της <κινεζοεβραικής> βασιλείας του θεού».
Ευρύπρωκτε μογγολοεβραίες Νίμιτς, τα ανωτέρω κείμενα «Δημόσιας ομολογίας εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος» και «Ευθέων ΑΠΕΙΛΩΝ και ΠΡΟΤΡΟΠΩΝ και ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΑΛΨΕΩΣ δια την τέλεση ομοίων εγκλημάτων, αποδεικνύουν ότι οι πραγματικοί σφαγείς των λαών είναι οι κίτρινοι κινέζοι και οι λευκοκίτρινοι μογγόλοι: εβραίοι – σάξονες – ταταροί – αζέροι – τούρκοι – αλβανοί – βούλγαροι – βαυαροί – ούγγροι – και λοιποί υποκρινόμενοι ότι δήθεν αποτελούν διαφορετικά και ενίοτε εχθρικά μεταξύ τους έθνη, δια να υπνωτίζουν τα έθνη Λευκής και Μαύρης φυλής._

Ιδού μερικές [ιστορικές αποδείξεις] της εγκληματικής δράσεως των σφαγέων των λαών μογγόλων εβραίων, με διαταγές των μανδαρίνων της “HONG”.
α) Εις την «Γένεση Κεφ. ΛΔ’ <34>» της Μογγολικής «Παλαιάς Διαθήκης», γίνεται γνωστό ότι η μογγολική συμμορία δολοφόνων – σφαγέων του Αβραάμ εγενοκτόνησε την ελληνική παλαιστινιακή πόλη Συχεμ και καταλήστευσε τα εκεί ευρισκόμενα υλικά αγαθά και κοπάδια ζώων, αιχμαλωτίζοντας και βιάζοντας τα γυναικόπαιδα της Συχεμ._
β) Εις τα βιβλία «Γένεση» και «Έξοδος» της Μογγολικής «Παλαιάς Διαθήκης», γίνεται γνωστό ότι οι δήθεν «Οικονομικοί Μετανάστες» εβραίοι στην Αίγυπτο, εγενοκτόνησαν τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων – Ελλήνων της Αιγύπτου – Ελλάδος <Ετυμολογία: «Υπτίως του Αιγαίου» ήτοι «Νοτίως του Αιγαίου»>, και έφυγαν από την Αίγυπτο «γυμνώνοντας» τους Αιγύπτιους – Έλληνες, ήτοι ληστεύοντας όλον τον χρυσό και τον αργυρό της Αιγύπτου._
γ) Εις το βιβλίο «Δευτερονόμιο Κεφ. Ζ’» της μογγολικής «Παλαιάς Διαθήκης», γίνεται γνωστό ότι οι εβραίοι, με ηγέτη τον σφαγέα των λαών Ιησού του Ναυί, εγενοκτόνησαν τελείως επτά ελληνικά έθνη παλαιστινίων ελλήνων, συνόλου περίπου επτά εκατομμυρίων ανθρώπων σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ._
Το μογγολικό εβραικό ιερατεία των Λευιτών διέταξε στους μογγόλους εβραίους την ακόλουθη διαταγή την οποία είχε λάβει ως μέντιουμ από τους δαίμονες του Σιν-Σιών-Τζεντάϊ-Σεντάϊ-Γιαχβεχ, και του Σαβίτ-Σαβαώθ-Κρόνου: “Και όταν κύριος ο θεός σου <σιν-σιών-γιαχβεχ> παραδώσει αυτούς <τους έλληνες παλαιστινίους> έμπροσθεν σου, θέλεις πατάξει <θα γενοκτονήσεις> αυτούς. Κατά κράτος θέλεις εξολοθρεύσει <θα γενοκτονήσεις> αυτούς. Δεν θέλεις δείξει έλεος προς αυτούς».
δ) Από τα συγγράμματα της μεταρωμαϊκής και βυζαντινής ιστορίας, γίνεται γνωστό ότι δεκάδες εκατομμύρια έλληνες και λοιποί λευκοί πελασγοί Ευρώπης και Ασίας γενοκτονήθηκαν από τις μογγολικές ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ «ΟΡΔΕΣ» των ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ: ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ, ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ, ΑΤΤΙΛΑ – ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – ΠΕΤΣΕΝΕΓΓΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ – ΟΥΪΓΚΟΡ ΟΥΓΓΡΩΝ – ΣΙΝ ή ΦΙΝ ΦΙΝΛΑΝΔΩΝ – ΒΑΥΑΡΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΑΝΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ – ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ – ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΖΕΡΩΝ – ΤΑΤΑΡΩΝ ΡΩΣΙΑΣ, άπαντων των ανωτέρω ΟΔΗΓΟΥΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ υπονομευτές των εθνών Λευκής φυλής δια την τέλεση των ως άνω γενοκτονιών._
ε) Στην νεώτερη εποχή, οι εβραίοι μογγόλοι της Σερβίας και Βοσνίας, μέσω του εβραίου «Αναρχικού» Γαβριήλ Πρίντζιπ, εδολοφόνησαν στο σεράγεβο τον αρχιδούκα πρίγκιπα της Αυστροουγγαρίας, με αποτέλεσμα οι συμπαιγνιακοί μογγόλοι σάξονες καϊζερ <Καίσαρες> της Γερμανίας, και οι συμπαιγνιακοί σάξονες μογγόλοι τσάροι <Καίσαρες> ψευδο – «Ρομανώφ» απόγονοι του Δανογερμανικού εβραιοσαξονικού οίκου Oldenburg Sonderburg Schleswig Holstein <Εβραίων – Stein> Glucksburg Gottorp, να συγκρουσθούν και να προκαλέσουν τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο με 22.000.000 νεκρούς ευρωπαίους λευκούς πελασγούς._
στ) Η Εβραική μογγολική συμμορία των σφαγέων των λαών: Χίτλερ ή Χίσλερ νόθου υιού του Εβραίου τραπεζίτου Ροτσιλδ του κλάδου Φρανκφούρτης, Χίμλερ αρχηγού των Ες-Ες, Μύλλερ διαδόχου ηγέτου του Γ’Ράιχ, Χαουσχόφερ διδάσκαλου του Χίτλερ, Λίνκολν φον Τρέμπιτς ουγγροεβραίου υιού Ραββίνου, Χάνουσεν, και λοιπών, σε συμπαιγνία με τον εβραίο πρόεδρο των ΗΠΑ Ρουσβελτ, με τον μογγόλο ρωσοεβραίου Ιωσήφ ΤΖΙΟΥ-Γκασβίλι Στάλιν, με τον εβραιοσάξονα Τσώρτσιλ ή Τσέρτσλ, με τον ιταλοεβραίο Mussolini ή Μωϋσή, και με τον μογγολικό οίκο του Χιροχίτο Ιαπωνίας, προκάλεσαν τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο με εβδομήντα περίπου εκατομμύρια νεκρούς Ευρωπαίους και Ρώσους Σκύθες Λευκής Πελασγικής φυλής._
ζ) Σήμερα, η Κινεζική γενοκτονική συμμορία της “HONG” Κίνας και της Κινεζικής αποικίας στις ΗΠΑ, και η μογγολική και μογγολοεβραική και μογγολοσαξονική συμμορία των σφαγέων των λαών: Μπους των ΗΠΑ, Μπαρόζο ή Βαρούχ της Ευρώπης «ΕΕ» κα των μογγόλων Ιαπώνων της ΗΠ.Ε.Ι.,[τριμερής ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ] των μογγόλων του Θιβέτ, των μογγόλων της εξωτερικής μογγολίας πρώην ΕΣΣΔ, και των μογγόλων και μασώνων των Αγγλικών στοών Ινδίας της Θ.Ι.Μ. <ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ> των Εβραιομογγόλων Ρωσίας τύπου Πούτιν, και του μογγολικού κρυπτοεβραϊκού σιϊτικού, δήθεν ισλαμικού, ιερατείου και κυβερνήσεων του Ιράν και του Πακιστάν της Ρ.Ι.Κ., (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), συμφώνως με τις «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» <Διάβαζε: Δρακονιανά προγράμματα> της «αποκαλύψεως» της μογγολικής «Καινής Διαθήκης» και του μογγολικού «Ταλμούδ», σχεδιάζει να γενοκτονήσει τα 2 / 3 του παγκόσμιου πληθυσμού, ήτοι πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους Λευκής και Μαύρης φυλής εώς το 2011 , και ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μέσω πολέμων στην Γιουγκοσλαβία – Ιράκ – Αφγανιστάν και μέσω Α/φων Chemtrails – Biotrails – Radiotrails, δόλιας ρυπάνσεως και μολύνσεως του περιβάλλοντος, μεταλλαγμένων τροφίμων και άλλων γενοκτονικών μεθόδων._
Μογγόλε εβραίε σφαγέα των λαών, απόγονε σφαγέων των λαών, Νίμιτς, όπως όλοι οι Ραββίνοι και οι επιτελείς Εβραίοι, γνωρίζεις ότι οι μογγολοεβραίοι επιτελείς δεν είναι μόνον οι μέγιστοι σφαγείς και γενοκτόνοι των λαών λευκής και μαύρης φυλής, αλλά ότι αυτοί είναι ΚΑΙ οι μέγιστοι σφαγείς του Εβραϊκού Λαού, διότι αυτοί ως γερμανοεβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν την εβραϊκή συμμορία των Χίτλερ-Χίμλερ-Χαουσχόφερ και λοιπών, δια να ιδρύσουν δήθεν το Γ’ Γερμανικό Ραϊχ, αλλά πραγματικώς δια να οδηγήσουν την Γερμανία σε εξόντωση ελλείψει τροφίμων και φαρμάκων. 60.000 ελληνογενών «Προσήλυτων» ψευδοεβραίων Ασκεναζίμ, ήτοι εξεβραισθέντων ελλήνων Ασκανίων Ασκανίας Μικράς Ασίας, με ψευδή μεγέθυνση των 60.000 σε 6.000.000 ώστε με πρόσχημα το ως άνω ψευδές «ολοκαύτωμα» , να απαιτούν σήμερα ανοχή και ατιμωρησία δι’όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν εώς σήμερα, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ σε Ιράκ – Αφγανιστάν – Παλαιστίνη – Κόσσοβο – Σερβία – Αφρική, εναντίον της Λευκής και Μαύρης φυλής στον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, ή «Αρμαγεδώνα» του διαστημικού εγκληματία Σιν – Σιών – Σινά – Ιεχωβά».
Μογγόλε εβραίε Νίμιτς, συνέχισε να συνωμοτείς εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των λοιπών εθνών Λευκής Πελασγικής και εναντίον της Μαύρης Φυλής, δια όσο ακόμη χρόνο διορίας ζωής και διορίας μετάνοιας θα δώσουν οι εκατοντάδες «έξωθεν» αφιχθέντες δήθεν «φυσικοί» (όπως ανακοινώνει η εβραιοσαξονική “NASA”) δορυφόροι του Πλανήτου Κρόνου <Όπως έντρομοι διαπιστώνουν οι Κινέζοι αστρονόμοι και οι Εβραιοσάξονες αστρονόμοι> προς τους Κινέζους, προς τους Εβραίους και λοιπούς μογγόλους, και προς τα Σεληνιακά διαστημικά επιτελεία του ψευδόθεου Σιν – Σιών – Σινά – Γιαχβέχ – Τζεντάϊ –Τζιουντ – Ιούδα._
Διότι αυτό το οποίο δεν ελάβατε υπ’όψη, εσείς εβραικά και σαξονικά μογγολικά και κινεζικά δρακονιανά βοθρολύματα του γαλαξία ΚΑΙ ο ψευδόθεος σας δρακονιανός αρχισατανάς αρχιδιάβολος Σιν – Σιών – Σινά –Σεντάϊ – Γιαχβεχ ΚΑΙ ο Ανδρομέδιος στασιαστής συνεταίρος του, Σαβίτ – Σαβαώθ – Κρόνος, είναι ότι πάνω από τους ψευδόθεους Γιαχβέχ και Σαβαώθ δευτέρας διαστάσεως, υπάρχουν και επιτηρούν το τοπικό διάστημα οι «Θεοί» της τρίτης, τετάρτης, πέμπτης , εώς της οριακής νιοστής διαστάσεων του ΕΝΟΣ συμπαντικού νοήμονος οργανισμού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επέμβουν στο ηλιακό μας σύστημα και ειδικώς στον πλανήτη μας, δια να μετατρέψουν σε διαστημικά σκουπίδια εσάς τους μογγόλους εβραίους και τους κινέζους και τα σκάφη του δρακονιανού Ιαχωβικού αστροστόλου του Σιν – Σιών – Σενταϊ το 2012, ήτοι δια να επιφέρουν εντελώς αντίθετη έκβαση του αναπόφευκτου (;) επερχόμενου διαστημικού πολέμου, από την έκβαση την οποία παρουσίασε το εβραιοσαξονικό Χόλλυγουντ εις την σειρά των ταινιών «Η <Ανδρομέδια> αυτοκρατορία επιτίθεται», όπου παρουσιάζει τους «καλούς αμυνόμενους, στασιαστές Τζεντάϊ ή Σεντάϊ» του Σιν-Σιών-Γιαχβέ και του Κρόνου (σ.σ. και του δρακομορφου/σαυρόμορφου αρχιτζεντάϊ Γιοντα) , να συντρίβουν τα διαστημικά σκάφη – πλανήτες πολέμου – των «κακών του αστροστόλου της Ανδρομέδιας αυτοκρατορίας των διαστημικών Ελλήνων» οι οποίοι επιτίθενται ._
Συνεχίστε εσείς μογγόλοι εβραίοι και σάξονες και λοιποί μογγόλοι, και εσείς Κινεζικά ανθρωπόμορφα ερπετά να συνωμοτείτε δια την γενοκτονία της Λευκής και Μαύρης φυλής στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή «Αρμαγεδώνα», δια να επαληθεύσετε την Ελληνική Παροιμία, ότι : «Όποιος σκάβει τον τάφο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα»._ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ._

TIME GHOST

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΊΛΟΥ ΠΑΡΑΘΈΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ Ο.E.A


ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΜΟΥΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΙΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ http://www.theinternational.gr/ ΑΙΤΙΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ:

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. [ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΛΠ]

ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙ ΣΙΩΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟ 2012 http://www.whowillsurvive2012.com/index.php

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΑΚΗΣ ΖΥΜΩΣΕΩΣ ''ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ'' ΚΑΙ ''ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ'' ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ''ZEITGEIST'' ΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΚΙΝΗΣΙΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ''ΠΡΟΔΙΔΕΙ'' ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΑΙΖΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ''ZEITGEIST'' 'H ''TIME-GHOST'' ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝEIΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦHΝΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ''ΕΔΩΣΑΝ'' ΤΟ ''ΜΥΣΤΙΚΟ'' ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΕΝ Ω ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ), ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ - ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ''ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ'' ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΟΣΤΙΣ ''ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΕ-ΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ'', ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΣΩ ΥΟUTUBE, BLOGS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 2012 ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΙΜΗ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΤΑΞΙΝ, ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ''ΑΛΦΑ'' ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ, ΑΛΛΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΙΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΟΥ - ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗΜΕΝ.

ΤΟ ΑΡΡΗΤΟΝ, ΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟΝ, ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΝ, Η ΜΗ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ -- ΜΗ-ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΟΠΛΑ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ (ΝΤΕΤΕΡΜΙΝΙΣΜΟΥ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΡΗΤΟΤΗΤΟΣ ΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΑΟΤΙΚΑ (ΕΝ ΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ''ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ'' ΜΕΧΡΙ ΤΩΝΔΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΧΡΟΝΙΚΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙ ΔΕ ΑΛΛΕΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.


- ΔΟΡΥΚΛΕΙΔΑΣ

katoptron@hotmail.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ

Απο Γιάννη Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α.:

Το συγγραφικό ύφος του "ΚΑΝΕΝΑΣ-ΔΕΛΦΟΙ" ή ¨ΚΡΥΠΤΙΑ"είναι αυτό του Εμμ. Δασκαλάκη της Ο.Ι.Ε. ή Ο.Ε.Ι..Η εκπομπή έγινε πιθανότατα απο την ιστοσελίδα της ΚΥΠ-ΕΥΠ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ" εις την οποία γράφει και ο Εμμ. Δασκαλάκης, ως "εξωτερικός συνεργάτης" της ΚΥΠ-ΕΥΠ των εβραίων διοικητών CORRADO και FAREZ ή ΦΡΙΖΗ ή ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ. Ο Γκιόκας Ευάγγελος είναι "ιδιωτικός ντετέκτιβ" επίσης συνεργάτης της ΚΥΠ-ΕΥΠ και του Δασκαλάκη. Ο Ζήκος Ιωάννης είναι αστυνομικός της Γ.Α.Δ.Α., επίσης συνεργάτης της ΚΥΠ-ΕΥΠ και του Δασκαλάκη. Σε παλαιό e-mail των "ARGONAUTES DIMITRIADOS" προς ελληνοκεντρικές οργανώσεις, ο Δασκαλάκης ισχυριζόταν ψευδώς οτι "ο Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. έπασχε απο σύφιλη και σχιζοφρένεια στην Ιταλία όπου και νοσηλεύτηκε δια τις δύο ασθένειες". Το ίδιο ισχυρίζοταν ψευδώς ο Ανέστης Κεραμυδάς, "ενσάρκωση του Μ.Αλεξάνδρου" και Δημοτικός Σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. Θεσ/κης, σε άρθρο του εις το περιοδικό του Ελ. Ακτουδιανάκη "ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ" όργανο της Θεοσοφικής Μασωνικής Στοάς "ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ",ως Στοάς "ιδεολογικής τροφοδοσίας" του ΛΑ.Ο.Σ., του Ι. Φουράκη, του Γερ.. Καλογεράκη, του Κ. Βαλασίδη, και του "προφήτου" Δημοσθένη Λιακόπουλου, με παράλληλη "τροφοδοσία" απο μονή Βατοπεδίου και λοιπές μονές του "Αγίου" Σατανικού Ανθελληνικού Όρους του Γιαχβέχα και του Σαβαώθα ή Κρόνου. Το ίδιο επαναλαμβάνει ψευδώς ο Εμμ.. Δασκαλάκης στο μήνυμά του προς clubs.pathfinder.gr/epsilon. Δεν υπάρχει απόφαση Εφετείου Λαρίσης (Θεσσαλίας) περι "ακαταλόγιστου και σχιζοφρένειας" του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. Γ. Καραγεωργίου, διότι απλώς δεν υπάρχει ούτε πρωτόδικη τέτοια απόφαση Ελληνικού Πρωτοδικείου, ούτε κάποιοι κατηγόρησαν ποτέ τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. για "σχιζοφρένεια"ή άλλη ψυχική ασθένεια ενώπιον δικαστηρίων. Απο τον συγγραφέα των "ΕΨΙΛΟΝ" Ιωάννη Φουράκη καταγγέλθηκε εις το περιοδικό "STRANGE" οτι "ο Εμμ. Δασκαλάκης της Ο.Ι.Ε. είναι μέλος της "17Ν" εις την οποία αρχηγός και αρχηγός-ιδρυτής του ΠΑΚ του ΠΑΣΟΚ είναι ο ελληνοεβραίος Μαυρίκιος Ισσάχαρ ή Ευστάθιος Βασιλείου" (όχι ο Αρχιλάμα του Θιβετιανού Βουδισμού, όπως "χύνει μελάνι" δια αποπροσανατολισμό των αναγνωστών η "σουπιά" Δασκαλάκης). Θεωρούμε απίθανο και άρα ψευδές οτι ο Δημητρακόπουλος έχει εξάρτηση απο τον Ισσάχαρ-Βασιλείου, όπως ισχυρίζεται ο Εμμ. Δασκαλάκης ή "ΚΑΝΕΝΑΣ", κρυπτόμενος ανωνύμως υπο το επιτυχές ψευδώνυμο "ΚΡΥΠΤΙΑΣ", διότι ο Δασκαλάκης εζήλωσε ζήλον Πολυμηχάνου Οδυσσέως. Εάν αποδειχθεί οτι ο Δημητρακόπουλος έχει εξάρτηση απο τον Ισσάχαρ-Βασιλείου, τότε το πράγμα θα επαληθεύσει τις καταγγελίες της Ο.Ε.Α. περι "εξαρτήσεως του Ιστού "Ε" απο την Θεοσοφική Νεοναζιστική Μασωνία" του ΛΑ.Ο.Σ. και των Κριναετών υπο εβραϊκή προβοκατόρικη διαχείριση. Εις το σχετικό μήνυμα ο Δασκαλάκης ή "ΚΑΝΕΝΑΣ" υποσχέθηκε επωνυμία την οποία , ως θρασύδειλος ψεύτης, ουδέποτε έδωσε, όπως δεν έδωσε ποτέ αποδεικτικά στοιχεία περι "ομοφυλοφιλίας του Δημητρακόπουλου" και περι "σχιζοφρένειας του Καραγεωργίου". Καραγεωργίου Χρ. Χρ. Γιάννης, κλητήρας επιδόσεως της Ο.Ε.Α., Βόλος. Υ.Γ. Τα περι "Τασκένδης" και "Τυφλίδας" του Δασκαλάκη επαληθεύουν την ελληνική παροιμία "απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή χασίσι",για τον μεγάλο διεθνή φυσιοδίφη Δασκαλάκη "ερευνητή της Ο.Ι.Ε./ ΚΥΠ-ΕΥΠ" ή Όμάδος Ιστορικών Ερευνητών ή Ομάδος Ιουδαϊκών Ερευνών, ο οποίος με φαντασίωση χασίς τάχα μετέβη εις Ουζμπεκιστάν και Γεωργία δια να ανασυντάξει τους εκεί ευρισκόμενους ΕΨΙΛΟΝ, μπου-χα-χα, δια να εκπληρωθεί το Δασκαλάκειο ρητό:"το χασίσι είναι η τροφή του μυαλού". Υ.Γ. Να κοινοποιηθεί εις άπασες ιστοσελίδες!

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html

Saturday 14 March 2009

ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο.Ε.Α.

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 7 ] - [ 2008.02.13 08:00 ] - [ΑΔ.Θ.ΕΞ.Π.]

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ




Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ




ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝΘΕΧΕΙΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΔΗΜ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΟΥ ΔΙΝΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ; ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Κ.Λ.Π.;
ΑΡΙΣΤ: ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΩΦΕΛΙΜΟ,ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΟΣΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΝΑΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. Η ΦΥΣΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΦΥΣΗ ΦΥΕΙ-ΦΥΤΕΥΕΙ-ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΙΚΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. «ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΛΙΓΟΙ ΔΕΑΓΑΘΟΙ» ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΒΙΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΔΗΜ: ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ, ΝΑΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;
ΑΡΙΣΤ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΞΥΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΕΙ. ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ», ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΗΣ» 'Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΕΝΩ ΣΤΗΝΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥΔΕΝ ΕΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΥΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ). ΟΙΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΥ». ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΟΤΑΝΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣ 'Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΪΟΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝΕΚΛΟΓΗ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ; Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ; ΗΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΤΟΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. Π.Χ. Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΜΑΖΕΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΚΑΙΕΚΛΕΞΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ). ΟΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΩΔΗΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΗΜ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΗΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
ΑΡΙΣΤ: Η ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, ΕΞΩΡΙΣΕ, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΟΣ... ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗΜΑΖΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, ΚΤΗΝΩΔΗ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙΑΝ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣΧΑΜΕΡΠΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ, ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΣΕΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΖΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΑΡ' ΟΛ'ΑΥΤΑ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΤΟΜΕΙΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ) ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΤΑΝΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΤΟΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Η ΜΟΝΙΜΗΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΩΦΡΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑΝ ΘΑΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΗΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΤΗΝΑΡΧΑΪΚΗ (ΟΧΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ) ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝΣΟΦΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΜΨΕΟ ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΩΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
ΔΗΜ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝΠΟΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥΠΛΟΥΤΟΥ.
ΑΡΙΣΤ: ΑΛΛΟ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΟΥ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑΑΦΥΣΙΚΑ (ΛΑΘΗ). ΚΥΤΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΛΙΣΗ:ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ 'Η ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙΣΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ «ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ»:ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ 99% ΤΗΣΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ. ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙΘΕΪΚΕΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΤΕΧΝΗ» ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΤΟΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΑΝΘΕΞΑΝ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΕΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΙΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ). ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΟΦΩΝ» ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, ΣΥΝΗΘΩΣΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΗΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ, Η ΜΕΓΑΡΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ, Η ΘΗΒΑΪΚΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» 'Η «ΕΦΟΡΩΝ» ΔΙΩΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΝΟΤΑΝ ΛΑΝΘΑΝΕ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ). Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙΗΓΕΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥΝΟΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ.Λ.Π..ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣΕΓΩΪΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Πηγή: Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.) "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ",ΣΕΛΙΔΕΣ 51-52)

http://amfigonia.pa-sy-a.gr/2008/02/13/08-00/pa-sy-a_amfigonia_2008-02-13_08-00.htm

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ"


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις