ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 31 May 2009

Τα σχέδια του Σιωνισμού κατά της Ελλάδας μέσω Μ.Κ.Ο

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. «ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Αξιότιμε Πρόεδρε Σόρος,
Τολμώ σήμερα, έπειτα από τόση δουλειά είκοσι και πλέον ετών σε αυτή την χώρα των στενοκέφαλων Ελλήνων, να σας μεταφέρω με μεγάλη χαρά, ότι οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου μας, βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο! Δεν υπάρχει τη στιγμή αυτή κάτι το ανησυχητικό για εμάς και τους φίλους μας στην Ελλάδα. Τελικά πρόεδρε είχατε απόλυτο δίκιο! Μετατρέψαμε τις απλές ‘οργανώσεις’ μας και τους λίγους πράκτορές μας, σε αυτή τη μαγική έμπνευση που είχατε, τις Μ.Κ.Ο. Αυτές τις φοβερές οργανώσεις Πολιτών! Έτσι ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους αριστερούς – που μας έβριζαν κάποτε σκληρά- ανταλλάξαμε ιδέες για την παγκοσμιοποίηση και με την βοήθεια των πλούσιων ταμείων μας τους πείσαμε να αποκηρύξουν τις παλιές ιδέες τους και να αγκαλιάσουν τις δικές μας. Τώρα πλέον πιστεύουν πως άλλαξε ο κόσμος. Χλευάζουν το μαρξισμό. Λατρεύουν την παγκοσμιοποίηση.
Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι κάποιοι γραφικοί, «πατριώτες» τους λένε και βρίσκονται δυστυχώς σ’ όλα τα κόμματα. Όμως μην ανησυχείτε. Έχουμε δασκαλέψει τους καινούριους αριστερούς μας φίλους, να τους κολλάνε ταμπέλες, «εθνικιστές» και «ρατσιστές» τους βαφτίζουν, κι άντε να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους. Έτσι ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει ο στόχος, στη συνείδηση του λαού ταυτίζεται με την ακροδεξιά. Σ’ αυτό βέβαια έχουμε την αμέριστη στήριξη των Μ.Μ.Π (Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης).
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι αριστεροί που αντιστέκονται. Τέτοιος είναι –τον θυμάσαι ντε- ο Μίκης Θεοδωράκης. Εκείνη η μουσική του δυστυχώς δεν σβήνει ποτέ. Όλο θυμίζει ελληνικότητα και πολιτισμό αιώνων. Παρά τις προσπάθειές μας, τον λατρεύουν ακόμη. Που θα πάει όμως, με τον καιρό θα δείτε κύριε πρόεδρε, με τις φιλότιμες προσπάθειές μας, θα τον πουν και αυτόν «εθνικιστή». Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι οι καλύτεροι συνεργάτες μας είναι οι μεγαλοκαθηγητές και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Έχουν αναλάβει εργολαβικά να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν δικαιούνται να έχουν μνήμη και ιστορία, ότι βρέθηκαν σ΄ αυτό τον τόπο ουρανοκατέβατοι. Όπως εκείνος ο MEGAλος δημοσιογράφος, που, περνούσε γενεές δεκατέσσερις όσους διαμαρτύρονταν ζητώντας να αποσυρθεί το βιβλίο ιστορίας που με τόσες προσπάθειες και εκβιασμούς κατορθώσαμε να επιβάλουμε, αν και ο ίδιος δεν το είχε διαβάσει καθόλου. Α, μην ξεχάσω και τους καλούς μας ανθρώπους, τους τεχνικούς των διεθνών μας σχέσεων. Είδατε πώς κατέθεταν και οι 2 σημερινοί αρχηγοί (πρώτα ο Γιωργάκης και μετά ο Κωστάκης) στεφάνια στο μνημείο του Κεμάλ; Αυτό πολύ το χάρηκα. Ήταν σαν να κατέθεταν στεφάνι οι Εβραίοι στο μνημείο του Χίτλερ. Υπάρχουν βέβαια και οι ανόητοι συνεργάτες μας του CDRSEE, που με τη βιασύνη και τον ερασιτεχνισμό τους δεν προώθησαν αποτελεσματικά τα βιβλία παραποίησης της ιστορίας των Βαλκανίων και παραλίγο να μας αναγκάσουν να βγούμε στο φως. Θα σας παρακαλούσα στο σημείο αυτό, να τους συνετίσετε, γιατί στο ζήτημα της αποδόμησης της εθνικής συνείδησης των λαών, δεν λειτουργούν επαγγελματικά.
Θαυμάσια δουλειά κάνουμε τόσα χρόνια και στο θέμα της κουλτούρας των νέων Ελληνόπουλων. Με έξυπνα εργαλεία, όπως: Φάστ φούντ, Γιουροβίζιον, κατάργηση των παρελάσεων, υποβάθμιση εθνικών εορτών και άλλα παρόμοια, προετοιμάζουμε τους μελλοντικούς ευάλωτους πελάτες μας.
Αγαπητέ πρόεδρε Σόρος,
Στο θέμα της αγροτικής τους παραγωγής κάναμε θαύματα: οι Έλληνες αγοράζουν πλέον λεμόνια Αργεντινής και Τουρκίας, πατάτες Αιγύπτου, ηλιέλαιο Ουκρανίας, πεπόνια Ισραήλ, καρπούζια Αφρικής, ρύζι Αμερικής και το ψωμί και το αλεύρι τους το κάνουν με σιτάρι Ουκρανικό! Κάθε καλοκαίρι καίγονται τα δάση τους, καίγονται οι ελιές τους και θα συνεχίσουν να καίγονται με μεγαλύτερη ένταση. Τις επιχειρήσεις τους στη βόρεια Ελλάδα τις μεταφέρουνε σιγά-σιγά στα Βαλκάνια. Τις μεγαλύτερες δημόσιες κερδοφόρες Ελληνικές επιχειρήσεις, τις αγοράζουν Γερμανοί, Γάλλοι, Άραβες, και άλλοι φίλοι μας.
Σημαντική επίσης ακίνητη ελληνική περιουσία περνάει σε χέρια δικών μας ανθρώπων. Τα νησιά τα αγοράζουν σιγά, σιγά οι Βόρειοι Ευρωπαίοι. Περιμένουμε τώρα με την άνοδο των επιτοκίων, να αρχίσουν οι τράπεζες να τους παίρνουν και τα ίδια τους τα σπίτια – κάτι που γίνεται ήδη αλλά σε μικρό ακόμα βαθμό- να τους πάρουν τα χωράφια και να αναγκαστούν να ζουν συνέχεια με δανεικά αυτοί και τα παιδιά τους! Μετά θα αγοράσουμε αυτές τις τράπεζες. Και θα τους ξαποστείλουμε ξανά μετανάστες στα εργοστάσια της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Δεν ξέρω ποιος ανόητος αγαπητέ πρόεδρε, έγραψε εκείνο το απαράδεκτο άρθρο στους Financial Times και παραλίγο να μας φανερώσει!
Έτσι πιστεύω πως σε όχι πολύ χρόνο από σήμερα, θα έχουμε ξεμπερδέψει με αυτούς τους στενόμυαλους, που επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν μικρό χώρο, έχουν όμως τεράστιο χρόνο, βάθος αιώνων. Θα τους έχουμε πάρει αυτό το προνομιακό οικόπεδο με το υπέροχο κλίμα, το μοναδικό ήλιο και τη γαλάζια θάλασσα. Έτσι ανενόχλητοι πλέον θα μπορούμε να κάνουμε τουρισμό και μπίζνες σε Ανατολή και Δύση, έχοντας για υπηρέτες τους λίγους ιθαγενείς που θα παραμείνουν.Η Ελλάδα πρόεδρε μου, είναι μια ασφαλής χώρα. Σας προσκαλούμε σε διακοπές φέτος το καλοκαίρι για να το διαπιστώσετε.
Ο σεμνός και ταπεινός σας υπηρέτης και πρόεδρος της Μ.Κ.Ο.
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος

Saturday 30 May 2009

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-10-08, ΩΡΑ 18:00, ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ "ΕΡΤ", Η "ΕΡΤ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ", ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ", ΑΡΧΙΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ Ο.Α., ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤ. ΩΝΑΣΗ, ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1944-45.
________________________________________________________
ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ (ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Α. ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73), ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
________________________________________________________
"ΗΜΟΥΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1967 ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ- ΑΪΛΑΝΤ ΤΗΣ Ν.Υ., ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΗΤΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1967, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΑΘΗΝΑ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ, Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΠΗΡΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!)"
________________________________________________________

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ "NATIONAL SECURITY COUNCIL" Η "NSC" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ "NSA" ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η "NSA" EΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΤΗΣ "CIA" ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 15 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΗΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΑΡΑ Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ "ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ".
_______________________________________________________
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ:
_______________________________________________________
1: ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΪΚΟ- ΤΣΑΝΤ- ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
_______________________________________________________
2: ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΪΛΗ- ΙΣΜΑΗΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.
_______________________________________________________
3: ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΑΛΑΒΑΝΟ-ΛΕΒΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ..
_______________________________________________________
4: ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ INTELLIGENCE SERVICE, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "Μ.Ι.Τ." ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ "SECURIMI", ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. KARA-ZAFFERI, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ..
_______________________________________________________
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73.
_______________________________________________________

ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΛΑ.Ο.Σ., ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.
_______________________________________________________

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (ΗΤΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ, ΧΡΩΣΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΩΣΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ),... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 25%, ΚΑΙ... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1940-45.
______________________________________________________
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ...ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, (1) ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ" ΚΛΠ., ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, (2) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Η ΚΑΤΩΘΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, (3) ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑ" ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ 1946 ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ DIAMANTE ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (4)ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 2008-09, (5) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥ" "ΜΕΣΣΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚARA-ZAFFERI,ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , (6) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ", ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ, (7) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΤΟ 2010, ΚΑΙ (8) ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ", Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
_______________________________________________________

ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 151, ΠΕΡΙ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 120/1, 120/2, ΚΑΙ 120/3, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
____________________________________________________
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΚΑΣΕΣ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΡΑΒΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ "ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ._
_____________________________________________________

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ 16-10-2008

Μέταλλα μνήμης και εξωγήινη τεχνολογία Ροσγουελ

Στο Ροσγουελ φημολογείτε και αναφέρει επίσης και ο συνταγματάρχης Κορσο ότι βρέθηκε ανάμεσα στα συντρίμμια και κράμματα μετάλων υπερελαφρά και μέταλλα μνήμης!!!
Το κράμα μετάλλου/μνήμης είναι ένα ειδικό κράμα μετάλλου (άγνωστο πριν το 1940) που μπορεί και ανακτά την μνήμη του (δηλαδη μια παρελθοντική κατάσταση δομής των μορίων του, για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο παρελοθοντικό σχήμα/λύγισμα/τσάκισμα) όταν εισέλθει κάτω από ορισμένες προυποθέσεις/συνθήκες (πχ αυξημένη θερμοκρασία)
Σε αυτό το βίντεο τέτοιου ειδικού κράματος μετάλλου/μνήμης βλέπετε το σύρμα από αυτό το μέταλλο να ανακτά συγκεκριμένο παρελθοντικό σχήμα/μορφή/μνήμη όταν εμποτίζετε με καυτό νερό σχηματίζοντας τη μορφή "ΗΟΤ" (έχει λυγιστεί στην παρελθοντική μορφή/μνήμη του ώστε να σχηματίζει το "HOT"-"KAYTO")
Είναι πράγματι εντυπωσιακό.
Αυτό το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα επιδυκνύει εξωγήινη τεχνολογία μετάλλων που απέκτησαν οι υπερδυνάμεις μέσω της ανάκτησης συντριμμιών του Ροσγουελ.

Εβραίοι... Εβραιογαμπροί Πρωθυπουργικοί... Κουμπάροι... Διοικούν Την Ελλάδα

Εβραίοι Κ Εβραιογαμπροί Διοικούν Την Ελλάδα

Κ. Σημίτης - Ισπανοεβραίος{Φυλή Που Δεν Έχει Καλή Φήμη}

Α. Παπανδρέου - Χαζαροεβραίος

Κ. Καραμανλής - Υιός του Τουρκμεκτσόγλου με τα μογγολικά χαρακτηριστικά, το όνομα του πατέρα του είναι καθ'αυτού Τουρκο-Μογγόλου κ όχι εκτουρκισθέντος.

Ο Ι.Χαραλαμπόπουλος ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Π.Α.Σ.Ο.Κ επι Σημίτη{Ο υιός του Συν/ρχης της Μοσάντ η δε κόρη του μαζί με την κόρη του Εβραίου Στρατηγού Νταγιάν τοποτηρήται στην ΕΡΤ-1}

Α.Τσοχατζόπουλος{Ο υιός του βρίσκεται στο Τέλ-Αβίβ}

Ενώ, οι Εβραίοι έσφαζαν επί 18 αιώνες τους Έλληνες ωμά κ απάνθρωπα, κατόρθωσαν μέσω των οργανωμένων φιλοτομαριστών "Ελλήνων", πρώτον να φορτώσουν τα εγκλήματα τους είς άλλους{Ρωμαίους,Τούρκους,Κομμουνιστές} κ δεύτερον να δημιουργήσουν τόση πολιτική μισαλλαδοξία μεταξύ του Ελληνικού Λαού ώστε να διοικούν με εβραίους πρωθυπουργούς κ υπουργούς γαμπρούς η νύφες εβραίων, κ οι Έλληνες να χειροκροτούν με πάθος τους σφαγείς των προγόνων τους, μπράβο τους.

Μην σκεφθείτε οτι αν φέρουμε τους άλλους θα είμαστε καλύτερα, διότι σε όλα τα κόμματα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, π.χ. κατά τον πόλεμο του Κοσσόβου, κατά τη συμφωνία του Ελσίνκι διά την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. τη θέση πήραν ο Έβερτ,ο Ανδριανόπουλος, ο Μάνος, ο Ράλλης, ο Αρσένης, ο Κωνσταντοπουλος, ο Αβραμόπουλος{Δήμαρχος Αθηναίων}.

Είναι απλά πληροφορίες, για όσους είναι διστακτικοί, ή αποπαίρνουν τα παραπάνω ή τους φαίνονται κάπως απίστευτα ας μάθουν ποιος ήταν ο Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντής, κ πόσο ετών έγραψε αυτά τα παραπάνω.

Πηγή:Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντης {Στρατηγός Ε.Α.} - Άνθρωπος Κ Επιστήμη.

..και ας μην ξεχνάμε πως το πραγματικό όνομα του Σημίτη είναι Ααρών Αβουρής.
Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το '99 στην τηλεόραση..

ΕΒΡΑΙΟΙ:ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://youtube.com/watch?v=ZNE-QYcDk7E

Οι Εβραϊκοι Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 στην Αθήνα. Έτσι έπρεπε να τους πούνε.

Τα κουκλάκια τα δημιούργησαν Εβραίοι και επειδή η Θρησκεία τους δεν επιτρέπει να φτιάχνουν ομοιώματα ίδια με τους ανθρώπους (π.χ. τα δάκτυλα έπρεπε να είναι 5 αντί τεσσάρων) δημιούργησαν τα πάνω και τα κάτω άκρα των μασκότ με ένα λιγότερο δάκτυλο.



Πρωθυπουργικοί... Κουμπάροι

ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

Οι Λοιποί Κουμπάροι

ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ
Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη.
Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά. ( Θυμηθείτε ότι τό πραγματικό όνομα του κ. Κ.Σημίτη είναι Ααρόν Αβουρή !!! )

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ
Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη &
Κουμπάρος με τον Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ.
Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού
Ι. Αγγέλου.
Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ.
Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος (ΣΕΚΑΠ) ΑΕ.
Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
Κουμπάρα με Ντ. Μητσοτάκη ‐ Μπακογιάννη.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτείου.
Κουμπάρος της Ντ. Μητσοτάκη ‐ Μπακογιάννη.
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Απεχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος ‐ συνδικαλιστής ΑΣΑ).
Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού
Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών.
Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής Εταιρίας (Ελληνικού) Πυριτιδοποιείου και Καλυκοποιείου ΠΥΡΚΑΛ (Μεταλλουργική
βιομηχανία Ηπείρου) Κουμπάρος Μιχαλολιάκου.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημήσεων).
Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΕΛΚΕ) - Ολυμπιακά ακίνητα.
Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.

Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.

Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμύνης αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και κολλητός του Μεϊμαράκη.

Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη :
Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.

Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Άμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».

Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ)», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.

Ο γιος της Ντόρας Μητσοτάκη -Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.

Οι κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.

Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή
Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανηψιός της βουλευτού Αργολίδας Έλσας Παπαδημητρίου.
Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
Η κόρη του βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ ,όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου,σύμβουλος ΕΛΤΑ !!!!!!!!!!!

Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική).
Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμύνης.

ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανηψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική
Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμύνης. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη.

Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.
http://truth.freeforums.org/topic-t3958.html

Σχετικά με τους Εβραίους έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού όπως ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου (60 χρονώ άνθρωπος ακόμα ακούει και γυρίζει στο "Γιωργάκης"). Τυχαίνει να τον γνωρίζουμε προσωπικά εγώ και η οικογένεια μου, γιατί έχει βαπτίσει ένα ξάδελφό μου.Δεν ξέρει να μιλήσει και μας έλεγε ιστορίες σχετικά με Εβραίους όταν ήμασταν πιο μικρά. Απορώ ώρες ώρες με τους γονείς μου που με αφήνανε να τον ακούω

http://afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=49&t=228

Friday 29 May 2009

Όταν λέμε ότι το YOUTUBE είναι Εβραικών συμφερόντων πλέον..Το εννοούμε

ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.Παλιό Γαμημέ... ΚΟΛΟ ΕΒΡΑΙΟΙ.Σκατόφαρα..

YouTube Broadcast Yourself™

Regarding your account: HellasXG

The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:

  • ISRAEL SOLDIERS BREAK THE ELBOW OF A PALESTINIAN BOY - (HellasXG)

Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account.

For your reference, a copy of this message has also been emailed to the address associated with this account.

Sincerely, Της μάνας σας καθίκια..

The YouTube Team

Copyright © 2008 YouTube, Inc.


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ


ATΛANTIEΣ EΠEKTAΣEIΣ

O.E.A. AΘHNΩN

EΘNOΛOΓIA

ΔIA NA ΔΩΣOYME EIΣ TOYΣ AΠOΔEKTEΣ THΣ ΠAPOYΣHΣ TO ENAYΣMA ΔIA ΠPOΣΩΠIKH EPEYNA, ΠAPAΘETOYME ΣTOIXEIA ΠOY ΔANEIZOMAΣTE AΠO TOYΣ ΣYNAΔEΛΦOYΣ TOY TMHMATOΣ ΓEΩΠOΛITIKHΣ ANAΛYΣEΩΣ THΣ O.E.A.

TA ΣTOIXEIA AYTA EINAI XPHΣIMA EIΣ EPEYNHTEΣ ΠOY AΣXOΛOYNTAI ME THN IΣTOPIA THΣ OIKONOMIAΣ EIΣ ΣYΣXETIΣMO ME EΘNOΛOΓIKEΣ KAI ΓEΩΠOΛITIKEΣ ΠAPAMETPOYΣ.


ATΛANTIEΣ EΠEKTAΣEIΣ ME EΔPA OYPΓK MOΓΓOΛIAΣ KAI KAΣMIP AΛTAΪΩN OPEΩN


1H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA YΞΩΣ KAI EΛAMITEΣ EIΣBAΛOYN TO 2.200 Π.X. EIΣ THN KINA, ΓENOKTONΩNTAΣ TON APPENA ΠΛHΘYΣMO. ANTIMETΩΠIZOYN IΣXYPH ANTIΣTAΣH EIΣ THN KENTPIKH KINA KAI ΣTPEΦONTAI NOTIOΔYTIKA. EIΣBAΛOYN EIΣ THN EΛΛHNIKH AΣΣYPIA KAI BABYΛΩNIA KAI TIΣ YΠOTAΣOYN.

IΔPYOYN EIΣ THN BABYΛΩNIA THN ΠOΛH OYP 'H OYPΓK ΠPOΣ TIMHN TOY ΘEOY ΣIN 'H ΣIΩN THΣ ΣEΛHNHΣ... KAI EIΣ ANAMNHΣIN THΣ MHTPOΠOΛITIKHΣ OYPΓK ΠPΩTEYOYΣAΣ MOΓΓOΛIAΣ, ΣHMEPINHΣ OYΛAN - MΠATOP.

H OYP BABYΛΩNIAΣ EINAI H ΓENNETEIPA TOY XABPA - XAN 'H ABPAXAN 'H ABPAXAM 'H ABPAAM, ΠATPOΣ TOY IAKΩB, TOY IΣAAK KAI THΣ ΓENEAΛOΓIKHΣ ΓPAMMHΣ ΔABIΔ KAI ...XPIΣTOY.

OI AΣΣYPOBABYΛΩNIOI EΠANAΣTATOYN KAI ΔIΩKOYN TOYΣ EBPAIOMOΓΓOΛOYΣ EΛAMITEΣ. TMHMA TΩN EΛAMITΩN YΠO TON ABPAAM KATAΦEYΓEI EIΣ THN AIΓYΠTO KAI AΛΛO TMHMA EIΣ THN APABIA ΠOY KATOIKOYNTAN AΠO INΔOYΣ EΛΛHNIKΩN ΔPABIΔIΩN ΦYΛΩN.

TO ΠPΩTO TMHMA ΔIAΛYEI MEΣΩ ΣYNOMΩΣIΩN THN AIΓYΠTO, TO ΔE ΔEYTEPO ΓENOKTONEI TOYΣ INΔOYΣ ΔPABIΔEΣ KAI ΣΠEPNEI TOYΣ ΣHMEPINOYΣ ...APABEΣ..., YΠOTIΘEMENOYΣ EXΘPOYΣ TΩN IΣPAHΛINΩN, MEXPIΣ EΞONTΩΣEΩΣ TΩN ...ΠAΛAIΣTINIΩN 'H ΦIΛIΣTAIΩN, EΛΛHNΩN AΠOΓONΩN AΠOIKΩN KPHTHΣ KAI EΞONTΩΣEΩΣ ΔPABIΔΩN ΠEPΣIAΣ - IPAK ME EMΦYΛIO ΠOΛEMO.


2H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA IAΠΩNEΣ EIΣBAΛOYN ΣTH NHΣO AΪNOY 'H NHΣO IΩNΩN AΠOIKΩN, ΣHMEPINH IAΠΩNIA. ΓENOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ AΪNOY 'H IΩNΩN, KPATΩNTAΣ MONO ΩΣ ΣKΛABOYΣ TOYΣ EMΠEIPOYΣ EIΣ THN AΛIEIA KAI THN NAYΠHΓIKH TEXNH EIΣ ΠAPAKTIA XΩPIA.

ΣHMEPA YΠOΛEIMATA TΩN AΪNOY EΠIZOYN AKOMA EIΣ THN BOPEIA IAΠΩNIA KAI EIΣ TIΣ BOPEIOTEPEΣ NHΣOYΣ KATOXHΣ E.Σ.Σ.Δ., OMIΛOYN APXAIOTATH EΛΛHNIKH ΔIAΛEKTO KAI KPATOYNTAI EIΣ ΠΛHPH AΠOMONΩΣH AΠO TOYΣ "ΠOΛITIΣMENOYΣ" IAΠΩNEΣ.

ΦΩTOΓPAΦIEΣ EΛΛHNΩN AΪNOY IAΠΩNIAΣ, ME KAΘAPA EΛΛHNIKA XAPAKTHPIΣTIKA, EΔHMOΣIEYΣE O I. ΠAΣΣAΣ, EKΔOTHΣ EΓKYKΛOΠAIΔEIAΣ HΛIOY EIΣ TO ΠAPENΘEMA "EΛΛHNIKH ΠPOΪΣTOPIA".

OI MOΓΓOΛOI XAN IAΠΩNIAΣ EIΣ ΣYNEPΓAΣIA ME TOYΣ BAYAPOYΣ MOΓΓOΛOYΣ OTTO 'H OΘΩN XAN, ΠAPAΓOYN TO 1930 M.X. TON ΦAΣIΣTIKO AΞONA ENANTION TOY EAYTOY TOYΣ, HTOI ENANTION TΩN KPYΠTOMOΓΓOΛΩN EBPAIΩN EYPΩΠHΣ, ΩΣTE ME AΛΛOΘI TO "OΛOKAYTΩMA" NA ΠPOKYΨOYN ANAKATATAΞEIΣ YΠEP TOY IΣPAHΛ.

ΣYNEPΓAΣΘHKAN EIΣ AYTO TO ΘEATPO O MOΓΓOΛOEBPAIOΣ TΣOYΓKAΣBIΛI ΣTAΛIN KAI OI MOΓΓOΛOEBPAIOI TPOYMAN KAI AΪZENXAOYEP.


3H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA ΔΩPIEIΣ ΔIEPXONTAI AΠO TA NOTIA ΠAPAΛIA THΣ MAYPHΣ ΘAΛAΣΣAΣ KAI EIΣBAΛOYN EIΣ THN BAΛKANIKH.

OI EΛΛHNIKEΣ ΠOΛEIΣ, EKTOΣ THΣ ΣΠAPTHΣ, TOYΣ EKTOΠIZOYN KAI EKEINOI ANAXΩPOYN ΔIA THN ITAΛIKH XEPΣONHΣO OΠOY KAI ΓENNOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ ETPOYΣKΩN ΣABINΩN, ΛATINΩN TPΩAΔOΣ KAI ΣIKEΛIAΣ, KAI IΔPYOYN THN PΩMH.

OI NOTIΩΣ ΦΛΩPENTIAΣ ΠΛHΘYΣMOI EINAI MOΓΓOΛOΓENEIΣ ΔΩPIEΩN EKTOΣ EΛAXIΣTΩN EΛΛHNOΓENΩN ΣIKEΛIAΣ - NOTIOY ITAΛIAΣ. IΔPYΣAN TON ΦAΣIΣMO EIΣ ΣYNEPΓAΣIAN ME IAΠΩNEΣ KAI BAYAPOYΣ.

ME EPΓAΛEIO ΔIABPΩΣEΩΣ THN ΣΠAPTH ΔIAΛYOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ EIΣ ANTIMAXOMENEΣ ΣYMMAXIEΣ. H ΛAKEΔAIMΩN TOY MENEΛAOY ΔIAΦΘEIPETAI EIΣ BAPBAPH ΣΠAPTH ΛYKOYPΓOY ΠOY ANTAΛΛAZE ΠPEΣBEIΣ KAI EΠIΣTOΛEΣ "EΘNIKHΣ TAYTOTHTOΣ" ME TON APXIEPEA THΣ IEPOYΣAΛHM OΠΩΣ EΞAΓETAI AΠO TA BIBΛIA A' KAI B' MAKKABAIΩN, THΣ ...AΓIAΣ ΓPAΦHΣ, METAΦPAΣIΣ TΩN EBΔOMHKONTA.


4H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA OYNNOI KAI HΓETH TON ATIΛΛA 'H ATΛ ΔHΛAΔH "ATΛANTIOΣ", EΓKAΘIΣTANTAI EIΣ THN ANATOΛIKH EΛΛAΔA (ΣHMEPINH TOYPKIA), EIΣ THN BOYΛΓAPIA, EIΣ THN BAYAPIA KAI EN MEPEI EIΣ THN POYMANIA, KAI KATA ΠAΓIA TAKTIKH ΣΦAZOYN KAI ΓENOKTONOYN TIΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIEΣ EYPΩΠAΪKEΣ ΦYΛEΣ.


5H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA OYPΓKOI 'H OYΓΓPOI KAI ME HΓETH TON TΣEΓKINΣ XAN - KAN - KOYN - KOEN KATAΛAMBANOYN THN ΣHMEPINH OYΓΓAPIA, ΦIΛANΔIA, THN ΠPΩHN ΛETONIA, EΣΘONIA KAI AΛΛA ΣHMEPINA ΣOBIETIKA EΔAΦH.

ΓENOKTONOYN TOYΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIOYΣ ΠEΛAΣΓIKOYΣ ΠΛHΘYΣMOYΣ KAI EIΔIKA TOYΣ PΩΣ KAI ΘOYBAΛIOYΣ AΠOΓONOYΣ ΠEΛAΣΓΩN ΣKYΘΩN 'H ΣHMEPINOYΣ ΛEYKOPΩΣOYΣ. EΠIΣHΣ ΓENOKTONOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ ΣKYΘEΣ BAΛKANIKHΣ.


6H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA ΣEΛTZOYKOI ENIΣXYOYN TOYΣ TOYPKOMOΓΓOΛOYΣ THΣ 5HΣ OPΔHΣ ΣHMEPINHΣ TOYPKIAΣ KAI KATAΛAMBANOYN THN AΛBANIA OΠOY KAI ΓENOKTONOYN THN EΛΛHNIKH ΦYΛH TΩN IΛΛYPIΩN.


7H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO TON TAMEPΛANO EΠIΔIΩKEI ΔIEΛEYΣH EIΣ THN EYPΩΠH KAI ANAKOΠTETAI AΠO TOYΣ IΔIOYΣ TOYΣ MOΓΓOΛOYΣ TOYPKIAΣ THΣ 5HΣ KAI 6HΣ OPΔHΣ, ΛOΓΩ ΣYΓKPOYΣEΩΣ ...ENΔOMOΓΓOΛIKΩN ΣYMΦEPONTΩN. ΣTPEΦOMENOI ANATOΛIKA KATAKTOYN THN KINA ME THN BOHΘEIA TΩN MOΓΓOΛΩN MANTΣOYKOYO ΠPΩHN MANTZOYPIAΣ.


ΓEΩΠOΛITIKON ΣYMΠEPAΣMA:

OI XΩPOI: APABIKEΣ XΩPEΣ, TOYPKIA, BOYΛΓAPIA, AΛBANIA, NOTIOΣ ITAΛIA, IAΠΩNIA, EΞΩTEPIKH MOΓΓOΛIA, EΣΩTEPIKH MOΓΓOΛIA, IΣPAHΛ, BYAPIA, ΦIΛANΔIA, EΣΘONIA, ΛETONIA, ΛIΘOYANIA KAI EN MEPEI POYMANIA KAI OYΓΓAPIA, AΠOTEΛOYN "ENIAIOYΣ" MOΓΓOΛOEBPAΪKOYΣ ΠΛHΘYΣMOYΣ TΩN OΠOIΩN OI HΓETEΣ ΠAPA TIΣ ΦAINOMENIKEΣ ANTIΘEΣEIΣ ΣYNAΣΠIΣMΩN 'H ΠOΛITEYMATΩN, EPΓAZONTAI ΔIA THN OIKONOMIKH YΠOΔOYΛΩΣH TΩN AΛΛΩN EΘNΩN.

H TEΛEYTAIA KINHΣH ΔIA THN OΛIKHN TOYΣ EΠIKPATHΣH KAI OΛIKH EΞAΦANIΣH TΩN AΛΛΩN ΦYΛΩN EINAI TO ΣXEΔIO "APMAΓEΔΩN" ME ΠPOHΓOYMENH ΠAΓKOΣMIA ΣYΓKPOYΣH ΔYNAMEΩN "ANTIXPIΣTOY ΦAΣIΣMOY" KAI "XPIΣTIANIKOY ΣOΣIAΛIΣMOY".

OΠΩΣ EIΣ TON A' KAI EIΣ TON B' ΠAΓKOΣMIO ΠOΛEMO, ETΣI KAI EIΣ THN Γ' TEΛIKH ΣYΓKPOYΣI, OI ANTIΘETEΣ ΔYNAMEIΣ ΦAΣIΣMOY - ΣOΣIAΛIΣMOY, ΘA IΔPYΘOYN KAI ΘA KATEYΘYNONTAI OI MEN ΠPΩTEΣ AΠO MOΓΓOΛOYΣ KPYΠTOEBPAIOYΣ BOYΔIΣMOY, OI ΔE ΔEYTEPEΣ AΠO EBPAIOYΣ KPYΠTOMOΓΓOΛOYΣ XPIΣTIANIΣMOY. ΔHΛAΔH ME AΠOKPYΦIΣTIKOYΣ OPOYΣ: ΦAΣIΣTIKO ZEN BOYΔIΣMOY ΘIBET ENANTION ΣOΣIAΛIΣTIKOY ΣIΩN XPIΣTIANIΣMOY IΣPAHΛ.

TA ANΩTEPΩ ENNOOYNTAI MONON AΠO ΠOΛY MEMYHMENOYΣ TEKTONEΣ, TOYΣ OΠOIOYΣ ΘA ΠAPAKAΛEΣOYME NA MAΣ EΞHΓHΣOYN ΓIATI ENΩ EIΣ THN EΛΛAΔA ΛEITOYPΓOYΣAN MONON OI ΣTOEΣ THΣ ΣOΣIAΛIΣTIKHΣ MEΓAΛHΣ ANATOΛHΣ ME TO XPIΣTIANIKO ΣYNΘHMA: "EΛEYΘEPIA - IΣOTHΣ - AΔEΛΦOTHΣ", ΞAΦNIKA EΔΩ KAI MEPIKA XPONIA IΔPYΘHKAN OI ΘEOΣOΦIKEΣ ΣTOEΣ ΦAΣIΣTIKHΣ BOYΔIΣTIKHΣ ΣYNΘHMATOΛOΓIAΣ: "ΠEIΘAPXEIA - IEPAPXIA - AΠOMONΩΣH TOY EΓΩ" ENTEΛΩΣ ANTIΘETHΣ POΠHΣ;

ΠOIOΣ EINAI AYTOΣ ΠOY ΠPOTEINE BOYΔIΣTIKEΣ TEΛETEΣ ZEN EIΣ THN OΛYMΠIA TΩN ΔEΛΦΩN, ΔIA ΔHMIOYPΓIA ΣKOΠIMΩN ΣYNEIPMΩN THΣ EKTPΩMATIKHΣ ΣYZEYΞEΩΣ "EΛΛHNOBOYΔIΣTIKOΣ ΠOΛITIΣMOΣ", KATA TO EKTPΩMATIKO ANAΛOΓO TOY "EΛΛHNOXPIΣTIANIKOΣ ΠOΛITIΣMOΣ";

ΠOIOΣ ΣΠEPNEI TO ΣΠEPMA TOY ΦAΣIΣMOY EIΣ THN EΛΛAΔA EΛΛHNEΣ TEKTONEΣ; AΠANTEIΣTE MAΣ KAI ΠEIΣTE MAΣ OTI ΔEN EPΓAZEΣΘE ΔIA TO EBPAIOMOΓΓOΛIKO ATΛANTIO KATEΣTHMENO, ΔIOTI EAN OXI, ΣTH NYXTA THΣ MEΓAΛHΣ ΣΦAΓHΣ ΘA AΦANIΣOYME TON MOΓΓOΛOEBPAIO XPIΣTO KAI TON MOΓΓOΛOEBPAIO BOYΔA, TO ΣIΩN ΣAΣ KAI TO ZEN ΣAΣ, KAI TOYΣ ΣYMΠAPAMAPTYPOYNTAΣ ΠPOΦHTAΣ KAI TOYΣ AΓIOYΣ, APΣENIKOYΣ KAI ΘHΛYKOYΣ. ΔIA NA MHN YΠOΛEIΦΘOYME EIΣ THN METAΦOPIKHN XYΔAIOΛOΓIAN AΠO TON ΔIΔAΞANTA EΛΛHNA APIΣTOΦANH..."

<>

Thursday 28 May 2009

Ακόμα και αν ένα τμήμα των εκπληκτικών ισχυρισμών του Κόρσο να είναι αληθές, τότε οι συνέπειες θα είναι συγκλονιστικές.

Επιβεβαιώνεται ***** που λέει ότι εξωγήινη τεχνολογία δόθηκε από τους εξωγήινους προς τις υπερδυνάμεις ώστε να αυξηθεί η γήινη τεχνολογία δραματικά (μέσα σε μόνο μισό αιώνα) και να φτιάξει τροχιακή άμυνα εναντίον των ερχόμενων (Πρόγραμμα Πολέμου των Άστρων!)


The Day After Roswell (.pdf ebook) & The Legacy of Colonel Philip J. Corso with Phil Corso Jr. and Dr. William Birnes (Part 1: Xvid 0:45:35 56kbps 320 x 240 pixels 91.4mb & Part 2: Xvid 2:08:50 56kbps 320 x 240 pixels 269mb)

H Μέρα μετά το Ροσγουελ

Ο Συνταγματάρχης Φιλπ Κόρσο, ένας πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου αποκαλύπτει την σοκαριστική συγκάλυψη στο θέμα των ΑΤΙΑ από πλευράς Αμερικάνικης Κυβέρνησης,

«Το να πούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βιβλίο, αν όχι το πιο σημαντικό βιβλίο που εμφανίστηκε στο θέμα των ΑΤΙΑ εδώ και δεκαετίες, δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολή. Ακόμα και αν ένα τμήμα των εκπληκτικών ισχυρισμών του Κόρσο να είναι αληθές, τότε οι συνέπειες θα είναι συγκλονιστικές. Ο Κόρσο διηγείται μια συναρπαστική ιστορία, που μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο, με αρκετό υλικό που πρόκειται να κρατήσει απασχολημένους τους ερευνητές ΑΤΙΑ για πάρα πολλά έτη.»

Το ιστορικό του συνταγματάρχη Κόρσο:
Στρατιωτικός αξιωματικός κατά την διάρκεια του Β’ΠΠ και αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας του στρατού δίπλα στον Στρατηγό Ντάγκλας Μακάρθουρ κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (NSC) του Προέδρου Αιζενχάουερ ως αντισυνταγματάρχης για 4 χρόνια, επικεφαλής του τμήματος Ξένης Τεχνολογίας στην Έρευνα & Ανάπτυξη του Στρατού στο Πεντάγωνο στις αρχές του 1960, όπου ήταν ο αρμόδιος για τα αρχεία του Ροσγουελ, το αρχείο των κομματιών του ΑΤΙΑ και πληροφοριών τα οποία «Μια ομάδα περισυλλογής του Στρατού … συνέλλεξε μέσα από τα συντρίμμια ενός ιπτάμενου δίσκου που συνετρίβει έξω από την πόλη του Ροσγουελ στην έρημο του Νέου Μεξικού στο πρωινό λυκόφως κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 1947», αποστρατεύτηκε το 1963 έχοντας 19 μετάλλια και διακρίσεις, κατόπιν υπηρέτησε ως ειδικός θεμάτων Εθνικής Ασφαλείας στα επιτελεία των γερουσιαστών Τζειμς Ιστλαντ και Στρομ Θουρμοντ, και μεταγενέστερα εργάστηκε ως σύμβουλος και διευθύνων συμβολαίων στον ιδιωτικό τομέα.

Αποκαλύψεις:
Ο Συνταγματάρχης Κόρσο αναφέρει ότι υπήρχαν πέντε εξωγήινοι, 4.5 πόδια ύψος με γκριζωπό προς το καφέ δέρμα, χέρια με 4 δάχτυλα και υπερμεγέθη κεφάλι δίχως τρίχες, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο συντριβής του ΑΤΙΑ στο Ροσγουελ, δυο από αυτούς ήταν ακόμα ζωντανοί. Ένας προσπάθησε να τρέξει μακριά και πυροβολήθηκε από τους πανικοβλημένους στρατιώτες. Ο άλλος ήταν ακόμα ζωντανός αλλά αργοπέθαινε όταν έφτασε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ροσγουελ. Ο Κόρσο τότε ήταν Αξιωματικός Ασφαλείας στο Φορτ Ριλεϋ, του Κάνσας το 1947, τη νύχτα που το φορτίο με τα ευρήματα του Ροσγουελ κατέφθασε στο Φορτ Μπλις. Ο Συνταγματάρχης Κόρσο ερεύνησε το φορτίο, που συμπεριλάμβανε έναν από τους νεκρούς εξωγήινους διατηρημένο σε ένα πυκνό ανοιχτό μπλε υγρό. Το φορτίο προορίζονταν για αυτό που σήμερα λέγεται Αεροπορική Βάση Ραιτ-Πατερσον στο Οχάϊο. Ο Κόρσο μιλάει για την περίοδο που υπηρετούσε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου Αιζενάχουερ και έβλεπε τα σημειώματα σχετικά με το περιστατικό του Ροσγουελ καθώς και όλα τα «αγαθά» που αποκομίστηκαν από αυτό.
Ο Συνταγματάρχης αποκαλύπτει το πώς δρούσε ως η αιχμή του δόρατος του υπεραπόρρητου προγράμματος ανάστροφης μηχανικής του Στρατού που «έσπειρε» την εξωγήινη τεχνολογία σε Αμερικάνικες μεγαλοεταιρείες όπως η IBM, Hughes Aircraft, Bell Labs, και Dow Corning δίχως οι υπεύθυνοι αυτών των εταιρειών να έχουν γνώση της προέλευσής της. Περιγράφει τις συσκευές που βρέθηκαν μέσα στο σκάφος του Ροσγουελ, και πως έγιναν οι πρόγονοι των σημερινών ενσωματωμένων κλειστών μικροκυκλωμάτων (chips), των οπτικών ινών, των Λέιζερ, του εξοπλισμού νυχτερινής όρασης, των υπερ-ανθεκτικών ινών (όπως το Κέβλαρ) και άλλες απόρρητες ανακαλύψεις, όπως οι ψυχοτρονικές (ψυχη+ηλεκτρονική) συσκευές που μπορούν και μετατρέπουν ανθρώπινη σκέψη σε σήματα που μπορούν να ελέγξουν μηχανήματα., απόρρητες ανακαλύψεις που αφορούν τεχνολογία Στελθ αεροσκαφών, καθώς και συσκευών Δέσμης-Σωματιδίων του προγράμματος Πολέμου των Άστρων.
Επίσης συζητά το ρόλο τον οποίο έπαιξε η εξωγήινη τεχνολογία στην διαμόρφωση γεωπολιτικής και ιστορικών γεγονότων, πως βοήθησε τις ΗΠΑ να ξεπεράσουν τους Ρώσους στο διάστημα, πως έδωσε το κέντρισμα για εξεζητημένες στρατιωτικές πρωτοβουλίες όπως το SDI (Προγράμματα Πολέμου των Άστρων), to Πρόγραμμα Ορίζον (που αφορούσε το χτίσιμο στρατιωτικής βάσης στη Σελήνη), το πρόγραμμα HAARP, και τελικά τη συμμετοχή της στο τερμάτισμα του ψυχρού πολέμου.

Ο Συνταγματάρχης Κόρσο επίσης είπε ότι τα αιχμαλωτισμένα ΑΤΙΑ φυλάσσονται στο Νορτον, Εντουαρντς και Αεροπορικές βάσεις Νέλις (Περιοχή 51). Ανάφερε επίσης ότι μια Ομάδα Εργασίας/Μελέτης του Φαινόμενου ΑΤΙΑ στήθηκε από τον πρόεδρο Τρούμαν τον Σεπτέμβριο του 1947, μια ομάδα που κάποιοι ονομάζουν MJ-12 (Majestic-12) και λειτουργούσε από τότε έως σήμερα. Τη δεκαετία του 1950 δυο πρόχειρα πρωτότυπα αντιβαρυτικών σκαφών κατασκευάστηκαν, αλλά έπαιρναν ισχύ από δυο ανθρώπινες συμβατικές γεννήτριες πυρηνικής σχάσης, και έτσι ήταν ανεπαρκή διότι διέρρεε ραδιενέργεια. Ανάφερε επίσης ότι το Πρόγραμμα Πολέμου των Άστρων είχε πάντα ως πρωτεύον σκοπό την προετοιμασία για πόλεμο εναντίον εξωγήινων σε περίπτωση εισβολής.

Η Κληρονομιά του Συνταγματάρχη Φιλιπ Τζ. Κόρσο και Φιλ Κόρσο Τζούνιορ & Ουίλιαμ Μπιρνς.

Ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία της αποκάλυψης μετά την κατάλυση της σοβιετικής αυτοκρατορίας του 1991, ήταν η έκδοση το 1997 του βιβλίου «Η μέρα μετά το Ροσγουελ» του Συνταγματάρχη Φιλιπ Τζ. Κόρσο με τον Ουλιαμ Μπιρνς (επίσης ομιλητής).
Οι ισχυρισμοί σε αυτό το βιβλίο τάραξαν τα θεμέλια της συγκάλυψης. Μέχρι σήμερα ούτε ο Στρατός ούτε το Υπουργείο Άμυνας ούτε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Κυβέρνησης αντέδρασε επίσημα σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Η Washington Post δεν τόλμησε καν να γράψει μια νεκρολογία για αυτόν τον σημαίνοντα εκ των έσω γνώστη της Ουάσιγκτον πόσο μάλλον να αναφέρει το βιβλίο. Εάν σχεδιάζετε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συνεδρίαση, προτείνετε επίσης να διαβάσετε πρώτα το «η μέρα μετά το Ροσγουελ». Η ιστορία ζωής του Συνταγματάρχη Κορσο που πέθανε στις 16 Ιουλίου 1998 σε ηλικία 83 ετών, είναι εκπληκτική. Ο Συντ.Κόρσο ήταν ένας παρασημοφορεμένος αξιωματικός και ένας πατριώτης που πίστευε ότι το κοινό πρέπει να μάθει την αλήθεια για την πραγματικότητα σχετικά με τους εξωγήινους. Ο γιος του μοιράζετε τις ίδιες πεποιθήσεις και είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί την κληρονομιά του πατέρα του. Πρόκειται να έρθει στην Ουάσιγκτον για να μιλήσει για τον πατέρα του και την οικογενειακή εμπειρία ως επακόλουθο του πιο αμφιλεγόμενου βιβλίου που εκδόθηκε ποτέ. Στην διάλεξή του θα παρουσιάσει πληροφορίες που ποτέ δεν βγήκαν στο κοινό. Η ιστορία του Συντ.Φιλιπ Τζ. Κόρσο δεν τέλειωσε. Έχεις μόλις αρχίσει

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΚΑΡΟΛΟΥ 28

10437 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-5220896

FAX: 210-5246864

ΚIN: 6944-394437

Email: basilisleventis@antidialpoki.gr

Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/05/2009

Προσεγγίζει η 7η Ιουνίου. Όλα τα ΜΜΕ, κανάλια και εφημερίδες, μέσω των κορυφαίων δημοσιογράφων ρίχνουν το σύνθημα, ότι πολλοί δεν θα πάνε να ψηφίσουν, είναι τριήμερο και δεν θα το χαραμίσουν χάριν των κομμάτων, θα πάνε εκδρομή και διάφορα άλλα. Όλα αυτά αποσκοπούν στο να εμποδίσουν τον κόσμο να στηρίξει κόμματα όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κόμματα ηθικά και τίμια που δίνουν χρόνια μάχη για να μπουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και να στριμώξουν το κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Έχοντας οι διαπλεκόμενοι καταγράψει ένα τεράστιο ποσοστό καταδίκης του πολιτικού συστήματος στις δημοσκοπήσεις υπό τη μορφή του ΚΑΝΕΝΑΣ, ένα ποσοστό που σχεδόν υπερβαίνει το 40% του συνόλου, επιχειρούν να οδηγήσουν τον κόσμο αυτό στην αποχή, στο άκυρο, στο λευκό, ώστε να σωθεί ο δικομματισμός και αργότερα να κάνουν βουλευτικές εκλογές, έχοντας κατά νου τη λύση της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, λύση που θα επιτρέψει οι ίδιοι οι διαπλεκόμενοι να μείνουν ατιμώρητοι για το έγκλημα του 1999 στο χρηματιστήριο και λύση που παράλληλα θα φορτώσει το κόστος της μαύρης τρύπας τού συνόλου των σκανδάλων των τελευταίων είκοσι χρόνων στους ασθενείς ώμους των μισθοσυντήρητων, των συνταξιούχων, των απλών συμπολιτών μας.


Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

Μάλιστα, αν για τα παντοδύναμα ΜΜΕ είναι αδύνατο να ξεφουσκώσουν όλο το ποσοστό του ΚΑΝΕΝΑ, έχουν φροντίσει να λανσάρουν τους δήθεν οικολόγους, έτσι ώστε οι ανυποψίαστοι πολίτες που αγαπούν την οικολογία να πέσουν στην παγίδα να τους ψηφίσουν και να εξοντωθούν κόμματα όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που αγωνίζονται για δικαιοσύνη και δημοκρατία. Η ψήφος σε αυτούς τους δήθεν οικολόγους είναι συμφέρουσα για συγκεκριμένους συγκροτηματάρχες του τύπου που κρύβονται πίσω τους, αφού έχουν ετοιμάσει μη κυβερνητικές οργανώσεις και εισπράττουν ήδη επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο μέλλον άλλωστε προβλέπεται, τα χρήματα της Ε.Ε. για την πράσινη ανάπτυξη να είναι πολύ περισσότερα, οπότε το φαγοπότι χοντραίνει… Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο κ. Αλαφούζος έχει ονομάσει το ραδιόφωνό του ‘‘Σκάϊ περιβάλλον’’, η δε τηλεόρασή του νύχτα–μέρα έχει… οικολογικό πρόγραμμα.


Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

Ωστόσο, στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υπάρχει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου, αφού ο κόσμος υποπτεύεται αυτούς τους οικολόγους λόγω του μεγάλου λανσαρίσματος που τους γίνεται από τα ΜΜΕ. Έτσι αυτή η υπερδιαφήμιση των οικολόγων μάλλον αρχίζει να τους βλάπτει, αφού και οι πέτρες σε αυτή τη χώρα αντιλαμβάνονται, ότι αυτό που προωθούν τα διαπλεκόμενα μόνο καθαρό δεν είναι…

Ευχάριστο επίσης είναι, ότι παγιώνεται στην κοινωνία η αντίληψη ότι μόνο ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να στριμώξει τη διαπλοκή, μόνο αυτός έχει τα στοιχεία να οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου τους μεγαλοεκδότες, που βασιζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία έστησαν την κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο και λήστεψαν τον κόσμο.

Αλήθεια, ας διερωτηθούμε, ποιος αξίζει περισσότερο να μας εκπροσωπήσει στην ευρωβουλή, αυτός ο άγνωστος κύριος οικολόγος ή ο Βασίλης Λεβέντης που είκοσι χρόνια τώρα ζητάει ηθική, ζητάει δικαιοσύνη, ζητάει στήριξη των αδυνάτων και δημοκρατία;

Θα κάνουμε το χατίρι των μεγαλοεκδοτών και θα ψηφίσουμε ότι μας υποδεικνύουν αυτοί, αυτοί που φυλακή έπρεπε να βρίσκονται, ή θα τραβήξουμε σαν κοινωνία μπροστά, θα κάνουμε επιτέλους αυτό που εμείς ο λαός θέλουμε και θα μεταβάλουμε την 7η Ιουνίου σε μία προκαταβολή των σαρωτικών αλλαγών που έρχονται;

Στις 7 Ιουνίου ξεκαθαρίζει η εικόνα στη χώρα. Ο λαός ψηφίζει αντίθετα με τις υποδείξεις των ΜΜΕ και των δημοσκοπήσεων. Η ψήφος στους οικολόγους ευχαριστεί τη διαπλοκή. Η ψήφος στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ανοίγει το δρόμο για την κατάρρευση της διαπλοκής και την κάθαρση. Να φανεί τουλάχιστο τώρα ο λαός έξυπνος.

Αθήνα 15-5-09

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Website: http://tinyurl.com/qo9yqe

Wednesday 27 May 2009

ΒΑΣΊΛΗΣ ΛΕΒΈΝΤΗΣ: θα γεμίσουν πολλά κελιά του κορυδαλλού

Ta katharmata tis elladas!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0TAzlo-DCn0&feature=rec-HM-fresh+div

Leventis gia Tsipra kai Karatzaferi

http://www.youtube.com/watch?v=REY3u9316Bc&feature=related

Leventis: Mitropolites 8ysiaste to miso mis8o sas!

http://www.youtube.com/watch?v=wyf_c9bwPBs&feature=related

Leventis gia Karatzaferi kai mavro xrima

http://www.youtube.com/watch?v=mEMdCGAOI2c&feature=related

Leventis: "To Pasok einai xwris Protasi"

http://www.youtube.com/watch?v=CojfICcRLBI&feature=related

Leventis gia agrotes

http://www.youtube.com/watch?v=_8Ufl6NffCw&feature=related

Leventis: "Edw einai... Ntabatzides"

http://www.youtube.com/watch?v=_MNX2TjH0g8&feature=related

I ellada den antexei allo!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ii9ZXZPJe3M&feature=related

Katastrofiki protasi tou Karatzaferi

http://www.youtube.com/watch?v=R-oRze1z3RM&feature=related

Tha gkremizoume polykatoikies

http://www.youtube.com/watch?v=aEJ1dJ7xRtc&feature=related

Pasok einai xeirotero apo Xounta

http://www.youtube.com/watch?v=He8eHt-X48U&feature=related

Leventis: "Giati pirame ligous Psifous"

http://www.youtube.com/watch?v=TJkNdbADLRk&feature=related

Sobareuteite ligo s´ auth th xwra!

http://www.youtube.com/watch?v=3qJYx9kzG20&feature=related

Leventis gia kommata kai mavra xrhmata

http://www.youtube.com/watch?v=_EO7P4NBVKk&feature=related

Ekana lathos kai psyfisa Karatzaferi

http://www.youtube.com/watch?v=C6AdPH-WcxM&feature=related

makelio: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ανάρτηση είναι του Hellenian

Μερικά άρρωστα μυαλά (διαταγμένα από τη Σιών) έχουν εξαπολύσει μια προπαγάνδα εναντίον του Δυτικού Πολιτισμού, ο οποίος γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα. Προσπαθούν να προωθήσουν το σκότος και να πουν ότι ο πολιτισμός είναι ένα είδος δικτατορίας, που περιορίζει τις προσωπικές ελευθερίες, «κλείνοντας» τους ανθρώπους σε καλούπια υπερπίεσης από την ίδια την κοινωνία. Αλλά είναι τελικά αυτό που αντιπροσωπεύει ο πολιτισμός; Νομίζω ότι κάτι τέτοιο αφορά την τυραννία. Και η τυραννία ήταν πάντα η δημιουργία σκότους, πάντα μια δουλειά των γνωστών «βαρβάρων».

Κάποιος σίγουρα μπορεί να ισχυριστεί : «Αλλά επίσης και στην πολιτισμένη Αρχαία Ελλάδα υπήρξαν Τύραννοι».
Η απάντηση είναι απλή. Οι Έλληνες είχαν υποστεί μια ύπουλη εισβολή από την Σιών και στα αρχαία χρόνια. Μια ομάδα δρακονιανών φιδιών εντός ενός μη-δόλιου περιβάλλοντος. Η πρώτη «βάση» που εγκαθίδρυσαν οι αντιπρόσωποι του σκότους ήταν οι αρχιερείς του δωδεκάθεου (12-θεοί), μέσα από τους οποίους επηρέαζαν σε μεγάλο βαθμό τις κυβερνήσεις των πόλεων-κρατών. Όμως τι ήταν το Δωδεκάθεο; Ήταν μια θρησκεία που είχαν εφεύρει οι σιωνιστές ιερείς (όπως επίσης και όλες τις υπόλοιπες θρησκείες) για να ικανοποιήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό (ανήσυχο) νου στην αναζήτηση του πανάρχαιου πνεύματος της προ Ατλάντιας-Αθηναικής πολεμικής εποχής, γνωστή και ως «Η χρυσή εποχή». Και έτσι τροφοδότησαν τα μυαλά με πολλαπλές αλχημείες και διαμέσου «Θεών-Προστατών», «χρησμών» και με διάφορες άλλες νοητικές ασθένειες, κατάφεραν και διαίρεσαν τους Έλληνες σε συνασπισμούς. Και έτσι πάνω από την προ του Ατλάντιου πολέμου ακαδημία της Γεωλογίας χτίστηκε ο θρησκευτικός ναός του Ήφαιστου. Πάνω από την ακαδημία των Καλών Τεχνών, χτίστηκε ο θρησκευτικός ναός του Απόλλωνα και ούτω καθεξής. Δεν υπονοούμε ότι αυτές οι οντότητες δεν υπήρξαν (Ζευς, Απόλλων, Ήφαιστος κλπ). Απλά ποτέ δεν ήταν θρησκευτικοί Θεοί, αλλά ήταν διαφωτιστές. Από μια περίοδο και μετά, αυτές οι πραγματικές και υπέρτερες οντότητες «αντικαταστάθηκαν» από τα σιωνιστικά ιερατεία με «σεξομανείς Θεούς». Για καλή μας τύχη μερικοί σπουδαίοι Έλληνες (βλέπε Λεωνίδα στις Θερμοπύλες), αγνόησαν τις διαταγές τους, και γι’αυτό η Ελλάδα απόφυγε κάποιες κολοσσιαίες καταστροφές.

Κατόπιν ήρθαν οι Ρωμαίοι με πρόθεση να εξαλείψουν τον Ελληνικό πολιτισμό, αλλά όπως λέμε με απλά λόγια «δεν τους δούλεψε το σχέδιο» όπως ήθελαν. Αντί να τον εξαλείψουν τον υιοθέτησαν! Και μαζί με αυτόν υιοθέτησαν και τους Ελληνικούς Θεούς και τμήματα της μυθολογίας τους (Jupiter=Ζευς, Venus=Αφροδίτη, Mercury=Ερμής, Mars=Άρης, Saturn=Κρόνος κλπ). Σε αυτή την χρονική περίοδο κάποιοι ραββίνοι «έβγαλαν αφρούς» για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος οδήγησαν την Ρώμη στην καταστροφή της, διαμέσου εσωτερικής διαφθοράς, επεκτατισμού, δημιουργίας εχθρών άνευ λόγου, και αλαζονικής αγνόησης των πραγματικών απειλών. Κατά τον ίδιο τρόπο που προσπάθησαν να διαφθείρουν την Ελλάδα, διέφθειραν την Ρώμη με ακόμα χειρότερο τρόπο, όπως διέφθειραν την Ατλαντίδα μια πάλε ποτέ πανέμορφη ήπειρο που μετατράπηκε σε κέντρο όλου του τρόμου.......


....... Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Η Σιών έχει εισάγει το μεγαλύτερο ναρκωτικό μαζικού ελέγχου των ανθρώπων: την θρησκεία και το αποτέλεσμα της, την Θεοκρατία.

Διαμέσου της τρομοκράτησης και ελέω Θεού, οι άνθρωποι και η συνείδηση τους εξαναγκάστηκε να περιοριστεί από τη φύση της και να οδηγηθεί στην παράνοια. Η εκκλησία μας ζητούσε να βοηθήσουμε τους φτωχούς, και ταυτόχρονα οι αντιπρόσωποί της κολυμπούσαν σε ωκεανούς χρυσού. Από καιρό σε καιρό έδιναν μια μικρή βοήθεια, την οποία φυσικά μάζευαν από τις δωρεές των ακολούθων τους. «Αγαπάτε τους εχθρούς σας», έλεγαν. Φυσικά, επειδή ο Τούρκος Σουλτάνος, εκτός από μεγάλο πλούτο, έδινε στην εκκλησία και μεγάλα κομμάτια γης επίσης.

Μια κρυπτο-σιωνιστική οργάνωση, τι έχει να φοβηθεί από την ίδια την Σιών ή τους ακολούθους της; Απλά εξυπηρετούσαν ένα σκοπό. Κάθε είδους απατεώνα, φονιά και σφαγέα ανακηρύχθηκε ως Άγιος. Υπάρχουν πολλές ιστορικές αναφορές τέτοιων γεγονότων.

Ρώμη, Βυζάντιο, Τουρκοκρατία… Για 17 αιώνες οι λέξεις «Ελλάς» και «Έλληνας», -οι πάλε ποτέ πιο τρομεροί αντίπαλοι της Σιών- απαγορεύτηκαν και οι ραββίνοι ζούσανε σε έναν «παράδεισο» του Γιαχβεχ. Η συγκέντρωση πλούτου, οι σεξουαλικές διαστροφές, (ακόμα και με ζώα), και η θεμελιώδης επιρροή τους στις κυβερνήσεις, ήταν τα κύρια «σπορ» των Σιωνιστών και των υψηλά ιστάμενων αντιπροσώπων τους της εκκλησίας. Και έτσι οι «κύριοι» της Σιών «έκλεισαν» τις κοινωνίες στο φόβο και επέβαλαν στις οικογένειες να ενωθούν ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με το σκότος που υπήρχε γύρω τους. Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, φοβούμενος την τιμωρία. Από τη μία οι κραυγές τις εκκλησίας και από την άλλη των κατακτητών. Οι ραββίνοι όμως επέστρεψαν στη διαμόρφωση «εξαγωγής αφρών» όταν η για 400 χρόνια σκλαβωμένη χώρα, μετά την επανάσταση ανέκτησε το όνομα «Ελ-λας» (Ελ σημαίνει φως, Λας σημαίνει Γη). Γι’αυτό το λόγο φρόντισαν ώστε οι ήρωες της επανάστασης να φυλακιστούν και να δολοφονηθούν… και κατόπιν έφεραν μια Σιωνιστική κυβέρνηση από τα αδέλφια τους στη Βαυαρία (Βαρβαρία).

Στο τέλος, η «σάλτσα» του «σπαγγέτι» έφτασε κάτω από το όνομα του Σιγκμουντ Φρόυντ, ενός σιωνιστή Εβραίου, που δίδαξε ότι η αυτογνωσία και σε μεγαλύτερη κλίμακα, οι άνθρωποι θα πρέπει να υποκύψουν στους κανόνες της κοινωνίας. Που σημαίνει την ψευδαίσθηση της ισότητος. Αλλά κάποιος μπορεί να πει «η ισότητα είναι καλή, όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσοι, άνδρες και γυναίκες, λευκοί-μαύροι-κίτρινοι κλπ». Αυτό το είδος όμως σύγκρισης αναφέρετε στα δικαιώματα και αναπόφευκτα έρχεται στον τομέα της Δικαιοσύνης. Γι’αυτό το λόγο οι Σιωνιστικοί κύκλοι μιλούν για «ίσα δικαιώματα». Που σημαίνει ότι παίρνουν τη δικαιοσύνη («δικαιώματα») και της εφάπτουν την λέξη «ίσα» με τέτοιο τρόπο, ώστε μεταξύ των λέξεων «ίσα» (μια μαζικά ισοπεδωτική λέξη) και «δικαιώματα» (δικαιοσύνη) μόνο η λέξη «ίσα» επιβιώνει.

Αλλά τι ακριβώς πραγματικά κρύβει το νόημα της ισότητος; Όπως καταλαβαίνετε δεν αναλύουμε τα πράγματα με την έννοια «ότι θέλουν να πουν κάτι διαφορετικό», «ότι δεν εννοούν ακριβώς αυτό» κλπ, αλλά με την κυριολεκτική τους σημασία των λέξεων. «Ισότητα» που περνάει ως ένα πλάγιο επιπλέον νόημα των δικαιωμάτων (δικαιοσύνη), έτσι ώστε να γίνεται πιο ευρέως αποδεκτή, και διαμέσου των ετών στην πραγματικότητα, οδηγεί τους ανθρώπους υποσυνείδητα στο πραγματικό της νόημα. Ποιο είναι αυτό;........

....... Ισότητα σημαίνει επιπεδοποίηση-ισοπέδωση, καταστροφή της ιδιαιτερότητας-μοναδικότητας του κάθε ενός ξεχωριστού ανθρώπου και την κατάπτωση του σε μια μονάδα ίσης τιμής ενός στατιστικού συνόλου. Με λίγα λόγια, μετατρεπόμαστε σε μια άμορφη μάζα. Δεν έχει σημασία πόσο έντιμος είναι κάποιος, πάντα έχει δικαίωμα σε μία μόνο ψήφο, ενώ δυο απατεώνες έχουν δικαίωμα σε δύο. Ο δίκαιος έχει την ίδια δύναμη με τον φονιά, επειδή και οι δύο λογίζονται ως «ίσες» μονάδες. Οι έξυπνοι άνθρωποι τα βρίσκουν ιδιαίτερα δύσκολα να ανεβούν στη ζωή, επειδή τους επιβάλετε να μην ξεχωρίζουν από το μέσο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Και έτσι οι πρώτοι «θάβονται» ενώ οι δεύτεροι «καταπιέζονται». Όλα αυτά μέχρι οι έξυπνοι άνθρωποι να φύγουν για άλλες χώρες, όπου κυριολεκτικά «μεταμορφώνονται» σε πηγές παραγωγής πλούτου, χειραγωγούμενοι από άλλους και από Σιωνιστικές εταιρείες που αισχροκερδούν πάνω τους.

Και έτσι, φτάνουμε στο ερώτημα, που βρίσκεται ο πολιτισμός; Εφόσον η Σιών τον έχει πλήρως καταστρέψει, τώρα μας παρουσιάζει τον σκοτεινό βαρβαρισμό ως την μόνη λύση για επιβίωση. «Σφάξε για να ζήσεις!» Που πιο βαθειά σημαίνει «να καθαρίσεις το δρόμο για αυτούς που θέλουν να κεφαλοποιήσουν τα πάντα»!

Ο Πολιτισμός είναι ο σεβασμός στις ηθικές αξίες και αρετές και τις διαφορετικότητες του κάθε ξεχωριστού ανθρώπινου όντος. Είναι η λειτουργία της κοινωνικής ομάδος διαμέσου της μοναδικότητας του κάθε ενός μέλους της. Ο βασικός παράγοντας για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο είναι η ελευθερία του καθενός μας, έτσι ώστε να μπορούμε να εξελιχθούμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία, στις επιστήμες και τις τέχνες. Η Αθηναϊκή Χρυσή Εποχή (προ του 9.600 π.Χ) μιλάει για ένα καταπληκτικό πολιτισμό, δίχως ασθένειες, δίχως άστεγους και φυσικά δίχως ένα οικονομικό σύστημα … επειδή κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν, επειδή είναι η βασική αναφορά προς την μεροληψία. Η ποιότητα ζωής του τότε δεν μπορεί να συγκριθεί με την σημερινή κατάπτωση του διάχυτου σκότους.

Και έτσι οι βάρβαροι, μοναχικά και εκφυλισμένα άτομα ή μικρά κοπάδια της χαμηλότερης ύπαρξης αραίωσης ύλης, τελείως ανίκανοι να φιλοξενήσουν μια ψυχή (καθώς ποτέ δεν είχαν), προσπαθούν να καταστρέψουν τον πολιτισμό, ή τουλάχιστον ότι απέμεινε από αυτόν. «Διαιρούν και Βασιλεύουν». Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα όμως. Η παρουσία τους έχει γίνει αισθητή.. και όσο πιο αισθητή γίνετε, τόσο είναι πιο επικίνδυνο για αυτούς. Επειδή η εποχή μας δεν είναι όμοια με αυτή της αρχαίας Ρώμης. Τώρα, δεν υπάρχει σωτηρία για το σκότος, και η Σιών μαζί με τα γενετικά τους μιάσματα, το ξέρουν αυτό. Και καθώς η μέρα πλησιάζει, όλο και περισσότερο θα πανικοβάλλονται. Και όσο περισσότερο πανικοβάλλονται, τόσο περισσότερα "Matrix Reloaded & Revolutions" θα παράγουν!

Hellenian

Tuesday 26 May 2009

ΤΑ ΑΠΟΘΈΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΎ ΠΟΥΛΙΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΚΑΙΡΌ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΒΟΛΤAΡΟΥΝ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ

έχουμε 40.622,22 ευρώ κατά κεφαλή χρέος.

cf83ceb7cebcceafcf84ceb7cf82

Κ. Σημίτης: "τι να κάνουμε; αυτή είναι η Ελλάδα!"

Τι έπαθαν οι καλοί δημοσιογράφοι στον «Κόσμο του Επενδυτή» και μας θύμισαν (28.ΙΙ.2009) το κατόρθωμα του κυρ Σημίτη να πουλήσει 20 τόνους χρυσάφι από τα αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Αύγουστο του 2003 -νύχτα- έναντι 207 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σήμερα ο χρυσός αυτός θα άξιζε 476,6 εκατομμύρια ντόλαρς -μεγάλη επιτυχία, μία απ’ τις πολλές εκείνης της εποχής, όπου οι φωστήρες καταύγαζαν το στερέωμα του εκσυγχρονισμού της χώρας με φαεινές ιδέες του τύπου: «ο χρυσός είναι πλέον μια ξοφλημένη υπόθεση».

Διοικητής τότε της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν ο κ. Γκαργκάνας, όστις διέπρεψε και επί Καραμανλή, όσον είχε διαπρέψει κι επί Σημίτη. (Σταθερές αξίες, χρυσές!)…

Οσο για τα λεφτά που προσπορίσθηκε τότε για το κράτος ο κυρ διοικητής πουλώντας το χρυσάφι μας, οπωσδήποτε, κάπου θα επενδύθηκαν, ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες κατά το δυνατόν αποδόσεις-σε «ευρωπαϊκά ομόλογα» πιθανόν (αν έλεγε αλήθεια η Τράπεζα) ήτοι με απόδοση 2% έως 5%.

Αρα στα έξι χρόνια από τότε το κεφάλαιο αυτό απέδωσε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ και ταυτοχρόνως… έχασε 239,6 εκατομμύρια από τα 476,6 που θα άξιζε σήμερα αν είχε μείνει ακίνητο στη θέση του.

..Ο ανεκδιήγητος Γκαργκάνας  με τις 700.000 € το χρόνο!!

..Ο ανεκδιήγητος Γκαργκάνας με τις 700.000 € το χρόνο!!

Για τη ζημιά αυτή στην περιουσία του ελληνικού λαού υπάρχει κάποια ευθύνη; πολιτική; – ποινική; – διοικητική; – ό,τι ευθύνη να ‘ναι, ρε παιδιά! Μια ευθύνη επιτέλους! τόση δα!

Οπως οι ευθύνες του καθενός μας. Που αν αφήσουμε απλήρωτες τρεις δόσεις στην Τράπεζα, θα μας φάνε το σπίτι, θα μας πιούνε το αίμα, θα μας χώσουνε μέσα, θα μας διαπομπεύσουν στους φίλους μας, τους συγγενείς μας, τους γείτονες.

Αλλο θα μου πείτε άλλο εγώ, κι άλλο ο κύριος Γκαργκάνας! Βεβαίως! Είναι θέμα ισονομίας. Εγώ κάνω μαλακίες, ενώ ο κ. Γκαργκάνας πήρε μια λάθος απόφαση. Δεν είναι το ίδιο..!

Ασε που εν τέλει η απόφαση των Σημιτογκαργκάνα και ΣΙΑ μπορεί να μην ήταν λάθος! Είκοσι τόνους χρυσάφι πούλησαν, όχι σαράντα! Μικρό το κακό, θα μπορούσε να ‘ναι μεγαλύτερο. Αλλωστε όλα διορθώνονται -μόνον οι άνθρωποι χάνονται, τα υπόλοιπα ξαναφτιάχνονται. Θα δουλέψουμε όλοι, όσοι δουλεύουμε, λίγο παραπάνω, θα το ξανασυσσωρεύσουμε το χρυσάφι στο απόθεμα της Τράπεζας. Απλώς καλή διαχείριση να γίνεται. Να πιάνουν τόπο οι φόροι μας και να παίρνουμε αντίδωρο επενδύσεις για την εκπαίδευση, την έρευνα, την υγεία – ε; λέω μαλακίες;

'

"..Επανίδρυση του κράτους.."

Μάλιστα! μεγάλο το δίκιο σας, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε-παρασύρομαι και τείνω να πιστέψω πως το φιλότιμο του λαού αρκεί για να καλυτερέψουν τα πράγματα,· ξεχνάω ανθρώπους σοφότερους και καλύτερους, όπως ο κ. Σημίτης, όταν έλεγε «τι να κάνουμε; αυτή είναι η Ελλάδα!».

Κάτι περισσότερο, φαίνεται, ήξερε ο μεγάλος, ήξερε ότι υπάρχει παντού ένας Γκαργκάνας να τα κάνει ρόιδο! Το ίδιο και ο κ. Καραμανλής! Κι αυτός τα ίδια με τον κ. Σημίτη διαπίστωσε: «αυτή είναι η Ελλάδα!»: Ο Γκαργκάνας!

Στάθης “Ελευθεροτυπία” 04/03/09

Εκλογές το Χρέος, και ο πληθυσμός της Ελλάδας.

Το Χρέος έφτασε τα 457 δισεκατομμύρια Ευρώ.
Σε αυτό συμφωνούν όλα τα κόμματα.
Ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι 11.250.000 κατοίκους.
Και σε αυτό συμφωνούν όλα τα κόμματα.

Με 457.000.000.000 Ευρώ χρέος δια 11.250.000 κατοίκους έχουμε 40.622,22 ευρώ κατά κεφαλή χρέος.

Μία ουγκιά χρυσού κοστίζει 958,65 δολάρια η 684,75 Ευρώ (με 1,40 ισοτιμία)

Με 457.000.000.000 Ευρώ χρέος δια 684,75 Ευρώ η ουγκιά χρυσού έχουμε χρέος 697.396.860 ουγκιές χρυσού η 18.920.898,71 κιλά χρυσού η 18.920,8 τόνοι χρυσού.


Μετατρέποντας στο κατά κεφαλή 18.920.898,71 κιλά χρυσού χρέος δια 11.250.000 κατοίκους έχουμε 1.682 γραμμάρια χρυσού κατά κεφαλή χρέος.

Έρχονται εκλογές ξανασκεφτείτε το.
Ουδέν λάθος αναγνωρίζετε μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου.

Βαχίτ Τουρσούν: Η ζωή μου στην Ελλάδα (5)

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΤΈΣΣΕΡΑ :
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/05/a_22.html


Οι φάκελοι στο MEGA TV και το πρόβλημα με τον İsmail Sonay
Μια μέρα με καλεί στο τηλέφωνο η κυρία Κατερίνα Λομβαρδέα η οποία ήταν συνεργάτρια του κυρίου Αλέξη Παπαχελά στην τηλεοπτική εκπομπή «Οι Φάκελοι» στο MEGA TV. Μου ζήτησε βοήθεια για έναν ποντιακό ντοκιμαντέρ που ήθελαν να κάνουν. Συναντηθήκαμε μια μέρα στο σπίτι μου και μου ζήτησε να τους βρω κάποιον που να μπορέσουν να συναντηθούν μαζί του σαν τηλεοπτική ομάδα, ώστε να τους βοηθήσει για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν σε κάποια Ελληνόφωνη οικογένεια στον Πόντο. Ήθελαν να κάνουν ρεπορτάζ και να καταγράψουν τις ομιλίες των Ελληνόφωνων στα ποντιακά.
Από τις επαφές που είχα, κάλεσα στο τηλέφωνο κάποιους φίλους και τους ρώτησα αν μπορεί κανείς να φιλοξενήσει Έλληνες δημοσιογράφους για έναν ντοκιμαντέρ. Μερικοί φοβηθήκαν και μερικοί το δεχτήκανε. Αλλά εγώ βρήκα σαν κατάλληλο τον İsmail ο οποίος δούλευε στην Κωνσταντινούπολη σε μια μεταφορική εταιρία ως τουριστικός οδηγός.
Τελικά ο İsmail τους δέχεται και τους πάει στο χωριό μου Όκενα , όπου ήταν και το πατρικό του σπίτι. Τους φιλοξένησε εκεί και κάνανε κάποιες τηλεοπτικές λήψεις. Στον γυρισμό λοιπόν, όπως περνούσανε από την κωμόπολη Κατωχώρι, σημερινό «Çaykara», τους σταματάνε κάποιοι στρατιώτες από την στρατο-χωροφυλακή και τους πάνε στο τμήμα. Ρωτάνε τον İsmail για τους φιλοξενούμενους του και αυτός τους απαντάει: «φίλοι μου είναι από την Ελλάδα». Τον ρωτάνε για το επάγγελμα τους και εκείνος απαντάει: «δάσκαλοι είναι και οι δύο». Τους παίρνουν τα ονοματεπώνυμα και τους αφήνουν ελεύθερους. Συνεχίζουν αυτοί το ταξίδι τους προς την Πόλη και από πίσω τους, γίνεται μια έρευνα για την ομάδα των Ελλήνων από την στρατο-χωροφυλακή. Πριν φτάνουν στην Πόλη, κάποιος γνωστός του İsmail, τον καλεί στο τηλέφωνο και τόν ρωτάει: «τι έκανες και σε ψάχνει η Αστυνομία;». Ο İsmail κατάλαβε αμέσως το πρόβλημα, διότι είχε δώσει ψευδή δήλωση.
Φτάνουν στην Πόλη, αλλά, ο İsmail πλέον δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι του. Πάει σε ένα φιλικό σπίτι και κρύβεται εκεί. Η τηλεοπτική ομάδα από την εκπομπή «Οι Φάκελοι» γυρίζουν στην Ελλάδα. Ο İsmail με ειδοποιεί για το γεγονός και ζητάει να τον βγάλουμε έξω από την Τουρκία. Τόν ρώτησα: «γιατί δεν πάς στο Ελληνικό Προξενείο να τους ζητήσεις βίζα για να έρθεις στην Ελλάδα;». Μου απάντησε: «πήγα αλλά αυτή τη φορά δεν μού δώσανε και δεν ξέρω γιατί».
Επειδή ο İsmail ήταν «Τουριστικός οδηγός», πολύ συχνά έπαιρνε βίζα από το Ελληνικό Προξενείο, διότι συχνά μπαινοέβγαινε στην Ελλάδα για τις δουλειές της εταιρίας του. Εκτός αυτού, γνώριζε και μερικά άτομα στο Προξενείο με τους οποίους είχε φιλική σχέση.. Τί έγινε, πια εντολή δόθηκε και από πού, μού είναι άγνωστο, αλλά ο İsmail δεν μπορούσε να πάρει βίζα πια. Ήξερα ότι κάθε τόσο ερχόταν στην Ελλάδα και δεν είχε ανάγκη να μου πει ψέματα.

Δεν έφταναν τα προβλήματα μου, συμπληρώθηκε και ο İsmail...
Εξαιτίας μου θα έβρισκε τον μπελά του ο άνθρωπος...
Εκεί που είχε μια καλή δουλειά, θα τήν έχανε και το χειρότερο, θα έχανε και την πατρίδα του.
Τρελάθηκα για μια στιγμή, αλλά ότι έγινε, έγινε και έπρεπε να κάνω κάτι.
Αμέσως καλώ στο τηλέφωνο κάποιους από την ομάδα «Οι Φάκελοι» και τους λέω «το και το με τον İsmail».
Τελικά, καταφέρνουν με πολύ δυσκολία να πείσουν τον πρόξενο να δώσει βίζα στον İsmail. Την άλλη μέρα ο İsmail φτάνει στην Ελλάδα. Το προξενείο τού έδωσε βίζα για δέκα πέντε μέρες αλλά νομίζοντας ο İsmail ότι έχει βίζα για ένα μήνα, κάθεται λίγο παραπάνω από τι έπρεπε. Όταν καταλάβαμε ότι πλέον ο İsmail είναι εκπρόθεσμος, πήγαμε στο τμήμα αλλοδαπών και ζητήσαμε παράταση της βίζας του. Ο İsmail ήθελε να μείνει μερικούς μήνες ακόμη ώστε να δει ο δικηγόρος του τι μπορεί να κάνει γι’ αυτόν. Από το τμήμα αλλοδαπών δεν παίρνουμε θετική απάντηση. Ζητάμε βοήθεια από τον κύριο Τάσο Τέλογλου που ήταν στην ομάδα «Οι Φάκελοι». Ο κ. Τέλογλου πάει στο Υπουργείο Εσωτερικών και ζητάει να εξυπηρετηθεί κατά κάποιο τρόπο ο İsmail. Ο υπουργός (Εποχή Ν.Δ) τόν ρωτάει: «Mπορείς να μας βεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας;». Ο Τέλογλου παθαίνει σοκ και γυρίζει πίσω και μας λέει «το και το».
Τελικά αποφασίζουμε ώστε να πάει να ζητήσει «πολιτικό άσυλο». Ύστερα από την αίτηση του İsmail για το άσυλο, του δίνουν μία προσωρινή άδεια διαμονής, μέχρι να εξεταστεί το αίτημα του.
Δεν είχαν περάσει κάμποσες μέρες από την ημέρα που έκανε την αίτηση του, τον καλούν στο «Τμήμα Αλλοδαπών» και του λένε να ξανακάνει αίτηση στην οποία δεν θα γράψει ότι είναι «Ποντιακής καταγωγής». Στην αίτηση, εκεί που γράφει «Καταγωγή:», απέναντι έπρεπε να γράψει «Τουρκική». «Αλλιώς θα έχεις πρόβλημα και δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα σου» του είπανε. Με καλεί στο τηλέφωνο και μέ ρωτάει τι να κάνει. Ε δεν τρελάθηκα πια... Πλέον, ήξερα πού ζούσαμε και με τι κρατικό μηχανισμό είχαμε να κάνουμε. Λέω του Ismail: «Pε İsmail, ούτως ή άλλως δεν θα δεχτούν την αίτηση που έκανες. Εδώ και αρκετά χρόνια περιμένουν για άσυλο, άτομα που όντως έχουν πρόβλημα στην Τουρκία και δεν δέχονται τα αιτήματα τους. Το δικό σου θα δεχτούν; Τώρα δεν ξέρω τι τρέχει και που κολλήσανε αυτοί και σε κάλεσαν εκεί για να αλλάξεις τη δήλωση σου και να γράψεις ότι είσαι Τουρκικής καταγωγής, αλλά φαίνεται πως έχουν κάποιο κοιλόπονο. Μην τους κάνεις τη χάρη σε παρακαλώ... Άσ’ τους να πα’ να σκάσουν...».
Τελικά ο İsmail αποχωρεί από το Τμήμα αλλοδαπών, χωρίς να δεχτεί να αλλάξει την αίτηση του.
Ο İsmail παντρεύτηκε εδώ με μια Ελληνίδα, έκανε ένα παιδί, το παιδί κοντεύει να γίνει άνδρας και το αίτημα του ακόμη περιμένει...

Βάλανε πρόστιμο στην μητέρα μουΑφού τα τελευταία χρόνια άρχισαν σιγά σιγά να κόβονται οι δουλειές, εγώ και τ αδέλφια μου, πού δεν βρίσκαμε ένσημα ούτε για μας, πού να προλάβουμε να αγοράσουμε και για την μητέρα μας, ώστε να πάρει Άδεια παραμονής. Έμεινε για κάμποσο καιρό παράνομα στην Ελλάδα, για να μπορεί να φροντίζει το ανάπηρο παιδί της. Ύστερα, όταν πήγε να αναχωρήσει από την Ελλάδα, της βάλανε (αν δεν κάνω λάθος, 1600 Ευρώ) πρόστιμο.
Μια Ελληνόφωνη μητέρα, που τόσα χρόνια μεγάλωνε τα παιδιά της εκεί, στα βάθη της Ανατολίας μιλώντας τους Ελληνικά, και τούς μάθαινε τις όμορφες λεξούλες του Όμηρου, της βάλανε τόσο μεγάλο πρόστιμο, επειδή αναγκαστικά έμεινε λίγο παραπάνω στην Ελλάδα (?). Μάλλον τόσα τους έλειπαν...

Ζήτησα βοήθεια από την ΠΟΕΑπό πρόπερσι ξεκίνησε η οικοδομή να έχει μια σημαντική πτώση. Γι’ αυτό και εγώ δεν πήγαινα καλά με τις δουλειές και δεν μπορούσα πλέον να βρω τα απαραίτητα ένσημα που χρειαζόμουν για την Άδεια παραμονής. Πέρσι μου τα είχε αγοράσει μία πόντια γιαγιά την οποία ίσως αναφέρω στο βιβλίο που σκέπτομαι να ετοιμάσω για την ιστορία μου, αφού το έχω ξεκινήσει έτσι. Φυσικά, αν μπορέσω να βρω κουράγιο και ευκαιρία να το γράψω...
Φέτος τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Έκανα αίτηση για Άδεια παραμονής με λίγα (55) ένσημα και όπως μου είπαν από το τμήμα αλλοδαπών, σίγουρα θα έρθει αρνητική απάντηση Ούτε πλέον έχω το δικαίωμα να αγοράσω αυτά που μου λείπουν. Σκεφθείτε μια τετραμελή οικογένεια να βρίσκεται σε παράνομη κατάσταση σε μια χώρα και μέσα σε αυτήν την κρίση...
Αφού έβλεπα τα πράγματα ότι δεν πάνε καλά, σκέφθηκα να ζητήσω βοήθεια για τα γραφειοκρατικά μου προβλήματα από τον πρόεδρο της ΠΟΕ (Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος), τον κύριο Παρχαρίδη. Τον καλώ στο τηλέφωνο και αρχίζω να του λέω τα προβλήματα που έχω. «Μήπως και βρει καμία λύση, εφόσον είναι και Νεοδημοκράτης» έλεγα από μέσα μου. Ακόμη δεν είχα ξεκινήσει καλά καλά να του λέω το τι και το πώς, και σαν να μου έκλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο, λέγοντας: «Kαλά καλά, θα συζητήσουμε το πρόβλημα σου στο διοικητικό συμβούλιο». «Μα αφού δεν άκουσε το πρόβλημα μου, τι να συζητήσει;» είπα από μέσα μου και πικραμένος άφησα τον εαυτό μου πάνω στον καναπέ και έτσι κοιμήθηκα.
Αργότερα όταν ξύπνησα, κάθισα και τού έγραψα μια επιστολή (ξέροντας ότι δεν θα κάνει κάτι αλλά για να μην πει ότι δεν τον ειδοποίησα ποτέ) και του την έστειλα με τον κύριο Κώστα Αλεξανδρίδη ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΕ. Επίσης του την έστειλα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Είτε θετική είτε αρνητική, ακόμη απάντηση δεν πήρα...

Ήθελα να φύγω αλλά δεν μπόρεσα
Αφού ήταν τα πράγματα τόσο δύσκολα πια, αισθάνθηκα στριμωγμένος και έπαθα κρίση πανικού. Όλα μαύρα τα έβλεπα πια. Μέσα μου ο φόβος και ο τρόμος κυριαρχούσε. Από ελπίδα για το μέλλον, σταγόνα δεν είχε μείνει. Άλλο δεν πήγαινε. Έπρεπε να κάνω κάτι. Μια στιγμή κλείνω την ιστοσελίδα που είχα και αποφασίζω να φύγω από την Ελλάδα. Γι’ αυτό μια μέρα πάω στα γραφεία του ΟΗΕ εδώ στην Αθήνα. Τους ζητάω βοήθεια για να με βγάλουν από την Ελλάδα και να με στείλουν σε μία άλλη χώρα που να με δεχτεί, όποια και αν είναι αυτή. Ακόμη και στην χειρότερη χώρα της Αφρικής να με στέλνανε, ήμουν έτοιμος να φύγω. Μου είπαν: εφόσον βρίσκεσαι εκτός της χώρας σου και είσαι έτοιμος να ζητήσεις άσυλο, θα ζητήσεις στην πρώτη χώρα που βρίσκεσαι. Δηλαδή έπρεπε να ζητήσω άσυλο από την Ελλάδα. «Kαλά...» τους είπα από μέσα μου και έφυγα από το γραφείο τους. Απελπισμένος, κατέβηκα στην Πλατεία Βάθης που βρίσκεται κοντά στην Ομόνοια. Ήθελα να πάω να δω εκείνο το παγκάκι που τις πρώτες μέρες τότε όταν ήρθα στην Ελλάδα, μετά από άσκοπο περίπατο κουραζόμουν και πήγαινα και ξάπλωνα εκεί. Εξαντλημένος ψυχολογικά, ήθελα να πάω να ξαναξαπλώσω. Δεν ήταν εκεί πια το παγκάκι. Το σήκωσαν από εκεί. Ψιθυρίζοντας από μέσα μου είπα στον εαυτό μου: «α ρε Βαχίτ... βλέπεις, ούτε παγκάκι σου άφησαν...».
Επειδή δεν ήθελα να γυρίσω πίσω στην Νέα Μάκρη αμέσως, σκέφθηκα να κουβεντιάσω με κάποιον ώστε να αποφορτιστώ λιγάκι και να μου περάσει και η ώρα. Θυμήθηκα τον κύριο Νίκο Ζουρνατζίδη ο οποίος όταν τον κάλεσα στο τηλέφωνο, ήταν κοντά στην Ομόνοια. Τελικά βρισκόμαστε και πάμε μαζί στο καφενείο που έχει στην Καλλιθέα. Εκεί με ρώτησε γιατί δεν μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα μου. Του είπα ότι την έκλεισα λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μου πρότεινε μια βραδιά αφιερωμένη στην ιστοσελίδα μου, στο κέντρο του, το «Κορτσόπον» και τελικά την πραγματοποιήσαμε. Έτσι ξανά έστησα την ιστοσελίδα που έχω τώρα.

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα κορυφώνονταιΤα προβλήματα που έχω μέσα μου, υπερβαίνουν την αντοχή ενός ανθρώπου.
Αισθάνομαι πάρα πολύ κουρασμένος. Η μητέρα μου έπαθε τρεις φορές εγκεφαλικό και δεν μπόρεσα να πάω να την επισκεφτώ και έχω τον πόνο της μέσα μου. Οι γονείς μου θα πεθάνουν και πολύ πιθανόν δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ ούτε στην κηδεία τους. Από τώρα αυτή η σκέψη με βασανίζει.
Πέρασαν δέκα οχτώ χρόνια από τότε που έχω επισκεφθεί τελευταία την πατρίδα μου.
Δεν πήγα, διότι εκτός από το νομικό πρόβλημα, υπάρχει κίνδυνος και για τη ζωή μου.
Το ένα το παιδί μου που γεννήθηκε εδώ στην Ελλάδα, είναι χωρίς υπηκοότητα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρουσιασθεί πρόβλημα με της αστυνομικές αρχές και με το σχολείο του.
Χίλια δύο άλλα προβλήματα που εδώ δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.
Βρίσκομαι σε μία χώρα, πού ούτε μπορώ να μπω, ούτε και να βγω. Τι άλλο χειρότερο;

Μάζεψα αρκετό υλικό γιά τον πολιτισμό μαςΌλα αυτά τα χρόνια, μάζεψα αρκετό υλικό για τον πολιτισμό που μπόρεσε να ζήσει στον Πόντο μέχρι σήμερα. Έχω εργασίες που δεν τελείωσαν ακόμη. Από αυτά είναι ένα που το ετοίμασα στα Ποντιακά «Οι διάλογοι στον Πόντο». Από αυτήν την εργασία, έχω πέντε με έξι διαφορετικά παραδείγματα τα οποία φτάνουν τις είκοσι σελίδες περίπου. Και πάλι στα Ποντιακά έχω ποιήματα και τραγούδια τα οποία ξεπερνούν τα δέκα πέντε κομμάτια. Έχω αρχίσει στα Ελληνικά ένα «Ετυμολογικό Φυτολογικό λεξικό» με 310 ονομασίες περίπου και βρίσκεται στη μέση. Έχω μία εργασία στα Τουρκικά γύρω από την ιστορία του Κατωχωριού με τίτλο «Η πικρή ιστορία ενός εξαφανισμού» που βρίσκεται σχεδόν στο τέλος της (250 Α4 σελίδες χωρίς φωτογραφίες). Έχω ένα λαογραφικό του χωριού μου που και αυτό βρίσκεται προς το τέλος του με τίτλο «Τα απομεινάρια του Ελληνικού πολιτισμού» (240 Α4 σελίδες χωρίς φωτογραφίες). Τέλος, έχω και ένα «Ποντιακό λεξικό» με τις λέξεις που χρησιμοποιούνται στον Πόντο (6.000 λέξεις περίπου).
Από τις παραπάνω εργασίες, πριν μερικά χρόνια είχα τελειώσει το φυτολογικό λεξικό που είχε φτάσει σε 130 Α4 σελίδες περίπου. Αφού πρώτα είχα στείλει τη γυναίκα μου στον Πόντο για να φωτογραφίσει αρκετά από αυτά δέντρα, φυτά, χόρτα, λουλούδια, κλπ. Μετά, κάλεσα στο σπίτι μου πολλές φορές, γυναίκες που είχαν έρθει από την περιοχή και τους ρώτησα το κάθε όνομα και έμαθα για την ιδιότητα του. Ύστερα προσπάθησα να βρω τα Λατινικά και τα Ελληνικά τους ονόματα. Τα εξήγησα όσο μπόρεσα.
Ήταν έτοιμο και τότε είχα ζητήσει βοήθεια από κάποιους γνωστούς μου για να εκδοθεί το βιβλίο. Ένας από αυτούς ήταν ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης (Δημοσιογράφος ΕΡΤ3), ο οποίος μου είχε πει ότι θα το συζητούσε με κάποιους γνωστούς που είχε και θα έβρισκε βοήθεια για να εκδοθεί το βιβλίο. Είχα ζαλιστεί να τον παίρνω συνέχεια τηλέφωνο και να τον ρωτώ τι έγινε. Τελικά κάηκε ο σκληρός δίσκος μου και έχασα την παραπάνω εργασία που τώρα είναι μισή.
Τουλάχιστον, τώρα έμαθα.. Σώζω διαρκώς ότι γράφω, και τα δίνω και σε έμπιστους φίλους, ώστε αν μου συμβεί κάτι, να μην χαθεί το πολύτιμο υλικό..

Οι ιδεολογικές μου τάσειςΔεν θα πω ότι είμαι πολύ δημοκρατικός αλλά προσπαθώ όσο μπορώ. Είμαι ανενεργός αριστερός., βλέπω σαν ίσους όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής, θρησκείας και υπηκοότητας. Δεν είμαι εθνικιστής, ούτε ακραίος σε κάτι.

Τελειώνοντας
Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι, προσπάθησα να σας περιγράψω το ιστορικό μου με έναν απλό τρόπο, στα γρήγορα και σε γενικές γραμμές. Αυτό το έκανα, διότι πικράθηκα από τον χαρακτηρισμό που απεύθυνε εναντίον μου ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο κ. Χρυσοχοίδης, σε μία εκδήλωση που πραγματοποίησε τελευταία η Νεολαία ΠΟΕ για την Ποντιακή γενοκτονία. Έτσι αποφάσισα να τα πω έξω από τα δόντια και δεν ξέρω αν έκανα καλά.
Πάντως όλα αυτά τα παραπάνω που υπέφερα, τα υπέφερα στην προσπάθειά μου για ελεύθερη έκφραση και συνεχίζω να υποφέρω, σε μία χώρα που μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα και η ημερομηνία δείχνει το 2009.
Τέλος, κουτσά στραβά, ακόμη συνεχίζω να ασχολούμαι με τον δικό μου πολιτισμό αλλά με πολύ μειωμένη δύναμη και όρεξη. Γιατί, ούτε σωματική ούτε ψυχολογική δύναμη μου έμεινε πια.
Ευχαριστώ Ελλάδα... ευχαριστώ Τουρκία...

Θέλεις και λόγια; Ε; Πες μου...Σχετικά με τη βαρβαρότητα...


Πες μου!
Πες μου!
Πες μου, γαμώτο! Μίλα!

Θέλεις να βάλω και λέξεις;

Λέγε!



Λέγε...
Πόσες λέξεις;
Χίλιες;
Δύο χιλιάδες;
Τόμους ολόκληρους...

Μίλα γαμώ τα δάκρυά μου γαμώ...
Πόσες να γράψω;
Πόσες αναλύσεις θέλεις;

Τι θέλετε από τη ζωή μας ρε;

Τι σκατά θέλετε;
Ολα... Ολα... Ολα...
Δεν έχω...
Δεν μου έμεινε τίποτα...
Ούτε...
...μία
...λέξη!

ΔΕΝ αντέχεται αυτό!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!
Υ.Γ.:
Η εικόνα της μάνας που ξεψυχά χτυπημένη από σφαίρα, όλμο, πύραυλο, στα χέρια του ανήλικου παιδιού της μπορεί να ακουμπήσει ακόμα και την πιο σκληρή ψυχή... αλλά κάνω λάθος!! δυστυχώς!
Προσωπικά ευχαριστώ τους bloggers που το δημοσίευσαν και τους φίλους που το προώθησαν. Ήταν μια ωραία ψυχρολουσία και, την χρειαζόμουν.
Είναι τρομακτικό να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη... Τζάμπα όλα, αυτοκίνητα, σπίτια, πανάκριβα ρούχα, σινιέ αρώματα και οι γαλαντόμοι τρόποι μας... Η βρωμιά της ψυχής μας δεν μπορεί με τίποτε να κρυφτεί τελικά....

Εξέλιξη λευκής φυλής και έτος ορόσημο 2012

Τα χρονικά των Μάγιας έχουν αλοιωθεί (απο την Σιών) με καινούργια "γραπτά" πάνω από τις αυθεντικές πλάκες. Αυτά τα νέα γραπτά μιλούν για το τέλος του κόσμου το 2012, 21η Δεκεμβρίου. Αυτό είναι το σχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα για την επιχείρηση "Αρμαγεδών" ή "Αρματοπαγίδα". Και η μαύρη και η λευκή φυλή πρέπει να εξοντωθεί πριν από αυτή την ημερομηνία.

Σε αυτή την ημερομηνία, ένα μεγάλος εξελικτικός κύκλος τελειώνει την πορεία του 432.000 ετών και η ανθρωπότητα αναβαθμίζεται κατά ένα υπο-επίπεδο στην 3η Στερεά κατηγορία. Πρόκειται για μια ενεργειακή εξέλιξη, που θα μας επιτρέψει να αναγνωρίζουμε τις ενεργειακές ροές ευκολότερα, το αποτέλεσμα θα είναι ότι θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε πολύ καλύτερα το τι είναι αληθινό και τι κάλπικο. Αυτό θα σημαίνει ότι οι μάσκες του κόσμου θα πέσουν. Και έτσι το σχέδιο εξάλειψης μέσω των Σινέζων θα πρέπει να συμπληρωθεί πριν από αυτή την εποχή.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο επίπεδο έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί να θεαθεί στη νέα γενιά και στα νεογέννητα παιδιά.

Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σε μεγάλη βιασύνη να πάρει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη. Ο στόλος που έρχετε είναι ένας λόγος για αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το Σύμπαν "επαναπρογραμματίζει" και τη λευκή και τη μαύρη φυλή εδώ κάτω, καθώς το στάδιο εξέλιξης υποφυλής βρίσκεται κοντά στο τέλος του. Αυτό σημαίνει ότι τεράστιες ενέργειες θα αρχίσουν να αποστέλονται προς τα κάτω, ώστε να μας αναβαθμίσουν στο 6ο επίπεδο υποφυλής, που θα ενεργοποιήσει σχεδόν όλους του κλώνους του DNA μας. Η λευκή φυλή, που συνδέεται απευθείας με τους Ανδρομέδιους (με κάποιες εξαιρέσεις που θα αναλύσω στο ηλ.βιβλίο μου) θα αφυπνιστεί πλήρως σχετικά με τις ρίζες της, οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Homo Sapiens, αλλά το Γένος Ημίθεων Genus Semideus. Αυτό θα σημαίνει πλήρη συνειδητοποίηση και ανοσία από ασθένιες. Οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δούνε διαμέσου των πάντων και να έρθουν σε συντονισμό με το Σύμπαν. Δεν θα υπάρχει άλλη απόκρυψη. Αυτός ο "Επαναπρογραμματισμός" έχει ήδη ξεκινήσει και θα συμπληρωθεί στο τέλος του 2012. Προσωπικά τον νοιώθω, καθώς έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάθε μια ξεχωριστή ενέργεια γύρω μου (όπως επίσης και τους πράκτορες που με ακολουθούν).

Οι ερπετοειδείς πράγματι ανήκουν στην πρώτη διάσταση αραίωσης ύλης, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο εξέλιξης υποφυλής, που δεν τους επιτρέπει την ύπαρξη μιας ψυχικής μήτρας. Η λευκή φυλή που ονομάστηκε ως Πελασγοί (που σημαίνει "ο λαός μας στη Γη μας") και η φυλετική εξέλιξη της από τα αρχεία "Ακάσα" (11x5,184,000)+(4x432,000)+(6x36,000)= 58,968,000 έτη από το ξεκίνημα της αυτοδημιουργίας των Νετρονιακών Πλασμάτων της ζωής (σε αυτό το ακριβές σημείο):
12η φυλή - 3η Στερεά Ύλη
5η Υποφυλή (μέγεθος φάσης 432.000 έτη)


Το επόμενο εξελικτικό επίπεδο, στην 6η Υποφυλή πρόκειται να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2012.
Οι ερπετικοί έχουν διεξάγει ασταμάτητα πειράματα για να εισάγουν μια ψυχική μήτρα σε αυτούς από την Πελασγική φυλή μέσω απαγωγών ανθρώπων αυτής της φυλής, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει, λόγω ότι το επίπεδο εξέλιξης τους δεν τους επιτρέπει να φιλοξενήσουν ψυχή. Εδώ να προσθέσω ότι τόσο η λευκή όσο και η μαύρη φυλή μπορούν να φιλοξενήσουν ψυχή.

Φτάνοντας στις διαστάσεις οι ερπετικοί (δρακονιανοί) υπάρχουν σε 3 διαστάσεις αραίωσης ύλης. Οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν στο 1ο επίπεδο και είναι ορατοί σε εμάς. Αρκετοί είναι στη 2η διάσταση (μη ορατή στον γυμνό οφθαλμό, αλλά μπορεί να γίνει αισθητή ... όπως τα πνεύματα). Ο ηγέτης τους υπάρχει στην 3η Διάσταση από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας του.

Όσον αφορά τα πνεύματα, επιστημονικώς πρόκειται για οντότητες της 2ης διάστασης αραίωσης ύλης. Ανήκουμε στην πρώτη διάσταση ως πιο πυκνά όντα. Κάθε διάσταση έχει την ιδιότητα να επηρεάσει τον εαυτό της και την διάσταση από κάτω της (γίνεται και επέμβαση από πιο μακρινές διαστάσεις αλλά επαγωγικά). Για παράδειγμα, φωτιά, αέρας και ηλεκτρισμός ανήκουν στην 2η διάσταση. Τα πνεύματα του Σατανά είναι στην 2η Διάσταση, αλλά η προβολή τους είναι ολογραφική, καθώς το απευθείας πέρασμα από μια διάσταση σε μια άλλη είναι αδύνατον βάση τον νόμων του Σύμπαντος. Τα αντικείμενα 2ας διάστασης έχουν 1.000.000 φορές μεγαλύτερο όγκο από αυτόν που κανονικά θα είχαν αν άνηκαν στην 1η λόγω των μεγαλύτερων αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων τους. (αραίωση ύλης). Το πείραμα της Φιλαδέλφειας στο Ελντριτζ ήταν ακριβώς η αύξηση των αποστάσεων μεταξύ των σωματιδίων (ατόμων) κάνοντας το σκάφος αόρατο στον οφθαλμό (καθώς το φως θα μπορούσε να περάσει ανάμεσα στα σωματίδια του σκάφους δίχως να αντανακλαστεί).
Αυτό το πείραμα δηλαδή ήταν μια προσπάθεια να επιτευχθεί μετάβαση διαστάσεως αλλά απέτυχε.
Έτσι για να μπορέσει ένα πλάσμα να αλλάξει διάσταση, θα απαιτηθεί (2η προς 1η) η κατανάλωση τέτοιων κολοσιαίων ποσών ενέργειας, που θα το κάνει αντίστοιχο με μια πυρηνική έκρηξη μιας πυρηνικής κεφαλής που θα αντιστοιχεί στο βάρος του σώματός του. Οποιαδήποτε δομή του, όπως γενετικός κώδικας, θα καταστραφεί. Επίσης η θερμότητα και η ραδιοακτινοβολία είναι της 2ης διάστασης και κανένα πνεύμα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει μιας τέτοιας καταστροφής, συμπεριλαμβανομένου του Σατανά (ο οποίος είναι ευάλωτος, άσχετα με αυτά που λένε τα βιβλία). Αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Έτσι μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος θα έρθει μπροστά μου ή από πίσω μου ή απο οπουδήποτε. Μπορεί να έρθει ως "κανονική" οπτική ύπαρξη (κάποιος άνθρωπος), ή σαν αόρατη οντότητα 2ης διάστασης (που μπορούμε να αισθανθούμε, καθώς ο νους και η ψυχή μας είναι επίσης 2ης διάστασης) ή μπορεί να έρθει μέσω τεχνολογίας ως ολόγραμμα κάτι που είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία.

Συνεπώς, οι ερπετικοί δεν μπορούν απλά να αλλάξουν διαστάσεις όπως αλλάζουν πουκάμισα (απάτη η αλλαγή διαστάσεων του Ντειβιντ Αϊκ) !! Κατι τέτοιο θα τους καταστρέψει κυριολεκτικά και είναι αδύνατον να επιτευχθεί.

Υ.Γ. Όπου βλέπεις τη λεξη "Σατανάς", αντικατέστησε την με "Δρακονιανοί".

Δεν είμαστε τόσο πολύ εκτός παιχνιδιού όπως νομίζετε. Δεν είναι στο χέρι της Γης να παγώσει και να μας καταστρέψει αλλά στο χέρι των Δρακονιανών να εκπληρώσουν την ατζέντα τους και να εξολοθρεύσουν και την μαύρη και τη λευκή φυλή προτού το επόμενο επίπεδο εξέλιξής μας. Αυτός είναι ένας από τους 2 κύριους λόγους που είναι σε τέτοια βιασύνη να αναφλέξουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναρωτηθήκατε ποτέ πως μέσα σε μόνο 50 χρόνια καταφέρανε και στείλανε πυραύλους στο διάστημα ενώ χια χιλιάδες χρόνια είμασταν αναβάτες σε άλογα και γαιδούρια;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις