ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 31 December 2011

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012

Η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο έδωσε γερή μάχη, και στάθηκε βράχος όλο το 2011 απέναντι στα γενοκτονικά σχέδια του Σιν Σιών όπως επίσης στάθηκε βράχος και δεν λύγισε ούτε στις πισώπλατες μαχαιριές των νεοελλήνων.

Η Ο.Ε.Α. με τα αφυπνιστικά κείμενα ναι μεν έχει αφυπνίσει εχθρούς και φίλους, αλλά δεν έχει κατορθώσει να αφυπνίσει ακόμα την απαραίτητη «κρίσιμη μάζα» που θα φέρει τούμπα όλα τα σχέδια τους διάλυσης της Ελλάδας και γενοκτονίας των 2/3 του πλανήτη. Ίσως το ζυμάρι αρχίσει από εδώ και πέρα να φουσκώνει …θα δείξει. Μετά από 3 χρόνια μάχης, και με πολεμοφόδια κείμενα διανοητικού πολέμου μεγατόνων της Ο.Ε.Α., καταφέραμε ως ένα σημείο να αποτρέψουμε τα γενοκτονια σχέδια του δρακοπουστα της σελήνης, Γιαχβεχ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ, καθώς πείστηκαν από τα κείμενα εκτός των άλλων και αρκετοί ψευδοεβραιοι ελληνογενείς στην πραγματικότητα ασκεναζιμ – ασκάνιοι (ασκανία, περιοχής Προύσας Μ.Ασίας) οι οποίοι έχουν θέσεις εξουσίας, και τώρα είναι σφοδροί αντιρρησίες στο σχέδιο κατάληψης και γενοκτονίας του πλανήτη από την σινική δρακονιανή υπερστοά HONG.

Έχουμε επίσης καταφέρει να γονατίσουμε τον εχθρό και εντος των πυλών. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά που εκτυλίχτηκαν πίσω στα παρασκήνια αλλά θα μείνουμε ενδεικτικά μόνο σε ένα όπου αναγκάσαμε τον προδότη προβοκάτορα και τριπλό πράκτορα KARA-ZAFFERI, να αλλάξει το σήμα του ΛΑ.Ο.Σ. και να πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες κωλοτούμπες – καιροσκοπισμούς που κρύβουν τις αρχικές σινικές-σιωνιστικές προθέσεις τους γενοκτονίας της Ελλάδος σε 2 φάσεις με το δώρο-δόλωμα «Κων/πολη»..

Και ενώ έγιναν τα ως άνω ενδεικτικά, και ενώ κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας να αφυπνίσουμε τους έλληνες και την υπόλοιπη λευκή φυλή με μεταφράσεις κλπ., οι ελληνικές ιστοσελίδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, υπονόμευαν τα κείμενα μας με πισωπλατες προδοτικές μαχαιριές της επιτήδειας μούγκας και συγκαλύψεως της αλήθειας.

Τους καλούμε λοιπόν να σταματήσουν αυτή την αισχρή υπονόμευση και αχαριστία διότι σε τελική ανάλυση προσπαθούμε να αποτρέψουμε ΚΑΙ την δική τους γενοκτονία και να σώσουμε ΚΑΙ το δικό τους τομάρι, παρότι γνωρίζουμε ότι μας μισούνε και τους έχουμε μπει στο μάτι, επειδή πάμε να τους αφαιρέσουμε βιαίως την θρησκευτική αλλά και την υπόλοιπη δρακονιανή ιδεολογική μαστούρα.

Δεν σας ευχόμαστε καλή δρακοχρονια - κακοχρονια αλλα καλή πρωτοχρονιά με νίκες υπέρ της Ελλάδος και υπέρ όλων των φίλιων λευκών πελασγικών και μαύρων σείριων φυλών.


http://youtu.be/jD0xbvuGpTI

Friday 30 December 2011

«Oταν μετενσαρκωθώ θέλω να επιστρέψω ως ανθρώπινος θανατηφόρος ιός!» Τάδε εφη εβραιομογγολος μισέλληνας προδότης Φίλιππος! ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ

http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/blog-post_5888.html

Σε όλα επιβεβαιώνετε πλεον η Ο.Ε.Α. Η Ο.Ε.Α. έχει ξετυλίξει όλο το κουβάρι για τους ξενόφερτους μογγολοεβραιους βασιλιάδες (του κωλου) και θα παραθέσουμε αποσπάσματα για τον Φίλιππο στο τέλος της παρούσης ξεκαθαρίζοντας προηγουμένως με τους δικούς μας «πατριώτες» οπαδούς της Χρυσής Αυγής, Στόχου, Ελεύθερης Ώρας, Ανένταχτους Πατριώτες κλπ. οι οποίοι συνεχίζουν να βασιλοφέρνουν προδοτικώς και βλακωδώς… και να στήνουν κωλο σε αυτούς τους οποίους οι έλληνες πατριώτες Αξιωματικοί του 1922 τους είχαν στην λίστα, με τους άλλους 6 προδότες, για εκτέλεση, λόγω εσχάτης προδοσίας στη Μικρασιατική Καταστροφή. Ο ανθέλληνας Φίλιππος είχε διατάξει και τους άγγλους πιλότους να επιτεθούν στην Κύπρο το 1974! Το ακούσατε γαμημένα στελέχη των ως άνω οργανώσεων και κομμάτων ότι σκάβετε ως εφιάλτες μαζί με τους εχθρούς τον λάκκο της Ελλάδος;;;

Λοιπόν εσείς οι οπαδοί των ως άνω στημένων «πατριωτικών» οργανώσεων , τι άλλο θέλετε να φάτε στην μάπα σας για να αφυπνιστείτε και να ξυπνήσετε από τον λήθαργο στον οποίο σας έχουν εγκλωβισμένους σε αυτά τα δόλια και προβοκατόρικα μασονοκινουμενα σινικά-σιωνιστικά μαντριά;

Προτού συνεχίσουμε και μπούμε στο ψαχνό , στο ξεψείρισμα για την επώδυνη αφύπνιση σας , να μας πείτε όλοι εσείς οι γαλουχημένοι και πιστεύοντες σε σάπια και εβραιοσαξονικα ιδεολογήματα, είναι η’ δεν είναι αλήθεια ότι φυλάκιζαν και εξόντωναν τους επαναστάτες και ήρωες του ελληνοτουρκικού πολέμου βγάζοντας τους με κάθε τρόπο από την μέση για να κουβαλήσουν ξενόφερτους ανθέλληνες υποδυόμενους τους «έλληνες βασιλιάδες» και πρίγκιπες, ενώ κατέχουν αυτά τα αξιώματα δίχως αξιοκρατία αλλά με κληρονομικότητα και στην ουσία πρόκειται για ζάπλουτους τεμπέληδες που πίνουν το αίμα του λαού και προδίδουν την ελλάδα; Όποια προδοτικά φιλοβασιλικά και στημένα παλιοτόμαρα από εσάς κάνουν λυσσαλέες σκέψεις για να ανταπαντήσουν την ως άνω ερώτηση, τους προειδοποιούμε να μην μπουν στον κόπο διότι έως το τέλος της παρούσης θα έχουν σπάσει το κεφάλι τους στον τοίχο.

Πείτε μας και εσείς οι της μασονοκινουμενης ναζιστικής Χρυσής Αυγής, είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι οι ναζιστές και οι φασίστες επιτέθηκαν στην ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τους οποίους φασίστες και ναζιστές απέκρουσαν οι έλληνες ήρωες στρατιώτες και οι ήρωες Στρατηγοί Παπάγος και Μεταξάς, άπαντες αντιναζιστες και αντιφασίστες, τους οποίους το κωλογαμημενο σύστημα τους υβρίζει έως σήμερα και τους έχει φορέσει τις ταμπέλες των τάχα ναζιστών και φασιστών και δικτατόρων (σχήμα οξύμωρο). Πως γίνετε ρε εσείς οι κοιμισμένοι και τραμπούκοι της ναζιστικής ανθελληνικής Χρυσής Αυγής να υποστηρίζετε την κινεζοθιβετιανικής προελεύσεως ιδεολογία του ναζισμού η οποία ήταν και η αιτία (σε συνεργασία με τους έλληνες μασόνους προδότες) να γενοκτονηθουν χιλιάδες έλληνες σε αλλεπάλληλες γενοκτονίες και εν ψυχρώ εκτελέσεις όπως στα Καλάβρυτα και αλλού από γερμανοεβραίους δήμιους με κατάληξη -μπέργκερ; Απάντηστε ρε προδοτικά τομάρια της κινεζοεβραικής ναζιστικής διεθνούς, απόγονοι των δοσίλογων της κατοχής!
Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_2277.html

Και για να μη προλάβετε να βγάλετε κιχ, σας προλαβαίνουμε και λέμε ότι τα ιδια σκατά ισχύουν και για τους αριστεριζοντες (εθνικοσοσιαλισμός και διεθνοσοσιαλισμός τα ίδια εβραικά συμπαιγνιακά σκατά!!!):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Όλες οι ιδεολογίες οι οποίες επικρατούν τουλάχιστον τα τελευταία 2.000 χρόνια, είναι κινεζο-εβραικώς στημένες και αυτό ισχύει ΚΑΙ για την σιχαμερή δημοκρατία-οχλοκρατία:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

………………..
Ερχόμαστε στον άλλο προβοκάτορα τώρα τον τουρκαλβανο του ΛΑ.Ο.Σ. KARA ZAFFERI ο οποίος είναι συμπαιγνιακός «παίχτης» με τα λοιπά ανθελληνικά κόμματα ΚΑΙ με αυτό της «χρυσής αυγής» ήτοι όλοι τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία ανθελληνισμού.

Όπως συγκοινωνούντα δοχεία είναι και οι τάχα «ανένταχτοι πατριώτες» …του κώλου, οι οποίοι μας κατέβαζαν τα επαναστατικά και αφυπνιστικά κείμενα από το FaceBook, οι οποίοι προωθούν και αυτοί τον «Στόχο» στην ιστοσελίδα τους, και ο «Στόχος» με την σειρά του συνδέεται από παλιά ως ανεπίσημη εφημερίδα της «Χρυσής Αυγής», δηλαδή από τότε που ήταν μια ασπρόμαυρη κωλοφυλάδα ενώ όπως βλέπετε σήμερα ο «Στόχος» είναι με χρωματάκια και όμορφους φραμπαλάδες διότι η «Χρυσή Αυγή» αρχίζει και μπαίνει πλέον στο πολιτικό παιχνίδι προωθούμενη από τα σινοσιωνιστικα κέντρα Λονδίνου και Κίνας.

Αναγνώστες ένα να ξέρετε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας :

Οι ως άνω (μασονοκινουμενες) «πατριωτικές» οργανώσεις καθώς και ιστολογια τύπου «Εθνικά θέματα (της Κίνας)» κλπ, επιτέθηκαν στον Καρατζαφέρη ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον λόγο του ότι ο Καρατζαφερης είχε κάνει τις κωλοτουμπες και έπαψε να λέει για ανακατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως και για επιθετικές εκστρατείες σε κόκκινες μηλιές στα βάθη της Ασίας – Κίνας. Μετά από το ξεβράκωμα όμως από την Ο.Ε.Α. ανασυντάχθηκε ο αντίπαλος και έπαψε να κάνει τέτοιες δηλώσεις ώστε να γίνουν οι συνειρμοί ότι η Ο.Ε.Α. τάχα ψεύδεται και να εφυσυχαστούν οι υπναλέοι νεοέλληνες!

Όλες οι ως άνω κρυφοσιωνιστικες οργανώσεις στην ουσία είναι θανάσιμοι εχθροί του Ελληνισμού με μάσκα πατριωτισμού διότι επιδιώκουν αυτές τις προβοκατόρικες κινήσεις από την Ελλάδα και ονειρεύονται νέο βυζάντιο με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, μέχρι σε σημείο που η κοινή δρακονιανή δαιμονική παραφροσύνη τους να έχει βλέψεις για εκστρατείες μέχρι στην Ασία («Κόκκινη μηλιά») εναντίον του κολοσσού που λέγεται άξονας Ρ.Ι.Κ. Ρωσία – Ισλάμ –Κινα, κάτι που φυσικά θα σημαίνει όχι μόνο το οριστικό τέλος της ελλάδας κατά προτεραιότητα αλλά και το τέλος του υπόλοιπου πλανήτη πλην Κίνας+Κορέας.

Εδώ να επισημάνουμε όμως ότι ο Καρατζαφερης τους είχε προετοιμάσει και τους είχε προειδοποιήσει για τις κωολοτουμπες του στα ίσια εδώ και χρόνια, πράγμα το οποίο πέρασε απαρατήρητο από τα χαμηλόβαθμα και απλά στελέχη των ως άνω οργανώσεων και κομμάτων (όχι όμως και για τα ανώτατα μυημένα στελέχη των ως άνω οργανώσεων). Συγκεκριμένα ειπώθηκε σε συγκέντρωση της κεντρικής επιτροπής σε μια αίθουσα, όπου χαράσσοντας την δόλια στρατηγική που θα ακολουθήσει στο μέλλον ανάφερε ότι θα προβεί σε μελλοντικές κωλοτούμπες – καιροσκοπισμούς - μπλόφες, για τις οποίες τους κάλεσε να μην θορυβηθούν, διότι θα γίνουν με τελικό στόχο το ΛΑ.Ο.Σ. να πάρει την πλήρη εξουσία!! Τα συγκεκριμένα έγιναν γνωστά και ειπώθηκαν δημοσίως από τον Καρατζαφέρη ενώπιων μεγαλοστελεχών του κόμματος σε συγκέντρωση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στο κανάλι του «Τηλεάστυ».

Δείτε εδώ η Ο.Ε.Α. πως είχε ξεβρακώσει τον «Στόχο» από τότε:
Προδοτικος ρολος της εφημεριδος «Στοχος» https://rapidshare.com/files/949225399/prodotikos_rolos_Stoxou.rar

Γι αυτό να πάρει θέση η φιλοβασιλική εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ», η οποία ονειρεύεται και αυτή εκστρατείες σε κόκκινες μηλιές, πράσινες αχλαδιές και Κωνσταντινούπολη, και αν δεν το πράξει θα αποδειχτεί ότι ακόμα από τότε και έως σήμερα έχουν την ίδια συμπαιγνιακη γραμμή από τότε και αποτελεί στην ουσία το «μακρύ χέρι» του Καρατζαφερι διότι τώρα που ο Καρατζαφερης είναι με το ένα πόδι στην κυβέρνηση, έτσι και αλλάξει νότα και δείξει τα πραγματικά του σχέδια για προβοκατόρικους επεκτατισμούς, τότε θα δείτε ότι όλοι θα ξεχάσουν τις κωλοτουμπες και τους καιροσκοπισμούς του και θα τρέξουν από πίσω του σαν τα δρακονιανώς δαιμονισμένα ζόμπι… ποιοι; οι ξεβράκωτοι παρηκμασμένοι ημιθανείς νεοέλληνες πλέον που ονειρεύονται οι ταλαίπωροι το ανθελληνικό βυζάντιο ενώ γνωρίζουν από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. ότι κάτι τέτοιο θα είναι και η χαριστική βολή ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ η οποία θα γενοκτονοθει με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ κατά τις καταγαμημενες προφητείες (διάβαζε γενοκτονικα προγράμματα) της ανθελληνικής και γενοκτονικης Αγίας Γραφής η οποία στα μούτρα τους βρίζει τους έλληνες ως ΣΚΥΛΙΑ και στα μούτρα μας λέει ότι θα γενοκτονηθουν τα 2/3 του πλανητη από τα 200.000.000 κινεζικού στρατού… επειδή έτσι του καύλωσε μια μέρα του πουστοψευδοθεου της Σελήνης Σιν – Σιων - Γιαχβεχα.

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

Όλες οι ως άνω οργανώσεις και κόμματα είναι φιλοβασιλικά!

Ερχόμαστε στο κυρίως «πιάτο» περί των μισελλήνων εβραιομογγολων βασιλιάδων του κώλου.
Και προτού παραθέσουμε το απόσπασμα από το κείμενο της Ο.Ε.Α. σας λέμε και αυτό:
Σε περίπτωση θανάτου των προδοτών φυγάδων εβραιοσαξόνων (και άρα μογγόλων) Κωνσταντίνου και Παύλου Γκλύξμπουργκ στο Λονδίνο, την βασιλεία της Ελλάδος διεκδικεί ο βασιλικός σύζυγος της Αγγλίας φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας διότι ο Φίλιππος φέρει τον τίτλο «πρίγκιπας της Ελλάδος» ως γιος του «πρίγκιπα της Ελλάδος» Ανδρέα ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο από ελληνικό στρατοδικείο για έσχατη προδοσία στο πόλεμο 20-22 και ο οποίος ήταν γιος του βασιλιά Γεωργίου Α’.
-----------------
Πως; Ιδου πως : Ενώ η «Βασιλομητωρ» εβραιομογγολα μισσεληνικη δηλητηριωδης κομπρα Ελισσαβετ καταγεται από τον ψευδονυμο οικο «WINDSOR», ο συζυγος της, Φιλιππος (PHILIP) είναι υιος του «ελληνα» πριγκηπα Ανδρεα (ANDREW) Holstein Glücksburg αδερφου του βασιληα Κωνσταντινου Α’. Ο Ανδρεας ειχε διορισθει από τον βασιληα αδελφο του το 1921, ως διοικητης του Β’ Σωματος Στρατου του ελληνικου εκστρατευτικου Σωματος Μικρας Ασιας. Γραφει ο Νικος Μακρυγιαννης στην σελιδα 158 του βιβλιου του «Οι Πρωθυπουργοι της Ελλαδος»:
«Η επαναστατικη επιτροπη (αποτελουμενη από τους Σ. Γονατα, Ν. Πλαστηρα, Λ. Σακελλαροπουλο, Α.Γεροντα, και Χατζηκυριακο αφου διεταξε την εκτελεση της θανατικης ποινης του Εκτατου Ειδικου Στρατοδικειου εναντιον των Δ. Γουναρη, Ν. Στρατου, Γ. Μπαλτατζη, Ξ. Στρατηγου, και Γ. Χατζηανεστη (Αρχιστρατηγου) δια «εσχατη προδοσια» στις 15 Νοεμβριου 1922 στο Γουδι Αττικης) μαλιστα ειχε σκοπο να συνεχισει τις καταδικες (και εκτελεσεις θανατικων ποινων) με πρωτον υποψηφιο στον καταλογο τον (εβραιοσαξονα μογγολο) πριγκηπα Ανδρεα (Holstein Glücksburg, αδελφο του τοτε βασιλεως Κωνσταντινου Α’ και υιο του Βασιληα Γεωργιου Α’ Holstein Glücksburg της Ελλαδος) με την κατηγορια ότι στις 27 Αυγουστου του 1921 ενώ ελαβε εντολη ως Διοικητης του Β’ Σωματος Στρατου να εκτελεσει ορισμενον ελιγμο επιθεσεως μαζι με τα ελληνικα Α’ και Γ’ Σωματα Στρατου κοντα στον Σαγγαριο (εναντιον του Τουρκικου Στρατου) αυτος δεν υπακουσε και διεταξε αντιθετη μετακινηση (οπισθοχωρησεως η οποια ανοιξε «κερκοπορτα» - ρηγμα – κενο στο κεντρο του ελληνικου μετωπου της γραμμικης παραταξεως: Α’ – Β’ – Γ’ Σωματα Στρατου, το οποιο προκαλεσε ανατροπη αυτου του μετωπου από τον τουρκικο στρατο).

Όμως η δραστικη επεμβαση του Αγγλου (Αγγλοεβραιου) ναυτικου Ακολουθου στην Αθηνα Πλοιαρχου Τζεραλντ Ταλμποτ (GERALD TALBOT), που ειχε ερθει με ειδικες εντολες του (εβραιοσαξονα Λορδου) Κωρζον (KOWRON) συνετελεσε ν’αποφυγει την καταδικη. Αλλωστε ο Θ. Παγκαλος σαν μελος της κυβερνησεως ειχε υποδειξει στο Στρατοδικειο να αποφυγουν την καταδικη του Πριγκηπα Ανδρεα». (Ολες οι παρενθεσεις εχουν τεθει από την Ο.Ε.Α.)
Ο ιστορικος Νικος Μακρυγιαννης, ως οργανο της ελληνοεβραικης βουλης (Αβουλιας) των ελληνων, δεν γραφει ολη την αληθεια η οποια είναι ότι, όταν ο αρχιπροδοτης του ελληνικου μετωπου της Μικρας Ασιας του 1921 «ελληνας» πριγκηπας Ανδρεας, επεστρεψε πρωτος στην Ελλαδα εγκαταλειποντας τον ελληνικο στρατο να σφαγει στον Σαγγαριο Τουρκιας, ο αδελφος του, «Βασιληας» Κωνσταντινος Α’, υιος του Γεωργιου Α’ ως πρωτου Βασιληα της Δυναστειας HOLSTEIN GLÜCKSBURG στην ελλαδα (μετα την εκδιωξη του Οθωνα Α΄OTTO or OTTO-MAN η’ Οθωμανου WITTELSBACH εβραιοσαξονα μογγολου εκ μογγολικης Βαυαριας), διορισε τον πριγκηπα Ανδρεα Διοικητη του τοτε Ε’ Σωματος Στρατου Ιωαννινων (5th Army Corps of Ioannina). Μετα το κινημα των Πλαστηρα και Γονατα Συνταγματαρχων Ηρωων του πολεμου Μικρας Ασιας το οποιο ανετρεψε τον Βασιληα Κωνσταντινο Α’ Holstein Glücksburg ο οποιος θρασυδειλως διεφυγε στην Ιταλια (είναι χαρακτηριστικο των θρασυδειλων εβραιων Holstein Glücksburg να διαφευγουν κρυφιως προς Ιταλια), η «επαναστατικη επιτροπη» με προεδρο τον Πλαστηρα καθαιρεσε ατιμωτικως τον «Πριγκηπα» του εβραικου πρωκτου Ανδρεα από ολους τους στρατιωτικους βαθμους και τον εσυρε ενωποιων του εκτατου ειδικου στρατοδικειου Αθηνων το οποιο τον κατεδικασε σε θανατο δια «Εσχατη Προδοσια» και «Προδοσια της Χωρας».

Ενώ ηταν φυλακισμενος ως μελλοθανατος, επενεβη ο αγγλοεβραιος TALBOT και αλλοι στρατιωτικοι Ακολουθοι αλλων Πρεσβειων στην Αθηνα, με αποτελεσμα η κυβερνηση του Συνταγματαρχου Γονατα να τον απελασει ατιμωτικως από την ελλαδα, στερωντας του όλα τα πολιτικα δικαιωματα («Πολιτικο Νεκρος» - «Politicaly Defungt»), την ελληνικη ιθαγενεια, κάθε Βασιλικο – Πριγκηπικο Αξιωμα, και δικαιωμα βασιλικης διαδοχης στον θρονο της ελλαδος. Ο Ατιμασμενος Εξευτελισμενος Προδοτης Απατρις πλεον «Πριγκηπας της Ελλαδος» Ανδρεας εβραιοσαξονας μογγολος HOLSTEIN GLÜCKSBURG, τελικως κατεφυγε (που αλλου;) στο Λονδινο οπου νυμφευφεις μια ομοια του εβραιοσαξονισα μογγολα γεννησε τον σημερινο «Βασιλικο συζυγο» της Ελισσαβετ της Αγγλιας, Φιλλιπο, «Αρχιστρατηγο της Αγγλιας».
Αποτελει ΟΝΕΙΔΟΣ δια τον Αγγλικο Στρατο και δια ολους τους πολιτες της Αγγλικης κοινοπολιτειας (Καναδα, Αυστραλιας, Αγγλιας, Νεας Ζηλανδιας, κλπ)το ότι ο «Βασιληας» και «αρχιστρατηγος» της Αγγλιας Φιλιππος είναι υιος ενός ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ τον οποιον οι ελληνες εξευτελισαν, καταδικασαν εις θανατον, και λογω ξενων πιεσεων δεν τον σκοτωσαν, όπως του αξιζε ΑΠΟΛΥΤΩΣ, αλλα τον απελασαν ως αναξιο ακομη και μιας ΕΝΤΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΝΗΣ.-

Η εβραιοσαξονικη μισελληνικη μογγολικη δηλητηριωδης κομπρα του ψευδωνυμου οικου «Windsor», βασιλισσα της Αγγλιας Ελισσαβετ (Elizabeth), και ο εβραιοσαξονας μισελληνας συζυγος της, Φιλιππος «Πριγκηπας της Ελλαδος» μογγολος του Δανογερμανικου οικου OLDENBURGK SÖNDERBURG SACHS SCHLESWIG HOLSTEIN GLÜCKSBURG η’ ψευδωνυμως «CHRISTIANS», ως ΑΤΙΜΟΣ ητοι ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ και ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, προιον ΑΠΟΒΟΛΗΣ (Miscarriage), και υιος εξαβλωμα του εβραιοσαξονα μογγολου Ατιμου Προδοτου Ανδρεα HOLSTEIN GLÜCKSBURG «Πριγκηπα της Ελλαδος», τον Ιουλιο του 1972 ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ προς τους πιλοτους της αγγλικης πολεμικης αεροποριας να μεταβουν εις την Τουρκια δια να επανδρωσουν τα τουρκικα πολεμικα αεροσκαφη (λογω πληρους ανικανοτητος των τουρκων πιλοτων), δια να επιτεθουν τον Ιουλιο του 1974 με αληθινα πυρα εναντιον του ελληνοκυπριακου στρατου και εναντιον του ελληνικου στρατου της «ΕΛ.ΔΥ.Κ.» η οποια εσταθμευε στην Κυπρο, εις τα πλαισια ΠΛΑΣΤΗΣ – ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ώστε να δυνηθει ο τουρκικος στρατος να αποβιβασθει και να καταλαβει την μιση Κυπρο, όπως και εγινε (!!!), σκοτωνοντας ελληνοκυπριους και ελληνες στρατιωτικους, σκοτωνοντας και βιαζοντας χιλιαδες ελληνοκυπριους, και εξαφανιζοντας χιλιαδες μεχρι σημερα αγνοουμενους ελληνοκυπριους σε τουρκικα στρατοπαδα συγκεντρψσεως και γενοκτονιας ητοι ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (!!!)

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Β ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕΛ. 36-
Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

Περι Αγγλων πιλοτων εναντιον Κυπρου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/1974.html

Η wikipedia ψεύδεται όταν γράφει ότι τάχα αυτός παραιτήθηκε των δικαιωμάτων στον ελληνικό θρόνο διότι προτού τον απελάσουν από την ελλάδα οι έλληνες, τον καθέρεσαν εξεφτυλιζοντάς τον. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%82,_%CE%94%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%95%CE%B4%CE%B9%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

Wednesday 28 December 2011

Ιδου το κατάντημα των νεοελλήνων προσκυνημένων!



Αν δεν σπάσετε αυτά τα διανοητικά - θρησκευτικά δεσμά κινεζοεβραικής επινοήσεως με σκοπό την γενοκτονία σας, τότε όχι μόνο θα πεθάνετε προσκυνημένοι αλλά και η ψυχή σας θα κατασπαραχτεί από τον ψευδοθεο της σελήνης Γιαχβεχ – Σιν – Σιών. Ομοίως αν συνεχίσετε την εκφυλιστική πορεία σας και δεν επανέλθετε τάχιστα στις αρχικές βιολογικές λειτουργίες σας ως ήρωες μαχητές υπερ του συνόλου - λευκά αιμοσφαίρια ώστε να καταπολεμηθεί αυτός ο υπερδιογκωμένος καρκίνος προκαλούμενος από τον αρχιεγκληματία Γιαχβέχα, αν λοιπόν δεν επανέλθετε για την σωτηρία της Ελλάδος, της Γης και κατ' επέκταση και του Συμπαντικού Οργανισμού, τότε και η ψυχή σας θα έχει εξεφτυλιστικό θάνατο εκτός από το σώμα σας.


http://youtu.be/G9puKjf1xmg

Παραθέτουμε και ένα άκρως σημαντικό σχόλιο ενός φίλου

"""τα χειροτερα ομως ειναι τα παρακάτω.... ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΝΏΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ) ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ.. . ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ....ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ , ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ(ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ...με αποτέλεσμα , η γενοκτονία κατα των ελληνων και της αθρωπότητος να συνεχιζετε απο εγκληματιες πρακτωρες πολιτικους. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , .βουτηγμενοι στο ανθρωπινο αιμα εΙναι εκεινα τα κτηνη . ΜΑΖΙ,ΚΙ ΟΛΑΑΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ. (ΕΝΩ Η ΈΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ....ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ..-...."""


Η παρακάτω φωτογραφία αντικατοπτρίζει και το κατάντημα των χεσμένων από το φόβο νεοελλήνων οι οποίοι κλείνουν τις σελίδες τους, δεν έχουν μπέσα και φιλότιμο, λυγίζουν με το παραμικρό οταν απειλούνται, και έτσι ενδυναμώνουν τον εχθρο να συνεχίσει ακάθεκτος το γενοκτονικο του εργο.



Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Για τουλάχιστον τέταρτη φορά η προδοτική κυβέρνηση του «ΠΑΣΟΚ» με μάσκα Παπαδημου λέει ΟΧΙ στις ρωσικές προτάσεις….

…με σκοπό την κατάσχεση της Ελλάδος από εβραιοσαξονες της Αμερικής, της Ευρώπης και τέλος από την Κίνα …. Για πενταροδεκάρες, όπως πολύ καλώς είπε και ο ρώσος Αξιωματούχος.
Οι πρόταση των ρώσων στο παρελθών ήταν ότι τα κέρδη θα ήταν 50/50 , ενώ οι γαμημένοι ανθέλληνες 300 της βουλής θα τα δώσουν όλα ΤΖΑΜΠΑ και ούτε για πενταροδεκάρες!
Σκοτώστε τους όλους! Ανατινάξτε το μπορδελο την βουλή όταν θα παρευρίσκονται όλα τα φίδια μέσα γιατί είναι φωλιά ανθελλήνων προδοτών και εργάζονται για την γενοκτονία σας μετά την κατάσχεση της Ελλάδος από τους εβραιοσαξονες και κινέζους.
--------------------------------------------
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_963.html

Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ στο defencenet.gr, ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, "Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο».
«Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα σε δοκιμαστικές γεωτρήσεις.


Μάλιστα όμως χαρακτηριστικά είπε ένας Ρώσος αξιωματούχος στο περιθώριο της συνεδρίασης της Mεικτής Eνεργειακής Eλληνο-Ρωσική Ομάδα Εργασίας που συνεδρίασε στο υπουργείο στις 12 Δεκεμβρίου:
«Δεν καταλαβαίνουμε τι σας κοστίζει να προχωρήσουμε με δικές μας δαπάνες σε άμεση γεώτρηση στα σημεία που εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν κοιτάσματα. Αν αποτύχουμε δεν σας κοστίζει τίποτα, ίσα-ίσα που θα περιοριστούν οι προς έρευνα περιοχές. Αλλά αν πετύχουμε, εμείς θα έχουμε μερίδιο σε ένα ακόμα κοίτασμα από τα δεκάδες μεγάλα κοιτάσματα που αξιοποιούμε σε όλο τον πλανήτη. Εσείς όμως θα σωθείτε. Σε μερικούς μήνες μπορεί να σας αρπάξουν το κοίτασμα για πενταροδεκάρες. Αν μέχρι τον Μάρτιο βρεθούν αυτά που υπολογίζουμε, αλλάζουν πολλά πράγματα στην τύχη της Ελλάδας»!
Μάλιστα η πιο πάνω θέση, αποτυπώθηκε και στο επίσημο ανακοινωθέν του υπουργείου, με κομψό, βέβαια, τρόπο, όπου αναφέρθηκαν επί λέξει τα εξής για το θέμα της έναρξης γεωτρήσεων νότια της Κρήτης από την Ρωσία: «Η ρωσική αντιπροσωπεία στάθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την έρευνα υδρογονανθράκων σε χερσαίες και υπεράκτιες περιοχές της Ελλάδας, που προωθεί το ΥΠΕΚΑ».
Η επιτροπή συνεδρίασε, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Το ΥΠΕΚΑ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Καθ. Κώστα Μαθιουδάκη, ενώ τη ρωσική πλευρά εκπροσώπησε ο Σύμβουλος του Υπουργού Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Kirill Gadzacev και σε κάποια φάση της συνεδρίασής της παραβρέθηκε και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ αρμόδιος για θέματα Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης.
Μάλιστα δια της διπλωματικής οδού έχει υπάρξει από την Ρωσία η διαβεβαίωση στην Ελλάδα ότι «Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και από κανέναν αν υπάρξει κάποιος που παράνομα θέλει να διεκδικήσει μερίδιο από τον ορυκτό σας πλούτο»,τονίστηκε και εννοούσαν φυσικά την Τουρκία.
Στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο βρίσκεται και η επιμονή του Ισραήλ, όπου η Delek δήλωσε ότι «Δεν θέλει τα αποτελέσματα των ερευνών, ξέρει που να κάνει τις γεωτρήσεις με 100% δική της επιβάρυνση σε ότι αφορά το κόστος πιθανής αποτυχίας»!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αμερικανοί και ειδικά η Υπηρεσία Φυσικών Πόρων,βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης του Ισραήλ, ενώ έχουν διαβιβαστεί στη DELEK με αποτέλεσμα η εταιρεία να φαίνεται έτοιμη να προσχωρήσει σε επενδύσεις στην Ελλάδα θεωρώντας πως η επιτυχία είναι βέβαια.
Βέβαια, καλά όλα αυτά, αλλά φαίνεται ότι οι ισχυροί παίκτες, πρώτα οι ΗΠΑ (οι οποίες θεωρούν αυτονόητο ότι θα έχουν την εκμετάλλευση, μέσω των εταιρειών τους, των κοιτασμάτων αυτών ειδικά αν αφορούν πετρέλαιο) και κατά δεύτερον η Ε.Ε., για ανεξήγητους λόγους θέλουν να καθυστερήσει η όλη διαδικασία.
Εξ ου και η στροφή 180 μοιρών του υφυπουργού Γ.Μανιάτη μέσα σε λίγες ημέρες που ενώ είχε εμμέσως προαναγγείλει στην Ολομέλεια της Βουλής άμεση έναρξη γεωτρήσεων απαντώντας σε σχετική πρόσκληση του βουλευτή και υπεύθυνου του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Π.Παναγιωτόπουλου, λίγες ημέρες μετά σε Επιτροπή της Βουλής, μίλησε για «διαδικασία χρόνων».
Για να επιβεβαιωθεί φαίνεται ο Ρώσος που υποστήριξε ότι «Θα σας πάρουν τα κοιτάσματα για πενταροδεκάρες» εννοώντας ότι μετά την επικείμενη ολική πτώχευση η κρατική περιουσία θα περάσει στον έλεγχο των δανειστών ή των προστατών…
Γιατί τέτοια αγωνία για τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης: Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Α.Φώσκολου η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, που έχουν δημοσιευθεί κυρίως από ξένους επιστήμονες, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και ειδικότερα εντός της Μεσογειακής Ράχης, έκτασης περίπου 80.000 Km2, με μεγάλο μέρος της να βρίσκεται εντός της ελληνικής Α.Ο.Ζ που έχει ήδη καθοριστεί από το υπουργείο ΠΕΚΑ.Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φώσκολος, από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων η Κρήτη για 25 χρόνια θα πάρει 1,2 δισ. ευρώ το χρόνο.

Ο κ. Φώσκολος στην ομιλία του παρέθεσε στοιχεία Νορβηγών επιστημόνων, σύμφωνα με τα οποία τα αποθέματα κάτω από την Κρήτη είναι της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Tuesday 27 December 2011

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 – ΣΤΗΝ "ΠΥΡΑ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΧΑΡΤΙΑ

Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε γράφτηκε με αφορμή το facebook και όχι μονο οπου οι εκει χριστιανοταλιμπαν νεοχριστιανοι «σούφι», δηλαδη οι σχιζοφρενικοί χριστιανοδωδεκαθειστές του ΛΑ.Ο.Σ - Εψιλον 666 επικαλούνται τα παρακάτω ψευδεπίγραφα που τα έχουν ως σημαία τους:

«««Ήσαν δε τίν ές Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και πρώτουν αυτόν λέγοντες, Κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ. ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ.»
Καινή Διαθήκη , Ιωάννη ΙΒ' 20-23

"Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην."
Εδάφιο από κρυμμένο χειρόγραφο που ανακάλυψε στα αρχεία του Βατικανό ο Ευσέβιος ο Πάμφιλος επίσκοπος Καισαρείας (265-340).
Πρόκειται για τη συνέχεια της φράσης "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου" ειπωμένη από τον Ιησού Χριστό, όπως αναφέρεται στο ευαγγέλιο του Ιωάννη. Το υπόλοιπο του εδαφίου είχε αφαιρεθεί από το κείμενο του ευαγγελίου.»»»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
"ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Η
ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Η ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Η «Ο ΔΟΞΑΖΟΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Η «Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΣΩΖΕΙ» ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΩΣ «ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ (ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ) ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ
ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ (ΤΑΧΑ) Ο «ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»..

ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ" ΥΦΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ (ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ (ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ) ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤOΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ (ΚΩΛΟΓΕΡOΙ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΙΟΝ - ΕΔΑΦΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ "ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ "ΝΕΟΧΩΡΙΩΝ" ΚΑΙ "ΝΕΟΕΔΑΦΙΩΝ" ΚΩΛΟΓΕΡOI - ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙEΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝHΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚHΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ... ΠΟΤΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Ο "ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΟΣ" ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ
ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΑΧΑ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ.. (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ)

Σημ. ιστολογίου:
Διότι πως ειναι δυνατον να εκθειαζε την ελληνική επιστημη και τον οθρολογισμό(!!!) ο ραββίνος γιεχοσουβα απο τη στιγμη που στην επισημη εβραικη "αγια" σατανική αντι-επιστημονική γραφη λεει: "μακαριοι οσοι δεν ειδαν και πιστεψαν" (Κατά Ιωάννην, 20: 29) (!!!), αυτο το χωρίο ειναι καθαρα αντι-επιστημονικο και σε πλήρη αντίφαση που το άλλο ψευδο-νεο-χωρίο που παρουσιάζουν, διοτι η επιστημη βασιζεται στην παρατηρηση και στο πειραμα για να βγουνε τα επιστημονικα πορισματα & θεωρηματα, διοτι οπως ελεγε και ο Μυσων ο Χηνευς ενας απο του μεγαλους ελληνες σοφους της αρχαιοτητας: δεν πρέπει να ερευνούμε τα γεγονότα ξεκινώντας από τις αιτίες, αλλά τις αιτίες ξεκινώντας από τα γεγονότα! Αυτό είναι βασική θεμελειώδη αρχή της επιστήμης!
Και αρα το νεο-εδαφιο αυτο που ανακάλυψαν και χρησιμοποιουν και το έχουν σαν σημαία τους οι αποβλακωμενοι θρησκευόμενοι νεοελληνες σουφιστες (χριστιανοδωδεκαθειστές) νεοχριστιανοι στο facebook και αλλου, ειναι πλαστο και ψευδεπιγραφο ωστε να δημιουργησει τον τρελο σχιζοφρενικο χριστιανοδωδεκαθεισμο, ως παρανοικο συγκερασμο μεταξυ ιερατειων εβραιοχριστιανισμου και ιερατειων (ψευτο-)δωδεκαθεου θρησκευτικού.. και ως προβοκατορικη νεοθρησκεια του ΛΑ.Ο.Σ. 666 επινοημενη απο την θεοσοφικη εταιρεια (-Μ.Τ.Μ) με Κινεζική καθοδήγηση μέσω της τεκτονικής -Α.Ο.Α. Λονδίνου.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙ
ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΔΟΞΑΖΟΜΕΝΩΝ»
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΟΥ
ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ (ΧΩΡΙΑ) ΤΟΥ ΣΤΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» - ΚΑΚΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΙ ΣΤΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΚΑΓΓΕΛΙΑ» ΟΤΙ Η «ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΩΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙ».. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ... ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ (ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΜΟΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ) ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΨΑΛΕΙ ΟΤΙ ΟΙ «ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ».. (!!!) ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑΧΑ «ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ» - ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ... ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΧΩΡΙΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ
ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΝΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ XAM ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ XAM ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ NΩE, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ» ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΡΑΦΗΣ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: ΕΞΗΓΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ» ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ …ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΗ ΚΟΒΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΑΘΗΚΗ (ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ) ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΘΝΟΣ» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΟ Ζ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ «ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΙΚΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΑΖΩΤΟΣ, ΑΣΚΑΛΩΝ, ΤΥΡΟΣ, ΣΙΘΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΟΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΙΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΒΕΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ - ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ:


«ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΠΑΡΕΙΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ - ΠΑΡΕΙΑΝ.»
ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ: ΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΘΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ». ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΟΓΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ 50.000 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1453.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΕΜΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΕΘΝΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΛΕΞΙΣ «ΕΘΝΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ - ΣΑΟΥΛ ΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΥ ΣΑΧΝΧΕΝΔΡΙΝ ΤΩΝ 72) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ (ΜΕ ΔΟΛΙΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΜΩΝ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ - ΕΔΑΦΙΑ ΟΠΩΣ «ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΣΙ» ΕΝΟΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ - ΖΕΥΣ (!!!) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ Η' ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ) ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΛΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΑΠΑΙΤΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ 65.000.000 ΕΤΗ (ΕΠΟΧΗ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟ - ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ) ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ 13 ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΥΠΕΡΠΥΚΝΟΥ ΚΟΚΥΓΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ !!!

ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΊ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΛΑΡΩΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΛΑΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΟΙΤΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΡΙΑΣ Η' «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» Η' ... ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΩΣ ΙΕΡΑ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ …ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ


Υ.Γ. 1
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 120 ΣΩΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ - ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΛΟΓΟΣ»;; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΙΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ (ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΩΝ) ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ) ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ). ΙΔΕ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ».

Υ.Γ. 2
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ – ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΙΜΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΝΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΤΗΝ 25Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ…

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ:

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΝΑ Ή ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ;
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ,ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;
http://innoutworld.blogspot.com/2011/12/blog-post_25.html

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html
Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Ενοχη ελληνικων αρχων σε αρχαιοκαπηλια - προσοχη!!! Κειμενο επωδυνης αφυπνισης!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_7592.html

Πάρτε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

Σεληνιακό Μέντιουμ Παϊσιος: Προγραμματιστής των Γλύξμπουργκ-Βαρθολομαίου και του "Δώρου" Κων/πολη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_8743.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html

Monday 26 December 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ BLOGS - ΠΕΡΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΛΟΓΟΣ

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ*

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ BLOGS!
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/blogs.html

Η Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως «Ο.Ε.Α.» έλαβε γνώση των δημοσίων δηλώσεων της δυσφορίας του τουρκαλβανου προβοκάτορα και πράκτορος της «Ιντελιτζεντ Σέρβις» και των εβραιοσαξονων Λονδίνου Γιώργου Καρατζαφερη πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. με την φράση του:

«Δεν μπορώ να δουλέψω μετά από όσα γράφουν τα μπλογκς εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., για την ιδιωτική ζωή μου και για την ιδιωτική ζωή των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.. Δια ταύτα θα πρέπει η πολιτεία να βάλει φρένο στην ελευθερία των μπλογκς και οι μπλογκερ θα πρέπει να λογοκρίνονται.»

Αυτά ήταν περιληπτικά σε συντομία τα σχόλια δηλώσεως του Γιώργου Καρατζαφερη.
Η Ο.Ε.Α. έχει να κάνει μόνο το εξής σχόλιο:

Εις το ως άνω σχόλιο του Καρατζαφερη υπάρχει ένα γραμματικό λάθος. Το λάθος συνιστάται στο ότι χρησιμοποίησε την φράση «Δεν μπορώ να δουλέψω έτσι». Αντ’ αυτής της φράσεως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την φράση ότι: «Με τα όσα γράφουν οι μπλογκερς αναλύοντας τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου Ελλην και Χαος και των φιλικών ιστολογιων εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., δεν μπορώ πλέον να δουλέψω τους Έλληνες όπως θα τους δούλευα εάν δεν υπήρχαν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. αναρτημένα στα μπλογκς της Ελλάδος και των λοιπών κρατών μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα.»
Ουδέν έτερον σχόλιο!

Δια την Ο.Ε.Α.
Καραγεωργιου Γιάννης εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.
Βόλος

--------------------------------------------------
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/12/blog-post_5859.html

Ερχόμαστε στον πουστη Βελοπουλο ο οποίος ως "γνήσιος πατριώτης" τρέχει
στον ραββινο σατανιστη διεφθαρμενο Εφραιμ ( τέντωσα τον Ιούδα στον εαυτό μου σαν τόξο· τέντωσα τον Εφραϊμ δυνατά, και ξεσήκωσα τα παιδιά σου, Σιών, ενάντια στα παιδιά σου, Ελλάδα ...ΓΕΛΩΣ...) πάντα για ψηφοθηρικούς λόγους ...και πάντα με εντολές του τουρκαλβανου πράκτορα Καρατζαφερη. Ευθυς αμεσως και από πίσω μη χασει το προδοτικο σουφικο hellas-orthodoxy.blogspot για να βαφτίσει το σκηνικό ως ταχα αγνή πρόθεση υπερασπίσεως του σατανιστή Εφραιμ από τον κουραδόμαγκα πρακτορισκο Βελοπουλο και το ανθελληνικό "ΛΑ.Ο.Σ. 666" και να μας δείξει τον ...καημένο Εφραιμ ο
οποίος ο καημενος αδικως διωκομενως ...υποφέρει!!

Μπινέ Βελοπουλε σε προβάλουν τα στημένα ΜΜΕ και οι στημένοι μπλογκερς να τρέχεις με ζήλο στα αλλα στημένα μαυροφορεμένα σκουλήκια τύπου ραββίνου σατανιστή Εφραιμ και προβάλουν αυτές τις στημένες και προδοτικές κινήσεις ως τάχα πατριωτικές διότι ξέρετε μουνοσκυλα πώς να ψαρεύετε τον Έλληνα λόγο του ότι αυτός είναι ηλιθιως βαθιά θρησκευόμενος μεσα στην εβραιοχριστιανικη και σουφικη θρησκευτική μαστούρα και είναι έντρομος σε συνεχή τρεμούλα μη χάσει την πρέζα του !!.
Τον ίδιο ζήλο δεν τον είχες όμως και για τον ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ο οποίος έδωσε τα ΠΑΝΤΑ για την Ελλαδα και εχασε και τον αδελφό του για την ΕΛΛΑΔΑ και ενώ εσύ γνώριζες τα πάντα, δολίως και προδοτικως τον κάρφωσες πισώπλατα όλα αυτά τα χρόνια γαμημένε πουστομπινε Βελοπουλε, σουφιστή του ΛΑ.Ο.Σ. που είχες γράψει και βιβλίο για κλάματα με τίτλο "ο χριστός ραββινος γιεχοσουβα ειναι έλληνας" τάχα μου δήθεν ανιστόρητε μαλθάκα, οργανο της θεοσοφικής εταιρείας και την Κίνας!!

Σκοτώστε τους προδότες τα φίδια τα κολοβά τα διπρόσωπα και τους κωλοτούμπες καιροσκόπους τύπου Βελοπουλου και Καρατζαφερη.

Περί προδοτικων δηλώσεων Βελόπουλου σε διαδικτυακή συνέντευξη...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_03.html

Άλλη μια στημένη εκπομπή του κατεστημένου!!! Δεν είπαν λέξη για την
εξόρυξη πετρελαίου που είχε κάνει ο Σοφιανοπουλος με αντάλλαγμα....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_17.html

ΒΑΤΟΠΈΔΙ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΣΧΑΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΨΙΛΟΝ 666, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/666.html

Παραθέτουμε κείμενο για τον σιχαμερό ερπετικο σκουλήκι ονόματι Βελοπουλος το οποίο μας το έστειλε φίλoς του ιστολογιου. Επιθυμία του φιλου μας ήταν να λογοκρίνουμε μερικά σημεία λόγο του ότι ο Βελοπουλος είναι.. πολύ άντρας... και πολύ επιθετικός εναντίον όσων τον πάνε κόντρα και είναι αντιρρησίες! Πουστομπινε Βελοπουλε σε περίπτωση που καταλάβεις ποιος ειναι πισω απο την καταγγελία, κάνε πως επιτήθεσε και θα δούμε από εκεί και πέρα τι θα γίνει. Να σημειώσουμε ότι για όλα αυτά έχει ενημερωθεί και η Ο.Ε.Α. της οποία την θέση για το θέμα γνωρίζουν πολύ καλώς οι ωτακουστές της εβραϊκής ΚΥΠ/ΕΥΠ.

Παραθετουμε την καταγγελια του φιλου:


καλημερα φιλε μου!ημουν γραμμενος αρχικα σε εναν συλλογο που λεγοταν (...........) ,εκει αυτος ηταν σαν ''εξωτερικος συνεργατης'' και μας εδινε κατευθυντηριες γραμμες...ο συλλογος παρακολουθουταν απο
αστυνομικους με πολιτικα πολυ συχνα και το τηλεφωνο μου τοτε που ηταν ακομη αναλογικα και οχι ψηφιακα παρακολουθουταν επισης γιατι το καταλαβαινα οχι μονο εγω αλλα και οι υπολοιποι του συλλογου.Καποια στιγμη επρεπε να παμε για μια διαμαρτυρια κατα των Σκοπιων στην Εδεσσα
,εκει μας επιασαν οι αστυνομικοι για εξακριβωση στοιχειων και θυμαμαι χαρακτηριστικα καποιον αστυνομικο που μας ειπε επι λεξει''αυτος που σας εστειλε εδω ,αυτος μας ειδοποιησε και για την δραση σας εδω!''.Απο εκεινη την στιγμη ο συλλογος επαψε να τον εμπιστευεται πια! Εγω το
προχωρησα...ξεγραφτηκα απο εκεινο τον συλλογο και γραφτηκα στον συλλογο του Βελοπουλου στον ''ΔΙΑΥΛΟ ΕΛΛΗΝΩΝ'' κι αφου εκλεχτηκα (......... ....... ......) επεβλεπα τα οικονομοικα του συλλογου.Εν τω
μεταξυ ο κυριος αυτος ειχε γινει η κωρωνιδα του πατριωτικου χωρου στην Θεσσαλονικη με την καθημερινη εκπομπη του που ομολογουμενως αγγιζε ωραια θεματα και ουσιαστικα απο αυτον εμαθα κι εγω ιστορια και αρχαιοελληνικες γνωσεις και ερευνες..Συγκεντρωνοντουσαν παρα πολυ
ανθρωποι καθε απογευμα σε ενα βιβλιοπωλειο και ο τζιρος απο τα βιβλια μοιραζοταν μεταξυ αυτου και του βιβλιοπωλη γιατι πραγματικα ο κοσμος αγοραζε για να μαθει ιστορια.Αυτος προχωρησε σε δημιουργια εκδοτικου οικου βαζοντας το ονομα της γυναικας του κι αφου εκοψε επαφες με το
βιβλιοπωλειο εκανε μονος του γερη μπαζα και οικονομα με τις διαφημησεις των βιβλιων του! Στον συλλογο βρηκε εναν πολυ καλο ανθρωπο επιχειρηματια που τον εκανε προεδρο για να πληρωνει τα εξοδα και τον εξοπλισμο των γραφειων και αυτος ηθελε να τον ψηφισουμε χαχα επιτιμο
προεδρο του συλλογου.Καθημερινα ερχοταν κοσμος για να τον δει και μας ελεγε να λεμε ψεμματα πως δεν ηταν εκει.Σιγα σιγα συγκεντωθηκαν 1400 μελη και 10.000.000 δρχ που δεν ηταν στο δικο του ονομα αλλα σε 3 μελη του προεδρειου. Για καθε εκδηλωση εμεις τρεχαμε αφιλοκερδως
φυσικα,τρεχαμε σε προκυρηξεις ,σε μοιρασμα φυλλαδιων σε οτι άλλη εξωτερικη και εσωτερικη εργασια μπορεις να φανταστεις.Οπως σου εχω πει εχω δει ανθρωπους να με φωτογραφιζουν απο μακρυα δηθεν οτι ηταν τουριστες και παρα το γεγονος οτι εισαι μικρος στην ηλικια και δεν
ξερεις απο τετοια πραγματα καταλαβαινεις οταν μερικα πραγματα είναι υποπτα! Τηλεφωνησαν στους δικους μου καποιοι και τους ειπαν '' να σταματησω να κανω αυτο που κανω'' τωρα ποιοι ηταν δεν ξερω!οταν του το ειχα πει μηπως συνεβει και κατι παρομοιο σε καποιο αλλο μελος του συλλογου για να μαθω ,μου ειπε ο μαλακας (.....................) για να μην στα πολυλογω...ο ανθρωπος για τα χρηματα πουλαει και την μανα του στην κυριολεξια,ειναι καιροσκοπος,κοιταει να βγαλει απο παντου κερδος,δεν θελει να μαθαινουν τιποτα γι αυτον,μισουσε τους ανθρωπους που ερχοντουσαν να του σφιξουν το χερι κι εγω ντρεπομουνα για λογαριασμο του,και το χειροτερο ειναι σαβουρογαμης γιατι στο τελος
εμαθα οτι ειχε παει με ολο τον γυναικειο πληθυσμο του συλλογου και μας εφερε και την γραμματεα του απο το τηλεοπτικο καναλι για να την πληρωνει ο συλλογος με μισθο για να κραταει καποια
''πρακτικα''...π-ο-υ-τ-σ-ε-ς δηλ. και με την οποια πηγε στους δελφους με εξοδα του συλλογου για να μας εκπροσωπησει στην αμφικτυονια των ελληνικων συλλογων που ειχε εμπνευστει τοτε ο Μπεξης και με τον οποιο συνεργαζομασταν.Οπως επισης φυσικα συνεργαζομασταν και με τον Αδωνι που ηταν μαλιστα φρεσκοπαντρεμενος απο τον πρωτο του γαμο.. Μετα από ολα αυτα ,εκοψα λασπη,κι εφυγα.Εδωσα την παραιτηση μου γιατι εμεις διναμε τα παντα κι αυτος επαιζε το πουλακι του και μονο για τον
πατριωτισμο δεν ενδιαφεροταν!μπαρμπουτσαλα!ο συλλογος διαλυθηκε από οτι εμαθα ,τα λεφτα δεν ξερω που πηγαν ,τα 1400 μελη απογοητευτηκαν ...ξεχασα να σου πω πως ολοι αυτοι ειναι για να βγουμε ολοι εμεις οι πατριωτες ,να δηλωθουμε, και ανα πασα στιγμη να ξερουν ποιοι ειναι οι ενδυναμει πατριωτες και εθνικιστες...εξω απο την πορτα του διαυλου των ελληνων μετα απο τους πρωτους μηνες λειτουργιας ειχε μπει καμερα κυκλοφοριας -εξαιρετικα κοντα- που μπορουσε να εστιασει σε προσωπα και
δεν ηταν καθολου τυχαιο...αυτα! εχω παψει να εμπιστευομαι τους πατριωτες και μπροσταρηδες και απλα παρακολουθω τα τεκταινομενα αποστασιοποιημενος!

Με αφορμή τις ευχές των ανθελλήνων «Βασιλεων» Γκλύξμπουργκ

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ! ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ...ΒΑΣΙΛΕΩΝ! ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/blog-post_2156.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

Άλλη μια επαλήθευση της Ο.Ε.Α. για τους εμπρησμούς στην Ελλαδα

Με βάση τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τους εμπρησμούς δασών της Ελλάδος

Ομολογία Μ.Γιλμάζ: "Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για ... αντίποινα"!
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/12/blog-post_8818.html

Πρωτου παραθεσουμε το απόσπασμα από κείμενο της Ο.Ε.Α. σας πληροφορουμε οτι ο βουλευτησ επικρατειας του ΛΑ.Ο.Σ. και αρχηγος της ΚΥΠ/ΕΥΠ ιταλοεβραιος Κορραντης η' Corrado, και ο τουρκαλβανος μισελληνας KARA - TZAFFERI, ο πρωτος λογω ιδιοτητος ως αρχηγος της ΚΥΠ/ΕΥΠ, και ο δευτερος ως πρακτορας της "Ιντελιτζεντ Σερβις" Λονδινου, εγνωριζαν οτι οι εμπρισμοι των ελληνικων δασων γινονται απο πρακτορες της τουρκικης ΜΙΤ και απο πρακτορες της των μυστικων υπηρεσιων των λοιπων κρατων της "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." (Βουλγαριας - Αλβανιας - Σκοπιων - Τουρκιας - Ρουμανιας). Αυτη την πληροφορια με διαταγες των εβραιων και των αγγλων ανωτερων τους του εξωτερικου, οι Κορραντης και Καρατζαφερης απεκρυψαν απο την εληνικη δικαιοσυνη, απο την ελληνικη βουλη, απο τα ελληνικα ΜΜΕ, και απο τον ελληνικο λαο, διοτι ως ανθελληνες εβραιοι και τουρκαλβανοι συνομωτουν δια την πλητη καταστροφη της Ελλαδος απο τους αξονες "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." και "Ρ.Ι.Κ." (Ρωσια - Ισλαμικα κρατη - Κινα). Η ως ανω πληροφορια προερχετε απο ελληνοαμερικανους μελη αμερικανικων υπηρεσιων πληροφοριων οι οποιοι συνεργαζονται με την Ο.Ε.Α..-
Η πληροφορια αυτη υπογραφει και παραδιδει στο ιστολογιο "Ελλην και Χαος", ο εκπροσωπος της Ο.Ε.Α. Καραγεωργιου Γιαννης στις 26.12.2011.-

--------------------------------------------------

Ενωρίτερα, οταν "κυβερνούσε" (διάβαζε : κατέστρεφε) την Ελλάδα η άλλη εβραϊκή συμμορία του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ" η' ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι Τούρκοι πράκτορες της "ΜΙΤ" έκαψαν πολλές φόρες την Ελλάδα, με αποκορύφωμα την σχεδόν πλήρη καταστροφή των νήσων Σάμου και Ικάριας. Και τότε, έντιμοι αστυνομικοί και χαμηλόβαθμοι πατριώτες Έλληνες της ΚΥΠ/ΕΥΠ είχαν επισημάνει Άγγλους και Τούρκους "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" (διάβαζε : πράκτορες της "ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ" και της "ΜΙΤ" ) οι οποίοι είχαν επανειλημμένως κάψει την κυρίως Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά Αιγαίου και Ιονίου, αλλά η εβραϊκή ηγεσία της ΚΥΠ/ΕΥΠ, ο ελληνοεβραίος Πρωθυπουργός Κ.Σημιτης , οι "πράσινοι" μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι ελληνοεβραιοι "πράσινοι" υπουργοί εξωτερικων Καρ. Παπουλιας και Γ. Παπανδρεου Μινεικο- Τσαντ , και οι "πράσινοι" μασόνοι υπουργοί Δημοσίας Τάξεως - Δικαιοσύνης - και Άμυνας, συστήνοντας κακουργηματική ελληνοεβραϊκή προδοτική συμμορία εμπρηστών , συνεργάστηκαν με τους Άγγλους και τους Τούρκους πράκτορες μέσω κακουργηματικών πράξεων και παραλείψεων, με σκοπό την καταστροφή της Ελληνικής Οικολογίας -και Οικονομίας με την μέθοδο των εμπρησμών. Μεθοδευμένο συνωμοτικό προδοτικό αποτέλεσμα: Ουδείς Άγγλος και Τούρκος εμπρηστής συνελήφθη ποτέ, επί κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-

Είναι γνωστό στους χαμηλόβαθμους της ΚΥΠ/ΕΥΠ ότι μετά από κάθε "ΕΠΙΤΥΧΗ" σειρά εμπρησμών Ελληνικών δασών οι πράκτορες της "ΜΙΤ", τα μελή της Τουρκικής "ΕΡΚΕΝΕΓΚΟΝ" ήτοι οι "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ" , και η Τουρκική στρατοχωροφυλακή, έστησαν πολυήμερα γλέντια δια να εορτάσουν την καταστροφή της Ελλάδος και την... "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ" του ομοφυλόφιλου Μπινέ Γιωργάκη Παπανδρέου , σε αρμονία με το Τουρκικό ειρωνικό "BRAVO GIORGOS"(!!!), διότι είναι γνωστό στους πάντες ότι όταν ο GIORGOS επισκεπτόταν την Τουρκιά ως "Υπουργός Εξωτερικών" , οι Τούρκοι επιβήτορες βαρβάτοι του διεύρυναν την οπίσθια ροδέλα και την .... "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ".

Είναι άξιο επισημάνσεως ότι οι ηγέτες των λοιπών τριών κομμάτων της Ελληνοεβραϊκής βουλής (βουλήσεως- θελήσεως) και ...αβουλίας των Ελλήνων, ήτοι : οι Εβραιοι Κολοζωφ και Μαϊλης - Ισμαϊλης και η Παπαρρήγα του "ΚΚΕ", ο εβραίος Αλαβάνος - Λεβί του "ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.", και ο Τουρκαλβανός πράκτορας της "ΜΙΤ" - της "SECURIMI" και της "INTELLINGE SERVICE" KARAZAFERI, ήτοι άπαντες μογγόλοι , αν και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τα περί Άγγλων - Τούρκων - και Αλβανών εμπρηστών των Ελληνικών Δασών - Βιομηχανιών - και Οικισμών, όταν κάνουν δηλώσεις εις τα "ΜΜΕ" χρησιμοποιούν ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΟΣ περί δήθεν <<ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΥΣ>> , πράγμα το όποιο αποδεικνύει ότι όλα τα ως άνω προδοτικά μογγολικά καθάρματα "ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ" από το ίδιο μογγολικό κέντρο, ήτοι από την ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ - ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ και από το Μογγολοεβραϊκό "Κ.Ι.Σ.Ε." η' "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ" στην Αθήνα.-

Τις ίδιες συνειδητώς ψευδείς ανακοινώσεις έκαναν οι ως άνω Μογγόλοι Εγκληματίες Ηγέτες των "Ελληνικών" κομμάτων προς τα "ΜΜΕ" , δια τους εμπρησμούς οι οποίοι κατέστρεψαν την ανατολική Αττική από τις 21 έως 24 Αυγούστου 2009 , ενώ είναι αυταπόδεικτο ότι ουδείς οικοπεδοφάγος καίει και υποβαθμίζει οικολογικώς και οικονομικώς την περιοχή την οποία σχεδιάζει να οικοπεδοποιήσει και να κτίσει, διότι όλα τα μέχρι σήμερα αυθαίρετα κτίσματα χτισθήκαν εντος των Ελληνικών δασών ενώ αυτά τα δάση ήταν ζωντανά και ακέραια, και με το κίνητρο και κριτήριο ότι οι εκεί κτιζόμενες οικίες παρείχαν , λόγω του ζωντανού δάσους , ανώτερη ποιότητα ζωής από τις πολυκατοικίες - ανθρωποτροφεία των Ελληνικών πόλεων.-

Άλλωστε, ουδείς υποτιθέμενος "οικοπεδοφάγος" συνελήφθη ποτέ να βάζει φωτιά ούτε επ' αυτοφώρω, ούτε κατόπιν καταγγελίας, ούτε κατόπιν έρευνας της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ αντιθέτως έχουν συλληφθεί ξένοι πράκτορες Ισραηλινοί - Άγγλοι - Τούρκοι - Αλβανοί επ' αυτοφώρω να βάζουν φωτιά σε Ελληνικά δάση, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι να .... συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο από τις "Ελληνικές" αρχές των Εβραίων και μασόνων προδοτών ηγετών των τριών εξουσιών: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ (ΒΟΥΛΗΣ) - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ-ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΥΠ/ΕΥΠ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ- ΚΤΛ.) - και ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ, αλλά και της τέταρτης εξουσίας των "ΜΜΕ", οι Δημοσιογράφοι των οποίων ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ περί Ισραηλινών - Άγγλων - Τούρκων - Αλβανών εμπρηστών της Ελλάδος, αλλά ως άλλες ιδιότυπες αρσενικές και θηλυκές μαστρωπικές αλητοπούτανες, εξαπατούν δολίως και συνειδητώς τους νεοέλληνες με ψεύδη περί ανύπαρκτων <<εμπρηστών οικοπεδοφάγων>> γινόμενοι έτσι τα προδοτικά φερέφωνα των προδοτών μογγόλων Ελληνοεβραίων - Ελληνοτουρκαλβανών - και των Ελληνομασόνων ηγετών των τριών εξουσιών, και συνεργαζόμενοι με τον τρόπο αυτό εις τον εμπρησμό των Ελληνικών δασών και πόλεων από ξένους πράκτορες.!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

«ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

βλ. επίσης:

Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΈΛΕΓΕ ΑΠΌ ΤΌΤΕ !!! ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΎΜΕ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΠΡΏΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_7253.html



3. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΝΤΙΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ “UCK” ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ “ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ-DANILO” ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ “UCK” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΑΝΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ή ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ, ΚΑΙ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΕΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ “UCK” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ.

ΣΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΕΝ-ΚΟΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ “ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ” ΚΑΙ “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ - ΤΣΑΚΡΑΣ”.

ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΒΑΝΟΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2007 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΤΖΑΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-137 ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ 138-151 ΠΕΡΙ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”._

ΒΑΤΟΠΈΔΙ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΣΧΑΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΨΙΛΟΝ 666, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μετα απο τα ρεζιλικια του Γιαχβεκα - Σιν - Σιων http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/blog-post_25.html ερχετε η ωρα των.. δαιμονισμενων δουλων του

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 2008 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ "ΑΓ. ΟΡΟΥΣ". !!!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΑΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΕΛΕΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΕΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ - ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ. 666" ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΒΑΣΙΑΛΙΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΔΕΣ" ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ", ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ.", ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. 888 ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΟΧΑΝ - ΙΩΑΝΝΗ", ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΕΙΣΒΟΛΗ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ.") ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΔΑΝΙΑΣ ΩΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥΣ ("ΦΥΡΕΡ") ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΟΝΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ "ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΛΠ) ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΙΝΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ... ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΟΥΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ..ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!)....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ..ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΟΤΑ...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΔΩ (ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
http://www.antinews.gr/blogimages/vatopedi.pdf

Η διήγηση ξεκινά με την αναφορά δεκάδων γερόντων που ζούσαν σε σκήτες και κελιά της Μονής Βατοπεδίου και "εκδιώθηκαν" από τον Εφραίμ.
....
αλλά και τον Δημήτριο Χιώτη, που "έφυγε στο χωριό του καθώς είδε αυτοπροσώπως τον ρασοφόρο Εφραίμ Κουτσού μέσα στον κεντρικό ναό του Βατοπεδίου να κάνει επικλήσεις πνευμάτων και να μεταμορφώνεται!!!
Επίσης τον 90χρονο Αθανάσιο, που "πέθανε από τη στενοχώρια του" και τους γέροντες του ιστορικού κελιού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο "πούλησε ο Εφραίμ στους Βούλγαρους με ομόλογο"...

...........

Ο τυπικά γέροντας του Εφραίμ Κουτσού είναι ο αυτοαποκαλούμενος π.Ιωσήφ ο Σπηλιώτης όπου αμφότεροι παραμυθιάζαν τους ανθρώπους ότι είχαν νοερά προσευχή, δηλαδή μόνιμη επικοινωνία με το Θεό... κατά φαντασίαν και γράψανε το βιβλίο «Ο καιρός γαρ Εγγύς»βάζοντας να το διαφημίζει χρηματοδοτώντας τον φυσικό Δημοσθένη Λιακόπουλο παραπλανώντας τους πιστούς ότι το 2024 θα έρθει το ποθούμενο για μας τους φτωχούς για να φάμε με χρυσά κουτάλια, όσοι μείνουμε ζωντανοί με το αντίχριστο σύστημα που δημιούργησαν για τους χριστιανούς παίρνοντας και την τελευταία περιουσία τους. Και ετοιμάζουν τώρα δικό τους Πατριάρχη Αυτοκράτορα Οικουμενικό να τοποθετήσουν στην Κωνσταντινούπολη το πνευματοπαίδι τους τον Γιαννάκη Ιωάννου απ’την Τριχωνίδα Λεμεσού που με τη βοήθεια του εκεί Μητροπολίτη π. Αθανάσιο Βατοπεδινού συνεχίζουν ακόμα τα κόλπα του διαβόλου με διάφορα μηνύματα που παίρνουν όπως η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω Αθηνών. Μας είπαν οι προσκυνητές έκανε ειδική εκπομπή γι’αυτό το σατανικό σχέδιό τους στον «Αθέατο Κόσμο» ο δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλας και τους ξεσκέπασε...

εδω εχει την επιστολη αλλα εχει κοψει τα τηλεφωνα:
http://vatopuzzle.pbworks.com/w/page/7521971/epistolimonaxwn

24 Οκτωβρίου 2008

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=26.09.2008,id=48887984,54545968,27135408,41325360

http://img410.imageshack.us/img410/9036/picture2zf2.jpg

http://www.antinews.gr/blogimages/vatopedi.pdf

ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ, ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΕΦΡΑΙΜ!!!

http://nonpaper300.blogspot.com/2008/10/blog-post_5288.html

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPa7vFl_Aw4uwotkFyTJUASCJAm8syVAmFjWoeK7szPWMAkSffSH2cbP-VjXojuKJKEjOGBefs_R29q3OrpvcvKF0-ndg2xoNGEtX1bpJeXU-waTpKp8SfZor3EDzEsmnA3M3q105gp0IB/s1600-h/lailiotis.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQOBSyaebQpeQ0I0IZQczr4FO5UPtBr5cxIs41kHG37as-E1TzGOUWH0YUTdP8B5eQINkQkYFSQz8RIFKR0EfreioBV1hIADEy6uPEoZRPDzd1lDk8M4_UVW_gg6WUEadRCLVrfX80UZZC/s1600-h/laliotios+efrem.jpg

http://roides.wordpress.com/2008/09/08/timia_zwni/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΙΤ ΣΑΒΑΩΘ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/httpwwwtimezero.html

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

Sunday 25 December 2011

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ

http://www.pentapostagma.gr/2011/05/blog-post_7602.html
Δειτε τα σχόλια

μιλανε για θαυματα..εκει περα στο σπιτι του Ιωαννη Ιωαννου.. Απο την ο.ε.α. ξερουμε οτι ακομα και σε περιπτωση που δεν ειναι γηινες απατες ταχυδακτυλουργικα τρυκ του παπαδαριού και της εβραιομασωνιας, τοτε αυτα τα ψευτο-θαυματα-σημεια ειναι δρακονιανες απατες ταχυδακτυλουργικα τρυκ υψηλής τεχνολογικης ("μαυρης μαγειας") σεληνιακής προελευσεως..με σκοπο να ενισχυσουν την τυφλη πιστη στην εσχατη προβοκατσια 3ου παγκοσμιου πολεμου που ειναι ο "βασιλιας ιωάννης" ώς τάχα ...ΘΕΟΣΤΑΛΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!!

Για να καταλάβετε την αναλογία, φανταστείτε πως θα έμοιαζε η τηλεόραση ή ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ή μια θεραπεία με σύγχρονα φάρμακα, σε ένα πρωτόγονο άνθρωπο του αμαζονίου πριν μερικά εκατοντάδες χρόνια. Οπωσδήποτε ως θαύμα!

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11000 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 7 ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΥΠΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΟΡΚΊΑ...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

Παρατηρήστε ότι ακόμα και το όνομα που επέλεξαν για τον φορέα αυτόν τον ψευτο-θαυμάτων δεν είναι τυχαίο... ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Λεμεσού Κύπρου) ώστε το όνομα "Ίωάννης" να αποτυπωθεί σε υπερθετικό βαθμό στο υποσυνείδητο των νεοέλλήνων παράλληλα με τον τίτλο του "Αγιου Βασιλέα" ή "Εκ Πενίας" ή "Ανακτας" ή "Νέος Χριστός 666" και αλλοι παράλληλοι τίτλοι που θα του αποδοθούν ή του εχουν ήδη αποδοθει απο τη θεοσοφική μασονία του κόμματος "ΛΑ.Ο.Σ."..έτσι ώστε όταν οι σινιστές-σιωνιστές (Κινεζοεβραίοι) παρουσιάσουν στον κατάλληλο επιλεγμένο από αυτούς χρόνο το όργανο τους: Γιοχαν (Ιωάννη) Κρίστιανσεν εκ ΔΑΝΙΑΣ ως τάχα απόγονο των τελευταίων Παλαιολόγων, να δέσει καλά το γενοκτονικό κέικ του Αρμαγεδδώνα και της ΟΛΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ Μικρασιατικής Καταστροφής των Ελλήνων.

Αλλα ολες οι προσπαθειες τους πεφτουν πλεον στο κενο, διοτι απο εδω και περα δεν θα είναι μόνοι και θα πεφτουν και θα σπάνε το κούφιο τηλεκατευθυνόμενο (απο τους δρακονιανούς) κεφάλι τους πάνω στο διανοητικό βράχο της Ο.Ε.Α. και του παρόντος ιστολογίου και τον συμμαχικών ιστολογίων που φυτρώνουν σαν μανητάρια...τρέμετε γαμημένοι!!!!.

Οπότε Σεληνιακέ ελεινέ Γιαχβέχα δεν προλαβαίνεις...παράτα το σχέδιο του Γιαννάκη σου και τόλμα και άντε κάψε κακήν κακώς τον πλανήτη τυχαία άνευ σχεδίου, προκάλεσε τον αρμαγγεδώννα στα κουτουρού όσο σου μένει ακόμα χρόνος , ώστε να σε γαμήσουν ακόμα περισσότερο εσένα και τη συμμορία σου οι Γαλξιακές Κυβερνητικές Δυνάμεις οι παρκαρισμένες στον Κρόνο..ξέρεις εσύ..
Καλά Γιαχβούγεννα αρχιμαλάκα του γαλαξία. Ετοιμάσου ...έρχεται η ώρα της κρίσης και της καταδίκης σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Ενοχη ελληνικων αρχων σε αρχαιοκαπηλια - προσοχη!!! Κειμενο επωδυνης αφυπνισης!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_7592.html

Πάρτε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_27.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

Σεληνιακό Μέντιουμ Παϊσιος: Προγραμματιστής των Γλύξμπουργκ-Βαρθολομαίου και του "Δώρου" Κων/πολη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_8743.html

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html

Saturday 24 December 2011

H ΚΥΡΑ GOOGLE ΘΙΧΤΗΚΕ

Αναδημοσιευση απο το φιλιο ιστολογιο μας http://innoutworld.blogspot.com/2011/12/h-google.html




H GOOGLE ΘΙΧΤΗΚΕ.... ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΑΥΡΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ !!!



http://innoutworld.blogspot.com/2011/12/golden-dawn.html




Η GOOGLE ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ





ΠΡΟΤEΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΗΚΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΩΣ ΝΕΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ GOOGLE !!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΚΟΝΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η GOOGLE ΨΗΦΗΖΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ Ή ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.
ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΡΑ GOOGLE ΘA TO EXEI ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΕΣ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:
http://img26.imageshack.us/img26/7272/xryshfart.jpg



26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις