ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 21 April 2013

ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΟΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ) ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.! ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΗΣ "END" ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ Π.Π., ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ" ΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΩΡΡΑ, ΜΠΑΤΙΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΥ ΣΩΡΡΑ "ΤΟ (ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ) ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ" ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ "ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΑΤΑ" (ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΩ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΤΟ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ" ΣΗΜΕΙΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ "ΠΟΝΑΕΙ", ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝΕ ΙΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΘΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK (ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΕΥΟΥΝ ΟΙ …ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ) ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΙΚΑΝΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΗΤΟΙ ΤΟΥ Γ'Π.Π. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΝΩ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ – ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑΣ «ΑΓΙΑΣ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΥΦΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΗΣ ΚΥΠ-/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΜΠΑΤΙΑΝΗΔΕΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ, ΕΥΜΟΛΠΟΙ, ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝΗΔΕΣ, ΜΠΕΞΗΔΕΣ, ΣΩΡΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΟΙ:

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΧΩΒΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ), ΕΣΕΙΣ ΞΥΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ) ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ", ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ, ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΝΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ! ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ «888» , «777» , «666» ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ….

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΧΩΒΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
(ΦΑΚΕΛΟΣ (Β)-1988, 11 ΣΕΛΙΔΩΝ) http://rapidshare.com/files/398978778/31-05-1998%20%CE%92'.rar

(ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ B_004 Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2002: ΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ?? (ΗΔΗ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ) 
ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΘΙΒΕΤ - ΚΙΝΑΣ - ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ)


ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΗΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΤΟΜΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΚΟΠΡΙΤΙΔΑ.

ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΙΕΧΩΒΑ;;

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΕΛΟΥΓΙΑΧ (=ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ).., ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ TALE QUALE ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ …«ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» Ή «ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ» Ή «ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ» …ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ… (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!)

Υ.Γ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ!! ΒΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑΧΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΖΕΥΕΤΕ, ΕΝΩ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΑ.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΠΑΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΛΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 19 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://rapidshare.com/files/3623448377/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91%20%CE%9F%CE%95%CE%91%20%CE%97.rar

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ – ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. (ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΠΟΔΙΑ» ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ «ΚΕΦΑΛΙ», ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ) ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ.http://www.youtube.com/watch?v=EcO5iuio7Oo

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "END"
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/END

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ  "ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΑ"
http://aderfes-tata.blogspot.de/2011/09/blog-post_28.html

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ"

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%91%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A6%CE%95%CE%A3%20%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%91

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A3

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις