ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 4 March 2009

ΌΤΑΝ Η Ο.E.A. ΓΝΏΡΙΖΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΊΔΙΑ ΟΙ ΕΒΡΕΟΣΑΞΟΝΕΣ ΦΩΣΤΉΡΕΣ ΤΗΣ NASA ΠΡΟΚΑΛΟΎΣΑΝ ΜΌΝΟΝ ΓΈΛΙΟ

έτος 1998
"Η Ο.Ε.Α. έχει απορρίψει ως ψευδή την ερμηνεία "Λευκοφρύδη - Κατράκη - Ε", διότι (αυτή η ερμηνεία) αναφέρεται σε ευθύγραμμη πτήση από πλανήτη Γη προς πλανήτη Μ' Λαγού. Η ευθύγραμμη πτήση είναι αδύνατη στο έξω διάστημα λόγω των νετρονιακών σφαιρικών μανδύων στερεουφής των αστρικών συστημάτων, οι οποίοι αφήνουν διεξόδους ή "οπές" διελεύσεως μόνον στους "βόρειους" και "νότιους" πόλους τους. Αυτό είναι ακόμα άγνωστο για τους αστροφυσικούς της ΝΑΣΑ, οι οποίοι θα το διαπιστώσουν όταν επιχειρήσουν (δεν θα προλάβουν... ) να κάνουν διαστρικές πτήσεις σε άλλα ηλιακά συστήματα."και εξηγεί παρακάτω ότι ο μόνος τρόπος διαφυγής από το ηλ.σύστημα είναι να μπει το σκάφος στον κάθετο άξονα και να περάσει από τους πόλους.. Οποιαδήποτε ευθύγραμμη πτήση αποτυχαίνει διότι χτυπά στην στερεουφή αραιάς (αόρατης) ύλης β'διαστάσεως!Λοιπόν εν έτη 2004, 6 χρόνια μετά τη δημοσίευση της ΟΕΑ η ΝΑΣΑ το ανακάλυψε αυτό που έγραφε χρόνια πριν η ΟΕΑ, διότι τα πρώτα πιο παλιά της μη επανδρωμένα σκάφη-βολιστήρες (pioneer και voyager) που είχαν συντηρήσει ευθύγραμμη πορεία πολύ πέρα από την τροχιά του πλούτωνα ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΑΙΤΙΑ ... ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΝΤΑΙ !!!!


http://www.bautforum.com/space-exploration/25090-pioneer-space-probes-slow-down-beyond-pluto.html


Γράφει ο Observer για μυστηριώδη δύναμη που τα επιβραδύνει...

νόμιζαν οι εβραιοσάξονες φωστήρες της ΝΑΣΑ ότι είναι παιχνιδάκι το διαστρικό ταξίδι...

Αρχίζουν και εισέρχονται στη Στερεουφή Β'διαστάσεως και η τριβη τα κόβει.. (!!!) η ΟΕΑ το γνώριζε

στο τέλος θα μηδενιστεί η ταχύτητα τους διότι η υφή αυτή είναι αδιαπέραστη, οπές διαφυγής υπάρχουν μόνο στους πόλους του ηλιακού συστήματος, όπως συμβαίνει και σε κάθε πλανήτη όπως συμβαίνει και στη Γη..


H ΑΝΩΜΑΛΙΑ PIONEER και το λουρί της ...ΝΑΣΑ.


Βρήκα και πως λένε οι εβραιοσάξονες το φαινόμενο.. με την επιβράδυνση των σκαφών τους που επιχειρούν έξοδο στο διαστρικό διάστημα..Το λένε: "Η ανωμαλία του Παϊονίρ"... Εγώ θα το έλεγα: "η ανωμαλία που έχουν στον δρακονιανό μογγολικό ερπετικό εγκέφαλο τους"

Διάβασε εδώ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Pioneer_anomaly


Εντελώς ανεξήγητο ... λένε !

Οι πιθανές εξηγήσεις που προσπαθούν να δώσουν στο φαινόμενο βγάζουν πολύ γέλιο!! (New Physics)


Ίσως θα έπρεπε να διαβάσουν κάποια στιγμή την ανδρομέδια ΟΕΑ.. ιδίως οι δικοί μας στη ΝΑΣΑ.. ο κλειστός κύκλος ελλήνων..

Τρελό γέλιο μόλις σταματήσει τελειώς και πιθανόν να αρχίσει να γυρνάει και πίσω...

ένα βίντεο με την ηλιόπαυση, στα όρια του ηλ.συστήματος...

http://www.nasa.gov/mov/52704main_heliopause.mov



ΤΟ ΈΣΤΕΙΛΕ ΦΊΛΟΣ ΤΟΥ "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

12 comments:

vossinakis said...

Οι αστεροειδείς που βρίσκονται στην ζώνη του Kuiper ή στο νέφος του Oort πως και δεν επηρρεάζονται απο τον "νετρονιακό σφαιρικό μανδύα στερεοϋφής" έτσι ώστε να επιδραδυνθούν και να καταπέσουν στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος???

Anonymous said...

Δεν επηρεάζονται διότι και η ζωνη κουιπερ και το νεφος οορτ βρίσκονται εντός της στερεουφής και δεν έχουν επαφή με αυτή. Τα πλανητοειδή της ζώνης έξω από την τροχιά του πλούτωνα περιστρέφονται όχι σε ελλειπτικές αλλά σε ιπποπεδικές τροχιές γύρω από τον ήλιο εκπομπής (λευκή οπή), τον μέσο ήλιο ουδετερουλης και τον ανθήλιο απορρόφησης (μελανή οπή). Το ηλιακό σύστημα μας με κέντρο τον ήλιο εκπομπής είναι εκ φύσεως αριστερόστροφο (αριστερόστροφη τετρακτίς Ζευς) και άρα σταδιακώς διαστελόμενο, αλλά λόγω των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ των δρακονιανών, ήτοι της καταστροφής του Φαέθωνα (σημερινή ζώνη αστεροειδών μεταξύ Διός και Άρεως) και της παρουσίας των υπερβαρέων πλανητών πολέμου του αστροστόλου τους έχει οδηγήσει το σύστημα μας σε σταδιακή συρρίκνωση.. Αυτο φαίνεται από το νόμο Τιτιους-Μποντε των αρμονικών τροχιών και της απόκλισης των τροχιών αυτών ειδικότερα των εξωτερικών πλανητών Πλούτωνα και Ποσειδώνα από τις αρχαικές τους θέσεις. Εάν καταρρεύσουν ολοκληρωτικά προς τον ήλιο τότε κινδυνεύει όλη η ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του ήλιακου συστήματος του υπερηλιακού συστήματος Σειριου (Υπεριων) και κατ'επέκταση ολόκληρου του συμπαντικού οργανισμού.

vossinakis said...

τι πίνεις και δε μας δίνεις????

Anonymous said...

Πίνω αυτό που δεν δύνασε ακόμα να αντιληφθείς. Ανδρομέδια υπερεπιστημονική εξωγήινη γνώση που διδάσκονταν σε ακαδημίες επιστημών στην προκατακλυσμιαία Γαια προ της εμφανίσεως της δρακονιανής Σελήνης περί το 11.500 π.Δ.Χ.
Τις επιστημονικές ακαδημίες αυτές κατόπιν γκρέμισαν και στη θέση τους έχτισαν λατρευτικούς Ναούς του δωδεκάθεου οι ιερείς-ιερομάντεις μέντιουμ των δρακονιανών/κρόνιων πνευμάτων β'διαστάσεως υποδυόμενα ψευδώς τους θεους του δωδεκάθεου (συμπαντικές λειτουργίες) και επιρρίπτοντας σε αυτούς μομφή ειδωλολατρειών ανθρωποθυσιών σεξουαλικής διαστροφής μαγγανείας μελλοντολογίας και μαύρης μαγείας.
Χρησμοί δίνονταν από τα αυτά ιερομαντεία δια πρόκληση εμφυλίων αυτοκαταστροφικών πολέμων μεταξύ των πελασγικών φυλών (ίδε Τρωικός πόλεμος, ελληνοπερσικοί και αλληλοσπαραγμοί ελλήνων)
Το ελέω Γιαχβε και Σαββαώθ έργο ολοκληρώθηκε με το δεύτερο και τελειωτικό εκ θεμελίων γκρέμισμα αυτών των ναών θρησκευτικής λατρείας του δωδεκάθεου (στην πραγματικότητα τεσσερακοντάθεο) και την αντικατάστασή τους με τις καθαρά δρακονιανές εκκλησίες του Γιαχβέκα & Υιου προς περαιτέρω αφασία, διαίρεση, απώλειας φυλετικής εθνολογικής μνήμης και τελειωτικής εξόντωσης (Αρμαγεδών) πρωτίστως της λευκής πελασγικής φυλής και δευτερευόντως της μαύρης φυλής της ερχόμενης σε πρώτη επαφή με τους Ανδρομεδείς εξωγήινους προπάτορες μας εκ Σειρίου-Υπερίωνα (ίδε χρονικά τρόπους και εμβλήματα της φυλής Ντογκον της Αφρικής) μέσω της αισχρής συμπαιχνίας καλών αγγέλων/κακών δαιμόνων των ιδίων δρακονιανών πνευμάτων Γιαχβε/Κρόνου του διαστημικού κόκου σκόνης Γιαχβε/μετατρον και του εικοσιτετραμελους επιτελείου του διοικήσεως σελήνης και λίλιθ.

Anonymous said...

Προς Ανώνυμο:

Έχεις κάνει αντιγραφή και επικόλληση (copy paste) των κειμένων της ΟΕΑ. Αλλά μάλλον και εσύ έχεις διαβάσει μεταγενέστερα κείμενα της, Αυτό που αναφέρεις περί Ντογκόν (Σείριος Α & Β) το έχει απαντήσει η ΟΕΑ σε κείμενο της αλλά μιλάει περί καταγωγής της Μελλανής φυλής εκ Σειρίου-Υπερίωνα
Επιπλέον στοιχεία υπάρχουν στο βιβλίο του Ρομπερτ Τεμπλ.-Ο 'Αγνωστος Σείριος, Εκδ. Ωρόρα.Αν και η ιδια η ΟΕΑ είχε αποφανθεί αρνητικά για το εν λόγω βιβλίο. Σελίδα 6, Αληθής Ασφαλή Γραφή,ΟΕΑ " Ιδέ Χρονικά Φυλής Ντογκόν - Μαλί Αφρικής"

Η Ανδρομέδα σαν αστερισμός ηγείται της τοπικής κυβέρνησης Σμήνους 13 Γαλαξιών.

Επιπλέον Δίαβασε πάλι τα κείμενα γιατί υπάρχουν κενά στα γραφόμενα σου..Δίαβασε την Αληθής Ασφαλή Γραφή - Νοέμβριος 2003.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

AN EXIS KIMENA TIS O.E.A. STILE GIA DIMOSIOPIISI

Anonymous said...

Απάντηση προς ανώνυμο:
Η μελανή φυλή δεν είναι εξωγήινης προελεύσεως αλλά αυτόχθονη (γενημενη μαζι με τον πληνήτη) εξ αστερισμού τροπίδος άργους. Γι'αυτό και οι πανάρχαιες μη αλλωμένες φυλές της έχουν και την καλύτερη επικοινωνία με τα πνεύματα του ζωντος κυττάρου γαιας.
Ο Ρομπερτ Τεμπλ του βιβλίου που αναφέρεις έκρυψε την ελληνικη ανδρομεδια προέλευση την επαφης ντογκον - σειριου αποκρυβοντας τις λεξεις δελφιες δελφινες ανδρομεδας σειριου και αναφεροντας αοριστα για εξωγηινους νομος που εμαθαν αστρονομια στους ντογκον αποκρυβοντας την ελληνικη λεξη νομος που ερμηνευεται ως οι δελφιες ανδρομεδας διδαξαν φυσικους νομους στους ντογκον μαλι αφρικης. Διασωζεται το απολλωνειο κεντρο (ηλιακο πλεγμα) στις τελετουργικες μασκες τους σε μορφη κοσμοανθρωποειδους.

Anonymous said...

Τι να πω; Αναρωτιέμαι: στη σημερινή εποχή που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψάχνουν το παραμικρό για να προκαλέσουν αναστάτωση - που η γνώση δεν είναι πλέον για τους λίγους, αλλά προσιτή στους περισσότερους - , εσείς δεν βρήκατε κάποιο τρόπο για πείτε αυτά που πιστεύετε; Μόνο ένα blog; Άντε και μερικές ανακοινώσεις στο ΓΕΕΘΑ; Αν εγω αύριο βγω και αμολύσω μία μπούρδα, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούμαι σίγουρα θα τα κερδίσω...εσείς που έχετε τόση σοφία, δεν βρίσκεται βήμα και τρόπο να την κάνετε γνωστή; Φίλοι μου, τα παραμύθια είναι πολύ όμορφα και για τους μικρούς και για τους μεγάλους. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έχετε;;;; Τα μηχανήματα που ανιχνεύουν όλα αυτά που λέτε υπάρχουν; Και αν ναι, που είναι. Και αν ναι, πληρώστε μια συνέντευξη τύπου, και μια ανακοίνωση στις εφημερίδες, που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ. Για να βγουν και οι (κατ' εσάς πληρωμένοι)επιστήμονες να σας απαντήσουν. Και να μάθουν και οι κοινοί θνητοί (που γι αυτούς πολεμάτε) τι ακριβώς συμβαίνει.
Η επιστήμη στηρίζεται στην παρατήρηση, στην θεωρία και στην απόδειξη. Για ότι δεν υπάρχει απόδειξη , είναι απλά θεωρία και πιθανότατα παραμύθι. Υπάρχει βέβαι και το ενδεχόμενο να είναι μια ΜΠΟΥΡΔΑ.
Αποδείξεις κύριοι έχετε; Διαφορετικά, κάντε το κέφι σας και μην ασχολείστε με ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν τη δική σας γνώση, έχουν όμως περισσότερο μυαλο (για το δημοσίευμα στο astrovox μιλάω)

Unknown said...

Ρε ψυχανώμαλοι....

Είστε για δέσιμο ΟΛΟΙ....

Δεν πάτε καλά....

Ούτε μισή λέξη από αυτά που λέτε δεν στοιχειοθετείτε...

Αγράμματοι κομπλεξικοί....

Πρέπει να πάτε σε γιατρό ΑΜΕΣΑ...

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

@ 26 Απρίλιος 2009 8:31 πμ

ανώνυμε άλλο τόσο αναρωτιέμαι κι εγώ, γιατί τα κείμενα έχουν σταλεί και στα μμε αλλα ως γνωστό το εβραιοκρατουμενο ελληνικό κράτος σε όλους τους τομής, τα έθαψε!
δεν το γνώριζες αυτό ε;
εδώ δεν δίνουν μια συνέντευξη στον βασίλη λεβέντη θα δώσουν βήμα στην Ο.Ε.Α. ;

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

@taexw
κανονικά δεν χρειάζονταν καν να απαντήσω αλλα το κάνω για τους τελείως ανυποψίαστους που προσπαθείτε να τους "ξενερώσετε" με "επιστημονικούς" τρόπους

ότι σπεύσατε να σχολιάσετε, γνωρίζοντας εκ τον προτερων περί τίνος πρόκειται είναι πασιφανές
διότι αν ενεργούσατε διαφορετικά ως πραγματικοί ερευνητές θα έπαιρνε πολύ χρόνο έως ότου ερευνήσετε και ψιλοκοσκινίσετε την O.E.A. για να βγάλετε συμπεράσματα.
η δόλια και εκ του πονηρού προσπάθεια σας να σχολιάζετε χλευάζοντας με τέτοιο μένος και λύσσα αρκεί ώστε οι αναγνώστες να βγάλουν συμπεράσματα για τις προθέσεις σας

captainpontios said...

Παντως πρεπει να τους αναγνωρισουμε, οτι ειναι καλοι και υπακουοι, μαθητες, του ΓΙΑΧΒΕΧΑ(συγνωμη για τον δανεισμο, φιλε Γιαννη). Μιλανε, ηρεμα, και προσπαθουν να πειθουν τους τριτους(ολο το παραμυθι, γι αυτους γινεται). Δεν βριζουν, οπως εγω ο αξεστος, και δεν νευριαζουν(γιατι τους εχουν ευνουχισει).
Τα κειμενα υπαρχουν, και ειναι και προσιτα, και κατανοητα, και σε μη ειδικους(ναυτικος ειμαι, και καταλαβαινω, με την πρωτη αναγνωση, πανω απο το 80%), εσεις που εισαστε ειδημονες, δεν καταλαβαινετε; Αρα, κατι βρωμαει. Επειδη, εδω κυκλοφορουν παιδακια, που το κεφαλι δεν το φορανε για να το κουρευουν, αλλα για να σκεφτονται, ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ. Και πουστεεεεε, το τσουναμι εγινε στο ΣΕΝΤΑΙ, το ξερει αυτο ο μαλακας ο Γιαχβεχα ;;;;;;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις