ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 17 June 2009

makelio: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Καμπάλα είναι απλά η "μαγική τέχνη" επικοινωνίας με τη σεληνιακή τεχνολογία που δόθηκε στον αβρααμ ή Χάβρα-Χαν που στα μογγολοεβραικά σημαίνει ο Αρχηγός της Χάβρας (Των ιουδαίων) τον χαλδαίο μάγο μογγολοεβραίο από την Ουρ της Μεσοποταμίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Για όσους μασόνους ή ραββίνους ή απλούς ανθρώπους που ασκουν αυτή την τέχνη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με τους φωνητικούς κραδασμούς στις καμπαλιστικές συνεδρίες τους δίνουν στην ουσια τις συντεταγμένες του οικου ή στοας δηλαδή του τόπου της συνεδρίας τους, με αποτέλεσμα οι βοωτιδεις/δρακονιανοι σελήνης να αποστέλουν μέσω τεχνολογίας LINK/LAP/MASER ολογραφικά οράματα υλοποιήσεως πνευμάτων ή αλλαγής της ύλης, μαζικών παραισθήσεων, τηλεκατεύθυνσης των παρισταμένων σε ημιπαρανοική κατάσταση έντρομου ζομπι και άλλα φριχτά πειράματα μέσω τεχνολογίας που εσείς όμως νομίζετε οτι υποκεινται στο χώρο των ασυληπτων υπερπεριοχών ή "θαυμάτων" (με ορολογία θρησκείων).
Με την καμπαλα στην ουσία παραδίδετε την ψυχή το νου σας και το σώμα σας στον έλεγχο υπέρτερων οντοτήτων σε αραίωση που έχουν ως έδρα τους τη Σελήνη και είναι κάτοχοι ασύληπτα υψηλής τεχνολογίας. Γι'αυτό και οι συνεδρίες της Καμπάλα πρέπει να γίνονται με την παρουσία συγκεκριμένων φάσεων της Σελήνης. Ώστε να μπορεί να αποκατασταθεί γραμμική ολογραφική τηλεποικοινωνία με τα κέντρα τεχνολογίας υπερυπολογιστών που βρίσκονται στο εσωτερικό της Σελήνης ή σε αραίωση πάνω σε γεωστατικές τροχιές. (αόρατα στο γυμνό οφθαλμό)

http://makelio.blogspot.com/2009/06/blog-post_325.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις