ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 26 September 2009

Ο προβοκατορικος ρολος του Καρατζαφερη για μια ακομα φορα επιβεβαιωνεται!!!

Ο προβοκατορας Καρατζαφερης επιχειρει οξυνση της εντασης με την Τουρκια τον ηγέτη του κοινού ανθελληνικού τουρανομογγολικού άξονος ΒΑΣΤ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ) ώστε να δοθεί το ηθικό άλλοθι (αφορμή) στον ΒΑΣΤ να δημιουργήσει επιθετική κίνηση εναντίον της χώρας μας, η οποια επιθετικη κινηση σχεδιάζεται να συμπεσει με την παράλληλη προδοτική διάλυση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, και τον παράλληλο κοινο αμυντικοεπιθετικό υπερεξοπλισμό του ΒΑΣΤ ώστε να επιτευχθεί εύκολα η σχεδον αμαχητί καταστροφή και παράδοση της μισης ελλάδας (β.ελλάδος και νήσων αιγαίου) προς τον άξονα ΒΑΣΤ.
(στο σινοσιωνιστικο σχέδιο αυτό αναφέρεται ως η 1η Προβοκατσια, 1ο Πουριμ, 3η Φαση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου)

Το ολο σκηνικο δεν ειναι παρα συμπαιχνια του μογγολου Καρατζαφερη με εβραιομογγολους (ντονμεδες) ηγετες της Τουρκιας. Έβαλε υποψηφιοτητα στη Θρακη αναρτώντας προβοκατόρικες και δημαγωγικές (λαικίστικες) αφίσες.Επίσης τα τουρκοεβραικα ΜΜΕ παρουσίαζαν το υποχείριο του σιωνισμού Καρατζαφέρη, ως δήθεν "επικίνδυνο" για την Τουρκια!!!(ΓΕΛΩΣ)


Όλα βάση σχεδίου τελούνται!!! Έλληνες αφυπνισθείτε!!!




Χθες, στην Κομοτηνή, με παρουσία δικαστικού επιμελητή, συνεργεία ανέλαβαν να σκεπάσουν τις γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη! Ο λόγος, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, αλλά έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά...! Η υποψηφιότητα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στον Νομό Ροδόπης είχε προκαλέσει την ενόχληση στην πλευρά της Τουρκίας και μάλιστα υπήρχαν εφημερίδες που τον χαρακτήρισαν ως "εχθρό της Τουρκίας"...! Ο λόγος για αυτό το χαρακτηρισμό από την πλευρά των "γειτόνων" είναι ότι "τόλμησε" ο κ. Καρατζαφέρης να μπει υποψήφιος σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ροδόπη! Λες και έπρεπε να τους ρωτήσει πρώτα....! Με αυτή την ενέργεια, πίσω από την οποία πληροφορίες από την Κομοτηνή λένε ότι κρύβεται ο κ. Στυλιανίδης, το Ελληνικό κράτος μέσω της Ελληνικής κυβερνήσεως δηλώνει...φόβο! Φόβο προς τους Τούρκους και την αντίδραση αυτών για την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στην Κομοτηνή!! Είναι δυνατόν να φοβάται το Ελληνικό κράτος την αντίδραση μιας τρίτης χώρας για την εκλογική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στα εδάφη μας;; Ποιος ο λόγος αυτής της απίστευτης ανθελληνικής ενέργειας κύριοι της κυβερνήσεως; Η Ροδόπη είναι Ελληνικό έδαφος...ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;! Μήπως είμαστε υποτελείς στην Άγκυρα και δεν το γνωρίζει ο Ελληνικός λαός;; Βγείτε και πείτε ανοιχτά τί συμβαίνει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!!! Με αυτή σας την πράξη κύριοι δεν κουκουλώνετε απλά τις αφίσες του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη! Κουκουλώνετε την Ελληνικότητα της περιοχής, κουκουλώνετε το φρόνημα των Ελλήνων, κουκουλώνετε την υπερηφάνεια μας, ξεχνάτε τους προγόνους μας που έδωσαν το αίμα τους για την Ελληνική γη! Ντροπή και αίσχος κύριοι! Οι Έλληνες βλέπουν και καταλαβαίνουν! Και οι Έλληνες στη Ροδόπη βλέπουν και ξέρουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές ! Ψηφίζουμε όλοι με βάση το εθνικό συμφέρον!

ΠΗΓΕΣ:
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/09/blog-post_3115.html , http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/09/blog-post_9758.html http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/09/blog-post_4966.html

2 comments:

Anonymous said...

Να τους πούμε κάντε κατάληψη στην Ελλάδα τους τουρκαλάδες ,για αν μην τους προκαλέσουμε τους καημένους. Και να ο ρόλος του Καρατζαφέρη ,τους προκαλεί σαν δεν ντρέπεται, ενώ έπρεπε να σκύψει και αυτός το κεφάλι.

Ρε τι λέτε ρε τρελοκομεία; ακόμη κυκλοφορείτε ελεύθεροι;

Anonymous said...

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο Καρατζαφέρης και οι λοιποί προδότες. Οι φιλοσοφικοί μασόνοι ΠΑΣΟΚ+ΝΔ διαλύουν τον ελληνικό στρατό μεθοδικά τα τελευταία 10 χρόνια και ο Καρατζαφέρης προβοκάρει την Τουρκία ώστε να καταστραφεί προσχεδιασμένα και αμαχητί η μισή ελλάδα και να περάσει ο ευρύτερος σινοσιωνιστικός σχεδιασμός για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο με ορμητήριο την ελλάδα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις