ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 7 September 2009

Το δελφίνι μέσα στον άνθρωπο-μυθολογία των Dogon

Ισως τα δελφίνια να χουν αμεση σχεση με την ανδρομεδα και ειτε τα έφεραν οι πανεπιστημονες ουρανιδεις απο την ανδρομεδα εδω και τα εριξαν στους ωκεανους μας... ειτε.... ειναι οντα που πυκνωθηκαν απο αραιωτερες διαστασεις αφου ταξιδεψαν πρωτα απο ανδρομεδα εδώ ως θεοντες ταχεως στο διάστημα... η ευγενικότητα του δελφινιού θυμίζει ακριβώς αυτό τον εκπολιτιστικό ρόλο των ανδρομεδίων.. επίσης οι Ντογκον αναφέρουν οτι μια μορφή από τους "Νομος" ήταν αυτή του δελφινιού, καθως οταν προσγειώθηκαν δημιουργησαν μια τεχνητη λίμνη στην οποια εριξαν δελφίνια!! και αλλα ζώα αμφίβια..!!!

Επίσης δελφίνια προέρχεται από την ελληνική λέξη και τοποθεσία και ιερατείο Δελφοί = μήτρα, πολιτισμική μήτρα της θηλυκής πολιτισμικά δυτικής Ελλάδος, = γενήτορες πολιτισμού!!! α+δελφοί = αυτοί που γενήθηκαν απο την ίδια μήτρα!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μυθολογική ιστορία για τις φάλαινες και τα δελφίνια αφορά μια φυλή στη Δυτική Αφρική αποκαλούμενη Dogon του Μαλί. Οι Dogon, των οποίων ο πολιτισμός είναι ζωντανός σήμερα, κάποτε έζησε στη νότια ακτή της Μεσογείου. Έχουν πολλές θρησκευτικές και πεποιθήσεις δημιουργιών που περιλαμβάνουν πάρα πολύ τις φάλαινες και τα δελφίνια. Έχουν διαιωνίσει αυτές τις πεποιθήσεις στις θρησκευτικές τελετές τους και υπό μορφή σχεδίων άμμου.

Στις υφάνσεις καλαθιών τους είχαν 50.8 τμήματα, ο λόγος για τον οποίο είναι ότι είχαν την συγκεκριμένη γνώση του συστήματος αστεριών Sirius που είναι ένα σύστημα δυαδικών αστεριών.

Κατάλαβαν πώς Sirius Β, ο λευκός νάνος, κινήθηκε γύρω από το κύριο φωτεινό αστέρι Sirius Α. Χρησιμοποίησαν τα σχέδια άμμου για να επεξηγήσουν τις τροχιακές πορείες των αστεριών. Ο άσπρος νάνος Sirius Β κάνει 50.8 έτη για να ολοκληρώσει μια τροχιά Sirius Α. Οι Dogon το ήξεραν αυτό.

Στη δεκαετία του '50. ο βρετανικός αστρονόμος ονόματι Robert Temple ταξίδευε σε ένα αεροπλάνο πάνω από τον Ατλαντικό. Στο πίσω κάθισμα ήταν ο Arthur Clark. Ο Robert Temple άρχισε να λέει στον ArthurC. Clark για τη νέα γνώση του συστήματος αστεριών Sirius που ήρθε από την επιστήμη της ραδιο αστρονομίας.

Το Sirius Β, ο λευκός νάνος, δεν είναι ορατός χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο ενώ η ραδιο αστρονομία επιτρέπει να ακούστει ο Sirius Β. Ο Arthur C. Clark είπε απλά στοTemple «θα ενδιαφερόσαστε για τους Dogon.» Ο Temple άρχισε την έρευνα για τους Dogon και την ανακαλυφθείσα γνώση που οι Dogon είχαν για το συστήμα αστεριών Sirius. Πήγε έπειτα για να περάσει επτά έτη ζωής του με τους Dogon και έγραψε ένα βιβλίο αποκαλούμενο «μυστήριο του Σείριου».
Όταν ο Temple πήγε να συναντήσει τους Dogon ρώτησε, «πώς πήρατε αυτήν την γνώση;» Η απάντηση των Dogon ήταν πολύ απλή. Είπαν, «αυτά τα πλάσματα προήλθαν από το αστέρι Sirius που προσγειώθηκε στον ωκεανό και ήταν υπό μορφή αμφιβίων, φαλαινών και δελφινιών. Μας έδωσαν τη γνώση για το σύστημα αστεριών Sirius.


Έπειτα Temple ρώτησε, «Τι άλλο σας είπε;» Οι Dogon απάντησαν, «μας είπαν την ιστορία της ζωής στη γη.» Και η ιστορία ζωής τους στη γη ήταν η ακόλουθη: Υπάρχουν τρεις ενέργειες στη γη πλανητών, Nomo, Ο Nomo και Ogo τα ατελή είδη. Το Nomo οι μικρά φάλαινες ή τα δελφίνια θα ήταν οι αγγελιοφόροι, που αναγγέλλουν το χρόνο της θυσίας. Το Ο Nomo, οι μεγάλες φάλαινες, οι κύριοι του ύδατος, θα θυσιαζόταν για τον καθαρισμό και την αναδιοργάνωση του πλανήτη, που επιτρέπουν την ολοκλήρωση. Αυτή ήταν η ιστορία τους.


Μόνο ο Sirius Α είναι ορατός στο ανθρώπινο μάτι. Είναι στην πραγματικότητα το φωτεινότερο αστέρι στον ουρανό. Το Sirius Β είναι γνωστό σε μας μόνο μέσω να ακούσει προσεκτικά με ένα ραδιο τηλεσκόπιο. Αφουγκραζόμαστε τα αστέρια!

http://andromedios.blogspot.com/2009/09/dogon.html

3 comments:

Anonymous said...

http://web.archive.org/web/
20030226041136/http://
www.klik.gr/122/hasis/giorgos/

Anonymous said...

http://deltio11.blogspot.com/
2009/08/blog-post_7725.html

Anonymous said...

http://battlefield.gr/index.php?PHPSESSID=80ce4143208257ab
f5e62295d19dd99a&topic=8638.0

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις