ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 14 February 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ

ΒΟΛΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-2-2010

ΘΕΜΑ: ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΛΟΓΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «N.S.A.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΔΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΛΟΓΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «N.S.A.» (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΔΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ Η’ ΦΡΙΖΗ, Η «N.S.A.» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΑΤΑ Η «N.S.A.» ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΣΑΜΑΡΑ – ΖΑΝΝΑ – ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΪΛΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΑΛΑΒΑΝΟ – ΛΕΒΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ «SECURIMI» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, Ο ΜΙΝΕΪΚΟ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΕΚΔΙΩΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Μ.Μ.Ε.» ΔΗΘΕΝ «ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΒΛΑΞ ΛΑΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».

ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ:
«ΑΟΥΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ!!!»
ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «N.S.A.» ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΩΣ.

ΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ:
ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «N.S.A.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΓΕΙΤΟΝΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΔΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. (ΙΔΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 – 151)

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ» ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Η’ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΑΣΤΕΡΟΣ» ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ «N.S.A.». ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ «ΑΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ» (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ).

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΩΛΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «N.S.A.»), ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ», ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «N.S.A.», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/02/blog-post_1555.html
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΚΟ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. : http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις