ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 12 February 2010

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΨΙΛΟΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ PA-SY-A.GR, ΕΥΜΟΛΠΟ ΤΟΥ EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM, ΚΑΙ ADOLF HITLER ΤΟΥ DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM.

ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ : ΡΕ (ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ) ΜΕΙΖΟΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΝΟ «FORTISSIMO»

ΒΟΛΟΣ 9-2-2010

ΘΕΜΑ: ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ: ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4 ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 5, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1ΟΝ : Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ 3 ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΩΣ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΦΡΑΓΗ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

2ΟΝ : Ο ΗΜΙΝΟΙΚΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ADOLF HITLER «DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM» ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΕΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ … «MAJESTIC 12» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ … «ΠΑΣΟΚ», ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ (12 ΕΒΡΑΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΩΝ), ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ - ΣΑΒΙΤ – ΣΑΒΑΩΘ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΟΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Η’ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010, Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

3ΟΝ : Η ΤΡΙΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ PA-SY-A.GR, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. (ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΠΕΡ ΠΛΑΝΟΒΙΑ ΑΛΑΝΙΑΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΛΗΤΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ 370η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΗΣ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ), ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΣΤΡΩΠΙΚΗ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΑΤΣΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «NSA –USA» ΔΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Η’ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ Η’ ΚΟΕΝ Η’ ΕΒΡΑΙΟΥ COHEN – ΤΖΟΓΛΟΥ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ E-MAIL:

(Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «N.S.A.» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α., Η «C.I.A.» Η «N.S.A.» ΚΑΙ Η «MAJESTIC 12 + 13», ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΙΤΕ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΗΣ).

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ PA-SY-A.GR, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΥΣΤΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΗ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΑΣΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΟΕΝ – ΤΖΟΓΛΟΥ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞΕΧΟΝΤΑ MAJESTIC ΠΟΥΣΤΗ. ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ MAJESTIC ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥΣΤΗ :

ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΟΕΝ –ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ Η’ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ «ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ», ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΕ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΥΙΕ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ PA-SY-A.GR ΩΣ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ E-MAILS ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΣΟΥ Η «NSA» ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΙΤΙΟΥ- ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ E-MAIL ΤΟΥ ΚΟΕΝ – ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΜΕΣΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α., ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ:

[ΕΠΕΙΔΗ Η «Ο.Ε.Α.», Η «CIA», Η «NSA», ΚΑΙ Η «MAJESTIC 12+13» ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA», ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ – ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ], ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΨΕΥΔΗΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ – ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Η «CIA», ΔΗΛΑΔΗ Η «CENTRAL INTELIGENCE AGENCY» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ IΡΑΚ, ΕΧΕΙ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «CENTRAL» ΔΗΛΑΔΗ Η «ΚΕΝΤΡΙΚΗ» ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ». ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «NSA» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣOΝΙΚΟΥ «ΜΤΜ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΤΟ 2012 (!!!), ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ «CIA» ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ «CIA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ «CIA», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΟΓΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ «CIA», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, Ο ΠΟΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ 1/3 ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ «CIA», ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΤΕΝΕΤΙΔΗ Η’ ΤΖΟΡΤΖ ΤΕΝΕΤ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ «CIA», ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΞΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ «CIA». ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΣΤΙΑ» ΚΑΙ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ».

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ «CIA», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ «CIA» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η «HONG» ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ - ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΠΑΝΟΝΙΑΣ ΗΤΟΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΟΥΣ Η’ ΧΑΖΑΡΟΥΣ – ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ – ΤΑΤΑΡΟΥΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΗΜΙΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «CIA» ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., Η «NSA» ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «CENTRAL» ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «CIA», ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ «NSI» (NATIONAL SECURITY INTELLIGENCE) ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «NSI» ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ «CIA» ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ «CIA» ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «NSI», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «CIA» ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΝΕΜΕΣIΣ» ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΥΣΑΝ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ «CIA» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ «NSI», ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ». ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ «ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ… ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», Η «NSA» ΠΑΡΟΠΛΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΩΣ CENTRAL – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «NSA», ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «NSA» : ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ.

ΝΑΙ, Ο ΛΑΛΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΗΘΙΚΩΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΛΕΣΒΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. Η’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΗΔΩΝ – ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ – ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΟΠΡΩΝ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ - ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΤΥΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ.

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕΣ, ΜΑΘΑΜΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΕ ΕΒΡΑΙΕ ΚΟΕΝ – ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΟΥ.

ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΒΡΩΜΕΡΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ΕΒΡΑΙΕ ΚΟΕΝ – ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010 Η’ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ – ΑΛΒΑΝΟΙ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ – ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ - ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ, ΗΤΟΙ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ «NSA» Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ «ΑΣΜΟΝΤΑΪ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «NSA» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΓΑΜΗΘΕΙΤΩ Η «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΑΪ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΩΣ ΦΥΣΕΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ.

ΑΠ’ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΡΗΓΜΑΤΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ “MAJESTIC 12” (MAJESTIC 13 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΗΛΙΘΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ), Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ «NSA», ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ MAJESTIC 12 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΓΗΙΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ «Μ.Μ.Ε.» Η’ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΜΟΓΓΟΛΕ ΕΒΡΑΙΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΟΕΝ – ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ, Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ C.I.A. ΚΑΙ «NSA» ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΗ MAJESTIC 12 ΕΦΟΣΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ MAJESTIC 12, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ», ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΙΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΣΑΒΙΤ – ΣΑΒΑΩΘ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ. ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΕΥΚΗ, ΤΗ ΜΑΥΡΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΩΣΤΟ Ε-MAIL ΣΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ ΧΑΦΙΕ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ PA-SY-A.GR, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

«Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΗΣ «NSA» ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ.»

ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ Ε-MAIL ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΠΑΤΣΕ ΚΟΕΝ-ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΠΥΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΠΡΟΑΓΩΓΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΠΡΟΑΓΩΓΕ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΩΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΩΝ ΙΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ «ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ» ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, ΩΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΕΓΗ, ΓΕΛΟΙΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, ΓΛΟΙΩΔΗ ΜΥΞΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΧΑΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΠΑ.

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟΔΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ «ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ» ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Η’ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ PA-SY-A.GR, ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ. «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ» ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΛΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΩΛΟΥ, ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ. ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΠΑΣΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ «ΓΑΔΑ», ΕΤΣΙ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΛΕΕΙΝΟ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΣΕΝΑ, ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟΝ ΑΜΟΙΒΑΙΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ; ΠΑΛΙ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΑΣΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΙΘΑΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΟΕΝ-ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟ – TALE QUALE ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΓΑΣΙΚΗ ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΝΑΙ Ε; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΔΗΜΟΝ ΠΟΥΤΑΝΙΔΙΟΝ; ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ «ΠΑΝΔΗΜΕΣ ΑΔΕΛΦΟΛΕΣΒΙΕΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΕΣ ΥΒΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ». ΠΑΛΙ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ, Η ΕΥΜΟΛΠΙΑ ΤΟΥ EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ Η ΑΔΟΛΦΑ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM ΩΣ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΥΒΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΑΥΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ 369 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΤΡΕΛΑΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ. ΑΜΑΝ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΡΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΝΟΜΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ; ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΥΛΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΗΔΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΑΝΡΙΚΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΔΗΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑΣ;

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΓΑΔΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ E-MAIL ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ ΠΡΟΔΟΤΗ «ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ» ΣΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΝΤΟΝΜΕ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΚΤΟΣΑΥΡΟ ΤΟΥΡΚΟΥΤZΟΓΛΟΥ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ Η’ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, «ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ» (ΔΙΑΒΑΖΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ). ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ» ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, Η «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΥΤZΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010 Η’ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ..Τ./Ρ., ΩΣ «ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 72 ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ «Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ», ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ PERSEYSTEAM.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ MAKELIO.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΤZΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΠΟΡΕΙΑ ΒΟΛΗΣ «ΑΡΤΕΜΙΣ 30», ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ. Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΩ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η «ΦΑΣΗ 3» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΤΑ ΙΔΙΑ «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ» ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥΡΚΟΥΤZΟΓΛΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «3Η ΦΑΣΗ» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Η’ ΣΕ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗ «ΦΑΣΗ 6» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «NSA» ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ: ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ «ΦΑΣΗ 13» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ «HONG», ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΜΟΛΠΟΥ, DIASVSMETATRON, ΚΑΙ ΤΟΥ WWW.E-E-E.GR ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΕΜΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010 ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΞΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΗΜΝΟΥ – ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ (ΔΙΟΤΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΑΡΧΙΣΕ ΩΣ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»), ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΖΩΗΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΟΤΙ Ο ΜΗ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΥΓ 1.

ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2010 ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

1ον) ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ «ΑΡΤΕΜΙΣ 30» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΕΒΟ», ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΩΣ ΠΥΡΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ «ΤΟΜΑ» ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ. ΔΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» M-113 ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

2ον) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ “PANTSIR-S1” ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΜΑΧΗΣ, ΗΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΜΑΧΗΣ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΨΟΥΣ ΜΑΧΗΣ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ ΡΑΝΤΑΡ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ, ΤΕΤΡΑΔΥΜΟ ΤΑΧΥΒΟΛΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ “SAM”, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΗΤΟΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ – ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ – ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΡΟΥΖ – ARM / UAV ΗΤΟΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ – ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΒΟΜΒΩΝ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 36 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΔΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 28 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» Μ-113 ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΚΤΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΜΑΧΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΛΟ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «ΚΒΡ» KAI «SCORPION»

ΥΓ 2.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΙΧΜΗΣ, ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΥΓ 3.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ 20 ΕΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ».

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η Ο.Ε.Α. ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ «ΕΛ.ΑΣ», ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η Ο.Ε.Α. ΕΞΑΡΧΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΘΟΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.».

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΕΜΑ ΑΚΑΠΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

Η’ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ Η’ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ._

3 comments:

Anonymous said...

Καλά ακόμα με τον οεα ασχολείσαι που βρίζει όλο το πλανήτη. Σε κάνα χρόνο θα βρίζει και το ιστολόγιο σου. Τα βρισίδια δεν σώνουν την ελλάδα.

Anonymous said...

Συμφωνούμε, δεν χρειάζονται μόνο βρισίδια, τα βρισίδια είναι μόνο η αρχή της θύελας που θα φέρει την καταιγίδα-επανάσταση και θα πάρει τα κεφάλια όλων των καταγαμημένων προδοτών και ψευδοταγών βρυκολάκων που μας ρουφούν το αίμα εδώ και δεκαετίες.

Aggeliki said...

Σε ολα σχεδον τα κειμενα , δινετε γραμμη και παροτρυνετε τους ελληνες να σκοτωσουν τους προδοτες(οποια μορφη και αν εχουν αυτοι).
Θα ηθελα να μου λυσετε την απορια,αν οντως εννοειτε αυτο που λετε ,δηλαδη, καποιος ενθερμος οπαδος θα κανει το σωστο αν σκοτωσει εν ψυχρω εναν πλανοδιο κινεζο πωλητη η αν επιτεθει εναντιον καποιου πολιτικου; Θα αφαιρεθει μια ζωη , αλλα θελω να μαθω αν το επικροτειτε η αν εχει καποιο αλλο νοημα οταν γραφετε συνεχεια στα κειμενα σας ''σκοτωστε τους προδοτες''.
Δεν ειναι κριμα να αφαιρεθει μια ζωη και μια οικογενεια να χασει ενα μελος της, χωρις να υπαρχουν χειροπιαστες αποδειξεις οτι ειναι οντως εχθροι μας;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις