ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 24 February 2010

ΈΚΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ

ΈΚΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
24.02.2010

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ 21.02.2010 ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΆΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ «ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ» ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΘΑΛΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ: «ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ», ΚΑΙ ΟΤΙ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» (!!!).
ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΩΣ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ Η’ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ Η’ ΚΟΕΝ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΙΚΟ -ΤΣΑΝΤ –ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΤΕΛΕΣΕ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΩΝ.

ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΕΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, 1ΟΝ ΛΟΓΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ 2ΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ. ΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ, Η’ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ KARA- ZAFFERI ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΙΚΟ- ΤΣΑΝΤ- ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Η’ ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΖΑΝΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ Η’ ΛΕΒΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΪΛΗ Η’ ΙΣΜΑΪΛΗ Η’ ΙΣΜΑΗΛ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «INTELLIGENCE SERVICE» ΤΗΣ «MIT» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ «SECURIMI», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ Η’ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.
ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ).

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις