ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 7 February 2010

Πικρές μα αληθινές κουβέντες από τον Λιαντινη. Θελουμε να λεγομαστε και Ελληνες τρομαρα μας!!

Έλληνες λοιπόν στο δέρμα. Και εβραίοι στα κόκαλα και στο αίμα, στην καρδιά, στα άντερα και στη χολή. Ιδού το κλειδί, η αιτία, ο λόγος της εθνικής σχιζοφρένειας.

Είμαστε ένας λαός χωρίς ταυτότητα. Με μια ιστορία που ο ίδιος τη νομίζει λαμπρή. Και απορεί, πώς και δεν πέφτουν οι ξένοι ξεροί μπροστά στο μεγαλείο της...
Οι ξένοι όμως, σαν συλλογιούνται την ελληνική ιστορία, την αρχαία εννοώ, γιατί για τη νέα δεν έχουν ακούσει, και βάλουν απέναντι της εμάς τους νεοέλληνες, φέρνουν στο μυαλό τους άλλες παραστάσεις. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι τους αποσβολώσαμε με τους ιστορικούς, τους γλωσσολόγους, και τους λαογράφους μας. Λάθος. Κρύβουμε το κεφάλι με το λιανό μας δάχτυλο. Σχέση με τους αρχαίους έλληνες έχουμε εμείς, λένε οι γάλλοι, οι εγγλέζοι και οι γερμανοί. Εμείς, που τους ανακαλύψαμε, τους αναστυλώσαμε, τους εξηγήσαμε.

Για τους ευρωπαίους οι νεοέλληνες είμαστε μια δράκα ανθρώπων απρόσωπη, ανάμεσα σε βαλκανιλίκι, τουρκο-λογιά και αράπηδες. Είμαστε οι ορτοντόξ. Με το ρούσικο τυπικό στη γραφή, με τους κουμπέδες και τους τρούλλους πάνω από τα σπίτια των χωριών μας, με ακτινογραφίες σωμάτων και σκουληκόμορφες
φιγούρες αγίων στους τοίχους των εκκλησιών.

Οι ευρωπαίοι βλέπουνε τους πολιτικούς μας να ψηφίζουν στη Βουλή να μπει το «ορθόδοξος» στην ευρωπαϊκή μας ταυτότητα, κατά τη διαταγή των παπάδων, και κοιτάνε ανακατωμένοι και ναυτιάζοντας κατά το θεοκρατικό Ιράν και τους Αγιατολάχους. Τέτοιοι οι βουλευτές μας, ακόμη και της Αριστεράς. «Αυτοί οι
πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί (sic) εκατάστρε-ψαν το έθνος». Έτσι γράφει ο Παπαδιαμάντης. Θέλεις νά 'χεις πιστή την εικόνα του νεοέλληνα; Λάβε το ράσο
του γύπα και του κόρακα. Λάβε τις ασπιδωτές κοιλιές των ιερέων, το καλυμμαύκι Μακαρίου Β' της Κύπρου. Και τα γένεια τα καλογερικά, που κρύβουν το πρόσωπο, καθώς άκοσμοι αγκαθεροί φράχτες τους αγρούς. Και τις κουκουλωμένες καλόγριες, την άλλη έκδοση του φερετζέ της τούρκισσας, και έχεις το νεοέλληνα φωτογραφία στον τοίχο.

Απέναντι σε τούτη τη μελανή και γανιασμένη φοβέρα, φέρε την εικόνα του αρχαίου έλληνα, για να μετρήσεις τη διαφορά.Φέρε τις μορφές των νέων σωμάτων, τις ευσταλείς και τιςδιακριτές. Να ανεβαίνουν από την Ολυμπία και τους Δελφούς, καθώς λευκοί αργυρόηχοι κρότοι κυμβάλων. Τους ωραίους χιτώνες τους χειριδωτούς, και τα λευκά ιμάτια τα πτυχωτά και τα ποδήρη. Τα πέδιλα από δέρματα μαροκινά, αρμοσμένα στις δυνατές φτέρνες. Φέρε την εικόνα που μας αφήσανε οι γυναίκες της αρχαίας Ελλάδας. Οι κοντυλογραμμένες, με τις λεπτές ζώνες, τον κυανό κεφαλόδεσμο, και το ζαρκαδένιο τόνο του κορμιού.

- Ακούς αναίδεια; Να μας ζητούν κι από πάνω τα ελγίνεια μάρμαρα. Ποιοι μωρέ; Οι χριστιανοχομεΐνηδες;

Γιατί είμαστε σβησμένοι από τον κατάλογο των εθνών; Γιατί η Μακεδονία γίνεται Σκόπια, η Κύπρος γίνεται τουρκιά, το Αιγαίο διεκδικιέται ως το mare nostrum των Οθωμανών;
Αλλά είναι καιρός από τις ασκήσεις επί χάρτου να περάσουμεστα πεδία των επιχειρήσεων. Να κοιτάξουμε την πυρκαγιά που αποτεφρώνει το σπιτάκι μας.
Το πράγμα έχει και περιγραφή και ερμηνεία.Μέσα στη χώρα, μέσα στην παιδεία δηλαδή και την παράδοση μας, εμείς περνάμε τους εαυτούς μας λιοντάρια, εκεί που οι έξω από τη χώρα μας βλέπουνε ποντίκια. Θαρρούμε πως είμαστε τα
παιδόγγονα του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου. Οι ξένοι όμως σε μας βλέπουνε τις μούμιες που βρεθήκανε σε κάποια ασήμαντα Μασταβά. Γιατί; Τα διότι είναι πολλά. Όλα όμως συρρέουν σε μια κοίτη. Σε μια απλή εξίσωση με δύο όρους και ένα ίσον. Είναι 'τη: νεοέλληνες ίσον ελληνοεβραίοι.

Αν εφαρμόσουμε αυτή την εξίσωση στα πράγματα, θα μας δώσει δύο γινόμενα. Το πρώτο είναι ότι ζούμε σε εθνική πόλωση. Το δεύτερο, ακολουθία του πρώτου, ότι ζούμε χωρίς εθνική ταυτότητα.
Οι νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δε γεννούν.
Ότι οι νεοέλληνες είμαστε ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής: ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σα να είμαστε εβραίοι. Αυτή είναι η αντίφαση.


Είναι μεγάλη ιστορία να πιαστώ να σε πείσω, ότι οι νεοέλληνεςαπό τους αρχαίους έχουμε μόνο το τομάρι που κρέμεται στοτσιγκέλι του σφαγέα, θέλει κότσια το πράμα. Θέλει καιρό και κόπο.Θέλει σκύψιμο μέσα μας, και σκάψιμο βαθύ. Και κυρίως αυτό:θέλει το μεγάλο πόνο. Θα επιχειρήσουμε μια στατιστική έρευνα.

Θα ρωτήσουμε νεοέλληνες απ' όλες τις τάξεις και όλα τα επίπεδα. Γυναίκες και άντρες, γερόντους και παιδιά, αγράμματους και επιστήμονες, φτωχούς και πλούσιους, ακοινώνη-τους και αριστοκράτες, πουτάνες και καλόγριες, ξωχάρηδες και αστούς,φιλέρημους και χαροκόπους. Για νά 'ναι το δείγμα μας ευρύ καιπλήρες, που λένε οι γραφειοκράτες.Όλα ετούτα τα αθώα και ανυποψίαστα πλήθη θα τα ρωτήσουμε δυό τρεις ερωτήσεις από το Ελληνικό, κι άλλες τόσες από το Εβραίικο.Στο Ελληνικό λοιπόν.

Να μας ειπούν τι γνωρίζουν για την αρχαία Ελλάδα. Ζητούμε μια γνώση σοβαρή και υποψιασμένη. Όχι φολκλόρ και γραφικότητες.Γιατί γνώση της Ελλάδας είναι εκείνο που ξέρουμε να το ζούμεκιόλας. Όχι δηλαδή ο Ηρακλής μωρό έπνιξε τα φίδια· ότι οΑρχιμήδης εχάραζε κύκλους στην άμμο- ούτε τάν ή επί τάς, μέτρονάριστον, ο Μινώταυρος στην Κρήτη και το πιθάρι του Διογένη- ούτε αν ξέρουν πως η ψωλή του Δία εγίνηκε κεραυνός και χτύπησε τους σχιστούς λειμώνες της Ολυμπιάδας, για να γεννήσει στο Φίλιππο τον Αλέξανδρο.

Τέτοια γνώση της κλασικής Ελλάδας θά 'τανε τουρισμός στην Τυνησία. Η φουστανέλα και το κόκκινο φέσι στη Μελβούρνη και στην Πέμπτη Λεωφόρο κατά τις εθνικές γιορτές. Θα ζητήσουμεγνώση ουσίας.Να μας ειπούνε, δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντίνος, Διογένης Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας,που στον καιρό μας αντίστοιχα σημαίνουν Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, 'Εγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλανκ, Ροντέν,Κολόμβος.

Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης,όπως σφαίρος στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στονΑριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς.Να μας ειπούν οι κάθε λογής έλληνες επιστήμονες τι τους λέει ηλέξη ■ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο, μεταδάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στο Θουκυδίδη.Να μας ειπούνε, πόσοι φιλόλογοι, έξω από τα σχολικά κολυβογράμματα, έχουν διαβάσει στο πρωτότυπο τρεις διάλογουςτου Πλάτωνα, δύο Νεμεόνικους του Πινδάρου, την Ωδή στην αρετήτου Αριστοτέλη, έναν Ομηρικό Ύμνο. (Και αυτό δεν είναιραψωδία).Και για να μας πιάσει τεταρταίος και καλπάζουσα, να μας ειπεί ποιος γνωρίζει και διδάσκει από τους ειδικούς προφεσσόρους στα πανεπιστήμια ότι οι τρεις τραγικοί ποιητές μας στη βάση τους είναι φυσικοί επιστήμονες- ότι στη διάλεξη του για την αρετή ο Πλάτων έκαμε στους ακροατές του ένα μάθημα γεωμετρίας- ότι η Ακρόπολη των Αθηνών είναι δωρικό, και όχι ιωνικό καλλιτέχνημα-ότι η διδασκαλία τραγωδίας στο θέατρο ήταν κήρυγμα από άμβωνος- ότι η θρησκεία των ελλήνων ήταν αισθητική προσέγγιση των φυσικών φαινομένων.Δε νομίζω, αναγνώστη μου, ότι σε όλα αυτά τα επίπεδα η έρευνα μας θα δώσει ποσοστά γνώσης και κατοχής σε βάθος του κλασικού κόσμου από τους νεοέλληνες που να υπερβαίνουν τους δύο στους χίλιους.Τι φωνάζουμε τότε, και φουσκώνουμε, και χτυπάμε τοκούτελο στο μάρμαρο ότι είμαστε έλληνες; Για το θεό δηλαδή.Παράκρουση και παραφροσύνη.

Το πλήθος τον σκουντά, τον σέρνει, τον βροντά, Κι όταν πια τέλεια σαστισμένος, Τι είναι η τρέλα αυτή; ρωτά,ένας του ρίχνει κι αυτουνού τη γιγαντιαία ψευτιά του παλατιού-που στην Ελλάδα ο Αντώνιος νικά. Δεν ενίκησε ο Αντώνιος στο Άκτιο της Ελλάδας. Ο Οκταβιανός ενίκησε, και τη Νικόπολη έχτισε. Θα μου ειπείτε:- Μήπως και οι ευρωπαίοι γνωρίζουν σε τέτοιο βάθος την αρχαία Ελλάδα;Θα σας ειπώ:- Όχι. Αλλά οι ευρωπαίοι δεν καυχιούνται ότι είναι έλληνες,όπως εμείς. Καυχιούνται ότι είναι γάλλοι, και ιταλοί, και βέλγοι.Γιατί αυτό είναι στην ουσία της η αρχαία Ελλάδα. Δεν είναι ταπασουμάκια του Ηρακλή στο παλάτι της Ομφάλης. Ούτε ο Οδυσσέας με το παλούκι του στη σπηλιά του Κύκλωπα.Η αρχαία Ελλάδα είναι ένας πολιτισμός ασύγκριτος. Μια κοσμοθεωρία πλήρης. Ένας τρόπος ζωής ολοκληρωμένος καιτέλειος. Είναι η πιο κοντά στη φύση και στη φυσική αϊδιότητα κοινωνία, που έσωσε να δημιουργήσει ο άνθρωπος.Δεν είναι τυχαίο που λέξεις ελληνικές, όπως μουσική, θέατρο,οργασμός, φιλοσοφία, μαθηματικά, φυσική, δημοκρατία, γεωμετρία,πολιτική, περάσανε σε όλες τις γλώσσες των εθνών του OHE σήμερα. Και με τις λέξεις αυτές ζουν και δηλώνουν τις βαθύτερες ουσίες του ανθρώπινου βίου τα δισεκατομμύρια του πλανήτη.Δεν είναι τυχαίο, που όχι μόνο ο πλανήτης αλλά και ο ουρανός,το σύμπαν ολόκληρο είναι κατάσπαρτο με τις ελληνικές λέξεις και με τα ελληνικά γράμματα που ονομάζουν διεθνώς τους αστερισμούς, και τους φωτεινότερους αστέρες του κάθεαστερισμού. Κοίτα πρόχειρα το εξώφυλλο της Γκέμμας.Όχι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εκείνο που είναι τυχαίο,είναι πως ο λαός που κατοικεί σήμερα στη χώρα που παλαιά την εκατοίκησαν οι έλληνες, ονομάζουνται έλληνες. Η έρευνα μας έδειξε ότι μόνο έλληνες δεν είναι. Γιατί τους έλληνες ούτε τους βλέπουν ούτε τους γνωρίζουν.Φευ, και παπαϊ, και ούαί, και άλλοι. Φελλάχοι, και πα-πούας,και βουσμάνοι, και αλήδες.

Από το Ελληνικό ερχόμαστε στό Εβραίικο.
Ερωτάμε το ίδιο στατιστικό δείγμα, το ευρύ και το πλήρες, αν έχουν ακουστά τα ονόματα Μωϋσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε,Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δαναήλ στο λάκκο, η Σάραπου γέννησε με εξωσωματική. Και όχι μόνο τα ονόματα, αλλά καιτις πράξεις ή τις αξίες που εκφράζουν αυτά τα ονόματα.Υπάρχει γριά στην επικράτεια που να μην τους ξεύρει τούτους τους εβραίους; Δεν υπάρχει ούτε γριά, ούτε ορνι-θοκλόπος στις Σποράδες, ούτε κλεφτογιδάς στην Κρήτη. Εδώ τα ποσοστά αντιστρέφουνται. Στους χίλιους νεοέλληνες τα ναι γίνουνται ενιακόσια τόσα, και τα όχι δύο. Και δεν ξεύρουν μόνο τα ονόματα,αλλά είναι έτοιμοι να σου κάνουν αναλύσεις στην ουνιβερσιτά και στην ακαντέμια για τις ηθικές και άλλες αξίες που εκφράζει το κάθε όνομα.Το ιδιο συμβαίνει και για φράσεις όπως Προς Κολασ-σαεΐς, Προς Κορινθίους, Έκ τοϋ κατά Λουκαν. Εδώ μάλιστα μεγάλος αριθμός νεοελλήνων ξεύρει απόξω ολόκληρα χωρία και περικοπές.Μόνο που συμβαίνει κάποτε να ακούσετε τους ψαλτάδες στις εκκλησίες το Χριστός Ανέστη να το ψέλνουν, όπως εκείνος ο απόστρατος χωροφύλακας του Παπαδιαμάντη μας:Κστό-μπρε- Κ'στος ανέστη εκ νεκρών θανάτων θάνατον μπατήσας κ' έντοις-έντοις μνήμασι ζωήν παμμακάριστε.Και το άλαλα τα χείλη των ασεβών,Άλαλα τα χείλη, οι κερατάδες.Και δόστου να το γυρίζουν άλλοτε στον αμανέ και άλλοτε στοκλέφτικο.

Το ίδιο συμβαίνει, αν τους ειπείς για τόπους όπως Ιορδάνης,Γαλιλαία, Γεσθημανή, Όρος Σινά, Καπερναούμ, Τιβεριάς. Αν όμως τους ειπείς για Βάσσες ή Φιγαλία, για Αργινούσες ή Πλημμύριον, για Περίπατο ή Κήπο (περιπατητικοί, επικούρειοι),σου απαντούν, όπως ο Μακρυγιάννης. Όταν είδε το Σκούρτη καιτους άλλους ναυάρχους στα όρη να οδηγούν σε μάχη τους στρατιώτες του Νικηταρά με ναυτικά παραγγέλματα:- Τι όρτζα, πότζα, και γαμώ το κανλί τον μας λέει ο κερατάς;Το ίδιο συμβαίνει, αν ζητήσεις να σου αναλύσουν την επί του Όρους Ομιλία, ή να σου τραβήξουνε διάλεξη περί νηστείας,περί προσευχής, περί του «Δεύτε οι ευλογημένοι...». Ο κάθε νεοέλληνας εδώ είναι πτυχιούχος και ειδήμονας. Είναι κληρονόμος και καθηγητής. Ξέρει να ταΐσει άχυρα το σκυλί του, και κόκαλα τογαϊδούρι του. Γνώση και πίστη και σοφία, που να ιδούν τα μάτια σου και να μην πιστεύει ο νους σου.

Διαβάστε περισσότερα: http://originalmakedon.blogspot.com/2010/02/blog-post_2276.html#more#ixzz0erxdZNGl

6 comments:

Anonymous said...

http://www.scribd.com/doc/3974357/-
Αν θελετε να διαβασετε ολοκληρο το βιβλιο θα το βρειτε εδω.

Menelaos Gkikas said...

εγώ αυτό όλο το βλέπω λίγο άτοπο. αυτό που περιγράφεις ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να συμβεί. το ότι δηλώνουμε πίστη στους Αρχαίους Έλληνες δεν σημαίνει πως είπαμε κυριολεκτικά πως θα γυρίσουμε σε εκείνα τα χρόνια. για αυτό και ανακαλύψαμε την ατομική βόμβα. η αρχαία Ελλάδα είναι μία υπόσχεση που απλά πρέπει να κρατήσουμε μέσα μας. και ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του δρόμο, μάθετε πρώτα τι θα πει νανοτεχνολογία και επιταχυντής και αφήστε την κοσμοθεωρία του αρχαίου Έλληνα. αυτός το χρέος του το έκανε, εσείς δεν το κάνετε. όταν δεν κάνουμε τη δουλειά μας δεν έχει κανένα νόημα το άγχος της προγονολατρείας. εκτός και αν θέλεις να γίνεις γραφικός.

Anonymous said...

Συμφωνούμε ότι ως νεοέλληνες του κρατιδίου "Ελλας" είμαστε ένα φάντασμα του παλιού αρχαίου εαυτού μας. Οτι είμαστε ξεφτύλες και μας έχουν για πλάκα οι ξένοι και ούτε μας υπολογίζουν (εξαιρούνται ορισμένες σπάνιες διάνοιες ελληνες του εξωτερικού που εργαζόνται για λογαριασμό των υπερδυνάμεων), αλλά για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η νέα ελλάδα πάλι θα πρέπει να σκοτώσει τον εβραίο που έχει μέσα της και αυτή τη σχιζοφρένεια του ελληνοχριστιανισμού, κατόπιν θα πρέπει να εντρηφήσει πάλι σε βάθος στα αρχαία κείμενα για να πατήσει σε πλάτες αυτών των γιγάντων της διανόησης και να ανορθωθεί σε νέα μεγαλεία. Όλα αυτά ουτοπικώς λογιζόμενα καθώς δύσκολα θα ξεφύγει ο νεοέλληνας απο τις δαβίδιες (πνευματικές) πέτρες σφεντόνης που έφαγε στο μέτωπο για τουλάχιστον 2000 έτη. Μη πας ομως να μας εντυπωσιάσεις με εβραιοσαξονικές (σεληνιακές) τεχνολογίες και ορολογίες του κώλου της σχιζοφρενικής σημερινής υποστήμης του σχιζοφρενή Σιν Σιων και των υποτακτικών του ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ (θεωρίες που φάσκουν και αντιφάσκουν και αντικρούουν μεταξύ τους, βλ.σχετικοτητα εναντιον κβαντομηχανικης, αδυναμια ενοποιησεως βαρυτητας κλπ) διότι οι προσέληνες πελασγοί και οι προσωκρατικοί είχαν ανακαλύψει και διατηρούσαν ενιαία φυσική 18 γεωμετρικών διαστάσεων τριών δωδεκαέδρων (3ων τετρακτινών) και ενιαία επιστήμη των αντιπεριστρεφόμενων σπειρωμάτων ή των 2 αντιθέτων (βλ. πολεμος -διπολικών εννοιών- πατήρ πάντων... και κίονες ιωνικού ρυθμού) που μπροστά τους οι σημερινές εβραιοσαξονικές τεχνολογίες και θεωρίες μοιάζουν με λανθασμένες λύσεις φυσικομαθηματικών τάξεως δημοτικού του ανδρομεδίου σχολείου.

Aggeliki said...

Και ομως ο Μενελαος εχει δικιο! Αν ηταν τοσο ορθη η επιστημη των αρχαιων Ελληνων αυτη την στιγμη ολη η επιστημονικη κοινoτητα θα ειχαν φτασει πιο μπροστα στα επιτευγματα τους και θα ειχαμε απαντησεις σε ερωτηματα που βασανιζουν πολλους αστροφυσικους-φυσικους-ιστορικους και φιλοσοφους! Για να μην εχει διασωθει κατι τετοιο αρα καποια απο τις θεωριες εμπαζε νερα!
Οποιος δεν ειναι μαζι σας δεν ειναι χειροτερος σας!Σκεφτειτε την πιθανοτητα να ειναι και καλυτερος σας !!!! Κι ομως υπαρχει!

Anonymous said...

Α! Ωστε υπάρχουν και καλύτεροι μας; Ανώτεροι μας;
Εσύ δεν μας έλεγες αλλού ότι όλοι είμαστε ίσοι και πρέπει να θεωρούμαστε ως ίσοι προπαγανδίζοντας την παρα φύσιν εμετική ισοπεδωτική ισότητα του χριστούλη και νέου σοσιαλιστή "χριστούλη" Καρολου Μαρδοχαίου ή Καρλ Μάρξ;
Φάσκεις και αντιφάσκεις κοριτσάκι...

Aggeliki said...

Ανοιξε το μυαλο σου και μαθε να διαβαζεις!Σου απανταω με βαση τις δικες σας ιδεες για να εχουμε τουλαχιστον μια κοινη πορεια και ενα υποβαθρο!Αρα δεν φασκω και αντιφασκω! Δεν ειναι δυνατον να παιρνεις τα λογια μου και να αλλαζεις το νοημα τους! Ζω ακομα και μπορω να σου αποδεικνυω συνεχεια , τουλαχιστον για τα λογια μου,οτι τα διαστρεβλωνεις προς οφελος σου!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις