ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 17 March 2010

Αυτά με τους Κινέζους στην προηγούμενη ανάρτηση μας ότι θα μας φάνε ζωντανούς, είναι απλά ένα πολυπόθητο πρόγραμμα γενοκτονίας το οποίο υποστηρίζουν

10.000.000 Ελληνες!!!

Οι υπό δαιμονική καταληψία «Άγιοι Προφήτες» προφήτευσαν ότι θα κατέβουν 200.000.000 κινέζοι για να σώσουν τους «αντίχριστους», δηλαδή εμάς την σατανική δύση.. τους Έλληνες και γενικά ολόκληρη την λευκή και μαύρη φυλή.
Πάντως τώρα τουλάχιστον ξέρετε το τι θα τρώνε στο πέρασμα τους οι κινέζοι αν τυχόν ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!!
Τα βλεπετε πλεον όλα αυτά που γραφοντουσαν από την Ο.Ε.Α. να σκάνε στα μούτρα σας … και ιδου αποσπασματικα εις την «Αγία (μισελληνική) Γραφή» το προγραμμα γενοκτονιας μας από τον Γιαχβεχ, καλα κρυμενο μεσα πισω από τα γραμματα :


ΟΜΟΙΩΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-«ΖΑΧΑΡΙΑΣ Θ΄ 9-15»: «ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΙΩΝ...ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΟΥ <ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ> ΕΡΧΕΤΑΙ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ....ΔΙΟΤΙ ΙΟΥΔΑ <ΙΟΥΔΑΙΟΙ> ΣΕ ΤΕΝΤΩΣΑ ΣΑΝ ΤΟΞΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΙΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΛΑΦΗΣΩ <ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ> ΣΑΝ ΞΙΦΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ....Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ "ΓΙΑΧΒΕΧ + ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΣ" ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ <ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ-ΣΙΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ>, ΚΑΙ ΑΥΤΑ <ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ> ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ <ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ> ΑΥΤΟΥΣ <ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ>, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ <ΤΟ ΑΙΜΑ> ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΡΑΣΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ <ΑΙΜΑ> ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΥΑΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΩΜΩΝ ΘΥΣΙΩΝ <ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ>».

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις