ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 25 April 2010

ΘΕΜΑ: ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ – ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ «DEATH METAL» KAI «HEAVY METAL», ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «METATRON 666», ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ 666»

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ

ΘΕΜΑ: ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: PA-SY-A.GR, EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM, ΚΑΙ DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM, ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666».

ΒΟΛΟΣ 12.04.2010


ΚΥΡΙΟΙ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ 3 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ».

ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ Η’ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΩΣ E-MAIL Η’ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΑΞΙΜΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΟΚ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΚ, ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ, ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΗΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΩΣ, ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΣΕ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΟΜΟΙΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ 666 ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η’ ΠΛΗΡΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ E-MAIL ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM ΜΕ E-MAIL: tolis3000gtpower@yahoo.gr .

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΩΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ:

(
«ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL Ή ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.

Υ.Γ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ).»

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

From: "ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ [Πα.Συ.Α.]" < s-spyropoulos@pa-sy-a.gr >
(ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ):

"ΕΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΗΛΥΚΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΥΛΑ"

"ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑ"

"ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ"

"ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ"

"ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ"

"ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ"

"ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΔΡΑΣ" ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣs-spyropoylos@pa-sy-a.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ …. «ΨΕΥΔΟ-«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΚΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ:

«ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΠΑΘΙΑ
ΣΟΥΒΛΙΑ ΧΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΓΧΕΣ ΚΡΑΝΙΩΝ
ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΝΕΦΡΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΕΑΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΕΛΕΚΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΦΘΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΛΟΥΖΗ...
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΙΤΣΙΛΩΝΤΑΣ ΡΥΘΜΙΚΑ ΠΙΔΑΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΩΤΙΔΕΣ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΖΟΥΜΕΡΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΡΥΨΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΡΥΔΙΑ»


ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ.
ΤΕΛΙΚΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΩΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ;; ΚΥΠ, CIA, MOSSAD, ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ-WICCA-ΕΚΑΤΗ, MJ-12, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΗΠΑ, ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ, ΛΑ.Ο.Σ, ΕΨΙΛΟΝ, ΡΩΣΙΑ FSB;;
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ …ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. …ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.:

«Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. <ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ> ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. C.I.A MOSSAD
….
ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Η NSA ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ H ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ"ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΠΑ.
…..
ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΠΡΟΓΡΜΜΑΤΟΣ ΜJ 12 ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ", ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΣΕ -ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ "ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΘΕΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ¨ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ;»
)

ΤΙΤΛΟΣ: ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η:

«ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ»

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ (Ο.Ε.Α.) Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» - «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» - «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΘΕΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ», ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ:

1) ΙΝΔΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ
2) ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΕΑΣ ΕΚΑΤΗΣ
3) ΑΠΟ ΤΗΝ «CIA» ΤΩΝ ΗΠΑ.
4) ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ
5) ΑΠΟ ΤΗΝ «MAJESTIC-12» ΤΩΝ ΗΠΑ.
6) ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ
7) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ
8) ΑΠΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ
9) ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «FSB»
10) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ»
11) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ «ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ» ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ
12) ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ «ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ» ΤΗΣ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ
13) ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ…

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΕΙΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666», ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΑΡΕΩΣ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΥ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΑΝΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΨΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΪΚΗΣ ΚΑΤΑΤΟΝΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Α) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ 666 ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ», Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΑΣΚΕΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΡΙΝΩΝ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.

Β) ΠΡΙΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666», Ο PA-SY-A.GR, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΡΩΜΕΝΗ – ΙΕΡΕΙΑ – ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» «ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ». Ο PA-SY-A.GR ΖΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ.

Γ) Ο ΤΡΙΤΟΣ DIASVSMETATRON Η’ «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ» ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ Η’ «STURM ABTEILUNGEN» ΤΟΥ 3OY REICH, ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΩΣ ΜΑΝΑ, ΩΣ ΑΔΕΛΦΗ, ΩΣ ΚΟΡΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ.

Η ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΥΝ.

ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «NAER MATARON» H’ «NEAR METATRON» H’ «ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ».


ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΟ:

«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ».

ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟ, Η «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ DIASVSMETATRON, Η «ΓΑΔΑ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ PA-SY-A, ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ 666 ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΜΟΛΠΟ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ: ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ», Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΚΑΙ Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α., Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ».

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις