ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 4 May 2010

Προς τους πατριωτες της Εσχατης Γραμμης Ανασχεσεως

Κύριοι της Εσχατης Γραμμης Ανασχεσεως, εμεις προιδοποιήσαμε απο πολύ νωρίς για τον ρόλο του Χατζάρα ο οποίος μάλιστα στην συγκέντρωση στο ξενοδοχείο αν θυμαστε (που θυμαστε!!!) ειχε πολιτικους στο πλαϊ του τους οποίους - μετά από τα γιουχαρίσματα εναντίον τους από τους αγνούς πατριώτες - έσπευσε να τους προστατεύσει…. Μάλιστα ηταν και ο εβραίος Κορραντης εκει και ο νοω νοητο!!! Εδώ το δημοσιευμα για την Επιτροπη Εθνικης Σωτηριας και τον Χατζαρα:

ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ !!! ΩΣΑΝΑ ΥΙΕ ΔΑΥΙΔ !!! ΕΓΕΝΝΗΘΕΙ ΙΕΡΟΝ ΒΡΕΦΟΣ !!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_18.html

και ένα αποσπασμα από κειμενο Ο.Ε.Α. προς τους Ελληνες:

ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ, ΚΟΡΑΝΤΗΣ (ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠ), ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΜΙΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ – ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΟ 2010, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΜΙΓΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΑΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η’ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «ΥΠΕΡ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.) ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

Οσο για το πρόστυχο ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ. που επιχειρεί να διαλύσει τον Στρατο εκ των έσω, και αυτούς που το υποστιρίζουνε, λέμε μόνο ότι εντος λιγων ημερων θα γινουν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ χαλκόμανια στον τοίχο.

ΥΓ.
Κύριοι της Εσχατης Γραμμης ΚΑΙ με τον Χατζαρα την πατήσατε! Εμεις απλως γελαμε με ολο αυτό το στημένο θέατρο που παίζετε και κυρίως με τους ελιγμούς τους στην προσπάθεια τους μη τυχόν και πιστοποιηθούν τα κειμενα της Ο.Ε.Α.!!!
Πάντως η Ο.Ε.Α. εδώ και χρονια προειδοποιουσε! Διαβαστε κατω κατω τα σχολια της Ο.Ε.Α. ….ειναι από κειμενο του 2003!!!


No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις