ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 23 June 2010

Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη!
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/06/blog-post_4417.html

Για χρόνια και χρόνια και χρόνια... η Ο.Ε.Α φώναζε και προειδοποιούσε μάταια στα κείμενα της (Εθν.ασφαλείας) για την σύσταση του κοινού αμυντικοεπιθετικού μογγολικού ανθελληνικού άξονα Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) με κοινούς στρατούς και κοινές διεκδικήσεις εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας.

Αντί να αφυπνιστούν και να δράσουν αναλόγως όμως οι πανηλίθιοι νεοέλληνες ψηφοφόροι ψήφιζαν και στήριζαν από φιλοτομαριστικό συμφέρον και για ένα ελεεινό άθλιο αναξιοκρατικό ρουσφέτι τους ίδιους και τους ίδιους προδότες ελληνοεβραίους και μασόνους πολιτικούς (εβραικά οικογενειοκρατικά προδοτικά τζάκια) οι οποίοι διέλυσαν τον ελληνικό στρατό και οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να χρηματοδοτήσουν με τα λεφτά του ηλίθιου νεοέλληνα χρεωκοπημένου φορολογούμενου τον εκσυγχρονισμό της Αλβανικής Ναυτικής Βάσης Δυρραχίου (!!!) ώστε αυτή σήμερα να χρησιμοποιείται από τον Τουρκικό Στόλο εναντίον Δυτικής και Βόρειας Ελλάδος.

Φάτε τώρα πανηλίθιοι προδότες μελλοθάνατοι νεοέλληνες πρώτης τάξεως κυκλωτική κίνηση στη μάπα σας από την ηγέτιδα της Β.Α.Σ.Τ.Ρ. αυτοκρατορική νεοοθωμανική μογγολική Τουρκία σε συνεργασία με τους μογγόλους Αλβανίας που διεκδικούν την Νότιο Ήπειρο ή "Τσαμουριά" μέσω σύστασης δούρειων ίππων αυτονομιστικών κινημάτων UCC εντός της Ελλάδος με 450.000 καλασνίκοφ και λοιπό βαρή οπλισμό και τεχνολογία δοσμένη σε αυτούς από το προδοτικό "ΝΑΤΟ" Νάπολης Ιταλίας.

Από καθαρή τύχη ζήτε ακόμα. Είστε ήδη νεκροί με αναστολή αλλά δεν το ξέρετε και δεν πρόκειται να το συνειδητοποιήσετε μέχρι που θα είναι πολύ αργά για εσάς και τις οικογένειές σας.

Σφίγγει ο μογγολικός κλοιός ΒΑΣΤΡ εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας

Ναυτική Βάση Δυρραχίου Κοινός άξονας ΒΑΣΤΡ εναντίον Ελλάδος

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις