ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 4 June 2010

H αλήθεια πονάει! Ένα απο τα λογοκριμένα σχόλια προς τον δοκισήσοφο ..."ελληναρά" Hellas-Orthodoxy στημένο οπαδό του ΜπενΧιραμ(Σαμαρά)

Το αρχικό σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Ο Σαμαράς ή Μπενάκη Χωρεμη ή Ζαννα παρεβρέθηκε σε τουλάχιστον μια συνέλευση της λεσχης Bilderberg όταν ήταν υπουργός εξωτερικών το 1992.
GR - Andonis Samaras Former Minister of Foreign Affairs
http://www.bilderberg.org/1992.htm
Όταν είσαι μια φορά στη λέσχη του διεθνούς σιωνισμού. Πάει και τέλειωσε. Ανήκεις σε αυτούς. Επίσης σε αυτή τη λέσχη των ισχυρών της δύσεως (ΗΠ.Ε.Ι.) κατά τα πρότυπα της N.S.A. προσκαλούνται μόνο εβραικής και μογγολοεβραικής καταγωγής άτομα (εβραίοι+σάξονες+μογγόλοι βασιλιάδες του κερατά)
Επίσης ότι δημοσιεύτηκε σε ελληνικές εφημερίδες:
Σε λιτές δηλώσεις για το ζήτημα προέβησαν και τέσσερις "Έλληνες" το 1996. Οι Γιάγκος Πεσμαζόγλου, ο εφοπλιστής Κώστας Καρράς και οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Παπακωνσταντίνου και Αντώνης Σαμαράς επιχείρησαν να απομυθοποιήσουν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αλλά αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται ή έστω τον τρόπο που αποστέλλονται οι προσκλήσεις.
Ελληνες μη τρώτε εβραικό κουτόχορτο διαχαζόμενοι για το πιο εβραικό τζάκι είναι το καλύτερο για να συντρίβει την ελλάδα. Μαυρίστε τους και εξοντώστε τους όλους.
04/06/2010 1:46 π.μ.

η στημένη απάντηση του δοκισήσοφου:

Hellas-Orthodoxy είπε...
Διαφωνω μαζι σου.Η συγκεκριμενη Λεσχη καλει τους παντες οταν εχουν καποια ισχυ.Ετσι εκανε και με τον Σαμαρα,ειδαν οτι δεν τους κανει,ο ιδιος δεν ηθελε,οποτε τελειωσε!Αν τωρα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι αυτον με τουσ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΝΤΟΡΑ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΚΛΠ,τι να πω!
04/06/2010 1:50 π.μ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΔΟΚΙΣΗΣΟΦΟ ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΕΙ...ετσι σχιζοφρενή "ελληναρά" εβραιοχριστιανέ;;

Αναποδα τα είπες.Δεν καλεί τους πάντες όταν έχουν κάποια ισχύ.(Το παγκόσμιο σιωνιστικό-εβραικό κατεστημένο στο οποίο ανήκει και ο ΜπενΧιραμ-Σαμαρας) τους δίνει πρώτα ισχύ (Σε συγκεκριμένους επιλεγμένους εβραίους και ΟΧΙ στους πάντες) και μετά τους καλεί για να τους δώσει διαταγές.
Νομίζεις οι εβραίοι θα άφηναν την ελλάδα, τον μέγιστο εχθρό, να αυτοδιοικείται από έλληνες?
Θυμήσου τα λόγια του Κισιγκερ?

εισαι βαθειά νυχτωμένος...από την εποχή της Β'Οθωμανοκρατίας του Ωθωνα-OTTOMAN και μετέπειτα ακόμα υπο κατοχή είμαστε..
Υπενθυμίζω ότι στο Καχάλ της Αρχιραββινείας ο Παπανδρέου αναφέρονταν ως αδελφός Μινέικο και ο Καραμανλής ως αδελφός Αμαναήλ, ήτοι ας δοξάσουμε όλοι μαζί τον (σεληνιακό) κύριο μας "Ελλοχ-Αλλαχ-Γιαχβε" Αλλελου-Ια(χβε)
Δοξάστε τον Γιαχβε ελληναράδες ηλίθιοι
04/06/2010 2:01 π.μ.

Διαβάστε επίσης:

«Τσίμπησαν» τελικά οι Έλληνες στις εβραιομασονικές θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστες τα εβραικα παλιοτομαρα Σαμαρά και Γιωργακη http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Δεν τους «βγήκε» με το ΛΑ.Ο.Σ. τους σιωνιστές και τώρα πάνε να μας πλασάρουν τον εβραίο Σαμαρά
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_4058.html

Ετυμολογίες των λέξεων: Αλληλούϊα - Ιησούς

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις