ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 5 June 2010

Τα καθάρματα οι εβραίοι σιωνιστές και οι έλληνες προδότες μασόνοι (τεχνητοί εβραίοι) έκλεισαν το www.makelio.blogspot.com!!!

Καλούμε όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες οι οποίες γνωρίζουν τηλέφωνα του Γιάννη ιδιοκτήτου ιστοσελιδος μακελειό, και όσους φίλους του οι οποίοι γνωρίζουν φιλικές ιστοσελίδες του, να κοινοποιήσουν τα τηλέφωνα του Γιάννη και τα ονοματα των φιλικών ιστοσελίδων του προς όλο το διαδίκτυο για να τον εμψυχώσουν και δια να του δώσουν κάθε υλική και ηθική υποστήριξη διότι κινδυνεύει η ζωή του από την Μοσσαντ και από την ΚΥΠ/ΕΥΠ του προδοτικού ΠΑΣΟΚ.

Εχουμε πλέον στη διάθεση μας διασταυρωμένες πληροφορίες από εξωτερικό και ελλάδα, ότι εν όψει των έκτακτων γεγονότων Γενοκτονίας στην Αν.Μεσόγειο και ΓΑΖΑ εναντίον ακτιβιστών ανθρωπιστών και των γενοκτονούμενων πολιορκημένων Παλαιστινίων (Αρχαίων Ελλήνων-Κρητικών) κανει συντονισμένη διεθνή εκστρατεια ΦΙΜΩΣΗΣ το σιωνιστικο ADL και οι κατα τόπους Ισραηλητικές Κοινότητες ώστε να κλείσουν το στομα οσων κατακρινουν και στο ελάχιστο τους σιωνιστές, στο διαδίκτυο και σε κάθε άλλο διαθέσιμο ΜΜΕ.

Γαμημένα από όλες τις διανοητικές τρύπες καθάρματα έχουμε στην διάθεση μας μέχρι στιγμής πάνω από 7.000 ελληνικά και ξένα emails!

Καλούμε όλους τους Έλληνες που εργάζονται σε αερολέσχες να εκτυπώσουν κείμενα Ο.Ε.Α. και δικά τους κείμενα εναντίον του εβραϊκού εν Ελλάδι και Εξωτερικό πουσταριού και πουταναριού, και να τα σκορπίσουν με τα μικρά τους αεροπλάνα πάνω από τις μεγάλες πόλεις!!!
Κάντε το η πεθαίνετε!!!

ΚΑΤΩ Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !!!

2 comments:

Anonymous said...

http://www.ksipnistere.blogspot.com/
Αν θέλετε στείλτε το σ αυτό το blog.
ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

Ο Δρακονιανός στόλος λιγοστεύει οι μέρες τους είναι μετρημένες όπως και όλων των προδοτών.

http://www.youtube.com/watch?v=lDx7W-pNujA&feature=player_embedded

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις