ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 22 September 2010

Ο "ΣΩΤΗΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΟΚΚΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ Β’ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η Ο.Ε.Α. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 21.09.2010 ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ, ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο Β’ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΑ ΔΑΝΙΑΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΔΗΘΕΝ …«ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ» ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ - ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ – ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ Β’ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974 (ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ!!!) ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΠΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΗΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΦΕΡΕΛΠΙΔΩΝ» ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ:

ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ 400 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1967, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ – ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1967. Η Ο.Ε.Α ΚΙΝΕΙΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ:

ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΑΣ.

ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΤΡΥΠΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ



Σχολιασμός Ιστολογίου:

Δεν έχετε τελικά καθόλου τσίπα και ντροπή εσείς οι 70.000 ελληνικές ιστοσελίδες (εκτός ελάχιστων – σχεδόν μηδαμινών εξαιρέσεων) να συνεχίζετε να αρνείστε τον διανοητικό πόλεμο με εμετικές ηττοπαθείς ή δόλιες δικαιολογίες και προσχήματα ήτοι να μην αναρτάτε τα σήματα της ΟΕΑ υπέρ των ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων και τα υπόλοιπα σήματα εθνικής ασφαλείας, δεν σας έμεινε καθόλου πλέον κριτική σκέψη και ελληνικός ορθολογισμός ώστε να διακρίνετε τη διαφαινόμενη πλέον απροσχημάτιστη προπαγάνδα (υποστηριζόμενη από την εβραιοσαξονική - βασιλική ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ) επαναφοράς του εβραιοσάξονα αρχιπροδότη κληρονομικού αιμομίκτη βασιλιά και των πραξικοπηματιών μασόνων "έψιλον" στρατηγών ακολούθων του;
Δεν σας έφτασε η προδοσία της Κύπρου για να νοήσετε;
Θέλετε και άλλη γενοκτονία;
Θέλετε και επιθυμείτε την τελική σας γενοκτονία για να πληρωθεί το θέλημα του μισέλληνα σεληνιακού ψευδο-θεούλη σας;;
Δεν βλέπετε πλέον ξεκάθαρα την όλη συμπαιγνία την οποία την τρίβουν στα μούτρα σας;
Ιδού τα τελευταία χρόνια πως προωθείτε – δειλά – δειλά αρχικά και πιο έντονα στη συνέχεια, ξεκινώντας από την συμπαιγνιακή δόλια προώθηση στην ψευδο-Ολυμπιάδα της Δρακονιανής Κίνας στις 8/08/08 («888» ΧΟΝΓΚ – ΚΙΝΑΣ) από τους Κινέζους, και μετά έχει ξεσπαθώσει τελείως και βρίσκειται παντού, σε περιοδίες, δεξιώσεις κλπ, προσπαθώντας να λανσαριστεί συμπαιγνιακά ως ο «Εισαγόμενος Σωτήρας – Μεσσίας - 666(!!!)» δήθεν για να …«Σώσει» την Ελλάδα μετά από μια μεγάλη καταστροφή (Διάβαζε: Για να την γενοκτονήσει ολοκληρωτικά) μια Ελλάδα που κατέστρεψαν μεθοδικά και δόλια οι ίδιοι οι Εβραίοι Σάξονες και Έλληνες Μασόνοι σιωνιστές προδότες συμπαίκτες του για να του την παραδώσουν τώρα για το τελικό ξεκαθάρισμα, επειδή έχετε χάσει τελείως το κριτήριο ανάδειξης του Αρίστου και του πραγματικού Έλληνα και γι'αυτό ότι παθαίνετε το ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
Εφόσον λοιπόν δεν αναγνωρίζετε τίποτα πλέον, ούτε τα στοιχειώδη, μέσα στη διανοητική αφασία και τρέλα στην οποία σας κατάντησαν τελικά θα πάθετε αυτό που αξίζετε και αυτό που αυτοκτονικά διακαώς επιθυμείτε ...ως ακολούθως...



ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ !!!

ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ !!!

ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. !!!

ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΤΟΝ Ρ.Ι.Κ. !!!

ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!

ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!

ΑΪΝΤΕ ΑΪΝΤΕ ΤΡΕΛΑΡΕΣ!!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΦΟΡΤΗΓΑΖΤΗΔΕΣ:

ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΣΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Ή ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», Ή ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Ή ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΛΑΞΟΝ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ.




Το παραπάνω βίντεο όπου στο τέλος του δείχνει την δόλια προώθηση που έκαναν οι δρακονιανοί Κινέζοι 888 στους συμπαιγνιακούς εβραιοσάξονες μογγόλους Χολσταϊν Γλυξμπουργκ 666 ως δήθεν ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (!!!) κατά την ενακτήρια παρέλαση των (ψευδο)Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου στις 8/08/08 (888) λογοκρίθηκε και εξαφανίζεται μεθοδικά από το Youtube αν και στο ίδιο το Youtube προβάλονται βίντεο από τις Παρελάσεις Ολυμπιακών Αγώνων γενικά. Το βίντεο λογοκρίθηκε αρχικά με τη δικαιολογία - πρόσχημα Παραβίασης Πνευματικών Δικαιωμάτων λόγω της μουσικής υπόκρουσής του. Αφού έγινε αναγκαστική επιλογή προεπιλεγμένης μουσικής της Youtube σε συνδιασμό με αναγκαστική διαφήμιση για να μπορέσει να ξαναμπεί ONLINE αμέσως μετά παρουσιάστηκε και δεύτερο πρόσχημα - δικαιολογία (!!!) αυτή τη φορά από την Ολυμπιακή Επιτροπή, εκλεκτό τέκνο της οποίας είναι ο Κωνσταντίνος Γλυξμπουργκ γνωστός στο πανελλήνιο ως "ΚΟΚΚΟΣ"! (ΓΕΛΩΣ!!!) Το βίντεο έχει ξανα-ανεβεί εδώ. Να δούμε τι άλλη δικαιολογία θα βρούνε οι ελεεινοί αυτοί σκλάβοι για να ανακόψουν αυτά τα αποκαλυπτικά VIDEO.
Να σημειωθεί εδώ ότι ανάλογη λογοκρισία έγινε και σε σειρά από άλλα βίντεο του καναλιού thisabre με αποτέλεσμα αναγκαστικά να μπει προεπιλεγμένη μουσική της Youtube και αναγκαστική διαφήμιση για να παραμείνουν ONLINE.

Κατεβάστε τοπικά το αρχείο του βίντεο από εδώ και διαδώστε το με κάθε τρόπο, γιατί οι μπάσταρδοι είναι ικανοί να το εξαφανίσουν τελείως κλείνοντας ακόμα και το ιστολόγιο:
http://www.easy-share.com/1912216409/glugsburg.avi

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ - ΜΟΓΓΟΛΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ":
Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!»ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

Είπατε τίποτε αισχροί προδότες βασιλόφρωνες της ημι-δρακονιανής υβριδιακής γαλαζοαίματης αφύσικης αιμομικτικής-κληρονομικής βασιλείας;;

Πως είπατε;; Θέλετε να κάνετε και πραξικόπημα στην Ελλάδα για να προκαλέσετε το "ΠΟΥΡΙΜ" προβοκάτσιας 3ου Παγκοσμίου Πολέμου της Σουφικής Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως 666 ελέω Σεληνιακού βρωμο-θεούλη;;

Που πας ρε καραμήτρο μογγόλε Κοκκέ;;; Θες να πάθεις τα ίδια με το 1967; Δεν πήρες το μάθημα σου τότε; Αν επιμένεις επειδή σε πιέζουν οι πάτρωνες σου από το Λονδίνο, προχώρα και θα δεις αλλά αυτή τη φορά να σε σίγουρος ότι δεν θα χει εισητήριο διαφυγής για σένα, για την οικογένεια σου και τους υπόλοιπους θρασύδειλους προδότες ακολούθους σου γιατί ο Ελληνικός λαός "σύσσωμος" (ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΜΟΝΟΝ ΟΙ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ) θα σας πάρει με τις πέτρες!

ΟΥΣΤ από την Ελλάδα μας αλήτες ψευδοσωτήρες ελεεινοί ανάρχιδοι Βασιλιάδες του εβραιοσαξονικού μογγολικού πρωκτού!!!



ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

2 comments:

paranormal bet team said...

autoi poioi einai ?
http://www.omada-epsilon.com/

Anonymous said...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΥΣΩΔΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΨΙΛΩΝ (ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΙΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις