ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 9 October 2010

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α.ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΥΚΑΟΝΩΝ" ΚΛΠ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ


ΒΟΛΟΣ 09.10.2010


ΘΕΜΑ: ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ»


ΚΕΙΜΕΝΟ:

Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΜΕ ΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ ΨΕΥΔΗ, ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ «Γ’ ΡΑΙΧ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΕΧΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΟΤΙ: ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΟΙ 60 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΩΡΕΑ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΗΤΑΝΕ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 60 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ «ΛΥΚΑΟΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, 60 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ, Η Ο.Ε.Α. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΞΟΔΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΟΝΤΑ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΔΥΝΗΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.

ΕΑΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΠΙ 60 ΕΤΗ, ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑΡΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑΡΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ «ΛΥΚΑΟΝΩΝ» ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ. ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΟΙ «ΛΥΚΑΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼ 666», ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ▼» ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS ▼ 666) - (ΙΔΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ – ΚΡΟΝΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html ), ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. (ΙΔΕ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ")

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ LINCOLN VON TREBITS ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΡΑΖΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ LINCOLN VON TREBITS, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «HONG» ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΣΑ TA ΝΗΜΑΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ …ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html ), ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Ή ΡΟΜΆ, ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΟΥ «Γ’ ΡΑΙΧ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3.500 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ: ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ «ΑΓΙΩΝ - ΑΓΓΕΛΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ «ΔΑΙΜΟΝΩΝ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΡΦΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, (ΜΕ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΙΠΑ ΕΦΟΔΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31.10.2010 ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ - ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΡΩΜΕΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΟΛΥΜΠΙΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΜΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ:

ΛΑΒΑΜΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΜΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΣΤΕ «ΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΕΜΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ Ή ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΛΟΓΩ ΕΞΗΚΟΝΤΑΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΕΔΩΣΕ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ.

ΣΚΟΠΟΣ: ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΦΥΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟΝ 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ 2.000.000 ΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ «ΦΕ-ΜΟΥΝΙΣΜΟΥ» ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΚΝΩΝ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΖΩΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ, Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ ΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΟΥΣΙΕΣ.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ._

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣΣχόλιο Ιστολογίου:
Εννοήσατε τώρα θρασύτατοι και δειλοί και κρυπτόμενοι νεοψευδέλληνες αρουραίοι ότι το παρόν ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. δεν παίζει και δεν αστειεύεται με αυτά τα οποία γράφει και με αυτά που απευθύνει προς εσάς σε μια ύστατη απόπειρα θεραπείας σας από την κοινή παράνοια και δαιμονική (σεληνιακή) καταληψία που σας διατρέχει.
Γι’ αυτό λοιπόν πίσω στις τρύπες σας και στις γουρουνο-στοές σας μασόνοι, θιβετιανικά και κινεζοεβραικά κινούμενοι: χρυσαυγίτες, κριναετοί, έψιλον 666, λυκάονες. ΛΑ.Ο.Σ-ιτες και λοιποί εμετικοί αρουραίοι ψευδο-εθνικιστές και ψευδο-πατριώτες - πατριδοκάπηλοι - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, γιατί αυτό είναι μόνον η πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει εναντίον σας, εάν συνεχίσετε τις ύβρεις και τις συκοφαντίες και τις προκλήσεις σας εναντίον των φύσει ανωτέρων σας όπως είναι τα μέλη της αριστοκρατικής ελληνοκεντρικής Ο.Ε.Α. που μάταια αγωνίζεται από το 1947 με έρευνες γεωστρατηγικής, υπερ-γνωση-υπερ-τεχνολογία, και μη συμβατικό πόλεμο, και με κείμενα της εδώ και 30 χρόνια, για να διασώσει το γαμημένο εκφυλισμένο τομάρι σας αχάριστοι μαλακισμένοι μελλοθάνατοι νεοέλληνες και νεοελληνίδες (πλην ελάχιστων μηδαμινών εξαιρέσεων)

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666", "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (GOLDEN MORGENROTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/666-golden-morgenrote.html

Ορεκτικό Ο.Ε.Α. προς "Χρυσή Αυγή", Hellraiser, Λυκαονες, Εψιλον 666 του "ΛΑ.Ο.Σ.", και λοιπούς αρουραίους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/hellraiser-666.html

7 comments:

explorer said...

Poly endiaferos to peri gynaikwn kai agnwsto gia mena. mou fenotan sosto h idea ths monogamias alla einai telika mparoufes tou xristianismou? Skopos einai na upotaksoun to elliniko enstikto kai gia na uparxei upogennitikotita sthn ellada? H idea dld tis aporipshs ton zwodwn enstiktwn opos lene ston pnebmatismo den einai swsth? lene oti prepei na ksefigoume apo ton zwodh eayto mas gia na mporesoume na aneboume epipedo. einai moufes ola ayta? Me exete balei se polles skepseis kyrioi ths yfigeseias o.e.a. kai exw polles erwtiseis tis opoies malon tha stilw me email. elpizw gia mia apanthsh.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Να ξεφύγεις από το "ζωώδη εαυτό" όπως πράγματι προτάσει ο αυτοκτόνος συρρικνωτικός εβραιοχριστιανισμός είναι ουσιαστικά προτροπή να ξεφύγεις από την ίδια τη φύση σου, δηλαδή να παρεκτραπείς από τη φύση σου και το ίδιο το σύμπαν που σε γένησε και του οποίου είσαι μέλος του.
Η απόλυτα φυσική διεργασία της αναπαραγωγής είναι απαραίτητη για τη διαιώνηση του είδους, την ευημερία και την ανάπτυξη της φυλής μας μέσω της τεκνογονίας και της οικογένειας. Γιατί να πας κόντρα στα ένστικτα σου και στην ίδια σου τη φύση-σύμπαν-συμπαντικό οργανισμό, όπως πηγαίνουν κόντρα και αυτομαστιγόνονται οι μοναχοί πασών δογμάτων και σεληνιακών θρησκειών;;
Ο αρχέτυπος ελληνισμός είναι πολύ απλό, είναι ο εναρμονισμός με τη φύση, η αγάπη προς τη ζωή και προς τον έρωτα.
Η ΟΕΑ με αυτό το μήνυμα ασφαλώς δεν θέλει να προωθήσει τον έκφυλο πανσεξουαλισμό και την έλλειψη αυτοσυγκράτησης στο σεξ. Κάθε αλλο.. Μη ξεχνάμε το ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΜΕΤΡΟΝ. Είναι προφανές όμως για πιο λόγο το είπε αυτό η ΟΕΑ, και επαναλαμβάνουμε την επίμαχη παράγραφο:
ΣΚΟΠΟΣ: ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΦΥΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟΝ 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ 2.000.000 ΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ.

Ολυμπια said...

Αγαπητη ομαδα
Σας παρακαλω να δεχτητε τη ταπεινη μου συγνωμη για τα σχολια μου .
Καταλαβαινω την επιθεση σας και δεν ειχα προθεση να θηξω το εργο σας. Δυστηχως η αγνοια μου με οδηγησε σε αμφιβολιες που κακως εξεφρασα και βιαστηκα να βγαλω συμπερασματα. Σεβομαι την αποψη σας και σας αναγνωριζω ως ανωτερους μου.Μακαρι στο μελλον να μπορεσω να ακολουθησω τις οδηγιες σας για το ρολο που μου υποδειξατε.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ.
ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΕ.

ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ.

areti said...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. Η ΜΗΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.. ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΡΕΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.. ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΝ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑΕΙ... ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.. Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΖΩΟΥ ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΑΣ.. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ.. ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΜΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ.. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕΜΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ..

areti said...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. Η ΜΗΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.. ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΡΕΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.. ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΝ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑΕΙ... ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.. Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΖΩΟΥ ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΑΣ.. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ.. ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΜΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ.. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕΜΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ..

areti said...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. Η ΜΗΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.. ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΡΕΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.. ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΝ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑΕΙ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. Η ΜΗΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.. ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΞΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΡΕΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.. ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΝ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑΕΙ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις