ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 30 November 2010

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΡΟΣ ΤΑ 10.000.000 ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΩΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ


ΑΘΗΝΑΙ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΦΥΣΙΚΟΥ-ΥΓΙΟΥΣ-ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΡΙΤΩΝ-ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΗΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΗΠΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΠΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ – ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΪ-ΙΕΧΩΒΑ», ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 17-11-1973 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 36 ΕΤΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΚΑΤΑ 99% ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7-11-2010 ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΩΣ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΩΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» [ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ 13 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 13 ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ - ΧΩΡΕΜΗ - Ή ΜΠΕΝ - ΧΙΡΑΜ, ΕΚΦΩΝΗΘΕΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΝ ΠΑΡΙΣΙΟΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ] ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ - ΚΟΜΜΑΤΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8-11-2010, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ 1912, ΤΟΥ 1920, ΤΟΥ 1940, ΤΟΥ 1941, ΚΑΙ ΤΟΥ 1945 ΕΩΣ 1949, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ - ΕΝΩΜΕΝΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ,

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΡΛΙΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ. ΟΤΑΝ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ, ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΓΚΑΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΤΟΤΕ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ:

«ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.»

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;» ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΩΝ.

ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ :
«ΝΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ - ΤΡΑΓΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΑΣ».

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;; EΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ - ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ 8 ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 4, ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 2, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ MONO ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ Η ΦΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΣ - ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ».

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
«ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΛΥΚΟΥΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ».

ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ, ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΔΗΜΟ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥ ΜΥΘΟΥ.


ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ, ΤΑ ΝΕΜΕΑ, ΤΑ ΠΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΣΑΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΗΤΟΙ: ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ (σημ.: 1:διανόηση – 2:συναίσθημα – 3:ύλη) ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ - ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ», ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΚΡΑΤΗ.

ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΕΡΩΤΙΔΕΙΣ» ΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

(σημ. ιστολογίου: σημιτομογγόλοι εβραίοι – γεφυραίοι με εξελληνισμένα ονόματα για προπέτασμα καπνού. «Ραβίνοι - Λύκοι ντυμένοι με "Φοινικική" προβιά αγριοκατσικιών σύμφωνα με τον προαναφερόμενο Αισώπειο Μύθο». Όπως ομοίως σήμερα επιχειρεί να περαστεί ως τάχα «Έλληνας» η μπάσταρδη πολυεθνική χαμογελαστή εβραιόδουλη νεκροκεφαλή «Παπανδρέου» και οι όμοιοι του.
ΙΔΕ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_5092.html )

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΩΡΙΕΥΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΙΣΘΜΙΑ - ΝΕΜΕΑ - ΠΥΘΙΑ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΤΕΧΝΩΝ - ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ – ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

ΤΩΡΑ, ΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ 10.000.000 ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΤΙ: «ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ) Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ :
«ΟΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ:

Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ .
Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ .
Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» (ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΕΩΣ Η ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ Ή ΑΜΑΘΕΙΣ Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ».

ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΛΗΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΜΜΕΣΕΣ «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΕΒΡΑΙΟ – ΑΓΓΛΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΒΡΑΙΟ - ΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ, ΩΣ ΕΛΛΗΝO–ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ … ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΕΜΜΕΣΕΣ» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΛΛΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ - ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΤΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΗΤΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ Ή ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ - ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ - ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ - ΥΓΙΗ ΑΡΧΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΡΙΤΩΝ - ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΟ 2011.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ 10.000.000 ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ:
«ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;».

ΜΗΠΩΣ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ» ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ» ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ;

Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ.

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ».
ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

1: ΜΕΤΑ ΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, Ο ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ - HOLSTEIN ,ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΦΟΡΕΣ.

2: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1967, Ο ΑΡΧΙΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ» ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΙΓΚΟΓΚΝΙΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΟΑΣ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ», ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:
«ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ «ΕΡΤ», ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΩΝΑΣΗ.

3: ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1967 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1967, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΙΤΑΛΙΑΣ.

4: ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΟ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ» ΤΟΥ 1967, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ – ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΑ - ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ» ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

5: ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Β’ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ «ΓΙΟΜ - ΚΙΠΟΥΡ» ΤΟ 1973.

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: «ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ».
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ.

ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΕKΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΠΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΛΟΧΑΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΪΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΑΣΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ «ΓΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΕΘΑΛΠΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΪΚΟ.

ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ «ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ ΦΕΡΕΛΠΙΔΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1967 ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΑΒΟΪΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΤΟΥ 1973, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1974, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΟ 1975 ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ 1967, Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ 400 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 114, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΤΣΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ «ΑΣΠΙΔΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΤΡΟΤΣΚΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: «Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ».
ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΥΔΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1973. ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΤΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ – ΟΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΑ ΤΟΤΕ «Μ.Μ.Ε.» ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ «ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ «MOSSAD» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛ - ΛΑΖΑΡ Ή ΑΛΑΖΡΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΤΗΣ «ΕΣΑ» ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

ΑΥΤΑ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ», ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «Μ.Μ.Ε.» ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 ΔΕΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ «ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» ΑΛΛΑ Η «MOSSAD» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1973) ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΔΙΑ ΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.

ΑΥΤΟΣ Ο «ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ «Μ.Μ.Ε.» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ - ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2 ΦΟΡΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΟ 1951 - 1954, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΩΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ 1973.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1973, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ «ΟΧΙ» ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΙΠΕ ΟΜΟΙΩΣ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «SIR» ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΛΗ, ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΗ ΕΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΟ, ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΔΑ «SIR» ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ «SIR» ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.

ΟΜΟΙΩΣ Η ΟΕΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑ ΤΗN ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ «ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ».

ΔΙΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ - ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΜΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΜΕ ΤΑ 7 ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 1967 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

2) ΗΔΗ Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΜΟΝΟ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 400 ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΔΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 400ΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 8 ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Σ. ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ Ο Σ. ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΜΟΜΦΗ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.


ΟΜΟΙΩΣ Η ΟΕΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ (ΙΔΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «PA-SY-A.GR», «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ.BLOGSPOT», «ΕΥΜΟΛΠΟΣ.BLOGSPOT», ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΓΑΔΑ», ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΜΗΤΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΤΩΝ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ - ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ …ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (!!!) ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΛΥΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ.

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Απάντηση σε σχόλιο για το πώς είναι δυνατόν να είναι οι Εβραίοι Μογγόλοι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_5092.html

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ: ή πως η εξουσία κόβει τον άνθρωπο στα δύο!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html

Το χάος του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο ΛΟΧΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1973.html

Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html

«Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_29.html


ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ”, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: “… ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ-ΣΗΜΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΩΣ ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΗΝ ΙΠΠΑΡΧΟΝ ΤΟ 514 π.Χ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩΜΕ ΟΜΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ΄ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΧΡΟΝΙΚΑ”, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (τ. 78, ΙΟΥΝΙΟΣ 1985, ΣΕΛ 3) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ “ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΩΝ”:

“Η ΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ, Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΦΥΡΑΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΕΚΑΜΑΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ (ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΕΧΗ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗΝ ΤΕΛΕΤΗΝ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΑΙΡΟΝΤΟ ΔΙΑ ΤΟ ΑΙΣΙΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΗΣ ΙΠΠΑΡΧΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΓΝΗΣΙΑΝ ΑΤΘΙΔΑ. ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ΄ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΝ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ ΖΗΛΟΝ ΤΟΥ ΙΠΠΑΡΧΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ν΄ ΑΜΥΝΘΗ Ο ΙΠΠΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.”!

ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΒΑ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΑΝΑΜΙΚΤΟΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ. Ο ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΦΟΙΝΙΚΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΣΑΜΟ, ΚΑΡΙΑ, ΜΙΛΗΤΟ, ΚΥΠΡΟ κ.α. Ο ΚΛΗΜΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΥΣ (“ΣΤΡΩΜΑΤΕΙΣ”) ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΑΣΤΟ, ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΔΜΟ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΛΑΒΙΟΣ ΙΩΣΙΠΟΣ (“ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ”) ΛΕΓΕΙ ΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ: “ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΙΕΒΑΙΝΕ ΓΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟΝ, ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΗ ΤΩΝ ΣΟΛΥΜΩΝ”. ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΜΙΛΟΥΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ.

Η ΘΗΒΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. Τ0 -481 ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ”ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ” (ΗΡΟΔΟΤΟΣ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΝ ΞΕΡΞΗ, ΕΝΩ ΤΟ -479 ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

…Η ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠ΄ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.

…ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΚΜΕΩΝΙΔΕΣ, ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΣΤΑ ΜΕΤΟΙΚΩΝ ΕΚ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΜΕΩΝΙΔΗ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑΝ ΤΟΥΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΑΡΧΟΥ ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ (ΠΟΙΑ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;) ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΔΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ.

ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΑΛΚΜΕΩΝΙΔΩΝ, ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

“ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΑΝ Ή ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΤΙΜΙΑ, ΠΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ”.


(ΞΕΝΟΦΩΝ, “ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, ΚΕΦ 12).

ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

“ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΠΠΑΡΧΟ, ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΒΟΙΩΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΤΑΝΑΓΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ, ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Ν΄ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ”.
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ (Ε,57)


ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ - ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ
"ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ"

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΑΙΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ, ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ, ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΗ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ… ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ… ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΙΨΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ, ΕΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΕΦΘΑΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΔΥΤΙΚΟΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ ΣΑΝ ΜΟΝΟΘΕΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΑΝ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΚΕΣ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΙ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΕΥΟΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΑΠΙ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ (=ΤΑΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΔΜΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΤΕΝΑΪ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΚΑΛΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΧΒΕ (=Ο ΘΕΟΣ) ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ “ΈΒΕΡ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΟΣ, ΑΦ΄ΟΤΟΥ Ο ΘΗΣΕΥΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΗ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑΝΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΟΙΩΤΙΑΝ. ΟΙ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ… ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΙΑΟΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΩΝΑΣ) ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ. ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΕΩ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΪΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΕΚΡΟΠΟΣ… ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΕΝΕΣΘΕΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ… ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ; … ΟΣΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΗΣΑΝ ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΟΙ, ΚΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ, ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΤΑΝΑΓΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΕΛΛΑΧΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ ΗΣΑΝ ΧΑΛΚΕΙΣ, ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΡΡΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ… ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ ΛΟΙΠΟΝ;

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ ΝΑ ΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΣΑΝ “ΗΜΙΠΟΛΙΤΕΣ” ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΟΤΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΘΗΣΕΥΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΥΝΕΦΩΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΗΤΟΝ ΟΡΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΩΡΗΘΗ… ΦΙΛΕΡΓΟΙ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ “ΜΕΛΤ” ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΙΤΗ. ΣΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΠΗ “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ”.

ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ… ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΣΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΑΓΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ… ΚΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΕΔΙΑΛΕΞΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ, ΤΟ ΕΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΝΟΜΑΣΑΝ “ΑΛΚΕΔΑΜΑ” ΔΗΛΑΔΗ “ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ”… ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ.

ΕΚΟΨΑΝ 12 ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ “ΑΛΚΕΔΑΜΑ” ΤΟΥΣ. ΟΙ 12 ΑΥΤΕΣ ΕΛΗΕΣ ΩΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ “ΜΟΡΙΕΣ”. ΕΠΕΙΔΗ “ΜΟΡΙΑ” ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ Η ΑΘΗΝΑ… ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ. Ο ΑΛΚΕΔΑΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΗΕΣ, ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΗΧΗΣΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΦΩΤΟΒΟΛΟΣ ΔΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.


ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝΘΕΧΕΙ
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ
ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ
ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

ΔΗΜ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ; ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Κ.Λ.Π.;

ΑΡΙΣΤ: ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΩΦΕΛΙΜΟ,
ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΟΣ
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΝΑ
ΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. Η ΦΥΣΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΦΥΣΗ ΦΥΕΙ-ΦΥΤΕΥΕΙ-ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΙΚΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. «ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΛΙΓΟΙ ΔΕ
ΑΓΑΘΟΙ» ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΒΙΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ
ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ
ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,
ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΔΗΜ: ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ, ΝΑ
ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΞΥΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΕΙ. ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ», ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ
ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΗΣ» 'Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΕΝΩ ΣΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΕΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΥΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ). ΟΙ
ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΥ». ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΟΤΑΝ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣ 'Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ,
ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΪΟΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΚΛΟΓΗ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ; Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ; Η
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΤΟ
ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Π.Χ. Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ
ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝ
ΜΑΖΕΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΚΑΙ
ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ). ΟΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΩΔΗ
ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ Η
ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, ΕΞΩΡΙΣΕ, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ
ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΟΣ... ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ
ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ
ΜΑΖΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ
ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, ΚΤΗΝΩΔΗ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ
ΑΝ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ
ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ, ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ
ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΣΕ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΖΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ
ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΑΡ' ΟΛ'
ΑΥΤΑ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΟΜΕΙΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ) ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΤΑΝ
ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ
ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ
ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΤΟ
ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Η ΜΟΝΙΜΗ
ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΩΦΡΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑΝ ΘΑ
ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΤΗΝ
ΑΡΧΑΪΚΗ (ΟΧΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ) ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ
ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ
ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ
ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΜΨΕ
Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΩΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ
ΠΟΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ
ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΑΡΙΣΤ: ΑΛΛΟ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ
ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ
ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞ
ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΟΥ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ
ΑΦΥΣΙΚΑ (ΛΑΘΗ). ΚΥΤΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΟΣΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΛΙΣΗ:
ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ 'Η ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙΣ
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ «ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ»:
ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΑ
ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ 99% ΤΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΡΑ
ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ. ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΘΕΪΚΕΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΤΕΧΝΗ» ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ
ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΤΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΑΝΘΕΞΑΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ
Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΕ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΙΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ). ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΟΦΩΝ» ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, ΣΥΝΗΘΩΣ
ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ, Η ΜΕΓΑΡΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ, Η ΘΗΒΑΪΚΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» 'Η «ΕΦΟΡΩΝ» ΔΙΩΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΝ
ΟΤΑΝ ΛΑΝΘΑΝΕ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ). Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ
ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ
ΗΓΕΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ
ΝΟΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ.Λ.Π..
ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ
ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.


Πηγή: Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.) "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ", ΣΕΛΙΔΕΣ 51-55)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

4 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

γιατι μας εσπασε τα αρχιδια εκεινο το μουνι με την μηχανη του κολου στον alpha με τις αρχιδιες του.
το παιξανε τα μουνια 3-4 φορες για την κακη χουντα.
ο κοσμος στα καφενεια και στις λαικες φωναζει αρε παπαδοπουλο που θελετε
και που εισαι ρε παπαδοπουλε.
ερχεται οι ωρα σας ρε μουνια και τοτε θα δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος.
να δουμε που θα πατε να κρυφτειται?

θα πατε στην πολη με με κοκκινο λαιμο οπως λεει και ο φιλος σας γνωστος σπουδαρχιδις η οπου αλλου σας στειλουν γαμημ,ενοι πουσταραδες.

εχετε ρε μουνια γαμημενοι μασωνοι διαβρωσει τα παντα μαζ με τους τραγοπαπες αλλα ολα αυτα τα οποια διαπραξατε και διαπρατεται εως και σημερα θα πληρωθουν ολα ενα προς ενα
γιατι νομιζεται οτι εσεις που πουλατε τον τοπο και ολα τα αλλα εθνη θα ζησετε για να απολαυσετε την προδοσια σας???
οχι γιατι και για σας εχουν ετοιμασει το παρτυ.μαλακες αυτοι που σας χρησιμοποιουν φοβουνται οτι θα διαπραξετε το ιδιο και σε εκεινους και γιαυτο δεν θα ζησετε γαμημενοι εσεις και τα παιδια σας.
θα το μετανωσετε αλλα θα ειναι πολυ αργα οταν καταλαβαιτε και ειναι σαν να βλεπω τα προσοπα σας γεματα φοβο απογνωση και τρομο οταν ανακαλυψετε την μεγιστη προδοσια σας και την πλανη σας για να εχετε εξουσια και χρημα, αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα

Nektarios said...

ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ / ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1821. ΕΙΘΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η "ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ"
Νεκτάριος

captainpontios said...

Ευγε αδερφια. Αργησα, αλλα βρηκα πολλα πραγματα. Μετα το ατυχημα, μπηκα στο διαδικτυο, σε μια εποχη που ψαχνομουνα(ειχα μολις φυγει απο το ΠΑΣΟΚ,αηδιασμενος, απο την πολυλογια, την κουφια). Διαβαζω προηγουμενες αναρτησεις. Ελληνικα μαθηματα, πρεπει να το λετε το Ιστολογιο. Βεβαιως και θα προωθηθουν(οπως προωθηθηκαν οσα μεχρι τωρα διαβασα). Το θεμα ειναι, οτι πρεπει ταυτοχρονα, να ετοιμαζομαστε και για την επιβιωση, και μας εχουν στεγνωσει οικονομικα, με ανεργιες και αλλα κολπα.
Δεν πειραζει, εστω και ετσι, θα ειμαστε μαζι στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ Ή ΨΕΥΔΟΘΕΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ..ΕΝΟΙΑ ΤΟΥΣ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις