ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 15 December 2010

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ»


«Δικάστε με για εγκλήματα πολέμου»…

Ένα μοναδικό παγκοσμίως γεγονός με πρωταγωνιστή τον σμήναρχο εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας κ. Αντώνη Φορλίδα, αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr.
Ο ευαίσθητος αυτός αεροπόρος προσφεύγει στο δικαστήριο της Χάγης ζητώντας να τον δικάσουν για εγκλήματα πολέμου, που διέπραξε στο Αφγανιστάν.
Ο κ. Φορλίδας ήταν το 2005 στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Καμπούλ ως προϊστάμενος τηλεπικοινωνιών. Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου αυτού, οι Αμερικανοί είχαν βάλει 50 παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα για να μην χτυπήσουν τον πύργο ελέγχου οι Ταλιμπάν.

Τα παιδιά αυτά ήταν ορφανά από οικογένειες του Αφγανιστάν και οι πράκτορες των Αμερικανών είχαν διαδώσει το γεγονός στους Ταλιμπάν για να μην γίνει στόχος το αεροδρόμιο της Καμπούλ, το οποίο χρησιμοποιούνταν και ως στρατιωτική βάση (για τους Αμερικανούς).
Ένα από τα παιδιά αυτά κρατάει στην αγκαλιά του ο κ. Φορλίδας στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το newsbomb.gr
Από την ημέρα που επέστρεψε ο κ. Φορλίδας στην Ελλάδα δεν μπορεί να ησυχάσει και αποκαλύπτει σήμερα στο newsbomb.gr ότι το 60% των αμερικανικών επιδρομών στο Αφγανιστάν καταλήγουν σε δολοφονίες αμάχων.
«Δεν πατούσα εγώ το κουμπί, αλλά έκανα το έγκλημα να συμμετέχω σε αυτές τις δολοφονίες και γι’ αυτό τώρα ζητάω να δικαστώ και να φυλακιστώ ως εγκληματίας πολέμου» λέει ο κ. Φορλίδας.
Σε ένα ξέσπασμα ευαισθησίας και διαμαρτυρίας για τις γνωστές δηλώσεις Πάγκαλου, ο κ.Φορλίδας εκποιεί σήμερα τα παράσημά του δηλώνοντας ότι το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στις οικογένειες των σκοτωμένων αεροπόρων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Κωστοπούλου

http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/dikaste-me-gia-egklimata-polemou

Υ.Γ.:
Υπενθυμίζουμε ότι κατά τους ανελέητους βομβαρδισμούς του εγκληματικου εβραιοσαξονικου ΝΑΤΟ στην φιλική προς τους Έλληνες, Σερβία, (και με βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου), αντιρρησίες νατοικοι πιλότοι (ανάλογης ανθρωπιάς με τον αξιέπαινο κ.Φορλίδα),αρνήθηκαν να εκτελέσουν τις διαταγές που τους έδιναν οι ανώτεροι τους Στρατηγοί. Διαταγές όπως για βομβαρδισμό στόχων αμάχου πληθυσμού ή διαταγές χρήσης απαγορευμένων όπλων, κλπ. Βλ. Δηλώσεις Ισπανού πιλότου στα Ισπανικά ΜΜΕ, αναδημοσιευθέντες στην Ελλάδα από την εφημερίδα Ριζοσπάστης.

ΑΠΟ Ο.Ε.Α.:

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο “ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ” ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΛΑΡΚ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ARTICULO 20”, 14/06/1999, Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΣ F-16, ΑΔΟΛΦΟΣ ΛΟΥΙΣ ΜΑΡΤΙΝ ΔΕ ΛΑ ΧΟΖ: “ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΕΛΑΒΑΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΜΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΕΩΝ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΑ, ΠΟΛΕΙΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΕΡΙΑ ΝΕΥΡΩΝ, ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ, ΧΗΜΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΜΑΥΡΑ ΝΑΠΑΛΜ ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΠΟΝΕΚΡΩΣΕΩΣ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΒΟΜΒΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ U-238, ΝΑΡΚΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

.....

ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΖΩΩΝ - ΦΥΤΩΝ ΨΕΚΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ "USAF" ΣΤΟΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ F - 16 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ARTICULO 20" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ._ ΗΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (5-6 ΕΤΗ) ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ._

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις