ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 3 April 2011

Ξεχαρβαλώνεται σταδιακά η επιχείρηση φιάσκο των λήσταρχων εγκληματιών της Δύσεως και του εβραικού καθάρματος Σαρκοζύ εναντίον της Λιβύης

Odyssey...Down για τις ΗΠΑ – Η Washington «τραβά το χαλί» κάτω από τα πόδια του Sarkozy

Όπως ανακοινώθηκε από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνα, Robert Gates, και τον επικεφαλής του μικτού γενικού επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ναύαρχο Mike Mullen, οι ΗΠΑ σταματούν από την Κυριακή να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στη Λιβύη.

Οι δύο άνδρες διευκρίνισαν ότι σταματούν τις πτήσεις τους τα αεροσκάφη AC-130 Gunship και A-10 Thunderbolt. Ωστόσο, πρόσθεσαν ότι ο επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ θα μπορεί να αιτηθεί συνδρομή σε περίπτωση που η κατάσταση χειροτερέψει σε βαθμό που οι υπόλοιπες δυνάμεις της Συμμαχίας θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Το ίδιο θα πράξουν στο βαθμό που έκαναν τα υπόλοιπα αεροσκάφη της USAF που έπαιρναν μέρος στους βομβαρδισμούς όπως είναι AV-8B των Πεζοναυτών, τα F-15 και Β-2 και B-1της Αεροπορίας, και τέλος τα F/A-18 του Ναυτικού

Το παραπάνω σημαίνει ότι το «βαρύ» φορτίο των επιχειρήσεων πέφτει στους ευρωπαίους οι οποίοι και για πρώτη φορά από το 1956 και την κρίση του Σουέζ θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μια αποστολή χωρίς όμως διευκρινισμένους στόχους και στρατηγική εξόδου.

Ακόμη και αν για τις επιχειρήσεις το ΝΑΤΟ φέρει την ευθύνη και τη σχεδίαση, εντούτοις είναι πολύ πιθανό να δούμε να εγκαταλείπουν τα ευρωπαϊκά κράτη τον συγκεκριμένο συνασπισμό και να αφήνουν τον γαλλο-βρετανικό «άξονα» να βγάλει αυτός το «φίδι από την τρύπα». Όπως και να έχει πάντως με την κίνησή τους αυτή οι ΗΠΑ «τραβούν το χαλί» κάτω από τα πόδια του Nicolas Sarkozy ο οποίος και θα πρέπει να αποφασίσει πόσο μακριά και πόσο σε χρονικό βάθος μπορεί να πάει το "παιχνίδι" χωρίς την αμερικανική υψηλή προστασία...

Και όπως λεει ο λαός, τώρα οι Ευρωπαίοι θα δουν «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Τέρμα τα δίφραγκα για τις ΗΠΑ και τα φράγκα και τα δολάρια!
Έτσι επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι για να κάνεις πόλεμο θέλεις τρία πράγματα: λεφτά, λεφτά και λεφτά!!
Τις επιλογές τους θα πληρώσουν πολύ άσχημα οι ΑγγλοΓάλοι ψηφοφόροι με τα κτήνη που επέλεξαν για πρωθυπουργούς, όπως πληρώνουμε εμείς το δοσίλογο Γιωργάκη!!


Στα ίδια πλαίσια:
ΗΠΑ: Αδιαφορία για το Κόσοβο, κλείνουν τη βάση «Bondsteel»...

ΣΧΟΛΙΟ: Ούστ απ' τα Βαλκάνια και απ' τη Λιβύη εγκληματίες βρωμιάρηδες Εβραιοσάξονες!! Στον αγύριστο πουσταράδες!
Απλά θα πρέπει να χουμε το νου μας να μη καταλάβει αυτό το γεωστρατηγικό κενό εκεί η εισβάλουσα στη δύση Δρακονιανή γενοκτονική πουτάνα Κίνα.



Εκλιπαρούν για εκεχειρία οι επαναστάτες στην Λιβύη!

Αρνείται ο Μ.Καντάφι να δεχθεί την εκεχειρία που του πρότειναν οι αντικαθεστωτικοί που στο έδαφος έχουν ηττηθεί σε ολόκληρη την Λιβύη και επιβιώνουν μόνο χάρη στους ανηλεείς βομβαρδισμούς των κυβερνητικών δυνάμεων από το ΝΑΤΟ.

"Η πρόταση για εκεχειρία, που κατατέθηκε από τους εξεγερμένους, δεν γίνεται δεκτή από την κυβέρνηση στην Τρίπολη. Τα κυβερνητικά στρατεύματα θα επιμείνουν να πολιορκούν για να απελευθερώσουν τις λιβυκές πόλεις, καθώς επίσης και να προβαίνουν σε παροχή πυρών υποστίρξης στα μαχόμενα κυβερνητικά στρατεύματα". Τέλος, χαρακτήρισε τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού, υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ, ως "έγκλημα, στρεφόμενο κατά της ανθρωπότητας".

Λϊγες ώρες πριν οι εξεγερμένοι στη Λιβύη δήλωσαν ότι ήθελαν κατάπαυση του πυρός, υπό τον όρο ότι οι δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι θα διακόψουν την επίθεση εναντίον των πόλεων που έχουν καταλάβει, δήλωσε ο επικεφαλής του αντιπροσωπευτικού οργάνου των εξεγερμένων, Μουσταφά Αμπντελτζαλίλ.

"Είμαστε έτοιμοι για μια κατάπαυση του πυρός, με τον όρο ότι οι αδελφοί μας στις δυτικές πόλεις θα μπορέσουν να εκφραστούν ελεύθερα και οι (φιλοκανταφικές) δυνάμεις που πολιορκούν τις πόλεις μας θα αποσυρθούν" δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βεγγάζη ο Αμπντελτζαλίλ, ο οποίος είναι επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Μετάβασης.

Ο Αμπντελτζαλίλ έκανε δηλώσεις έπειτα από συνάντησή του με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ στη Λιβύη, τον Ιορδανό Αμπντέλ Ιλάχ Χατίμπ.

Στο μεταξύ οι κυβερνητικές δυνάμεις που προσέβαλαν θέσεις των επαναστατών στη Μιζουράτα, που ελέγχεται από τους αντάρτες.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την τηλεόραση του BBC, ένας Λίβυος γιατρός δήλωσε πως από τα αεροπορικά πλήγματα του δυτικού συνασπισμού σκοτώθηκαν την Τετάρτη κοντά στην πετρελαϊκή πόλη Μπρέγκα (ανατολική Λιβύη) επτά άμαχοι, οι περισσότεροι παιδιά, και τραυματίσθηκαν 25.

Ο γιατρός είπε στον ανταποκριτή του BBC πως τον κάλεσαν σ' ένα χωριό σε απόσταση 15 χλμ. από την Μπρέγκα, όταν επλήγη από τα αεροπλάνα μια φάλαγγα στρατιωτικών οχημάτων υποστηρικτών του Καντάφι.

Ένα ρυμουλκούμενο όχημα που περιείχε πυρομαχικά εξερράγη ανάμεσα σε δύο κατοικίες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν νεαρά κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 12 ως 20 ετών, μετέδωσε επίσης το BBC. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μάχες διεξάγονται κοντά στην Μπρέγκα ανάμεσα στους εξεγερμένους και τις δυνάμεις που είναι πιστές στον Καντάφι, ενώ η κακοκαιρία δημιουργεί εδώ και πολλές ημέρες εμπόδια στις αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού.

Η γραμμή του μετώπου βρισκόταν το πρωί στα περίχωρα της Μπρέγκα, όμως για πρώτη φορά οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή από την Αζνταμπίγια (σε απόσταση 80 χλμ. από την Μπρέγκα), σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ:

TEXT SIGNAL: G.H.REES TELEGRAPHIC ULTIMATUM “COSMIC – ETNA” OF PLANET SECURITY AND OF NATIONAL SECURITY OF THE “UNITED NATIONS” COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/text-signal-ghrees-telegraphic.html

COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/common-top-urgent-signal-of-russian.html

1 comment:

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΦΙΛΕ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ:
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/04/ghrees-telegraphic-ultimatum-cosmic.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις