ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 2 May 2011

ΠΕΡΙ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ – ΛΙΒΥΗΣ – ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ!

**ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ**

Με βάση το άρθρο που δημοσιεύει φίλος μας: http://krisaion.blogspot.com/2011/05/africom-49.html

Η ανάλυση παρουσιάζει την επίθεση της Λιβύης ως υποκινούμενη ΜΟΝΟ από τις: Δύση-Ευρώπη-ΗΠΑ (όταν έχει βάλει το χεράκι της και η ισλαμική Τουρκία πάντα με τις πλάτες της Κίνας). Επίσης λέει ότι συνέβη τάχα, για να κόψει τους πόρους της Λιβύης προς την Κίνα(!!! αν είναι δυνατόν!!!) , ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι η εξουσία της Δύσης δουλεύει συμπαιγνιακά για την γιγάντωση της Κίνας.

Το άρθρο είναι δόλιο και ψευδές-αποπροσανατολιστικό!

Φίλε της ιστοσελίδας «Κρισαιον» θέλει μεγάλη προσοχή διότι ο Δράκος (ψευδοθεος ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ ΦΑΤΑΙ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΠΟΥΣΤΑΪ) όλων των ιερατείων, έχει ξεσαλώσει τελείως βλέποντας να έρχεται το τέλος του και προσπαθεί να βάλει μπουρλότο ανεξέλεγκτα σε όλο τον πλανήτη!

Επίσης και σε αυτό το άρθρο http://kolotoubes.blogspot.com/2011/05/blog-post.html είτε από δόλο ή από οτιδήποτε άλλο, δεν αναφέρει ότι πίσω από τις εξεγέρσεις στη Συρία, την ευθύνη φέρει η συμπαιγνιακη με την Κίνα, «ΜΙΤ» της Τουρκίας.

Λύσσαξαν πλέον και πάνε να ανακατώσουν την τράπουλα και να τρελαθεί ο κόσμος όλος πλέον. Έτσι ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν και τον εβραίο Μπιν Λάντεν. Γιατί τάχα τώρα; Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι όταν η Πακιστανή Πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει το 2007 ότι ο Μπιν Λαντεν ήταν ήδη σκοτωμένος (δολοφονημένος από εσωτερική διαμαχή της ηγεσίας μέσα στην ίδια την Αλ Καίντα), δεν αργήσανε αμέσως μετά να την σκοτώσουν και αυτήν.
(πραγματικό όνομα Μπιν Λάντεν εντός της NSA: Τιμόθεος Οσμαν εβραίος Υεμένης)

Benazir Bhutto: Bin Laden was Murdered

http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg

Και φυσικά το όλο σκηνικό με τον Μπιν Λαντεν δεν έγινε παρά μόνο να πιαστούν 2 τρυγόνια με ένα σμπάρο. Πως;

1) Οι εβραιοσαξονες πουστομπινεδες και οι αρχιραββινοι αμφότεροι γενοκτονοι των λαών και συνάμα αυτοκτόνοι (στο τέλος οι Κινέζοι θα τους σφάξουν και αυτούς… πάντα "κατά τας γραφάς"), για να καλύψουν την επίθεση τους εναντίον της Λιβύης και να βγάλουν τον Καντάφι ψεύτη (ο Καντάφι είχε δηλώσει ότι οι «επαναστάτες» υποκινούνται από την «Αλ Κάιντα» και από τους ίδιους τους Αμερικανούς. ) «καινε» το χαρτί τους τώρα, ονόματι «Μπιν Λαντεν» ώστε να μην γίνονται άλλοι συνειρμοί στα όσα λέει όλος ο κόσμος και κυρίως ο Καντάφι, ότι δηλαδή και η «Αλ καιντα» και το «ΝΑΤΟ» είναι το ίδιο και το αυτό!!!

2) Ώστε μετά τον θάνατο του Μπιν Λαντεν οι φανατικοί και γενικά το Ισλάμ να φανατιστεί ακόμα περισσότερο εναντίον της δύσεως και άρα να επαναστατήσουν με «Τζιχαντ» εναντίον της δύσεως και άρα αναλογιστείτε τι έχει να γίνει εντος της Ελλάδος.

Βέβαια, για το ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται το σχέδιο χιλιετηρίδων το οποίο έχει αποκαλύψει η ελληνική νοημοσύνη της Ο.Ε.Α., αυτό «δεν» το βλέπει κανένας! Ρε μαλακες νεοέλληνες των θρασύδειλων προδοτικών ιστοσελίδων, πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι πίσω από όλα αυτά δεν είναι μόνο το οικονομικό κριτήριο αλλά είναι το φυλετικό το οποίο είναι και το "θέλημα του ψευδοθεού σας" κατά "τας γραφάς σας" (έχουν αναλυθεί τα πάντα και τα γνωρίζετε πολύ καλώς). Και είναι κακιά η Ο.Ε.Α. και το ιστολογιο και μας μισείτε γι αυτό τον λόγο επειδή λέει ..τα βάζουμε με την ορθοδοξία. Οι «Αγίες (γενοκτονικες) Γραφές» ρε γαμημένοι τα γράφουν όλα αυτά και δεν τα έβγαλε καμιά Ο.Ε.Α. και κανένα ιστολογιο από το μυαλό τους. Κάνετε πως δεν βλέπετε ε; Καλώς λοιπόν. Η προδοτική μουγκα σας θα σας ανταμείψει τα μέγιστα όταν θα βλέπετε την αλήθεια κατάματα, να σας ακρωτηριάζουν σε Α’ φάση οι στρατοί του άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία) μαζί με τους ένοπλους αλβανούς του «UCC» και του «UCK» και τους λοιπούς φανατικούς ισλαμιστές τις οικογένειες σας και σε Β’ φάση όσοι έλληνες απομείνουν στην υφήλιο να γενοκτονηθουν από τους στρατούς του άξονα «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσία – Ισλαμικά Κράτη – Κίνα).

Καλεντεριδη, τι σκατά γεωπολιτικός αναλυτής είσαι όταν βάζεις την αποπροσανατολιστική επικεφαλίδα: «Τουρκία vs Κίνα» http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/04/vs.html ενώ από την άλλη κάνεις παίγνιο με τις σημαίες και τις βάζεις δίπλα δίπλα ώστε να «βγάζουν μάτι» ότι πρόκειται για φυλετικά αδέλφια στην ουσία και με τις ίδιες σημαίες (σεληνιακής υποταγής) και τα ίδια γενοκτονικα ένστικτα εναντίον της λευκής και μαύρης φυλής; Ξεκαθάρισε στα ίσια την θέση σου.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα εάν εφαρμόσετε τα όσα αναφέρει η Ο.Ε.Α. στα Εγχειρίδια Επιβιώσεως… πράγμα αδύνατον για 10.000.000 αναρχιδους νεοέλληνες οι οποίοι εκπροσωπούμενοι από τις 100.000 ελληνικές ιστοσελίδες δεν έχουν ελληνικούς όρχεις να αναρτήσουν τα… «εγκληματικά» επαναστατικά κείμενα της Ο.Ε.Α., αυτοί θα κάνουν πράξη τις διαταγές της Ο.Ε.Α.; Σας φτύνουμε κατάμουτρα πλέον εσάς το νεοελληνικό πουσταριό και πουταναριό ιδιοκτητών ιστοσελίδων.

Τέλος, σας αφήνουμε και ένα αισιόδοξο και αφυπνιστικό μήνυμα της Φύσης:
Υπενθύμιση στα ...ερπετά.


Καταλαβαίνουμε πως οι καιροί είναι στο παρά 5'. Σας το υπενθυμίζουμε διαρκώς. Απαιτούμε την εγρήγορσή σας. Αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να έχετε ηθικόν ακμαιότατον! Δείτε λοιπόν το παρακάτω βίντεο και κάνετε τις συνάψεις. Παραλληλίστε τον Έλληνα με το Λέοντα και τα ερπετά με το ...ερπετό(και μάλιστα το πιο φοβερό ερπετό των ημερών μας). Παρατηρήστε πως η Φύση ιεραρχείται. Ο Βασιλιάς της είναι ο Λέοντας και μπροστά του ακόμα και τα φοβερότερα θηρία κάνουν πίσω φοβισμένα.

Για αυτό ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ! Είσαστε οι Λέοντες, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Θέλουν να σας κάνουν να ξεχάσετε το ρόλό σας στην Ιστορία, η Ιστορία όμως και η Φύση δεν το ξεχνάνε! Εμπρός λοιπόν!



http://ellhnvschaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_29.html?zx=83fa67a9c06da823

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις