ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 2 May 2011

Νεκρός ο Μπιν Λάντεν, ανακοίνωσε ο Ομπάμα!

Αντιγράφουμε από το άρθρο της συμπαιγνιακής εφημερίδας, μέλος του ΔΟΛ(ιου), του Ψυχάρη(του συνωμότη πουλημένου):

[Ο επικεφαλής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε χθες τη νύχτα σε ανταλλαγή πυρών με αμερικανικές δυνάμεις στο Πακιστάν.

«Σήμερα το βράδυ είμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν της επιχείρησης που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επικεφαλής της αλ Κάιντα, ένος τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο
έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό από το Λευκό Οίκο.

Κανένας Αμερικανός δεν έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της επιχείρησης, όπως επεσήμανε ο Ομπάμα, ενώ λήφθηκαν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν θύματα μεταξύ των πολιτών.

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πλήθος κόσμου συγκεντώθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο φωνάζοντας: «ΗΠΑ, ΗΠΑ».]


Σχόλιο ιστολογίου:

Κατ'αρχάς, ποιός από όλους τους Μπιν Λάντεν που κατά καιρούς μας έχει παρουσιάσει το όργανο των Βαρούχ ΗΠΑ, NSA, σκοτώσανε;

Κατά δεύτερον, ποιός ο λόγος της "μαύρης επιχείρησης"(black ops) το συγκεκριμένο χρονικό σημείο; Μήπως είναι άλλο ένα προσάναμμα και μάλιστα τεράστιο στην προσπάθεια "ανάφλεξης" του αραβικού - μουσουλμανικού κόσμου εναντίον της Δύσης, με τελικό αποτέλεσμα την έναρξη του Γ' ΠΠ; Ναι απαντούμε με βεβαιότητα.

Αν βάλουμε τους εαυτούς μας στη θέση των καταγαμημένων μουσουλμανικών πληθυσμών από τη Δύση(τη "χριστιανική Δύση") τότε δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε πόσο εξοργισμένοι είναι. Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο λοιπόν, το ΝΑΤΟ δολοφονεί άνανδρα το γιο του Καντάφι και τα τρία εγγόνιά του, ενώ black ops της NSA δολοφονούν υποτίθεται τον Οσάμα Μπιν Λάντεν(τον "δικό τους άνθρωπο" σύμφωνα με τα λεγόμενά τους παλαιότερα) και βγαίνει το "καλό νεγράκι" ο Ομπάμα με κάθε επισημότητα ενώ έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι η 11/9 ήταν άλλο ένα συμπαιγνιακό παιχνίδι των Βαρούχ ΗΠΑ, να ανακοινώσει ότι ...αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ποιά δικαιοσύνη ρε δούλε με αλυσίδες; Αν είχε αποδοθεί αληθινή δικαιοσύνη τότε από σήμερα δε θα υπήρχατε! Αλλά όταν λέτε δικαιοσύνη, εννοείτε "παραμύθι" για μικρά παιδιά. Για τα μάτια του (υπνωτισμένου από τη μάγισσα Κίρκη) κόσμου.

Πλέον είναι προφανές και στον αδαή ότι δε μιλάμε για σπίθα παγκοσμίου πολέμου, εδώ μιλάμε για παρανάλωμα του πυρός! Τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή που ελέγχει ο αρχιδολοφόνος, εγκληματίας του διαστήματος, ψευδοθεϊσκος Σιν, Σιών, Σεντάι, Σκατάι.

Οι ελεεινοί συμπαίχται του ψευδοθεού "πατάνε τον κάλο" των μουσουλμανικών πληθυσμών, των τρομοκρατικών ομάδων(που χρηματοδοτούνε και οπλίζουνε οι ίδιοι πάλι, γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πούστης από κούνια να κινεί τα νήματα), τρίβοντας τους στη μούρη τα νεκρά σαρκία του υποτιθέμενου Μπιν Λάντεν και του υιού και των εγγονών του Καντάφι, και όλα αυτά σε ένα σαββατοκύριακο! Και έχουν και τα μοσχάρια τα σιτευτά, τους στρουμπουλούς neocons και ανώμαλους λάτρεις της σεληνιαζόμενης Σάραχ Πέιλιν να φωνάζουν "ΗΠΑ, ΗΠΑ, ΗΠΑ" ώστε να τα βλέπουν τώρα όλα αυτά οι του Αλλάχ Ελλόχ Ελ Σεντάι βρωμιάρη και να "σεληνιάζονται" ακόμα περισσότερο!

Ώρα Μηδέν(Time Zero).


Σχετικά:
Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4629012&ml=1

Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - G.H.REES TOP URGENT ΤΕLEGRAM SIGNAL TO ISLAMIC COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?
http://perseysteam.blogspot.com/2011/05/blog-post_7366.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις