ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 23 June 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ "ΗΓΕΜΟΝΑΣ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ.

Η ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SINO-MACH ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ IDAHO ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Οι Κινέζοι μπαίνουν στις ελληνικές ναυτιλιακές τράπεζες

Μετά την Cosco και τις διαπραγματεύσεις της Huawei για την εξαγορά της Intracom Telecom, ένας ακόμη κινεζικός όμιλος βρήκε τον επόμενο επενδυτικό του στόχο στην Ελλάδα.
Και μάλιστα σε έναν τομέα που συνδυάζει τράπεζες και εφοπλιστές.

Οι συζητήσεις της κολοσσιαίας China Development Bank, που έχει ενεργητικό 500 δισ. ευρώ, με την ελληνική Aegean Baltic Bank, η οποία δραστηριοποιείται στο shipping finance, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Capital.gr, με την κινεζική τράπεζα να μπαίνει στην ΑBB μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα πραγματοποιηθεί ενώ σήμερα το 48% κατέχει η General Electric Capital, το private equity του αμερικανικού βιομηχανικού γίγαντα.

Παράγοντες της αγοράς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ανέφεραν ότι αυτό το επενδυτικό σχήμα ουσιαστικά ενεργεί για λογαριασμό των δύο «αφανών» μετόχων της τράπεζας, που δεν είναι άλλοι από τους κορυφαίους Έλληνες εφοπλιστές, Νίκο Τσάκο και Δρ. Γιάννη Κούστα, ενώ οι σχέσεις GE και China Development Bank είναι παλιές και ιδιαίτερα ισχυρές.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, τόνιζαν ότι τελική συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει, και γνωρίζοντας καλά τα δεδομένα της κινεζικής γραφειοκρατίας, έλεγαν «πως ακόμη υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι τις τελικές υπογραφές».

Σύμφωνα με τους Lloyd’s List αυτή η σύμπραξη θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη βήμα για να «ξεκλειδώσουν» οι κινεζικές τράπεζες την προσυμφωνημένη μεταξύ Αθήνας – Πεκίνου χρηματοδότηση των 5+5 δισ. δολαρίων για την ελληνική ναυτιλία, καταδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κινεζικού επιχειρηματικού και οικονομικού κόσμου για την ελληνική ναυτιλία και τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Το 52% της τράπεζας ανήκει στο ελληνικό management υπό τον επικεφαλής της κ. Θεόδωρο Αφθονίδη, έναν έμπειρο τραπεζίτη στο κομμάτι της χρηματοδότησης της ποντοπόρου. Η AB Bank ασχολείται, κυρίως, με τη χρηματοδότηση της ελληνικής Ναυτιλίας ως διοργανωτής, δανειστής και διαχειριστής κοινοπρακτικών δανείων, αλλά και ως ατομικός δανειστής επιλεγμένων ναυτιλιακών δανείων, έχοντας μέχρι τα τέλη του 2010 εκταμιεύσει χρηματοδοτήσεις 291 εκατ. δολαρίων και προεγκρίνει ακόμη 36 εκατ., ενώ διαχειρίζεται assets ύψους 3,8 δισ. δολαρίων.

Η Aegean Baltic Bank ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 σαν κοινοπραξία 51% - 49% της HSH Nordbank AG και του ελληνικού management. Το 2007, η HSH μείωσε τη συμμετοχή της στο 9% και η GE Capital κατέστη ο νέος μεγάλος μέτοχος, ενώ προ διετίας περίπου, η HSH αποχώρησε πλήρως από το μετοχικό κεφάλαιό της.

Η τράπεζα έχει χορηγήσει πάνω από 180 δάνεια, εκ των οποίων τα 106 από κοινού με διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως οι HSH Nordbank AG, Credit Suisse, Citibank, Dresdner Bank, Fortis, ING, Natixis, ABN AMRO, Τράπεζα Πειραιώς και Marfin Egnatia Bank, σε 70 ναυτιλιακές.
Πηγή:www.capital.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η CHINA DEVELOPMENT BANK, ΜΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 500 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ(!!!), ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, AEGEAN BALTIK BANK ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ HUAWEI ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ INTRACOM TELECOM. (Η HUAWEI ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ USB STICKS INTERNET ON THE GO ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ).

ΣΙΓΑ, ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ" ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ "ΦΙΛΙΚΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ Η ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΝΕΪΚΟ"(ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ).

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΝΤΥΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Η/Υ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ, ΜΕ ...ΠΙΠΙΛΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΠ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΘ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ, Ε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥΠΑ. ΠΟΣΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ "ΜΕΣΣΙΕΣ"...

ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ IDAHO, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ "ΜΕΣΣΙΑ" ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ "ΑΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ", ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ TOLEDO ΤΟΥ OHIO TΩΝ ΗΠΑ ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ STATES ΤΩΝ ΗΠΑ, TEXAS ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ CNOOC(CHINA NATIONAL OFFSHORE COMPANY), ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΜΗΞΕΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΑΔΑΗΣ: "ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;"

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΙ "ΠΡΟΘΥΜΟΙ" ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΒΙΖΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ". ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ EB-5 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Specifically, “The U.S. Citizenship and Immigration Service administers an immigrant investor visa program called EB-5. The program grants foreigners permanent U.S. residency in exchange for helping create U.S. jobs.” This prong will facilitate the immigration of Chinese nationals into the United States for the purpose of establishing a Chinese industrial beachhead in Idaho, under the guise of creating U.S. jobs.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΙΚΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΕΣΣΔ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ "ΔΟΣΗ" ΤΟΥΣ. ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ... ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΩΣ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ" ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ... ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΜΟΥΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

"In fact, we even allow the Chinese to make many of the key electronic parts for our most advanced weapons systems.

It even turns out that some "counterfeit electronics" from suppliers in China have gotten into some of our military hardware.

A recent AFP article noted that "counterfeit electronics had "infiltrated" the Pentagon's supply chain, including microprocessors for the F-15 fighter jet and microcircuits for US Missile Defense Agency hardware."


...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ F-15 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ! (ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥ SUKHOI ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ)

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ MONOPOLY ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΩ ΟΙ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ΑΛΑΛΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ. Η ΑΠΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ, Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ...

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

ΥΓ.: ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΣΟ ΜΕ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΡΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ! Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Οι Κινέζοι μπαίνουν στις ελληνικές ναυτιλιακές τράπεζες
http://www.capital.gr/News.asp?id=1223192

The Chinese Government Is Buying Up Economic Assets And Huge Tracts Of Land All Over The United States
http://endoftheamericandream.com/archives/the-chinese-government-is-buying-up-economic-assets-and-huge-tracts-of-land-all-over-the-united-states

Υποτιμητικά ρωσικά σχόλια για το κινεζικό μαχητικό!
http://www.defence-point.gr/news/?p=13261

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΣΙΒΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΙΝΑ!
Σύνδεσμοςhttp://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_9347.html

Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να χτίσουν νέα παγκόσμια τάξη! (Άξονας Ρ.Ι.Κ. 888)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_132.html

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΚΙΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9497.html

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ WALL STREET: ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/wall-street.html

1 comment:

Anonymous said...

οντως μαθαινουν κινεζικα με φρενήρεις ρυθμούς οι ψευδέλληνες και άλλοι δυτικοί..
γνωρίζουμε περιπτώσεις από "έλληνες" επιχειρηματίες που βάζουν τα παιδιά τους ή μαθαινουν και οι ίδιοι ταχυρυθμα μαθήματα κινεζικής γλώσσας.
τι να τα κανουν ομως? αφου θα τους σφαξουν ολους και θα τους φανε για πρωινο έτσι κι'αλλιως στον αρμαγεδδωνα τους..
ισως ενδόμυχα ελπιζουν οτι θα σωθουν μαθαίνοντας την λεξη "ΕΛΕΟΣ" πως την λενε στα κινεζικα
"ΕΛΕΟΣ" , "ΜΗ ΜΕ ΣΦΑΞΕΤΕ"
"ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΙΝΑ", "ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ"
τετοια πραγματα...
ματαίως οπως θα αποδειχθει για τους ψευδελλληνες ..αλλα θα ναι πολυ αργα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις