ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 20 June 2011

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ"!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ -ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ- "ΑΝΟΙΞΕ" ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΝΕΡΓΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ(ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!). ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΗΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

(ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ WORDPRESS ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ GOOGLE BLOGSPOT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ GOOGLE.)

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Ανδρομέδια Ελλάς
Πλανητικές θερμοπύλες
http://andromedaellas.wordpress.com/

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ".

19 comments:

GR_Exorcist said...

Τιτανοκεφαλοι αδερφια...Για αρχη ας ψαξουμε λιγο τα κατωθι:

1.Επιθεση "UFO" σε βαση Αμερικανικη με 500 νεκρους (!) αναφερουν Ρωσοι της FKA/RKA λογω εκει μεταφορας τεχνολογιας "Vimana" απο Αφγανισταν

http://www.youtube.com/watch?v=DSIGNLgE9OM&feature=player_embedded

2."Δαιμονισμενες" προφητιες για προκληση σεισμου 9 ριχτερ στην Ελλαδα(!) και ελευση του Ναζωραιου οπως τον αποκαλουν το 2012

http://katohika.blogspot.com/2011/06/2012_20.html

Λογω της σοβαροτητας των θεματων,παρακαλω το παρον ιστολογιο να παρει θεση.Επιπροσθετως,θα ηθελα να σχολιαστει το ακολουθο αρθρο περι "αναληψεως συνειδησης" (που με ενδιαφερει προσωπικα) και την θεση της Γης στη Γαλαξιακη Ομοσπονδια

http://strange-files.blogspot.com/2011/06/blog-post_7663.html

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΑ (1) ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ NSA-CIA. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 500 ΝΕΚΡΟΥΣ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΡΚΗΣΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ 1-2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...

ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ (2) ΤΩΡΑ:

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ? ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ?
ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ... ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ..ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ-ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΥΣ..
ΚΟΛΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΙΑΧΩΒΟ-ΣΑΒΒΑΩΘΙΚΩΝ ΑΝΘΥΠΟΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ (ΒΛ Π.Χ. ΤΟΝ ΛΙΛΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ) ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ Η ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΜΕΙΖΕΡ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΝΟΣ ΟΝΤΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΜΑΓΑΖΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ)
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012-2013 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ(ΜΗ ΧΕΣΩ) ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2012-2013 ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019-2020 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑ...
Η Ο.Ε.Α. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ...
ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΛΑΓΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΑΦΕΛΗ ΕΥΠΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

C said...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

http://www.youtube.com/user/faethon1001%20#p/ p/u

http://www.youtube.com/user/Athinades#p/u/5/bOSUKHNsyCM

http://www.youtube.com/user/Pilaeus

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

GR_Exorcist said...

Ευχαριστω ειλικρινα για την αμεση απαντηση.
Οσον αφορα τις "προγραμματισμενες" πληροφοριες του υπο δρακονιανη καταληψια θυματος,τα 9 ριχτερ σεισμου που αναφερει για την καταστροφη των νησων μας,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ αν τομλμησουν και το -ξανα-κανουν σε αυτο τον τοπο.Γραφτε το τελευταιο κακουργημα για τη Νεμεσις.Τελειωσατε.-
2.Το θεμα της πνευματικης ανυψωσης της ανθρωπινης συνειδησης σε συνδιασμο με την αυξηση της συχνοτητας δονησεων της Γαιας ειναι υψηστης σημασιας και θα ηθελα μια ολοκληρωμενη απαντηση απο την Ο.Ε.Α λογω των πολλων αναληθειων που κυκλοφορουν.
3.Προσωπικα με ενδιαφερει και το θεμα του "Αγιου Φωτος" που καθε χρονο επαναλαμβανεται.Με απασχολει γιατι θελω να λυσω ολα τα μαγια της Κιρκης απο πανω μου και θελω να το κανω με επιχειρηματα και αποδεδειγμενα θεωρηματα και οχι δογματικα αξιωματα.Παρακαλω εξηγηστε μου γιατι συμβαινει με τον τροπο που συμβαινει (ενω ο εκαστωτε πατριαρχης εχει ψαχτει για ευφλεκτα υλικα) ειτε υπο Αραβικη ειτε υπο Εβραικη κατοχη της Ιερας-ελεος-Σεληνης.

Υ.Γ:To γεγονος οτι ασχολουμαι με την αληθη γνωσην καθημερινως,δεν αναιρει τη δραση να απαλαγουμε σωματικα και νοητικα απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εναντιωνεται στην αρμονια και την εξελιξη μας.Ευχαριστω για την προσοχη σας.

Anonymous said...

ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_8895.html

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΚΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΦΙΧΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ.
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ-Ή ΔΑΙΜΟΝΕΣ-Ή ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ CHANNELING-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ-ΜΑΓΩΝ-ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ-ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΩΣ ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ". ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΕΠΙΣΗΣ..

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_6407.html

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "της πνευματικης ανυψωσης της ανθρωπινης συνειδησης σε συνδιασμο με την αυξηση της συχνοτητας δονησεων της Γαιας" ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ "ΑΓ.ΦΩΣ" ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.
ΠΑΛΙΑ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΤΑΤΕ.
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-(ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ)-ΜΑΓΟΣ Ο ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-(ΜΕΝΤΙΟΥΜ)-ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΡΥΚ-ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣ-ΥΨΗΛΗΣ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΗΤΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΜΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ..."ΣΟΦΟΣ" ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ: "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΙΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝΤΕΣ"..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ILLUSIONISTS ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΟΙ-"ΜΑΓΟΙ" ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΒΙΔ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ Ο ΟΥΡΙΕΛ ΓΚΕΛΕΡ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ "ΤΕΧΝΗ" ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΗΤΙΑΣ Ή ΓΗΤΕΙΑΣ - ΓΗΤΕΥΤΕΣ.

GR_Exorcist said...

Τα αγωνιστικα μου σεβη...Σας ευχαριστω εκ βαθους καρδιας για τις απαντησεις,την προσοχη και τον χρονο σας...

OD said...

ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ EXORCIST ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΑ ΚΩΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, DVD ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ΦΩΝΗΣ. "Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" ΛΕΓΟΤΑΝΕ. ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ.

Χρύσα said...

Παντως κυριε Γιαννη μου , τοσο καιρο που σας διαβαζω και σας το λεω ειληκρινα εχω διαχωρησει τα θρυσκευτικα μου πιστευω απο τα δικα σας διοτι εξακολουθω να σεβομαι την γνωση που διαθετετε.Ενω τα επιχειρηματα σας για θεματα στρατιωτικα , πολιτικα πλανινικα αλλα και θρησκευτικα οσον αφορα το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και την δυναμη του Δωδεκαθεου που πιστευα ουτως η αλλως πριν σας γνωρισω δυαδικτυακα , ακομη και για τα ακροχουντικα σας πιστευω και φυσικα το δρακονιανιο σχεδιο με εχετε πισει και μου δειξατε μια αλλη διασταση των πραγματων που ενω περιμενα και προετοιμαζομαι χρονια δεν θα μπορουσα να φανταστω χωρις την βοηθεια σας. Οσον αφορα τον Χριστό ομως, ηρθε η ωρα να παρω θεση οσο και αν σας ερεθησει . Ολα μα ολα τα επιχειρηματα σας κατα του Χριστου και ολο αυτο το μπινελικι και τελικα ολη αυτη η μοδα που θελει το Χρστο και την Παναγια ενοχους για ολα τα βησκω απλα γελια.
Το τελευταιο ειδικα επισε και τον φουκαρα τον εξορκιστη ηταν ολα τα λεφτα. Ξερεις κ.Γιαννη μου πολλους Κοπερφιλντ που με δρακονιανα κολπα εγιναν Θεοι και τους λατρεψε ο κοσμος για 2000 χρονια χωρις να τους εχει δει?
Ξερεις και εχεις διαβασει τοσα εγω ουτε ορθογραφια δεν ξερω καλα καλα δεν ξερεις οτι οι εβραιοι σταυρωσαν τον Χριστο και ειναι αιωνιοι εχθροι , δεν ξερεις οτι αλλο ο Χριστος και αλλο ο Χριστιανισμος . Το αλλο με τον Κολοκοτρωνη πως το λες "φωτια και τσεκουρι στους προσκηνιμενους" ? Ποιους προσκηνιμενους ενοουσε ορε? Ξεχασες οτι οι Τουρκοι μας απειλουσαν για εξισλαμισμο .τον Αθανασιο Διακο τον ξεχασες? Εσυ δεν μας εδιχνες το βιντεο με τους Τσετσενους και τους Ρωσσους που αποκεφαλισανε το παλικαρι. Δεν εχεις καταλαβει οτι εχει κουβαληθει μεσα στην Ελλαδα ολο το Ισλααμ παλι με την κωλοθρησκεια τους. Οσον αφορα την Αγια γραφη δεν πιστευω τιποτε που εχει διαστρεβλωθει απο εβραικηη πενα . Καλως η κακως αυτοι ειμαστε οι νεοελληνες πρεπει να σταματησουμε να αναπαραγουμε οτι ειμαστε μαλακες γιατι στο τελος θα το πιστεψσυμε . Ο Χριστος παει πεθανε τελιωσε δεν υπαρχει λογος εμονης εκτος εαν εσεις φοβαστε τη δυναμη Του. Ποια πιο ελευθερη θρησκεια? Ειδικα στην Ελλαδα μοναδικη. Τελος και για τον Παπαδοπουλο ειχατε οπως λετε βγαλει λαθος συμπερασματα γιατι ειχατε ελειπη στοιχεια. Προσεχε λοιπον αυτα που διαδιδεις γιατι αν κανεις λαθος θα εχεις παρει κι'αλους στο λαιμο σου. Στο κατω κατω τι εχουμε να χωρισουμε ολοι και εσεις σε ενα Θεο ελπιζουμε και εδω βεβαια ειναι πολυ ευκολο να πεσουμε σε παγιδες .Δυστηχως οι θεωρειες που πουλατε συμφωνουν μια χαρα με των αλλων Ε που βριζετε . Γι'αυτο αφηστε της μαλακιες περι χαους που θα δημιουργησετε και εκτελεστε τις θανατικες ποινες που εξαγγηλετε και μη τα ριχνετε στο κοσμο εμεις ουτε καλασνικοφ εχουμε ουτε λεφτα για να τα αγορασουμε και δεν εισται κυριε Γιαννη ο μονος με οικονομικο προβλημα και σταματηστε να κλεγεστε, απο δραματικες ιστοριες να φαν κι κοτες. Προσπαθω να πισω εδω και καιρο τον πατερα μου περι Χουντας και το προβλημα του κατα την εποχη ηταν η ελευθερια του λογου . Δυστηχως οποιος τολμησει να εκφρασει κατι αλλο απο εσας και σε αυτο το ιστολογιο θυμιζει δικτακτορικο αερα και αυτο το αναφερω προκαταβολικα για την απαντηση σας.
Στο Ελος ειμαστε κυρ Γιαννη παρ'το χαμπαρι εσυ αν γουσταρεις προσευχησου οπου θες εγω θα προσευχομαι στο Χριστο και στην Παναγια οσο γουσταρω επισης και δεν θα αφησω κανεναν δυναστη να που υποδειξει και να απογορευσει οπως σε αλλες κομμουνιστικες χωρες τις εκκλησιες ακομη και αν δεν παω ποτε.

Anonymous said...

ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΦΑΓΟΣ ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ-ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΙΔΟΥΡΟ-ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ).
ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΤΙ-ΚΑΜΠΑΛΑ" ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ "ΘΑΥΜΑΤΑ".
ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΧΛΙΑΡΗ. ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ή ΖΕΣΤΗ (ΤΥΦΛΑ ΠΙΣΤΟ ΖΟΜΠΙ) Ή ΚΡΥΑ (ΑΠΙΣΤΗ). ΤΟΥΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΣΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΘ'ΗΜΑΣ) ΚΟΛΑΣΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΣΕ ΤΥΦΛΑ ΠΙΣΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ" (=ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟ-ΠΟΥΣΤΟ-ΘΕΟΥ ΣΟΥ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Υ.Γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
ΑΥΤΟ ΔΑ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥ "ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-2" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ 2012-2013. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΟΛΑΚΕΥΕΣΤΕ ΜΑΤΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

Unknown said...

Χρυσα με το να πιστευεις στον Χριστο τι πετυχαινεις στη ζωη σου σε αντιθεση με το αν δεν πιστευες σε αυτον?

Χρύσα said...

Δεν εχει κανενα νοημα να βγαζετε δοντια και κερατα καθε φορα που μηλατε για τον Χριστο. Μακαρι να μας σωσουνε οι Ανδρομεδιοι που μας παρατησαν στους δρακονιανους τοσα χρονια. Κι αμα τα ξερετε και εσεις τα δρακονιανια κολπα για να δημιουργητε Θεους να το κανετε για να εχετε πραγματικες αποδειξεις .
Δεν χρηαζομαι μαθηματα περι Θρησκειας ξερω πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις και γι΄αυτο εξακολουθω να σας διαβαζω ακομη.
Και για δικη σας πληροφορηση την εκκλησια την εχω μεσα στο σπιτι μου και την εχτισε ο πατερας μου με τα χερακια του γιανα μην χρειαζεται να πηγενω στους εβραιους παπαδες.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙΣ.
ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝ ΠΑΝ ΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΦΙΚΗ ΘΕΣΗ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ -''ΠΑΝΑΓΙΑ''.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ???
ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΣ???
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ???
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙ-ΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ????
ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΕΝΑ.
ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ??
ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΙΛΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΧΕΙ ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΘΕΟΣ (ΤΟ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩ ΤΡΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΑΓΕ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΘΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ''ΑΓΙΟ''???
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ???
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΘΟΑΦΑΣΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΓΕΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ??
ΧΡΥΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΙΣΕ Η ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ??
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ ΑΛΛΕΘΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ,ΙΕΡΕΙΣ,ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΑΧ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ??
ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΝΕ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ)
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ?????
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΟ ΧΡΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΗΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΑΡΝΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ
Η ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ???
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ????
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΤΙ???
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙ???
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΚΤΟΝΑΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ.

ΘΕΩΡΙΕΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ
ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ??
ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΑΣΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΣΕΣ Η ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ???
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΘΡΗΝΟ, ΚΛΑΜΑΤΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΦΟΒΟΣ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΔΡΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΣ, ΑΙΜΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ''ΠΡΟΦΗΤΩΝ'' ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΕΕ ΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟ

Χρύσα said...

Σας εκτιμω και σας σεβομαι ακομη και σας το ειπα απο την αρχη μη με ηρωνευεστε . Η Ελλαδα χρηαζετε Λιονταρια σαν και εσας. Τους χλιαρους ρε παιδια και εγω τους ξερναω . Ο Χριστος τα ειπε ολα εξω απο τα δοντια και για μενα ειναι ο μεγαλυτερος επαναστατης. Η αληθεια μερικες φορες ειναι σκληρη. Τωρα τι ειναι Θεος? Ο Θεος κι ψυχη του κανενας δεν ξερει. Τωρα εσυ θελεις να τον λες Πανα? Μεσα και εγω.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ???
ΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ??
ΣΕ ΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ??
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΝΑΖΑΡΕΤ??
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΧΡΥΣΑ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΝΑΡΙΟ
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ??
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ''ΚΑΛΟΣ'' ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΥΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΧΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ???
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ??
ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ??
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΧΡΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΗ ΘΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ????
ΓΙΑΤΙ???
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.
Η ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΝΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ Σ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ??
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΑΧ ΠΑΣΧΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ-ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ???
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΧΡΥΣΑ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ??
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ???
ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΙΛΒΕΡ ΑΛΕΡΤ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Χρύσα said...

Σιγα ρε Ελληνες . Το ποιος ειναι πιο Ελληνας θα το δουμε στη μαχη μαλακες.
Αν εχεις απορειες να ψαξεις να τις βρεις μονος σου .Προφανεις ειναι οι απαντησεις . Εσεις εχετε χεστει τελικα επανω σας. Πρωτη φορα Θα γινει πολεμος ? Δεν μου το βγαζεις παντως απο το μυαλο παμε ολοταχως για παγγοσμειο σατανισμο και μια χαρα το εξυπηρετητε.
Μηπως θα μας αποκεφαλησεις και εσυ αν δεν αρνηθουμε το Χριστο.
Το ποιος θα επιβιωσει και ποιος οχι δεν το γνωριζεις και μην εισαι τοσο σιγουρος για τον εαυτο σου βλακα. Πολλα βιβλια διαβασατε και γινατε ισοι με τους Θεους μαλακες. Μαζι πηγενατε σχολειο ανθρωπακια.
Κοιτα να μαθεις απο που ειναι δικια σου μανα καραβλαχε και ασε τις μαλακοθεωριες.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΣΙΛΒΕΡ ΑΛΕΡΤ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΑ
ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΘΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ
ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ...... ΠΟΥ ΤΗΝ ...ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ

Anonymous said...

ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΜΑΓΑΖΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΘΟΡΥΒΕΙΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΝΕΥ ΠΛΕΟΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ (ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ "ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ") ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΣΕΡΑΠΕΙΟΥ ΚΛΠ.
ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΤΥΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις