ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 15 July 2011

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο

O Ε. Παλιγγίνης δεν χόρτασε από την πρώτη του διανοητική συντριβή και ζητάει ως αχόρταγη λυσσάρα και άλλη..
Θα του κάνουμε τη χάρη και θα ασχοληθούμε λίγο ακόμα μαζί του, όχι για να του δώσουμε άξια (που έτσι κι'αλλιώς δεν έχει) αλλά για να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας (κυρίως οι νέοι) και να προσέχουν όλα αυτά τα ύπουλα εβραιομασονικά δρακονιανά μονοπάτια - ναρκοπέδια που σερβίρονται με ελληνικό περιτύλιγμα δήθεν τάχα "ελλήνων αφύπνισις"(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!).. με τον απολλώνειο σταυρό και τα 2 (βουστροφηδόν) έψιλον της Ο.Ε.Α. εντός εξαγώνου-εξάκτινου (Σεληνιακού) αστέρα Ισραήλ & Κίνας.
http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=21&t=1476

ΞΕΚΙΝΑΜΕ (ΠΡΟΣΔΕΘΕΊΤΕ)

Και εφ' όσον ζητάς παράδειγμα απλοϊκής σκέψης και ψευδούς προπαγάνδας στα κείμενα ΟΕΑ, θα έχεις ως παράδειγμα σχολιασμό κειμένου πλέον κλασικού και σε όλους γνωστού, του "Στοά Μεγάλης Δρυός - Μύηση Ραββίνου σε βαθμό Αρχιραββίνου" (ανάθεμα αν υπάρχει αυτή η Στοά, με μυήσεις ραββινικές μέσα. απο φαντασιώσεις οι φυλλάδες ΟΕΑ, ό,τι να 'ναι και να φαν κι οι κότες)

Η Στοα μεγάλης Δρυός που αναφέρει ο καρα-άσχετος βλακοδόλιος μαλάκας ότι τάχα δεν υπάρχει, είναι καθ'όλα υπαρκτή υπερ-μασονική-στοά του διεθνούς σιωνισμού-σινισμού(Κίνας) και όπως αποκάλυψε η ίδια η Ο.Ε.Α. ονομάζεται αλλιώς από τους Βασιλείς των εβραίων Αρχιραββίνους Βαρούχ (Baruch) της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ και ως "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ("ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ" Η' "ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ) και είναι εκτός από προιστάμενοι όλων των εβραικών λόμπυ παγκοσμίως και προϊστάμενοι επίσης των «Αντβεντιστών» & «Μαρτυρων του Ιεχωβα» μεσω ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ ("ΑΙΩΝΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ"). Απλά την ονομασαν και «Στοά Μεγάλης Δρυός» οι διαστροφείς και κλέπτες κάθε ιστορικής αλήθειας για να κλέψουν και να καπηλευτούν την «Ιερά Δρυς» των προϊστορικών Αν-Δρών Πελασγών και των Αν-Δρών Αρκάδων όπως έχει γράψει πολλές φορές η Ο.Ε.Α. ...Ας γράψει ο μαλάκας νεανίας μασονίσκος για τους Ατταλίδες ή Ατλαντίδες (Από την ατλάντεια ρίζα ΑΤΛ=ΥΔΩΡ) την κρυπτο-σιωνιστική αυτή δυναστεία της Περγάμου και τη μεγαλη συμπάθεια που τους έχει ο σεφαρντιμ εβραιός μεγιστάνας Ροκφελερ με την χρηματοδότηση ανασκαφών και ιδρυση-αναπαλαίωση της Στοάς Αττάλου!!! Αλλά τα ξέρει αυτά ο μαλάκας;; σιγά μη τα ξέρει...

Όσον αφορά για το κείμενο της Απομαγνητοφώνησης αυτό από τα συμφραζόμενα των κειμένων της Ο.Ε.Α. συνάγεται ότι δεν είναι το ίδιο το κείμενο μεταφρασμένο απευθείας από τα Yiddish την εβραική γλώσσα αλλά πρόκειται για περίληψη των αποτελεσμάτων και των πορισμάτων των μυστικών ηχογραφήσεων που έγιναν κατά καιρούς εντός της στοάς Μπένεν Μπερίθ και που μέσω κύκλων μυστικών υπηρεσιών κατέληξαν τελικά στην Ο.Ε.Α κατά τις αρχές δεκαετίας του 80.

Το κείμενο είναι αυταπόδεικτα αληθές διότι συνδέει με υπέροχο και μοναδικό τρόπο τις εγκληματικές εβραικές "αγιες" Γραφές, την «Αποκάλυψη»(Διάβαζε: Συγκάλυψη) του μογγόλου μέντιουμ Ιωάννη, μαζί με την ελληνική μυθολογία-μιτολογία και την εμφάνιση της Δρακονιανής Σελήνης περί το 11500 π.δ.χ.

Οποιος έχει μελετήσει όλη την γκάμα των κειμένων της ΟΕΑ σε συνδυασμό με τα 100% αληθή κείμενα τελικής ευθείας σε συνδυασμό με τα κείμενα και έρευνες άλλων ανεξάρτητων ερευνητών (Ελλάδος+Εξωτερικού) αντιλαμβάνεται εύκολα τις αλήθειες που κρύβονται πίσω και από τα παλιά κείμενα όπως αυτή η ηχογράφηση.

Η ΟΕΑ με τα νετρίνο-νέιζερ πλέον δεν έχει ανάγκη άλλες τέτοιες ηχογραφήσεις και διαρροές από εβραιοτεκτονικά σαλόνια για να κρατάει την εθνική και πλανητική ασφάλεια (καθώς και το τομάρι σου ακόμα ζωντανό και όχι σφαγμένο από μογγόλους καραμαλάκα αχάριστε Παλιγγίνη), καθώς η Ο.Ε.Α. βλέπει και ακούει τα πάντα κατά βούληση εντός οποιασδήποτε μασονικής στοάς, ή υπερ-θωρακισμένου κτιρίου της δήθεν τάχα απρόσιτης NSA, μέσω των παθητικών δεκτών νετρίνο, μοναδική στον κόσμο ιδιοκατασκευή της Ο.Ε.Α.. για χάρη της οποίας ιδιοκατασκευής τρίβονται σιγά – σιγά κοντά στο ιστολόγιο μας και προσπαθούν να κατασκοπεύσουν και να μάθουν πως λειτουργεί οι Ρώσοι μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών και βέβαια και όλες οι άλλες μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων..

(ΣΗΜ: Καλούμε τις υπερδυνάμεις να σοβαρευτούν επιτέλους ορθολογιστικώς και να πετάξουν καταρχάς στα σκουπίδια τα μέντιουμ-μασόνους-μάγους-αστρολόγους-καφετζούδες (όπως ο Παλιγγίνης) δρακονιανούς συμβούλους τους, ώστε έτσι να αποτραπεί διαπαντώς και οριστικώς ο δρακονιανός Αρμαγγεδδώνας, και να πάψουν ματαίως να προσπαθούν να κατασκοπεύσουν το ιστολόγιο και την ΟΕΑ προσπαθώντας να κλέψουν την εξωγήινη υπέρτερη τεχνολογία της ΟΕΑ ώστε αυτοί να αυτοκαταστραφούν μια ώρα αρχύτερα μέσω κακής-παράλογης-βάρβαρης χρήσης αυτής της τεχνολογίας.
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ…)

Κοιταχτε παρακάτω όμως και τι αλλο γραφει ο καρα-μαλάκας!!!!

Οι γνώσεις "γεωπολιτικής" και "γεωστρατηγικής" που διατείνονται κάποιοι οτι έχει η ΟΕΑ, προέρχονται απο πληροφόρησή της απο CIA και ΕΥΠ (το πώς έχω ερευνήσει και καταλήξει σε αυτό είναι άλλο θέμα

Αφου ρε καρα-μαλάκα η ιδια η ΟΕΑ γραφει πως παιρνει πληροφοριες μεσω μελων της ΟΕΑ εντος της ΕΥΠ και μεσω ελληνων της CIA.

Τι ερευνα εκανες ταχα εσύ ρε καρα-μαλάκα, οταν ολα αυτά είναι προ πολλού και εδώ και δεκαετίες ήδη γνωστά και αυτονόητα σε όλους;;;

Το τμήμα πληροφοριών της Ο.Ε.Α. συλλέγει αυτές τις ζωτικές κρίσιμες πληροφορίες εθνικής+πλανητικής ασφαλείας ακόμα και με τίμημα τη ζωή πολλών μελών τους (που έχουν κυριολεχτικά καταστραφεί), για να ζεις εσύ αρτιμελής και ελεύθερος σήμερα και να λες αυτές τις θολο-κουλτουριάρικες μαλακίες αχάριστο κτήνος ψευδ-έλληνα μασονίσκε Παλιγγίνη.

Αλλά τη δόλια συνδεση γιαχβε με διονυσο (ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ) που κάνει κατόπιν ο μασονίσκος την κάνανε και οι αρχαίοι εβραίοι - γεφυραίοι (Εβερ-Εβερτ) των Αθηνών & Ελευσίνας ρε καρα-μαλακαααααα απογονε των γεφυραιων Παλιγγίνη ... οι ιδιοι θεοσοφικοί μασονικοί κύκλοι προωθούν δολίως και το σουφικό παραμύθι του δήθεν τάχα «έλληνα Ιησού»(!!!) τον οποίον πάλι αποκαλούν Διόνυσο ή Ιάσωνα, ως παραμύθι που η ίδια η εβραική Βίβλος καταρρίπτει καθώς δημοσιεύει το αποτελούμενο εξ'ολοκλήρου από ιουδαίους γενεαλογικό δέντρο του Ιησού το οποίο καταλήγει στον εβραιομογγόλο Αβρααμ (Χάβρα-Χαν), ενώ τον Ιησού τον αποκαλούσαν "Υιό του Δαυίδ" (=Εβραιομογγόλου μισέλληνα). Αλλά πως είναι δυνατόν ο Ιησούς να είναι έλληνας ή έστω να είναι φιλέλληνας εφόσον στις γαμημένες τους γραφές αποκαλεί τους έλληνες κυνάρια-σκύλους και τους εβραίους τα τέκνα του, και ενώ προφητεύτηκε(-προγραμματίστηκε) από τον εβραίο μισέλληνα αιμοβόρο Μέντιουμ-Προφήτη Ζαχαρία ως «Βασιλέας της Σιών» (Γαϊδουροκαβάλας εντός κάτω-Σιών-Ιερουσαλήμ-Ιεράς Σελήνης) που θα στρέψει τα τέκνα της Σιών εναντίον των τέκνων σου Ελλάς;; Φυσικά και το ίδιο το όνομα Ιησούς ή Γιεχοσουα ή Γιεχοσούβα σημαίνει ο «Γιαχβεχ Σώζει»(τους μογγόλους και γενοκτονεί τους έλληνες), ενώ πριν από τον Ιησού υπήρξε ο Ιησούς του Ναυί ο οποίος κατ'εντολή του δήθεν τάχα "Ελληνα θεού!!!" - δήθεν τάχα "Διόνυσου-Γιαχβέ", εγενοκτόνησε άνευ έλεους εκατομμύρια έλληνες-ελληνίδες και παιδιά ελλήνων και σκυλιά και γατιά ελλήνων στην ελληνική-κρητική αποικία της Παλαιστίνης-Παλαισατίας-Φιλισταίας, καθώς γράφουν οι εγκληματικές γενοκτονικές εβραικές γραφές: "Ωστε να μη μείνει ψυχή ζώσα" (Δηλαδή ούτε καν ένα ζωντανό ζώο των ελλήνων αυτών των παλαιστινιακών πόλεων!!!!!")

βλεπετε δηλαδή εδώ πάλι να προωθεί Σουφισμό θέλωντας με το στανιό να κάνει τους έλληνες θρησκευτική δρακονιανή μαγιονέζα μαζί με τον ψευδό-θεο των εβραίων σημιτομογγόλων Γιαχβεχ που ως γνωστών τον υποδύεται πάλι ο ίδιος ο σεληνιακός πουστόδρακος Σιν-Σιων-Σινα-Τζενταϊ-Σενταϊ-Ιούδας και το κακό συναπάντημα συμπαιγνιακών αγγελο-δαιμόνων του. (ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ - Ηράκλειτος)

Παλιγγίνη, το ιστολόγιο σε καλεί να πάρεις τον μισέλληνα (ψευδο-)Διόνυσο-Σιν-Σιων-Γιαχβέχ σου και να τον χώσεις στον ευρύ (από μασονικούς σοδομισμούς) πρωκτό σου.

Η ολη τακτική όμως προωθησης του σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεισμού ή Σουφισμού στην Ελλάδα, δηλαδή το εμετικό κράμα μεταξύ θρησκευτικού παρανοϊκού λατρευτικού (Ψευδο-)δωδεκάθεου (σεληνιασμό εφόρων και αμαζόνων, με μαντείες, μαγγανείες, οιωνούς, θυσίες ζώων και ανθρώπων, ειδωλολατρείες και τα λοιπά δρακονιανά και εμετικά) και μεταξύ θρησκευτικής αμιγούς εβραικής κινεζογενούς Ιουδαιο-Χριστιανικής λατρείας και θρησκείας, αυτή η όλη τακτική προώθησης αυτού του σχιζοφρενικού δρακονιανού κράμματος έχει και προεκτάσεις. Οι προεκτάσεις είναι ότι σχεδιάζουν ως πολιτικό φορέα αυτής της θρησκευτικής σχιζοφρένειας το θεοσοφικό κομματίδιο «ΛΑ.Ο.Σ. 666» των «Εψιλον 666» με αρχηγό τους τον εκ Δανίας Αυτοκράτορα (του Κώλου) εβραιομογγόλο Johan Von Denemark Christiansen ή «Βασιλέα Ιωάννη» ή Ψευδο-Παλαιολόγο Ψευδο-Δραγάζη τον οποίο βάπτισαν στον Μυστρά το 1994 και αποκαλούν και αλλιώς με τους κάτωθι σχιζοφρενικούς τίτλους (κρατήστε την αναπνοή σας):

«Απόγονο Παλαιολόγων», «Ιωάννη Παλαιολόγο Δραγάζη», «Αντίθεο», «Άνακτα», «Ιερά Κεφαλή», «Ιερά Αρχή», «Νέο Διόνυσο – Ιαχβε - Γιαχβεχ», «Νέο Χριστό - Ιάσωνα 666»(ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ), «Ενσάρκωση του Διονύσου και του Απολλωνειου Τυανέα» …κλπ ,...και λοιπά εντελώς παρανοϊκα και δρακονιανά που όμως αν οι νεοέλληνες τα επιτρέψουν να υλοποιηθούν και επιτρέψουν να ανεβουν στην εξουσία μετά από στημένη εθνική μεγάλη καταστροφή αυτοί οι προβοκάτορες ναζιστές κλόουν του «ΛΑ.Ο.Σ. 666», τότε αυτό θα σημαίνει τον βέβαιο αφανισμό του ελληνισμού κατά προτεραιότητα από το πρόσωπο της Γης, καθώς αυτοί οι εβραιομογγόλοι κλόουν έχουν διαταχθεί από την Κινεζική HONG μέσω Α.Ο.Α. Λονδίνου να προβοκάρουν επιθετικά με τυπικό ηγέτη την Ελλάδα από την «Αυτοκρατορία Κων/πόλεως 666» τον Άξονα Σαγκάης ή Ρ.Ι.Κ. (Ρωσία – Ισλάμ – Κίνα) ώστε σαρωτικά αντεπιτιθέμενος ο Ρ.Ι.Κ. με επικεφαλής την Κίνα-Δράκο-888 να γενοκτονήσουν και να αφανίσουν ολοκληρωτικά και κατά προτεραιότητα τον ελληνισμό όπου Γης, τη λευκή και τη μαύρη φυλή, στον Αρμαγεδδώνα, με την αντεπίθεση 200.000.000 Κινεζικού στρατού των βασιλέων από ανατολής ηλίου κατά τας δρακονιανάς γενοκτονικάς γραφάς.

Συντρίψτε λοιπόν τα σχέδια τους εν τη γεννέσει τους και μη τους αφήνετε να πάρουν ούτε μια ανάσα όπου και να τους συναντήσετε. Στο ίντερνετ, στο δρόμο, στις πόλεις, στα χωριά, στις πλατείες, στα καφενεία, παντού!. Διότι άπαντες είναι συνειδητοί ή μη συνειδητοί πράκτορες των δρακονιανών υπό δαιμονική καταληψία – τηλεκατεύθυνση μαντρωμένοι άπαντες σε εβραιοτεκτονικές στοές και τάγματα και υπο-τάγματα (ασκούντες μαγεία, μαντείες – ονειρομαντείες, ειδωλολατρεία, αστρολογία, αστρικές προβολές, θυσίες, σατανισμό, οιωνοσκοπίσεις, channeling κλπ), με σκοπό την γενοκτονία σας και υποδουλωσή σας.




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

Την πλήρη εξάρτηση των Μασονικών Στοών από τον Διεθνή Σιωνισμό απέδειξε με αδιάσειστα ντοκουμέντα ο μαχητής Δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας στο μοναδικό βιβλίο «Η Μασονία στην Ελλάδα» που προλόγισε ο πρύτανης της Δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδης και όπου αποδεικνύεται ότι όλες οι ανά τον κόσμο Στοές υπόκεινται στην Σιωνιστική Υπερστοά BENEN BERITH (Μεγάλη Δρυς) η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ και η οποία έχει παράρτημά της στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
Την παγκόσμια οικονομική δικτατορία που επιχειρείται να επιβληθή την κατέδειξε αναφερομένη στην Υπερστοά Μπίλτνεμπεργκ, πολιτικού βραχίονα του διεθνούς Σιωνισμού η ανάρτηση στις ιστοσελίδες:
http://powerstructureresearch.wordpress.com/2009/05/27/das-institutionelle-netzwerk-der-bilderberg-gruppe και
http://blogpoliteia.wordpress.com/2009/05/28/machtstruktur-mapping-1-das-institutionelle-netzwerk-der-bilderberg-gruppe/#comment-511
από όπου το περιοδικό NEXUS Ιουνίου 2010 αναδημοσιεύει τα σχετικά ντοκουμέντα και όπου παρίσταται ανάγλυφα η ασύληπτη και εφιαλτική παγκόσμια διαπλοκή, η οικονομική απολυταρχία δια των οποίων επιχειρείται ο στραγγαλισμός των δημοκρατικών ελευθεριών των λαών.
Απαντών στον Κυβερνητικόν εκπρόσωπον Υφυπουργόν κ. Πεταλωτήν θέτω ως απλός πολίτης τα κάτωθι ερωτήματα: Γιατί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα δανείζει με επιτόκιο 1,1% και ο όμιλος των διεθνών Τραπεζών Σιωνιστικής ιδιοκτησίας μας δανείζει σήμερα με τοκογλυφικό επιτόκιο 6%;
Ποιός εμποδίζει την ουσιαστική πολιτική και οικονομική ένωση της Ευρώπης με την συμπερίληψη της μεγάλης Ρωσικής Ομοσπονδίας;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΣΤΟΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" Ή BENEN BERITH Ή B'NAI B'RITH

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ-ΚΡΟΝΙΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ - ΛΕΒΑΝ & ΛΙΛΙΘ)
(ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η "ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" Ή "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" - ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html

ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ): ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥΦΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ:
http://www.youtube.com/watch?v=SpsuthN1Ffg

ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ (ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.): ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ (ΖΕΝ-HONG)
http://www.youtube.com/watch?v=AM402kAE36s

ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ): ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ:
http://www.youtube.com/watch?v=Xh4N4pq0ME4

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΕΛ
http://www.youtube.com/watch?v=wZmRY8HDN0I

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ (!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=FcFo2MBDlh0

TO ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1041

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ): ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ: ή πως η εξουσία κόβει τον άνθρωπο στα δύο!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «αντισιωνιστής είμαι καί όχι αντισημίτης»

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

'ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ'' ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ''ΑΓΙΟΙ'' ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

13 comments:

Anonymous said...

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ...ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΣΤΟΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" Ή BENEN BERITH Ή B'NAI B'RITH
http://bnaibrith.org/

ΓΕΛΩΣ!!!

Στασινόη said...

Θαυμάστε την ιδιοκτήτρια του afypnisis.gr (Νικολέτα Φραδέλλου) στο τηλεπαιχνίδι "Η στιγμή της αλήθειας" http://www.youtube.com/watch?v=7OMVDBSob_4

Anonymous said...

ΤΥΠΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ. ΙΔΟΥ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ..ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ...
Α ΡΕ ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΠΟΣΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΡΕ?? ΠΟΣΟ???

Anonymous said...

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΤΛ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΓΟΥΡΝΟΞΕΦΤΥΛΑ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

Anonymous said...

O ...ΕΒΡΑΙΟ-"ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
http://www.youtube.com/watch?v=QNed99swMs

Anonymous said...

Άδωνις: Ορθώς προσκύνησε στην Συναγωγή ο Βαρθολομαίος!
http://www.youtube.com/watch?v=m789gbhP7J

Άδωνις: Προπάτοράς μας είναι ο Αβραάμ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aMGpIp8Ljig

ΠΑΤΟΚΟΡΦΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΩΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!
ΛΕΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ
ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ.

Ο Ευ. Μπεξής ξεφτιλίζει τον Προδότη Βαρθολομαίο
http://www.youtube.com/watch?v=LAjX-yUlhwo

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ....
Τον ξεφτέλισε τον Άδωνι η Ευγενία με τον πωπό της!
http://www.youtube.com/watch?v=sgazHYpKea8

ΕΛ said...

μπορουμε να βρουμε αυτο εδω; http://www.easy-share.com/1913854318/keramidas-pseudodragazis.avi

Λευτέρης-Ίκαρος Παλιγγίνης said...

Απο τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία ό,τι να 'ναι. "Σας ξέρω" βέβαια, συνεπώς δεν εκπλήσσομαι.

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.

Δεν έχω στηρίξει ποτέ κανένα κόμμα, ούτε ως διασπορεύς της ιδεολογίας του, ούτε ως ψηφοφόρος, ούτε ως μέλος. Αυτά είναι αποδείξιμα, γιατι υπάρχουν κείμενά μου στο διαδίκτυο στα οποία είμαι εναντίον όλων των συμμοριών αυτών. Eπιπλέον, δεν περιλαμβάνομαι στις σχετικές λίστες τους.

Για το θέμα του αν ανήκω σε κάποιο Τάγμα μασωνικό/τεκτονικό ή οποιοδήποτε, ή Αδελφότητα, ή θρησκευτική σέχτα, ισχύει το ίδιο. Ούτε ανήκω, και είμαι και ενάντιος σε όλες αυτές τις εκπαιδευτικές "δομές", διότι απο έρευνα εξωτερική, και απο παρατήρηση συμπεριφοράς μελών ή πρώην μελών, έχω καταλήξει οτι έχουν "κερδίσει" μόνον διανοητική ζημία και οι θεωρίες τους είναι πολύ κατώτερες απο το επίπεδο που μπορεί να φτάσει κάποιος Ελεύθερος Έλληνας αλλά και Άνθρωπος, που ερευνά και ασχολείται με τα ίδια θέματα.

Έτσι και με όλες τις "εναντίον όλων" αναφορές σας. Καθώς και για τις εμμονές σας στο θέμα της υποτιθέμενης ομοφυλοφιλίας όσων έχουν διαφορετική γνώμη απο εσάς. Αυτό καταντά εμμονή, και μαζί με την υστερική, παράλογη και μονίμως επιθετική "πολιτική" σας αποδεικνύει μάλλον κάτι για εσάς, εκδηλωμένο ή όχι, και όχι κάτι για τους άλλους.

To να λέτε "ο τάδε φοράει Rollex", είναι ισχυρισμός. Mε το να κατασκευάζετε ψευδή μαρτυρία "τον είδα εγώ να το φοράει" ή "τον είδε άλλος", δεν υπάρχει απόδειξη, εφόσον ο ίδιος σας λέει οτι δεν του αρέσουν τα Rollex, και έχει διαδικτυακή δράση που το τεκμηριώνει. Πρέπει κάποτε να μάθετε πότε τεκμηριώνεται κάτι, και έχουμε επιβεβαίωση πληροφοριών και συμπερασμάτων. Κάπου το έχετε χάσει.

Θα σας συνιστούσα να μην εμπιστεύεστε πρακτορικές-κατασκοπικές πηγές εβραίων-αμερικάνων, διότι ως σημείωσα αλλού, είναι απολύτως αναξιόπιστες.

Επίσης, θα πρέπει να ελέγξετε την φαντασία σας, μαζί με τους φόβους και την επιθετικότητά σας, διότι έχετε ξεφύγει απο το πλαίσιο της Λογικής -δεν μιλάμε για Ανώτερο Διανοητικό, αυτό δεν το υποψιάζεστε καν-, εκπαιδεύοντας και άλλους στα ίδια και χειρότερα.

Χαιρετώ.

Παλιγγίνης Ελευθέριος.

Konstantinos said...

Ο/Η Στασινόη είπε...

Θαυμάστε την ιδιοκτήτρια του afypnisis.gr (Νικολέτα Φραδέλλου) στο τηλεπαιχνίδι "Η στιγμή της αλήθειας" http://www.youtube.com/watch?v=7OMVDBSob_4
Αναφέρω λοιπόν ότι:
Η Νικολέτα και ο γκόμενος Νικολάκης (συνδιαχειριστές της “ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ” ΕΛΛΗΝΩΝ) εχρίσθησαν επισήμως συνεχιστές του ελληνοκεντρικού κινήματος από τον ίδιο τον Ευάγγελο Μπεξή στις 16 Ιανουαρίου του 2010 στο ξενοδοχείο President ( γεγονός που είχε ήδη γίνει τηλεοπτικώς στην εκπομπή του, όπου και ήταν καλεσμένοι για να αναδειχτεί το “έργο” τους).
Οι δύο νεαροί (βαρβαρόμορφοι – τατουάζ – μογγολικής αισθητικής γενειάδα και δεν συμμαζεύεται) ουδόλως μας απασχολούν ως αξίες και ως προσωπικότητες.
Οι ηγέτες όμως του ελληνοκεντρικού κινήματος που πραγματοποιούν “μαζώξεις συσπειρώσεως” είναι ένα άλλο θέμα.
Η προαναφερθείσα συγκέντρωση έγινε υπό την αιγίδα του περιοδικού ΙΧΩΡ εξαιτίας της συμπλήρωσης 100 τευχών, και με αυτή την αφορμή έγινε παράλληλα προσπάθεια πρόσκλησης - συσπείρωσης των περισσοτέρων ελληνοκεντρικών οργανώσεων και προσωπικοτήτων για να σχηματιστεί ενιαίο μέτωπο εναντίον της σιωνιστικής (και όχι ΣΙΝ – Σιωνιστικής) λαίλαπας.
Ας πούμε εντάξει μέχρι εδώ.
Θα πρέπει όμως να μας εξηγήσει ο κύριος Μπεξής τον εναγκαλισμό του με τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη ( http://www.youtube.com/watch?v=sqV-5jw9JLs ).

Και δεν το αναφέρω γιατί το είδα στο Youtube, αλλά επειδή ήμουν παρών, και παρακολούθησα και την “παράσταση” του υπό καταληψία μάγου Ραδάμανθυ από το βήμα κατά την βράβευσή του (;) και είδα ιδίοις όμμασι την πραγματικά τεράστια δύναμη υποβολής που διαθέτουν (εκ του πατρός) ορισμένα άτομα επάνω σε μάζες ανθρώπων, οι οποίες δεν διαθέτουν διανοητικές γραμμές άμυνας.
Σας πληροφορώ πως το κοινό μέσα σε δευτερόλεπτα είχε γίνει αλοιφή από τις γνωστές ΣΙΝ – Σιωνιστικές εκμπομπές... έρμαιο στα χέρια του εναγκαλιζόμενου Ραδάμανθυ με τον Ευάγγελο.

Στο σημείο αυτό ο έχων κριτικό πνεύμα αναγνώστης θα αναρωτηθεί τι δουλειά είχα εκεί μέσα…

Και η απάντηση είναι απλή.

Δεν είναι η μοναδική φορά που υπήρξα θεατής σε διάφορες παρουσιαζόμενες ως ελληνοκεντρικές συγκεντρώσεις και όχι μόνο.
Στο παρελθόν όποτε είχα την πολυτέλεια του χρόνου, επεδίωκα να βρεθώ σε μέρη που εκμεταλλεύονται αρκετούς από εμάς τους νεοέλληνες χειραγωγώντας το αγνό αίσθημα του πατριωτισμού και την ανάγκη πολλών ανθρώπων να πάνε ένα βήμα πέρα από το “μαντρί του Χριστούλη” για να έχω προσωπική άποψη χωρίς τα φίλτρα πληροφόρησης που θα μπορούσε να χρησιμοποίηση οποιοσδήποτε.
Εκεί λοιπόν σε μια από αυτές της συνάξεις είδα τον πάντα σοβαρό και εγκρατή Κοραντή ή CORRADO του ΛΑΟΣ να έχει βγει στην κυριολεξία έξω από τα ρούχα του και εν εξάλλω να ωρύεται και να φωνάζει τι …τι νομίζετε;

Γιατί εγώ είμαι Έλληνας. ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ … ΕΛΛΗΝΑΑΑΣ !!! (χωρίς σχόλια)

Κάπου αλλού λειτουργώντας πάντα με την λογική ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται “παρακολουθούσα” τα πηγαδάκια που σχημάτιζε ο περίφημος Γιώργος Πάλμος ( εκπρόσωπος τύπου των Ε ). Κάποια στιγμή λοιπόν τον ρωτάει κάποιος για την Ο.Ε.Α.. Και αυτός αποχωρώντας σιγά σιγά, χτυπώντας τον στον ώμο, καθησυχαστικά (διάβαζε: μην ασχολείσαι με αυτά) του απαντάει : «Κάποτε κάτι έκανε, τώρα τελείωσε … δεν υπάρχει τίποτα».
Όσον αφορά τον Πάλμο η τελευταία δραστηριότητα του που έχω εντοπίσει είναι η επανειλημμένη τηλεφωνική παρέμβαση με διαφορετικό όνομα κάθε φορά και για διαφορετικά θέματα σε εκπομπές του επαναστατικού διαύλου KONTRA (επανάσταση ΝΑΙΙΙ !!! με χρήση βίας; ΠΟΤΕΕΕ !!! μας λέει ο Κουίκ) του επαναστάτη Κουρή.
Αυτή η τακτική (τεχνική) των εγκρίτων δημοσιογράφων με απλά λόγια περιγράφεται : Ανοίγω λίγο λίγο το καπάκι για να μην γίνει πραγματική Επανάσταση με όλα τα αξεσουάρ, χατζάρες, κρεμάλες, υγρά ερυθρού χρώματος να ρέουν από κατοικίες ευυπόληπτων πολιτών και πολιτικών και άλλα πραγματικά επαναστατικά.

Konstantinos said...

Τελειώνοντας με αυτά τα στέκια θα ήθελα να επισυνάψω μια λεπτομέρεια που τα λέει όλα.

Όποιος θελήσει να παρακολουθήσει τις διδασκαλίες του μάγου Ραδάμανθυ στον μασονικό ναό του (πάντα επί πληρωμή) το πρώτο πράγμα που θ’ ακούσει από το στόμα του, πριν τις θεϊκές διδασκαλίες, είναι το πολύ γήινο και πεζό … «Μην βιντεοσκοπήσετε, μην ηχογραφήσετε γιατί θα παίξουμε ξύλο». Τόσο απλά και ξεκάθαρα.

Αντιπαραβάλετε τώρα την συμπεριφορά της Ο.Ε.Α. και τις χιλιάδες σελίδες πληροφοριών ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με μόνη απαίτηση την διάδοση αυτών των πληροφοριών.

Στο σχόλιο μου που θεώρησε χρήσιμο το ιστολόγιο να επαναδημοσιεύσει ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html ) ευχαριστώντας το για την αξία που προσδίδει σε αυτές τις πληροφορίες, σε συνδυασμό και με αφορμή των αγώνα που κάνει ένας ακόμα αφυπνισμένος Έλλην ο Αριστοτέλης παραθέτω το τελευταίο κομμάτι του κειμένου για τους νέους αναγνώστες (και αυτό είναι πολύ ευχάριστο) που δεν ανέγνωσαν το κείμενο στην ολοκληρωμένη μορφή του και που θεωρώ ότι είναι ίσως και το ποιο σημαντικό τμήμα και θίγει και την ουσία της υπόθεσης.

«…Γι αυτό καλά κάνετε όλες εσείς οι δήθεν ελληνοκεντρικές (μασονικές) ομάδες και οργανώσεις που δεν αναφέρετε την Ο.Ε.Α. και δεν την θέλετε στην άρρωστη παρέα σας γιατί πράγματι δεν έχει θέση ανάμεσα σας. Ποιος από εσάς τους διανοητικά αυνανιζόμενους, προσέφερε έγκαιρη ενημέρωση επηρεάζοντας παράλληλα γεγονότα, και προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό οδηγίες και χειροπιαστές λύσεις για να ξεφύγουμε από την μοίρα που χτίζουν κομμάτι κομμάτι για εμάς επιδοτούμενοι με την αδιαφορία που καλλιεργείτε. Κανείς σας. Μάλιστα κάτω από όλες αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες κρύβεται επιμελώς η ανεπάρκεια σας στον σημαντικότερο τομέα, στο στοιχείο που καθόρισε την πορεία της ελληνικής φυλής από τα απροσπέλαστα βάθη του χρόνου μέχρι πριν μερικές δεκαετίες. Και αυτό είναι κύριοι η ανδρεία. Η πολεμική παιδεία του κυρίαρχου λαού ανέκαθεν σε αυτό τον πλανήτη…
…Ερωτώ πάλι με τον ασθενικό νου μου.
Ο Χαρδαβέλας πρέπει να έκανε δύο εκπομπές με την Ιωλκό. Δεν μπορούσε να πεταχτεί κάποιος δύο βήματα στην Νέα Ιωνία Ελπίδος 12 να δει τι γίνεται ρε παιδί μου. Ποιος είναι αυτός ο ενοχλητικός τύπος και αυτή η Ο.Ε.Α. που μας έχει πρήξει με τις «φοβίες» της. Μην μου πει κανείς ότι ολόκληρη δημοσιογραφική ομάς Χαρδαβέλα δεν έχει ακούσει ΤΙΠΟΤΑ περί ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ. Προκαλεί εντύπωση, ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έψαχνε με πολύτιμο βοηθό τον θανόντα Φουράκη, ουρανό και γη στην κυριολεξία δια να ανακαλύψει την «Ολύμπια» Ομάδα Έψιλον δεν σκέφτηκε να ερευνήσει μια άλλη ομάδα που αναφέρει «φοβερά και τρομερά» πράγματα που αφορούν πράγματι ουρανό και γη.
Αν γνωρίζει την περίπτωση και την θεωρεί απάτη γιατί δεν την ξεσκεπάζει να γλυτώσουμε από την πλάνη;
Μήπως όμως ξαναγυρίζουμε στην ίδια ιστορία της άρρωστης παρέας που δεν θέλει σε καμία περίπτωση και με κανένα τρόπο να δώσει την δυνατότητα προβολής στην Ο.Ε.Α.; Γιατί μεταξύ τους μπορεί να τρώγονται για την πρωτοκαθεδρία στην μαλακία αλλά αν βάλουν στο παιχνίδι το μέγεθος Ο.Ε.Α. τότε η Ο.Ε.Α. θα περάσει επάνω από τα άχρηστα σώματα τους σαν οδοστρωτήρας και το σύστημα θα σειστεί συθέμελα και θα γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος.
Γι αυτό και η Ο.Ε.Α. θα βάλλεται συνέχεια και αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη των λόγων της.

Υ.Γ 1
Μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέρω ότι η έκφραση «γεωπολιτική σκακιέρα» που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο κείμενο δεν αποτελεί υποσυνείδητη αναφορά στον τεκτονισμό και το αναφέρω γιατί σε διάφορες διαμάχες εκτός του ιστολογίου έχω κατηγορηθεί όταν τελειώνουν πια τα επιχειρήματα από τους δήθεν ψαγμένους ή πρακτορίσκους ότι είμαι θεοσοφιστής και οπαδός της Μπλαβάτσκυ.

Konstantinos said...

Υ.Γ 2
Πολλοί πιάνονται από την έκφραση «χειροπιαστές λύσεις» που προσέφερε η Ο.Ε.Α. και να δηλώσουν ότι πρόκειται για ψεύδος.
Κύριοι και Κυρίες του κώλου αυτά τα λέτε διότι είστε λάτρεις του φάστφουντ και βαριέστε να σηκωθείτε να ζυμώσετε το ψωμί με τα ίδια σας τα χέρια.
Περιμένετε τον ηγέτη ή την ομάδα που θα μπει μπροστά για να πάρει την ευθύνη και να βγάλει το φίδι από την τρύπα, και σε περίπτωση που δεν κάτσει το πράγμα να φάει και τα σκατά στο τέλος όπως γίνεται πάντα.
Η Ο.Ε.Α. λοιπόν πρώτον σας δηλώνει «Αυτό ξεχάστε το» και δεύτερον μας δίνει τα μέσα να κατακτήσουμε το υπέρτατο αγαθό της ανδρείας.
Μας δίνει μέσα από τα κείμενα της αποκρυπτογραφημένες γνώσεις του παρελθόντος με την προτροπή να επιστρέψουμε στον εναρμονισμένο τρόπο ζωής με την φύση (προσαρμοσμένο στην εποχή μας φυσικά) που οδηγεί αναπόφευκτα σε κύτταρα – ανθρώπους αυτόνομες μονάδες ισχύος.
Ισχύος Διανοητικής
Ισχύος Συναισθηματικής
Ισχύος Σωματικής

Μονάδες που αν βρισκόντουσαν έξω από το κοινοβούλιο, όπως βρέθηκαν οι χιλιάδες ξεβράκωτοι χίποις λες και βρισκόντουσαν στο Woodstock με τα αντίσκηνα τα τραγούδια και ότι άλλη μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους, θα είχαν προελάσει και στο πέρασμά τους θα είχαν ισοπεδώσει στην κυριολεξία και τα καταδικασμένα ανδρείκελα των ματ και ολόκληρο το άχρηστο κτίριο της βουλής με το περιεχόμενό του και τώρα θα ήταν ένας ωραίος τόπος περιπάτου μέσα στην Αθήνα.

Ήσασταν λίγοι κύριοι και κυρίες του κώλου;

Δεν με νοιάζει αν ήταν γυναίκες.
Δεν με νοιάζει αν ήταν παιδιά.
Δεν με νοιάζει αν ήταν ηλικιωμένοι.
Όλοι οι παραπάνω μαζί με τους δήθεν άνδρες που παρακαλούσαν τα ματ να μην τους χτυπάνε και μετά κλαιγόντουσαν στα κανάλια γιατί τους κάνανε ντα αποτελούν την σύγχρονη παρακμή του νεοελληνικού πουσταριού στην ψυχή. Η ΔΕΙΛΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.

Αυτό που δεν ήταν προφανώς αυτό το παλικάρι στην Ζάκυνθο που αφού του επιτέθηκαν 10 με 20 δίποδα αγγλοσαξονικά μεθυσμένα καθάρματα έκανε το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που θα έκανε κάθε Έλληνας στο παρελθόν, δηλαδή υπερασπίστηκε την ζωή την τιμή και την περιουσία του σαν πραγματικός άνδρας και όχι περιμένοντας να τον σφάξουνε με κανένα μπουκάλι για «να καταγγείλει» το γεγονός εκ των υστέρων από το κρεβάτι του θανάτου σε κάποιο νοσοκομείο και να τον αγαπήσουν τα ΜΜΕ.
Όχι φίλε. Τόλμησες να δηλώσεις ΑΝΔΡΑΣ; Τώρα θα σε λιώσουμε εμείς τα μεγάλα ΜΜΕ πριν καν δικαστείς. Θα μοστράρουμε παντού το δεκαεννιάχρονο δίποδο παρέα με το εβραιόπαιδο Μπέκαμ δημιούργημα του εβραικού λόμπι από την στιγμή που ακούμπησε μπάλα στα πόδια του. Το δεκαεννιάχρονο δίποδο ήταν πριν λίγα χρόνια βάρια άρρωστο με εντερικό πρόβλημα αλλά τώρα μπεκρόπινε με τις ευλογίες των γονέων του που το ανέθρεψαν και του είπαν ότι είναι δικαίωμα σου να πας στην Ελλάδα την κοιτίδα του πολιτισμού σε αυτόν τον πλανητικό σφαιρικό ζώντα οργανισμό και να τα κάνεις όλα μπουρδέλο.

Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμα μαλάκες και πρώτοι πρώτοι αυτοί της πλατείας που θα το καταπιούν αμάσητο το παραμύθι γιατί κοιμούνται ακόμα ύπνο βαθύ στην ανύπαρκτη χώρα της ΜΗ ΒΙΑΣ.

Ναι κύριοι και κυρίες του κώλου για άλλη μία φορά θα χρησιμοποιηθεί ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ για παράδειγμα γιατί είναι σύμβολο αιώνιο, μιας πραγματικότητας που πρέπει να επιστρέψουμε αν επιθυμούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Ήσασταν χιλιάδες και δεν κάνατε τίποτα.
Πιστεύετε ότι τους 300 αυτούς αθανάτους θα τους είχαν σταματήσει τα ματ όλων των Αθηνών και περιχώρων;
Είστε γελοίοι και αξιοθρήνητοι.
Μπορείτε ν’ αντιληφτείτε το βαθμό του ελλείμματος σας;
Και ομιλώ για το πολιτισμικό σας έλλειμμα.
Είστε υπάρξεις που αρνούνται το παρελθόν τους και που δεν πρόκειται να έχουν κανένα μέλλον.
Υποπροϊόντα με άποψη. Αν είναι δυνατόν !!!

Konstantinos said...

Υποταχθείτε στην αμάθεια σας και προσπαθήστε ν’ ανεβείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε το βουνό που σας εμποδίζει να δείτε το πεπρωμένο σας και την αποστολή σας σε αυτόν τον πλανήτη
Αν δεν καταλάβετε ότι εμείς πρέπει να σώσουμε τον κόσμο ως γνήσιοι φορείς μοναδικού αληθούς πολιτισμού τότε δεν πρόκειται να σωθεί ούτε καν η Ελλάς ως μονάδα στον παγκόσμιο χάρτη, και ας μου πει κάποιος ποια θα είναι αυτή η χώρα ή οργανισμός που θα το κάνει.
Γνωρίζω, γνωρίζω.
Έχετε φρίξει από το φασιστικό παραλήρημα.
Να μου πείτε ποιος ήταν εκεί όταν οι Πέρσες με τα ιερατεία τους χτύπησαν την πόρτα;
Να μου πείτε ποιος ήταν εκεί όταν ο Ναζισμός με τις στοές του χτύπησε την πόρτα;

Κανείς παρά μόνο η ΑΝΔΡΕΙΑ που παράγει ο μοναδικός πολιτισμός που υπήρξε ποτέ εναρμονισμένος με τους νόμους της φύσης.

Θέλετε να τον βρείτε; Διαβάστε, μελετήστε τα πατερικά κείμενα των αρχαίων πατέρων της διανόησης και παραγωγών πολιτισμού που έζησαν σε αυτό τον τόπο που μολύνουμε με την παρουσία μας.
Δυσκολεύεστε; Χρησιμοποιήστε σαν οδηγό κείμενα της Ο.Ε.Α.
Να είστε προετοιμασμένοι όμως ότι δεν θα παραμείνετε στην θεωρία και στην βελτίωση της διανοητικής κατάστασης αλλά θα σας ζητηθεί από τις ισχυρές αιώνιες φωνές η επιδίωξη της υπέρβασης σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης υπάρξεως. Και κάπου εκεί θα γνωριστείτε με την βία και θα καταλάβετε ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής διαδικασίας του σύμπαντος για δημιουργία ή επαναφοράς της συμπαντικής ισορροπίας.

Είμαστε όλοι γαλουχημένοι μέσα σε μια ζωή διαρκούς ανέσεως ακόμα και μέσα στην φτώχια μας και είναι αδύνατον να δεχτούμε ότι για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο για το σύνολο πρέπει κάποιοι από εμάς ίσως να χρειαστεί να χάσουμε τα πάντα.
Τα πάντα εκτός από την αιώνια αποτύπωση του σύμπαντος της ανιδιοτελούς προσφοράς μας, της θυσίας μας για να συνεχίσει να υπάρχει.

Δύσκολο; Αφάνταστα. Γι αυτό έχει αξία και θα το υμνούν μετά από εμάς για χιλιάδες χρόνια.

Αν συμβεί…

Υ.Γ 3

Παρατηρώ ότι το επίπεδο των αναγνωστών του ιστολογίου όπως και των συνεργατών ή και των φιλικών ιστολογίων (επιτέλους ο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ δεν είναι τόσο μόνος πια) είναι τις περισσότερες φορές αρκετά έως ιδιαίτερα υψηλό.
Είθε να προστίθενται σε αυτό τον αγώνα επιβίωσης πάντα καλύτεροι μαχητές των προηγουμένων με την προσδοκία της επίτευξης της κρίσιμης μάζας.
Να είστε καλά.

OD said...

Ο Κωνσταντίνος που αγαπήσαμε. Αφοπλιστικός λόγος αλήθειας.

Όσο για σένα Παλιγγίνη...
Χαιρέτα μου τον πλάτανο. Διότι ουδείς μασόνος δεν πρόκειται να βγει και να πεί ότι είναι μασόνος. Οπότε, άλλα λόγια να αγαπιόσαστε όλοι εσείς με όλα αυτά που καταπιάνεστε.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις