ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 12 July 2011

Οι 300 είναι εδώ!

Επετειακή ανάρτηση για τη συμπλήρωση 300 συνδρομητών στο ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ vs CHAOS.

Το ιστολόγιο έφτασε αισίως στους 300 συνδρομητές. Ο αριθμός είναι μεν συμβολικός αλλά καθόλου τυχαίος. Οι 300 "ξαναζούν" και ήδη ανθίστανται σθεναρά απέναντι στο προγραμματισμένο μέλλον της ανθρωπότητας.

Οι 300 Ήρωες εκείνου του χωροχρονικού σημείου κάνουνε ένα ταξίδι στον χωροχρόνο και βρίσκονται εδώ, δηλώνουνε παρόν εν έτει 2011.

Αναμένουμε την άφιξη και των 700 Θεσπιέων τους οποίους η πλειοψηφία ξεχνάει και δεν μνημονεί σαν "άγιους" της Ελλάδος παρότι κατέχουν την ίδια θέση στο Βάθρο των Ηρώων και μάλιστα ακόμα πιο ψηλά αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτοί(οι Θεσπιείς) δεν ήταν οι 300 του Λεωνίδα(δηλαδή δεν είχαν ανάλογη εκπαίδευση, οπλισμό) και όμως αντί να γυρίσουν σπίτια τους, πέθαναν και αυτοί μέχρις ενός για τα ιδανικά τους.

Αναμένουμε και αυτούς να δώσουνε το παρόν μαζί με τους 300 στις Πλανητικές Θερμοπύλες της εποχής μας.

Ο συμβολικός αριθμός 300 επετεύχθη. Η λεγόμενη "κρίσιμη μάζα"(critical mass) αφυπνισμένων (και εν δυνάμει αφυπνισμένων) είναι παρούσα, ο σπινθήρας που έπρεπε να ανάψει, άναψε. Για άλλη μια φορά καλούμεθα να αντισταθούμε στο επερχόμενο μέλλον όπως και τότε. Τότε, που μια χούφτα λεόντων ανέτρεψε το σχέδιο και "μηδένισε το κοντέρ" και ματαίωσε το σκότος. Έτσι και τώρα μαχόμαστε να ανατρέψουμε το μέλλον, το προγραμματισμένο μέλλον, το σχέδιο. Και θα το πράξουμε, ήδη το πράττουμε ώστε να ματαιωθεί δια παντώς και οριστικώς το σκοτεινό και απάνθρωπο μέλλον το οποίο σχεδιάζεται χιλιετίες ολόκληρες.

Δίνουμε τη μάχη ώστε να ανατρέψουμε τους προδότες εντός και εκτός για να ζήσουμε έναν καλύτερο δίκαιο κόσμο με βάση για άλλη μία φορά τον Ελληνικό Εναρμονισμένο με τη Φύση-Σύμπαν Υπερπολιτισμό, την πάλαι ποτέ κοιτίδα του αληθινού φωτεινού πολιτισμού του Ηλιάκού λόγου Ίωνα. Είναι μία μάχη δίκαιη, φιλότιμη και αξιοπρεπής.

Και αυτός ο μικρός φαινομενικά αριθμός είναι ικανός να ξεσηκώσει ακόμα περισσότερους, όλο και πιο πολλούς, να σπάσει τα δεσμά παντός τύπου τα οποία μας φορέσαν ως "κολλάρα" σκλάβων οι αρχισυνωμότες εγκληματίες τοπικοί επικυρίαρχοι (διαστήματος και ...περιχώρων). Κολλάρα θρησκευτικά, κολλάρα κοινωνικά, κολλάρα ιδεολογικά, κολλάρα οικονομικά, κολλάρα σε μικρό λουρί τα οποία μας κρατούσανε κάτω. Αυτοί οι 300 είναι η κρίσιμη μάζα που θα το κατορθώσει αυτό.

Και καταφέραμε πολλά. Φτάσαμε αισίως στον Ιούλιο του 2011, ματαιώσαμε και ματαιώνουμε κάθε ύπουλο σχέδιο, ξεσκεπάσαμε και ξεσκεπάζουμε κάθε προδότη και κάθε σκιά. Μας ρίξανε και ξανασηκωθήκαμε πιο δυνατοί και πιο πολλοί. Διαδώσαμε και διαδίδουμε την γυμνή, την πολύ σκληρή αλήθεια. Αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε όλους τους διανοητικούς "ιούς" που μόλυναν τον εγκέφαλο μας και προκάλεσαν σφάλματα στον επεξεργαστή του μυαλού μας.

Ας είναι αυτή η μέρα, μία μέρα επετείου την οποία θα μνημονεύουμε στο μέλλον με χαρά διότι καταφέραμε και κρατήσαμε για άλλη μια φορά Θερμοπύλες.

Να είστε καλά και να συνεχίσετε πιο δυνατά, με ακόμα περισσότερο θάρρος και θέληση.

ΔΥΝΑΜΙΣ!


http://youtu.be/K7_mIgzwBzI

1 comment:

Anonymous said...

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις