ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 11 July 2011

Έκρηξη στην Κύπρο...

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ LINKS

Σχόλιο:
Απορούμε και εξαγριωνόμαστε για άλλη μια φορά από τα προδοτικά ΜΜΠ(μέσα μαζικής παραπληροφόρησης). Ενώ για τα "στημένα" στα ποδοσφαιρικά είχαν και από μία εκπομπή κάθε μέρα(π.χ. ΣΚΑΙ) και έκτακτα προγράμματα για διάφορα θέματα της επικαιρότητας(π.χ. ψήφιση μεσοπροθέσμου,ψήφο εμπιστοσύνης κ.α.) σήμερα που η αδερφή μας η Κύπρος δοκιμάζεται, με νεκρούς, με πολίτες χωρίς νερό και ρεύμα, με αδιευκρίνιστες συνθήκες του "ατυχήματος(;) και εξελίξεις κάθε λεπτό, τώρα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 του Μασονομίνωα Κυριακού δείχνει το ...τούρκικο σήριαλ! Μπράβο στους αναίσθητους ηλίθιους προγραμματιστές του ΑΝΤ1....

Και βέβαια, σε όλα τα κανάλια, business as usual, αποβλάκωση του θεατή και άγιος ο θεός....

Δηλαδή, δεν μπορούσε ο Χατζηνικολάου να αναβάλει την εκπομπή με τους μαλάκες πολιτικούς που είχε καλέσει και να κάνει ρεπορτάζ με συνδέσεις στην Κύπρο; Οι υπόλοιποι; Τόσο κόπτονται για την Κύπρο; Αλά Νταλάρα;;; Μόνο όταν μας συμφέρει η Κύπρος είναι αδερφή ή κόρη ή το νησί της Αφροδίτης; Μόνο για ταξιδιωτικά αφιερώματα και επετείους; Και καμιά εκπομπή για το ξεκάρφωμα;

Κοπρίτες, αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Ντροπή σας για άλλη μια φορά! Δηλαδή όλοι οι άνθρωποι που δεν διαθέτουν εξοικείωση με το διαδίκτυο, αυτή τη στιγμή πως θα ενημερωθούν ρε ανεκδιήγητοι; "Βρωμάει" από χιλιόμετρα η στάσή σας και τη σημερινή. Τί, δεν είναι Έλληνες οι Κύπριοι, μαλάκες; Δεν μας αφορούνε τα πάντα για τις εξελίξεις αυτή τη στιγμή στην Κύπρο; Έκτακτα προγράμματα έπρεπε να έχουν όλα τα κανάλια και ειδικά τα κρατικά, αλλά αντιθέτως λες και δεν τρέχει τίποτα, δείχνουνε όλα μαλακίες.

Αυτό, όπως γράψαμε, βρωμάει πολύ. Δηλαδή τώρα τί κάνουνε; Κόβουνε και ράβουνε το σενάριο για να το παρουσιάσουν "δεμένο" από αύριο;
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Κύπρος: Η λίστα με τους νεκρούς από την έκρηξη στη βάση…
http://www.defence-point.gr/news/?p=14898

ΕΙΔΕ ΛΑΜΨΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ


...και πέφτει η γραμμή. Τώρα, αυτό είναι απολύτως τυχαίο, έτσι;

Ο δε παραιτηθείς υπουργός αμύνης της Κύπρου φέρεται να δήλωσε στον θανόντα Διοικητή της ναυτικής βάσης ότι τα κοντέινερ είναι τόσο ακίνδυνα που θα μπορούσαν να τα μεταφέρουν σε κατοικημένες περιοχές! Επίσης από το ίδιο ρεπορτάζ του άλτερ σήμερα στις 19 ώρα Ελλάδος, ο Διοικητής της βάσης ανησυχούσε διότι τις τελευταίες ημέρες με τη ζέστη ακούγονταν μικρές εκρήξεις.

Από το defencenet.gr
(Ανανέωση 17.01): Kαταγγελίες σοκ από το γιο του νεκρού – και επίσημα – διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Κύπρου Νικόλα Ιωαννίδη ο οποίος μιλώντας στο ΡΙΚ αποκάλυψε ότι οι πάντες στην κυβέρνηση Χριστόφια γνώριζαν ότι τα κοντέϊνερ ήταν παρατημένα στη τύχη τους χωρίς φύλαξη αλλά αδιαφορούσαν:

''Αυτό που συνέβη σήμερα στο Μαρί ήταν μια έκρηξη στα θεμέλια του κράτους μας. Ο πατέρας μου έκανε επανειλημμένες εκκλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Χθες είχαν πληροφορίες ότι είχαν φουσκώσει τα κιβώτια, τα οποία για 1,5 χρόνο βρίσκονταν κάτω από τον ήλιο.

Ο πατέρας μου κλήθηκε να πάει όταν ξεκίνησαν οι μικρο-εκρήξεις και πήγε πρώτος εκεί. Είναι μεγάλη ντροπή για αυτό το κράτος που ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι τους. Τις ίδιες καταγγελίες με έγγραφα φαίνεται να έκανε και ο διοικητής του στρατοπέδου ο οποίος και αυτός δεν είναι πλέον στη ζωή. Κανείς όμως δεν τους άκουσε.

Αρχειοθέτησαν μάλλον για τα καλά τις καταγγελίες τους στα συρτάρια τους και τώρα κρύβονται για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παρά μόνο παραιτούνται και νομίζουν πως την έχουν γλιτώσει. Ή απλά πάνε στον τόπο της τραγωδίας και δηλώνουν συγκλονισμένοι και πως το κράτος θα σταθεί δίπλα τους. Γιατί όμως το κράτος δεν στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που με τις καταγγελίες τους προειδοποιούσαν για τα χειρότερα;»

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «Κατ’αρχήν δεν υπάρχουν ενδείξεις δολιοφθοράς μέσα στη νύχτα άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα με την φωτιά εκρήξεις στα κοντέϊνερ. Από τι; Υψηλή θερμοκρασία δεν είχε αναπτυχθεί εκείνη την ώρα στα κοντέϊνερ. Πάντως έτσι εξηγείται και ο θάνατος του διοικητή της βάσης. Κλήθηκε εσπευσμένα μετά τις πρώτες εκρήξεις.

Πληροφορίες του defencenet.gr από απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι κάθε βράδυ καταβρέχονταν τα κοντέϊνερ, έτσι ώστε να μην αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό τους κατά την διάρκεια της ημέρα. Γελοίο, άλλά είναι γεγονός.

(Αρχικό κείμενο): Ισχυρές ενδείξεις δολιοφθοράς έχει η σημερινή τραγωδία στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" της Κύπρου και για το λόγο αυτό η Κύπρος ζήτησε από την μητέρα πατρίδα να συνδράμει με ειδικό προσωπικό και μέσα στην έρευνα για τα αίτια της έκρηξης. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές στο defencenet.gr περί τις 04.00 τα ξημερώματα και ενώ είχε ξεσπάσει η φωτιά στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, μία φωτιστική φωτοβολίδα εμφανίστηκε επάνω από την βάση, ένδειξη ότι είχε εντοπιστεί ύποπτη κίνηση. Αυτή την στιγμή γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους ζώντες φρουρούς την εκτόξευσε.

Πάντως υπάρχει και ένα θαύμα στην όλη υπόθεση: Η μονάδα ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού, ως έργο Θεού, απουσίαζε από την βάση γιατί βρισκόταν σε άσκηση στην Αγία Νάπα! Αν δεν είχε άσκηση θα είχε εξοντωθεί ολόκληρη, γιατί τα καταλύματά της βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα κοντέϊνερ! Μήπως ήταν και η ΜΥΚ στόχος;

Πάντως τα βλήματα ΜΜ-40 Exocet ακόμα αγνοείται αν έχουν καταστραφεί ή αν υφίστανται. Κανονικά αν στεγαζόντουσαν σε υπέργεια βάση θα πρέπει να έχουν καταστραφεί. Ελπίζουμε να υπήρχε η ελάχιστη πρόνοια και να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ανοίγει μεγάλο κενό στην κυπριακή άμυνα.

Η πυρκαγιά που εξερράγη στο διπλανό εργοστάσιο της ΑΗΚ δεν μπορεί να θεωρηθεί ως άμεσα γενεσιουργός αιτία, αφού η απόσταση ήταν μεγάλη.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21748&Itemid=139

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ισοπεδώθηκε η περιοχή του τερματικού σταθμού LNG !

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της φονικής έκρηξης που ισοπέδωσε την περιοχή Ζύγι -Βασιλικά με ισχύ έκρηξης άνω του 1ΚΤ! Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου ακριβώς στην ίδια περιοχή σχεδιάζεται να κατασκευαστεί ο τερματικός σταθμός υγροποίησης φυσικού αερίου (LNG) που θα τροφοδοτείται με υποθαλάσσιο αγωγό από το ισραηλινό κοίτασμα Leviathan 3 και κυπριακό πεδίο 12.

Η τοποθεσία που πρόκειται να κατασκευαστούν οι τερματικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ακτίνα λιγότερο των 2 χλμ από το σημείο που έγινε η έκρηξη, η οποία έχει ισοπεδώσει τα πάντα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21763&Itemid=87

Θέμα: Ισχυρές εκρήξεις στη Ναυτική Βάση «Ευ. Φλωράκης»
http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=22227.0

Τραγωδία στην Κύπρο - Πολλοί νεκροί από έκρηξη σε ναυτική βάση

Δηλώσεις Κύπριου πυροτεχνουργού


Χρονικό εξελίξεων εδώ:
http://www.newstoday.gr/article/62602/tragodia-sten-kupro-polloi-nekroi-apo-ekrexe-se-nautike-vase

Εγκληματική αμέλεια;

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ της Κύπρου, πριν από μία εβδομάδα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που είχε περάσει για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις με τα δύο κοντέινερ με τα πυρομαχικά, είχε αποφανθεί ότι έπρεπε να ληφθούν άμεσα μέτρα πρόληψης για εκδήλωση πυρκαγιάς. Ωστόσο δεν ελήφθησαν έκτακτα μέτρα και είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο η σημερινή τραγωδία να οφείλεται σε εγκληματική αμέλεια.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και ανεπιβεβαίωτες.

Η πυρίτιδα που ήταν αποθηκευμένη στα δύο κοντέινερ είχε κατασχεθεί πριν από τρία χρόνια από ιρανικό τάνκερ και έκτοτε ήταν αποθηκευμένη εκεί.


11 comments:

psari said...

http://blog.alexanderhiggins.com/2011/07/11/exdea-agent-cia-performed-behavior-modification-aerial-spray-california-34571/

http://www.catholic.org/international/international_story.php?id=41977

Nikos said...

EΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ PANDORUM ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΥΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ SUBTITLES!

-Where are we?
-Go ahead, take a peek.
-You tell me.
-What have you done with us?
-You don't get it, kid.
There's no one left to judge.
-Where are the stars?
Oh my God.
-God?
You think God survived?
He's dead along with
the rest of humanity.
There's no law or order,
no good or evil.
Just us.
And you think you're going
to be the one to judge me?

ΟΕΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!
ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΟΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ, ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΔΡΑΚΕ ΣΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΕΙΝΗΡΟ ΠΑΝΤΩΣ.

ΟΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΕΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ!

OD said...

Φίλε psari, το δεύτερο λινκ που επισύναψες έχει πολύ ενδιαφέρον.

Η CFR της Ευρώπης(;;;) αναφέρει την ανισορροπία που δημιουργείται με την Κίνα και να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο απέναντι στις εισαγωγές κλπ;;; Πολύ περίεργο. Λες οι ραββίνοι της CFR να αρχίζουν να το γυρνάνε;

Διογένης said...

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/66234/psachnoyn-gia-sampoter-sthn-kypro

psari said...

http://www.thelivingmoon.com/43ancients/41Group_Lunar_FYEO/02files/FYEO_Lunar_02.html

φυσικα και ειναι δουλεια σαμποταζ,,,,,,,,,,

αλλα ειδη την εχει κοπανήσει

βεβαια μπωρει να μην ειναι απο τουρκια
αλλα απο NWO-MUSLIM BROTHERHOOD
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΝΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΗ

Διογένης said...

(συγνώμη που τα βάζω ένα-ένα)
ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ - ΕΙΔΕ ΛΑΜΨΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ
http://katohika.blogspot.com/2011/07/blog-post_9769.html

psari said...

http://www.thegreatwarning.com/2011/04/three-days-of-darkness-elenin-eclipses.html

poly periergh istoria
me thn ekplhksi

ειναι υποπτο
αν ισχυει
θα πρεπει να ειναι ολοι οι ελληνες σε επιφυλακη
με 3 μερες νυχτα θα γινει χαμος στα μεγαλα αστικα κεντρα με τους λαθρομενταναστες.............

............................
κοιτα δεν σημαινει οτι ολοι ειναι στο κολπο με την ΚΙΝΑ
ορισμενοι ειναι, οχι ολοι

και τον κινεζο-κανιβαλο
κάνεις σώφρον, δεν τον θέλει στο σπιτι του...................

OD said...

Ο παραιτηθείς υπουργός αμύνης της Κύπρου λέγεται ότι δήλωσε στον νεκρό πλέον από την έκρηξη διοικητή της βάσης ότι αυτά τα κοντέινερ ήταν τόσο ακίνδυνα που θα μπορούσαν να τα μεταφέρουν σε κατοικημένες περιοχές. Αυτό το είπανε στο άλτερ στις 19 και κάτι σήμερα!

ΕΛ said...

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΛΙΤΗΣ ΟΤΙ «ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ»............

OD said...

Το άκουσα... Αν είναι δυνατόν! Νόμισα ότι παράκουσα αλλά το επιβεβαιώνεις και εσύ... Αρε Μπεγκλίτ, η πιο ψυχρή γωνιά του σύμπαντος δεν αρκεί για τιμωρία...

Αδράστεια said...

Ο Τιτάνας δεν ήρθε εδώ για μόστρα! Ήρθε για κάτι Κινεζάκια, για κάτι Μογγολάκια, για κάτι ΓΑΠάκια, για κάτι Μπεγκλιτάκια, για κάτι Παπουτσάκια...

Θα περάσουν τόσο καλά στα κάτεργα, που η πιο ψυχρή γωνιά του Σύμπαντοες θα τους φαίνεται παράδεισος!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις