ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 14 July 2011

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΣ VS ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1.


Επιστολή φίλου συμμαχητή:

ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΑΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΠΠΑ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΣ.

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΝΙΚΟΣ: ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΝ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ?

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ: ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ.

ΝΙΚΟΣ: ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ?

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ/ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΝΕΚΡΟ.

ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΑΥΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΑΡΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ?

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ: ....ΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!...

ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ.

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΑΣ ΝΙΚΟΣ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχόλιο ιστολογίου:
Φίλε Νίκο συγχαρητήρια για αυτή σου την διανοητική επικράτηση απέναντι στους δήθεν "πνευματικούς" θρησκόληπτους.

Διαπίστωσες εξ' ιδίοις πως δεν έχουν τίποτα να πούνε και να αντιτάξουνε όταν τα πράγματα "σοβαρεύουν". Είναι κενοί από ιδέες και επιχειρήματα. Μάλιστα είναι δύο φορές κατάπτυστοι διότι αν και δηλώνουν κιόλας χριστιανοί ...ορθόδοξοι(στραβόδοξοι), δεν έχουν μελετήσει ούτε καν τα κείμενα της διαστροφικής λατρείας τους! Δεν ξέρουν καν τι λέει η Βίβλος τους και σε τί αναφέρεται και πώς κωδικοποιείται. Είναι δύο φορές πρόβατα όπως τους θέλει αυτός στον οποίο πιστεύουν(Γιεχοσουάχα μεσσιαχα και το λουρί της γιαχβεχιάς) διότι απλά τους είπανε ότι είναι χριστιανοί και αυτοί το αποδέχτηκαν! Πλήρης διαστροφή της κριτικής σκέψης των Ελλήνων σοφών... Αυτά κάνει το πολύ το κυρ ελέησον, δεν αφήνει το μυαλό να πάρει στροφές και να αρχίσει να αντιδρά στα παράλογα θεωρήματα της "θρησκείας".

Και είναι προφανές αυτό διότι γνωρίζουμε ότι ενώ αυτοί τα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας τα έθαψαν σε σκοτεινά υπόγεια μακριά από ανθρώπινα μάτια διότι κατέρριπταν με απλή λογική ψευδοεπιχειρήματα και ψευδο-οικοδομήματα του γιαχβέχα σελήνης και περιχώρων και διότι ως "σατανικά" και "αντιχριστιανικά" δεν πρέπει να τα βλέπουν τα μάτια των ...πιστών μπας και ξεσκιρτήσουν από το μαντρί, η Ο.Ε.Α. μέσω των μελών της έκατσε χρόνια ατελείωτα και αποκωδικοποίησε τις (αν)ιερές γραφές των βάσει της θεωρίας "Γνώριζε τον εχθρό σου". Δηλαδή η Ο.Ε.Α. επιτέλεσε διπλό έργο παρακαταθήκη, όχι μόνον αναγνώρισε και αποκωδικοποίησε τις κινήσεις του γιαχβέχα ώστε να ενημερωθεί ο "υποψιασμένος", αλλά κάνει χάρη και στα πρόβατα του μαντριού ανοίγοντας και σε αυτούς τα μάτια(ασχέτως αν αυτοί στην πλειοψηφία τους, αρνούνται να δούνε)! Αυτά πράττει η κακιά και τρελή Ο.Ε.Α. εν πλήρει αντιθέσει με τους "τσομπάνηδες" του δόγματος Πίστευε και μη ερεύνα που ούτε τα κείμενα της πίστεως τους δεν γνωρίζουνε. Τυφλοί υπήκοοι, τέλεια υποχείρια στα χέρια του γιαχωβεχάι τους. Δέχονται ότι είναι τόσο πρόβατα από τη στιγμή που αποδέχονται ότι για να μιλήσουν στο θεό τους, χρειάζονται αντιπρόσωπο της εταιρίας του!

Συνέχισε να ισοπεδώνεις τα διανοητικά "λύματα" με τα οποία δηλητηρίασαν τον κόσμο.

ΔΥΝΑΜΙΣ!




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
http://www.easy-share.com/1914283169/MONOMAXIES.rar

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html

ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_6049.html

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ: ή πως η εξουσία κόβει τον άνθρωπο στα δύο!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ" ΑΠΟ Ο.Ε.Α.
http://youtu.be/VlXTZEdeHts

"ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ" ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, "ΑΓΙΟΙ" ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html

ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_08.html

3 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΦΥΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

Πάνος said...

Μπραβο ρε νίκο...και εγω πολυ το χαρηκα...με παρομοιο τροπο προσπαθω να δρω και εγω.. ;)
απλα να εκφρασω μια σκεψη...
το οτι καποιος πιστευει στον θεο-δημιουργο σημαινει απαραιτητα οτι υπηρετει μονο αυτον και αφηνει νεκρο το σωμα(συμπαν) στο οποιο βρισκεται?δεν θα μπορουσε να πιστευει στον θεο αλλα να φροντιζει κανονικα και τον κοσμο αυτο?εγω μαζι σου ειμαι το λεω κ αλλη μια,απλα προσπαθω να αντικρουω καθε πιθανο επιχειρημα που θα χρησιμοποιουσε καποιος..

Πάνος said...

και επισης..οι φυσικοι νομοι,οι οποιοι τυχαια μεσω υλης και ενεργειας προερχομενες απο διαφορετικες κατευθυνσεις,απο που προηλθαν?οπως και η υλη και ενεργεια...πως δημιουργηθηκαν?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις