ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 8 October 2011

Όταν τα έλεγε η Ο.Ε.Α. στην Ρωσία όλοι σας σφυρίζατε αδιάφορα.Τρεχάτε τώρα πίσω από τις εξελίξεις και άλλη φορά να ακούτε την Ο.Ε.Α.

¨ΕΞΙ ΚΡΑΤΗ-ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ¨

78670
http://nationalpride.wordpress.com/2011/10/07/%c2%a8%ce%b5%ce%be%ce%b9-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%83%c2%a8/#more-94810
Είμαστε έξι κράτη-ένα έθνος
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ μιλώντας στην σύνοδο ¨Εικοσαετίας από την ανεξαρτητοποίηση των Τουρκικών Δημοκρατιών¨ ανέφερε πως η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακιστάν, το Κιργιζιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν πρέπει να κινούνται ως ¨έξι κράτη-ένα έθνος¨ και να δείχνουν την αλληλεγγύη τους.
Ο Γκιούλ μιλώντας στην σύνοδο που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Rixos στην Άγκυρα δήλωσε : ¨Είναι ανάγκη να κινούμαστε με την συνείδηση πως είμαστε ¨έξι κράτη-ένα έθνος¨ .
Πρέπει να έχουμε μεταξύ μας σεβασμό, αγάπη, αλλά και να επιδεικνύουμε μεγάλη αλληλεγγύη. Αυτές είναι οι μεγάλες εξετάσεις ενώπιον μας¨.
Εφ. Σαμπάχ  6-10-2011
tourkikanea.gr

Όταν τα έλεγε η Ο.Ε.Α. στην Ρωσία όλοι σας σφυρίζατε αδιάφορα.Τρεχάτε τώρα πίσω από τις εξελίξεις και άλλη φορά να ακούτε την Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις