ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 13 October 2011

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Η ιστορία των πολεμιστών Γκούρκας στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις έχει τις ρίζες της στο 1815 και στην συμφωνία ειρήνης που υπέγραψε η Βρετανική Εταιρεία των Δυτικών Ινδιών με το Νεπάλ, μετά από εδαφική διαμάχη που κατέληξε σε ταπεινωτική ήττα των Βρετανών.

Ωστόσο, οι Βρετανοί θαύμασαν τόσο το θάρρος και την πολεμική δεινότητα των Γκούρκα, που μέσα στους όρους της συμφωνίας, έβαλαν και την στρατολόγηση πολεμιστών του λαού αυτού στον Βρετανικό Στρατό.

«Καλύτερος ο θάνατος από τη δειλία», υπήρξε το σύνθημα των πολεμιστών αυτών που υπηρετούν τα βρετανικά όπλα εδώ και 200 χρόνια, πολεμώντας στον Α’ και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και όπου αλλού τους έστελνε το Στέμμα για να προασπίσουν τα βρετανικά συμφέροντα.Η σκληρότητά τους στη μάχη είναι απίστευτη. Το φονικότερο όπλο που φέρουν είναι το χαρακτηριστικό μαχαίρι τους,το οποίο δεν αποχωρίζονται ποτέ.

ΔEITE TO BINTEO
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8956<
------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...
ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΞ'ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ (ΨΕΥΔΟΝΥΜΩΣ ΟΥΙΝΔΣΟΡ ΟΥΑΛΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΞΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ ΑΝΟΒΕΡΟΥ (OBERHAN - HANOBER) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ-ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ) ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΥΚΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΑΛΕΖΩΝ - ΣΚΟΤΣΕΖΩΝ Ή ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΚΕΛΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΜΙΓΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΓΚΟΥΡΚΑΣ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ-ΘΙΒΕΤ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ "ΖΕΝ" ΥΠΟΛΟΓΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΚΙΝΑΣ "HONG" - "HUNG"..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΟΥΛΩΝ ΦΑΙΩΝ-ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΧΑΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΥΠΟΥΛΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΓΚΡΙΖΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΦΡΕΙΔΕΡΊΚΗ)
ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ Α.Ο.Α. ΚΑΙ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΚΟΥΡΚΑΣ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..


ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΊΚΡΙΣΜΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΝΤΑΙ...
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

Υ.Γ.: ΛΕΥΚΟΥΣ ΟΥΑΛΕΖΟΥΣ - ΣΚΟΤΣΕΖΟΥΣ Ή ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΚΟΤΙΑ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ" ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΠΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΒΟΡΕΙΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!»ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

Ο "ΣΩΤΗΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΚΟΚΚΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_7358.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/search/label/%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%A5%CE%9E%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%9A26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις