ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 24 October 2011

Γι αυτό Σκότωσαν Τον Gaddafi !

Γι αυτό Σκότωσαν Τον Gaddafi !
 
Θα Θέλαμε να δώσουμε τα "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" μας στον αντικαθεστωτικό λαό της Λιβύης,στην δολοφονική πουτάνα Κλίντον και στις αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA που πανηγυρίζουν τον θάνατο του Καντάφι διότι "ΣΩΣΤΑ" καταδικάσατε εις θάνατο τον Καντάφι, δια τα κάτωθι:

1-Χρησιμοποίησε τα έσοδα από το εμπόριο πετρελαίου της Λιβύης, το οποίο εθνικοποίησε, για την κατασκευή πολύτιμων υποδομών στα εδάφη της Λιβύης, όπως νοσοκομεία, κτίρια, και τα μεγαλύτερα υδρευτικά και αρδευτικά δίκτυα του κόσμου στην Λιβύη.Τα ίδια τεράστια έργα υποδομών πρότεινε να κατασκευάσει δωρεάν η Λιβύη σε όλα τα κράτη της Αφρικής,με σκοπό την δημιουργία μιας οικονομικής-γεωργικής-βιομηχανικής-στρατιωτικής ανεξάρτητης Αφρικής.
2-Πριν τον Καντάφι, μόλις το 1/5 του πληθυσμού διέθετε επαρκή μόρφωση ενώ το υπόλοιπο δεν είχε πρόσβαση στην παιδεία.
3-Κατά την διάρκεια της θητείας του Καντάφι, το σύστημα παιδείας μέχρι και το πανεπιστήμιο έγινε δωρεάν για το σύνολο του πληθυσμού, ενώ το ποσοστό των μορφωμένων Λίβυων αναρριχήθηκε στο 83% επί του συνόλου του πληθυσμού.
4-Το Σύστημα πρόνοιας της Λιβύης, κατά την διάρκεια της κυβερνήσεως του Καντάφι, είναι δωρεάν για όλους τους Λίβυους Πολίτες ακόμα και για τους επαναστάτες! νοσοκομεία, περίθαλψη, φάρμακα είναι δωρεάν και προσβάσιμα για όλους τους Λίβυους, ενώ εάν ο ασθενής χρειάζεται επέμβαση η φάρμακα τα οποία δεν διαθέτουν τα νοσοκομεία της Λιβύης, το κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης του ασθενούς στο Εξωτερικό!!!(Ρε τον "Δικτάτορα" Καντάφι...)
5-Όταν ανέβηκε ο Καντάφι στην εξουσία, βασικά είδη τροφίμων υποτιμήθηκαν ραγδαία ώστε να μπορέσουν οι Λίβυοι να τα αγοράσουν. Το ηλεκτρικό δίκτυο επεκτάθηκε άμεσα ώστε κάθε περιοχή της Λιβύης να διαθέτει ρεύμα, ενώ τεράστια υδρευτικά και αρδευτικά έργα κατασκευάστηκαν ώστε να υποβοηθήσουν την αγροτική ανάπτυξη με σκοπό την
ανεξαρτησία της Λιβύης σε αγροτικά προϊόντα.
6-Ο Καντάφι προχώρησε στην κατασκευή του "Μεγάλου Ποταμού του Τρελού", ένα τεράστιο έργο, ένας κατασκευασμένος ποταμός, ο οποίος κατέχει και θέση στα ρεκόρ Γκίνες ως σύγχρονο θαύμα του κόσμου και ο οποίος μετέτρεψε την έρημο
των ακτών της Λιβύης σε εύφορες πεδιάδες.
Ο αγωγός της Λιβύης, θεωρείται το όγδοο θαύμα.. !!
Σε αυτό το 8ο θαύμα βομβάρδισαν και κατέστρεψαν τα αεροσκάφη του ΕβραιοΣαξονικού ΝΑΤΟ,με σκοπό την καταστροφή της αγροτικής αυτονομίας της Λιβύης.
Την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 ήτοι εις την επέτειο του ανοίγματος της τελικής φάσεως του Λιβυκού "Μεγάλου Ποταμού του Τρελού". Πράγμα άγνωστο για τον υπόλοιπο κόσμο που ξεπερνά και τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα. Ερωτήματα το πως μια τόσο μικρή χώρα και με πληθυσμό περίπου στα τέσσερα εκατομμύρια, μπορεί να κατασκευάζει κάτι το τόσο μεγάλο χωρίς να δανεισθεί ούτε σεντς από τους διεθνείς τραπεζίτες έτρωγε σιγά σιγά την Hong και τα ΕβραιοΣαξονικά τσιράκια της βλέπε Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Το γεγονός ότι στην Λιβύη υπάρχουν τέσσερα υπόγεια κοιτάσματα νερού ήτοι α) στην Κούφρα ,β) στην Σύρτη,γ) στην Μορζούκ και δ) στην Χαμάντα. Συνολικού όγκου 35 χιλιάδων m3 κυβικών χιλιομέτρων. Αυτά τα υπόγεια κοιτάσματα νερού παρέχουν αυτονομία αστείρευτη σε νερό για τους Λίβυους.
Ένα υπόγειο δίκτυο σωλήνων για να εμποδίσει την εξάτμιση βρίσκεται βαθειά θαμμένο στην έρημο.270 πηγάδια βάθους εκατοντάδων μέτρων και το κόστος ενός κυβικού μέτρου νερού είναι κατά πολύ φθηνότερο του αφαλατομένου νερού. Το νερό είναι ίσο με την ροή διακοσίων ετών του Νείλου ποταμού λένε οι επιστήμονες
Ο τελικός σκοπός του έργου ήταν να μετατραπεί η Λιβύη σε έναν αυτόνομο γεωργικό παράδεισο.
Αυτάρκεια. λέξη η οποία Απαγορεύεται Τελείως από τους "καρχαρίες".(ήτοι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ήτοι τα ΕβραιοΣαξονικά τσιράκια της Hong)
7-Κάθε Λίβυος πολίτης δικαιούται Γής, αγροτικών εργαλείων, ζώων, σπόρων. Ο Καντάφι Ορκίστηκε(!!!) να στεγάσει κάθε Λίβυο πολίτη, πολλοί εκ των οποίων πριν τον Καντάφι ζούσαν σε ...σκηνές και λαμαρινοκατασκευές. Ορκίστηκε επίσης, να μην φτιάξει σπίτι στους γονείς του οι οποίοι διέμεναν σε σκηνή, μέχρι να στεγαστεί και ο τελευταίος Λίβυος πολίτης(Στο Επισυναπτόμενο Βίντεο μπορείτε να δείτε τη μητέρα του Καντάφι και την ..."βίλα" στην οποία διαμένει στο παρασκήνιο...) εκπλήρωσε τον όρκο του μιας και ο πατέρας του απεβίωσε πριν στεγαστούν όλοι οι Λίβυοι. Κατοικίες και πολυκατοικίες χτίστηκαν σε όλη την επικράτεια της Λιβύης ώστε κάθε Λίβυος να διαθέτει κατοικία ή διαμέρισμα ...ΔΩΡΕΑΝ(!!!).
8-Κατά την Διάρκεια της "Δικτατορίας" του Καντάφι, η Λιβύη έγινε η Αφρικανική χώρα με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, βαθμολογημένη στο σύστημα HDI των Ηνωμένων Εθνών σε υψηλότερο επίπεδο από τις Ρωσία, Βραζιλία και Σαουδική Αραβία(!!!).
9-Το 2007, στην Περιοδική έκδοση AFRICAN DEVELOPMENT, γράφτηκε πως "Αντίθετα με άλλες πετρελαιοπαραγωγούς Χώρες όπως η Νιγηρία, η Λιβύη χρησιμοποίησε τα έσοδα από τα πετρέλαια της για την ανάπτυξη της Χώρας."
10-Ο Καντάφι πίστευε ότι η Οικονομική Δημοκρατία στην χώρα μπορεί να επιτευχθεί μόνον όταν το Α.Ε.Π. της χώρας χρησιμοποιείται ώστε να ωφεληθούν όλοι οι Λίβυοι πολίτες ενώ ο πλούτος της χώρας διανέμεται σε κάθε Λίβυο πολίτη. Έως σήμερα, όλα τα ποσά από το εμπόριο πετρελαίου έμπαιναν σε ειδικό λογαριασμό της Κεντρικής Τράπεζας, διαθέσιμα σε κάθε Λίβυο πολίτη...(Ρε παιδί μου, σκληρή σκληρότατη Δικτατορία Ε;).
11-Ο Καντάφι πολέμησε για την Χειραφέτηση του γυναικείου πληθυσμού της Λιβύης,είναι το μοναδικό Ισλαμικό κράτος που οι γυναίκες είναι ελεύθερες και φυσιολογικές με κάθε γυναίκα να έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σύστημα, ενώ ταυτοχρόνως υιοθέτησε την μισθωτή εργασία για τις γυναίκες σε όλους τους εργασιακούς τομείς,απαγόρευσε τον γάμο πριν τα 20 και απαγόρευσε τις κλειτοριδεκτομές. .(Φαλλοκράτης, Μισογύνης ο Καντάφι, Χαρέμια έχει...) αυτά βέβαια, δεν έγιναν αποδεκτά με κραυγές χαράς από τους φανατικούς Μισογύνηδες Ισλαμιστές οι οποίοι εδράζονται κυρίως στην περιοχή της Βεγγάζης(...Τι "Αντιστασιακοί" ρε παιδί μου, και τι προοδευτικοί αυτοί φανατικοί Ισλαμιστές...για να μην αναφέρουμε τις εν Ελλάδι ...ντόπιες προδοτικές διαδικτυακές δολοφονικές πουτάνες αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA... οι οποίες από την μια κατηγορούν για φεμινισμό την Χίλαρι Κλίντον και από την άλλη εκφέρουν άρθρα με λόγους και χαρούλες πανομοιότυπα με της δηλώσεις της δολοφονικής πουτάνας Χίλαρι...μέσα στην πρόοδο...την Σιν Σιών βέβαια...όλοι τους)
Η εφημερίδα © Vancouver Sun στην The Vancouver Sun έγραψε:
H προσωπική φρουρά του Moammar Gaddafi,ονομαζόταν και ως “οι Άγγελοι του" !
Το 1979 ο Μουαμάρ Καντάφι ίδρυσε την στρατιωτική ακαδημία γυναικών της Τρίπολης, Υποσχέθηκε δε στην μητέρα του να βελτιώσει την κατάσταση των γυναικών στην Λιβύη.Η μητέρα του αν και αγράμματη, ήταν η κορυφαία τοξότρια στην φυλή του.Το 1998 μια από τις γυναίκες φρουρούς του σκοτώθηκε και αρκετές άλλες τραυματίστηκαν όταν η αυτοκινητοπομπή του έπεσε σε ενέδρα. Γιατί μπαίνουν οι γυναίκες σε κίνδυνο ? τον ρώτησα. «Είμαι εργοδότης ίσων ευκαιριών» απάντησε. «Πριν χρόνια οι γυναίκες ήρθαν σε μένα θέλησαν να γίνουν οι σωματοφύλακες μου. Επίσης απαίτησαν από αυτόν να ανοίξει μια Στρατιωτική Ακαδημία».
Σύμφωνα με τον Καντάφι : «Οι γυναίκες πρέπει να εκπαιδεύονται στην μάχη, ώστε να μην είναι εύκολη λεία, για τους εχθρούς τους». Πολλές από τις γυναίκες φρουρούς και τις «επαναστατικές καλόγριες» (γυναίκες που έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στα ιδανικά της επαναστάσεως του 1969) λένε ότι ποτέ δεν θα παντρευτούν. Αντί για αυτό διάλεξαν να αφιερώσουν τις ζωές τους στην προστασία του άνδρα «που μας έδωσε την ελευθερία και μας έκανε μοναδικές στον Αραβικό κόσμο» σύμφωνα με την Naima Sagiar μια επαναστατική καλόγρια από το 1977.
«Στην Λιβύη οι γυναίκες έχουν τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους» είπε ο Καντάφι. Μπορούν να διατηρούν την θυληκοτητά τους, επιπλέον μπορούν να διαλέξουν ΜΟΝΕΣ τους, όποια καριέρα θέλουν. Κάθε Λίβυα μπορεί να μάθει να πετάει, ένα μαχητικό MiG, να γίνει αξιωματικός η χειρούργος εγκεφάλου.
Μετά την συνέντευξη είχα την ευκαιρία να μιλήσω στην Fatia, μια ψηλή, όμορφη γυναίκα 27 ετών, με δραματικό make-up ματιών. Την ρώτησα γιατί δεν ήθελε να γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, αλλά σωματοφύλακας. «Χωρίς τον ηγέτη μας, οι γυναίκες στην Λιβύη δεν θα ήταν τίποτα» απάντησε. «Μας έδωσε ζωή. Είμαι έτοιμη να πεθάνω για αυτόν. Είναι πατέρας, αδελφός και φίλος τον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς.»
© Vancouver Sun στην The Vancouver Sun
12-Το 2010, Ο Καντάφι ήταν ο μόνος ηγέτης στον Αραβικό κόσμο που ζήτησε Δημοσίως Συγνώμη για το ρόλο των Αραβικών κρατών στο δουλεμπόριο και την φυλάκιση των Αφρικανών(Μέλανα Φυλή), προκαλώντας την οργή των υπολοίπων προδοτικών Αράβων ηγετών διότι επισταμένος ο Καντάφι ξεσκέπαζε την υποκρισία τους και την δουλικότητα απέναντι στο Ξένο Κεφάλαιο, αποτελώντας ,με αυτόν τον τρόπο το αγκάθι στα πλευρά των Συμπαιγνιακών Αράβων Ηγετών, με αποτέλεσμα ο Καντάφι να απομονωθεί από τον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο.
13-Ο Καντάφι πρότεινε επισήμως την δημιουργία εποπτικού μηχανισμού(Για Παροχή Βοήθειας) για τους Αφρικανούς στις Ευρώπη, ΗΠΑ, Καραϊβική, Νότια Αμερική. Σε Πρόσφατη ομιλία του τους δήλωσε: "Από τώρα και στο εξής, με την θέληση του Θεού, θα αναθέσω σε ομάδες να αναζητήσουν, να ερευνήσουν και να συσχετιστούν με τους Αφρικανούς στην Ευρώπη ώστε να ελέγξουν σε ποιά κατάσταση βρίσκονται. Αυτό είναι το καθήκον μου και ο ρόλος μου απέναντι στα τέκνα της Αφρικής. Είμαι Στρατιώτης της Αφρικής. Είμαι Εδώ για εσάς και εργάζομαι για εσάς, κατά συνέπεια δεν θα σας εγκαταλείψω ποτέ αλλά θα σας ακολουθώ."(Ο Κακός Μισάνθρωπος Δολοφόνος που τρώει παιδιά, Καντάφι...).
14-Ένα από τα πιο φιλόδοξα(και αποσιωπημένα από τα προδοτικά ΜΜΕ Διεθνώς) Σχέδια του Καντάφι ήταν η ένωση σε ένα κοινό όραμα όλων των Αφρικανικών χωρών ώστε να απελευθερωθούν από τα Δεσμά πάσης φύσεως εξαρτήσεων. Δαπάνησε σημαντικά ποσά, πόρους, χρόνο ώστε να το προχωρήσει, πήρε πρωτοβουλίες κατάπαυσης πυρός σε εμπόλεμες Αφρικανικές περιοχές(Κονγκό, Ουγκάντα, Αιθιοπία---Ναι Ρε Μαλθάκες Δυτικοί Σαπιοκοιλιάδες, υπάρχουν και αυτές οι χώρες!), με σκοπό να εκπληρώσει το όραμα του, την ενοποίηση των Αφρικανικών χωρών σε μια ήπειρο, τις Αποκαλούμενες "Ηνωμένες Πολιτείες της Αφρικής".
15-Παρά το ότι, οι "Καρχαρίες" ποτέ δεν του συγχώρησαν το ότι εθνικοποίησε τις πετρελαιοπηγές της Λιβύης, η πιο ενοχλητική(και κατά συνεπεία, κίνηση ματαιώσεως των γενοκτονικών τους σχεδίων) κίνηση του Καντάφι ήταν η θέληση του για ενοποίηση των Αφρικανικών χωρών, όραμα το οποίο ύστερα από πολλά χρόνια προσπάθειας, απογοητεύσεων και τρικλοποδιών, άρχισε να κερδίζει, νέο "MOMENTUM" σε όλη την Αφρική.
16-Απέλασε και έδιωξε 1.000.000 Κινεζικές σαύρες,διασφαλίζοντας και τις εργατικές θέσεις για τον Λιβυκό λαό αλλά και την φυλετική ομοιογένεια των 4.000.000 Λίβυων πολιτών.
17-Εισήγαγε στο Λιβυκό Λεξιλόγιο την λέξη MATHABA, η οποία σήμαινε την συγκέντρωση ανθρώπων με κοινό σκοπό σε ένα μέρος. Η λέξη MATHABA έφερε μαζί αντιστασιακά και επαναστατικά κινήματα από όλο τον πλανήτη ώστε να μοιρασθούν ιδέες, γνώση και πρακτικές αντίστασης. Πολλά κινήματα προβάλλονται στο Βίντεο που επισυνάπτεται, τα οποία δέχτηκαν την πρόσκληση. Ως εκ τούτου, ο Καντάφι ανακηρύχτηκε "Τρομοκράτης". Ο Νέλσον Μαντέλα δημοσίως δήλωσε πως "στις πιο σκοτεινές στιγμές του αγώνα μας, όταν η πλάτη μας ήταν στον τοίχο, ο Μουαμάρ Καντάφι ήταν ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας."
Κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την επίσημη παρέμβαση της νότιου Αφρικής μέσω του νοτιοαφρικανου πρόεδρου της, jacob zuma σε συνάντηση μελών της αφρικανικής ένωσης όπου και δήλωσε ρητός πως το νάτο δεν πρέπει επ'ουδενι να δολοφονήσει τον Καντάφι και ότι θα πρέπει να προβεί σε άμεση κατάπαυση πυρός ώστε να αποφασίσουν ελευθέρα οι Λίβυοι με ποιον ηγέτη θέλουν να πορευτούν. βλέπετε, το νάτο και οι συν αυτό, πολύ θα ήθελαν να είχαν φυτέψει πολλές σφαίρες στο μέτωπο του Καντάφι όπως τελικά κάναν μέσω χτυπημάτων κάτω από τη μέση, συκοφαντώντας τον, δολοφονώντας τους ανθρώπους του(τα παιδιά του, συγγενείς, συνεργάτες), αποκόπτοντας τον ώστε κάποια στιγμή να "σπάσει", να κάνει τη λάθος κίνηση για να επιβεβαιώσει τα ψεύδη των ΜΜΕ ότι είναι τρελός! έτσι κάνουν τα πουστικα άνανδρα επιτελεία των ΕβραιοΣαξονικών δυτικών μυστικών υπηρεσιών ως οργάνων της Κίνας, οι white collars αρχιμαλάκες οι οποίοι στις σκιές και ύπουλα διαλύουν χώρες ολόκληρες.
για αυτούς και άλλους λόγους λοιπόν, άξιζε ο θάνατος του Καντάφι, διότι μεταξύ των άλλων, θέλησε να δει την αφρικανική φυλή να απελευθερώνεται από τα δεσμά της διεθνούς οικονομικής τρομοκρατίας. θέλησε να δει τους αφρικανούς με ανθρώπινα δικαιώματα, να τους δει ανεξαρτήτους, να αποκτήσουν μόρφωση, πρόνοια, υποδομές. να τους δώσει τα δικαιώματα τα όποια κατέχουν ως φυσικοί οικοδεσπότες του πλανήτη,(αλλά τους τα πήραν δια της βίας)ήτοι ως αυτόχθονες κάτοικοι του Αστερισμού του Σείριου,του οποίου μέρος είναι και το ιδικό μας ηλιακό σύστημα.  είναι απόλυτα λογικό ο Καντάφι να θεωρείται τρομοκράτης. είναι τρομοκράτης. τρομοκράτης για τα σχεδία των Κινέζων και των ΕβραιοΣαξόνων,τα οποία σχέδια είναι η πλήρης εξαθλίωση και γενοκτονία της μαύρης φυλής και η πλήρης καταστροφή της αφρικάνικης ηπείρου αφού αυτοί εξορύξουν όλους τους πλούσιους φυσικούς πόρους τους οποίους διαθέτει η Αφρική.
αυτό είναι το υποκριτικό γενοκτονικό προσωπείο της διεθνούς κοινότητας,που σκοτώνει τον Καντάφι ενώ δεν λέει κουβέντα για τις δολοφονίες των άμαχων στη Λιβύη από το δολοφονικό απάνθρωπο ΕβραιοΣαξονικό και υπό Κινεζικές διαταγές ΝΑΤΟ. και τι να πει η διεθνής κοινότητα; αφού ο Καντάφι έστέκε ανάχωμα, έκάνε τα αντίθετα από αυτά που τον διέτασσαν οι Κινέζοι και ΕβραιοΣάξονες γενοκτόνοι,φονιάδες των λαών, ήταν απρόβλεπτος και ήταν άνδρας, πράγμα που τους πανικόβαλε, διότι έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν ανθρωπάκια άνευ ανδρείας, υποτελείς δούλους.(όπως τα μέλη της ΕλληνοΕβραικής κυβερνήσεως,και όπως τα μέλη των λοιπών ΕβραιοΣαξονικών κυβερνήσεων της Δύσεως.)
[<<"ποιος ήταν αυτός ο Καντάφι που ήθελε να απελευθερώσει τους δούλους μας, τα νεγράκια μας;;; εμείς παλεύουμε να καταστρέψουμε την Αφρική και αυτός αντί να στρώσει κόκκινο χαλί, αντιστέκόταν και τους ξεσηκώνε;;; τι πράγματα είναι αυτά;;; έχτισε νοσοκομεία, δρόμους, σχολεία, αρδευτικά και υδρευτικά δίκτυα, έδωσε λεφτά σε ποιους;;; στους Λίβυους;;; ποιος ηγέτης το κάνει αυτό;;; τι στα κομμάτια κάνει;;; αφού εμείς πάμε στις χώρες τους, τους δανείζουμε για να τα χτίσουν αυτά οι δίκες μας κατασκευαστικές εταιρίες και τελικώς να οδηγήσουμε σε πτώχευση τις χώρες που δανείσαμε,όπως κάναμε και στην Ελλάδα και στις λοιπές χώρες του πλανήτου,ώστε και να εισπράττουμε μέρος του δανείου το οποίο εκταμειεύσαμε,και να κατάσχουμε αυτά τα έργα ως εμπράγματες εγγυήσεις των δανείων μας,ίδε Ελλάδα,ίδε Ευρωπαικά κράτη,ίδε ΗΠΑ,και ίδε κράτη μπανανίες Νοτίου Αμερικής!!! πως θα τον δανείσουμε αν έχει ήδη κατασκευάσει υποδομές;;; ενώ κοιτάχτε, τι καλά παιδιά είναι αυτοί οι "αντιστασιακοί"... μέχρι και στον πλανητικό αφέντη την Κίνα-Σιν-Σιών-Σινά(ίδε προδοτική Κινεζόδουλη ορολογία του "ορθόδοξου"χριστιανισμού Ελλάδος) πήγανε να κλαφτούν... έτοιμες τις έχουμε τις δανειακές συμβάσεις για να τους αναπτύξουμε από την αρχή εμείς τις υποδομές τώρα που έχουμε βάλει το ΝΑΤΟ να γκρεμίζει συθέμελα τις ήδη υπάρχουσες υποδομές της Λιβύης!!!">>]
α ρε Καντάφι... τι τους έχεις κάνει,δίνοντας σε όλους τους λαούς του πλανήτου το έμπρακτο παράδειγμα της απελευθερώσεως τους από τις Κινεζικές και ΕβραιοΣαξονικές αλυσίδες της Κινεζικής και της ΕβραιοΣαξονικής δουλείας του!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lXLQAUUpJwU&feature=player_embedded
Σχετικά:
πηγή: www.miastala.com
Απόσπασμα από άρθρο που έγραψε τον Φεβρουάριο η Raelyan Allan του Rumor Mill News με τίτλο
Η Λιβύη – Η Φατρία Δυο – Η Μοναρχία – Το Παιδοφιλικό Εμπόριο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων(666-888-777/1-777/2) – Αρχαία τεχνολογία
Ο σύζυγος της Gunther Russbacher όταν ζούσε, πριν ουσιαστικά δολοφονηθεί έμμεσα από την κυβέρνηση, της είπε για τον Καντάφι. Δεν ήταν αυτό που τον έκαναν να φαίνεται στην Δύση. Είχε πει ότι δεν έπαιζε με το FED(Κεντρική Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ). (Ο Gunther χρησιμοποιούσε αυτόν τον όρο για το Federal Reserve … τους (Εβραίους)ιδιοκτήτες του(Ροκφέλερ) … και την Παγκόσμια συνωμοσία για το σκλάβωμα της ανθρωπότητας. Το Federal Reserve δεν είναι μέρος της κυβερνήσεως … αλλά μέρος μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας, που βιάζει και λεηλατεί τα κυρίαρχα κράτη(με πρώτες της ΗΠΑ) … σκοτώνοντας τους ηγέτες τους(ίδε Κέννεντι) και κλέβοντας ότι έχει αξία.)
Ξαναγυρίζοντας στον συνταγματάρχη Khaddafy (σύμφωνα με τον Gunther αυτός είναι ο σωστός τρόπος προφοράς.) Επίσης της είπε υπάρχουν επτά πυραμίδες κάτω από την άμμο στην Λιβύη. Επίσης ότι ο Khaddafy τοποθετήθηκε εκεί από την Φατρία Δύο … για να φυλάει τις πυραμίδες και να κρατά μακριά τους ανθρώπους του Federal Reserve από την τεχνολογία και τους θησαυρούς που βρίσκονται μέσα. Τα οποία είναι πέρα από την κατανόηση μας.
Ο Khaddafy καθώς και ο Gunther ήταν μέλη μιας ομάδος που ονομάζονταν Pedophile Eradication Team. (PET)(ήτοι ομάδα εκτελέσεως παιδόφιλων), το οποίο δεν υπάρχει πλέον. Ο Gunther είχε άδεια να σκοτώνει “License to Kill” για όλους τους παιδόφιλους. Ο συνταγματάρχης βοηθούσε το πρόγραμμα ΡΕΤ με κάθε τρόπο που μπορούσε, γιατί επίσης μισεί τους παιδόφιλους. Ακόμη και σαν ηγέτης της επαναστάσεως επί πολλά χρόνια έπαιρνε μέρος στις επιχειρήσεις. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που όταν μιλά μοιάζει με τρελός, από τα πολλά τραύματα που υπέστη, κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων.
Ο Khaddafy και οι στρατιωτικοί ανέτρεψαν τον βασιλιά Idris, γιατί ο βασιλιάς περιτριγυρίζονταν από πολλά νεαρά αγόρια και ακόμη επέτρεπε στους Ευρωπαίους φίλους του να παίρνουν μερικά από αυτά μαζί τους. Οι φίλοι του ήταν μερικοί από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο.
Όσον αφορά την πτώση της πτήσεως PanAm 103, ο Gunther είπε ότι έγινε από μια Παλαιστινιακή ομάδα με την βοήθεια της πλευράς της CIA των Wall Street/City of London … την ομάδα που ο Gunther αποκαλούσε Φατρία Ένα. Η κρυπτοΕβραική κυβέρνηση των κρυπτοΕβραίων Σιιτών Ιμάμηδων του Ιράν είχε πληρώσει τους Παλαιστίνιους/ Κομμουνιστές/Τρομοκράτες να βάλουν βόμβα σε ένα Αμερικανικό αεροπλάνο ως εκδίκηση για την κατάρριψη του Ιρανικού Airbus από το Αμερικανικό Ναυτικό. Αυτό ήταν κοινό μυστικό στην κοινότητα των ερευνητών. Τώρα αυτό … δεν συζητιέται ποτέ.
Η σχέση του Καντάφι με τον Berlusconi οφείλεται στο ότι και αυτός ανήκει στην Φατρία Δύο.
Επίσης ο Khaddafy έθεσε ως όριο ενηλικιώσεως στις γυναίκες τα 20 χρόνια… το οποίο σήμαινε ότι οι γυναίκες δεν μπορούσαν να παντρευτούν πριν τα είκοσι. Έτσι αποκλείονται οι γάμοι κοριτσιών 8 ετών με εξηντάρηδες η εβδομηντάρηδες.
Οι πράκτορες του στέμματος της Αγγλίας δουλεύουν υπερωρίες για να μην γίνει η οικονομική /πολιτική/κοινωνική αλλαγή που ετοίμαζε η Φατρία Δυο για τον Απρίλιο Μάρτιο 2011, και πιστεύουν ότι τα μυστικά των αντικειμένων στις θαμμένες πυραμίδες θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν την ομάδα που τους καταστρέφει.
Κάποια πράγματα είναι σίγουρα σύμφωνα με την αρθογράφο.
1.Τα ΜΜΕ δεν θα μας πουν ποτέ την αλήθεια για τον Khaddafy.
2. Το City of London είναι πίσω από τις ταραχές.
3. Η Αλ Κάιντα και η Μουσουλμανική αδελφότητα αμφότερες δουλεύουν για το City of London.
4. Το City of London κοντεύει να καταρρεύσει.

Και μετά ταύτα τώρα κατανοούμε καλύτερα το φάσκειν και το αντιφάσκειν των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA ήτοι των μασόνων προδοτών Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ μέσω των φιλο-παιδόφιλων διαδικτυακών εκπροσώπων τους(Βλέπε υπόθεση ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ σε προηγούμενες αναρτήσεις του Ιστολογίου) πλήρως εκφυλισμένων και ανώμαλων Λεσβιακών Αυνανιστών ΠουστοΣπυρόπουλων.

Και μετά ταύτα αποδεικνύεται ότι "ορθώς"τον σκοτώσατε τον Καντάφι και πανηγυρίζεται τώρα διότι
Όλη η επιχείρηση της δήθεν εκδημοκρατικοποιήσεως της Λιβύης,αποσκοπούσε μόνον εις την δολοφονία των μελών της Λιβυκής κυβερνήσεως του Μουαμάρ Καντάφι,διότι αυτός,με την πολιτική του,ανέτρεπε και ακύρωνε την συσπείρωση των μελών-κρατών του άξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)ή "Συμφώνου της Σαγκάης",και με τον τρόπο αυτό,αυτός καθυστερούσε και ανέβαλε συνεχώς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ των αξόνων ΗΠ.Ε.Ι.(ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) και Ρ.Ι.Κ., και με τον τρόπο αυτό,αυτός ανέβαλε συνεχώς την γενοκτονία όλων των φυλών του πλανήτου,ήτοι 5 Δις ανθρώπων,από τον Κινεζικό και τον Κορεατικό Στρατό,ήτοι αυτός ανέβαλε και εμπόδιζε συνεχώς την ίδρυση της “Βασιλείας του Ιεχωβά” ή “Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι”,ως πλανητικής δικτατορίας των Κινέζων-Κορεατών επί του πλανήτου γη.

Το Άρθρο έχει συνταχθεί κατόπιν συγχωνεύσεως υλικού από προηγούμενες αναρτήσεις του Ιστολογίου Έλλην και Χάος,κειμένων της Ο.Ε.Α. αλλά και με χρήση ξέχωρων πηγών από το διαδίκτυο όπως από το www.miastala.com
οι φωτογραφίες δεν είναι υλικό του www.miastala.com που κακώς της έχει οικειοποιηθεί ως δικές του με σχετικό λογότυπο.
αλλά είναι του Rense http://www.rense.com/general94/natobutcher.htm.
Για λογαριασμό του Ιστολογίου Έλλην και Χάος
Ζουρνατζής Γιάννης
Εκπρόσωπος
του φίλιου Ιστολογίου
της Ο.Ε.Α. Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις