ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 2 November 2011

ΠΡΩΤΟΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΣΠΙΡΑΛ ΔΙΣΚΟΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗΣ

ΠΡΩΤΟΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΣΠΙΡΑΛ ΔΙΣΚΟΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗΣ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
http://innoutworld2.blogspot.com/2011/11/blog-post_6219.html

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2011/31oct_spiralarms/
Φωτογραφηθηκε πολυ καθαρα για πρωτη φορα ένας Πρωτοπλανητικός σπιράλ δίσκος αερίων και σκόνης
το άστρο στο κέντρο του λέγεται SAO 206462 στο αστερισμό του Λύκου, και φαίνεται μαύρο γιατί προφανώς το έχουν σκεπάσει με στεματογράφο ώστε να μπορέσει να φανεί η σπιράλ αύρα γύρω του...μέσα στην οποία σχηματίζονται (πυκνώνονται) νεαροί πλανήτες!!
Άρα είχε απόλυτο δίκιο η ΟΕΑ όταν έγραφε οτι και ο γαλαξίας (οπως είναι οι τύπου σπιράλ γαλαξίες) όπως και τα σπειροειδή τελικά πλανητικά ηλιακά συστήματα πυκνωνουν με ένα πυρήνα ("ήλιο") στο κέντρο (και "γαλαξιακό ήλιο" στην περίπτωση γαλαξιών) και γύρω του σχηματίζονται 12 αρμονικές πάνω στις οποίες πυκνώνουν και περιστρέφονται πλανητικά σώματα...
Και φυσικά εδώ έχουμε να κάνουμε με ήλιο - ύλης ...διότι υπάρχει και το αντίθετο του , ο ανθήλιος αντι-ύλης παραδίπλα που φυσικά οι ..."φιλτατοι" εβραιοσάξονες της ΝΑΣΑ δεν μπορούν να φωτογραφίσουν ότι και να κάνουν!!!



Οι αρχαίοι Έλληνες τα ήξεραν όλα αυτά πολύ πριν τους εβραιοσάξονες και τα τηλεσκόπια τους των πολυεκατομμυρίων, διαμέσου της αρχαίας Ελληνικής Ενιαίας Πυρηνικής - αστροφυσικής μοναδικής αληθούς επιστήμης των αντιπεριστρεφόμενων σπειρωμάτων.
Φυσικά η σπείρα είναι μόνο ένα σχήμα από τα πολλά υπάρχει και το οβάλ και άλλες παραλαγές όπως και οι γαλαξίες δηληδή είναι πολλών τύπων έτσι και πρωτοπλανητικοί δίσκοι γιατί είναι και αυτοί μικρογραφίες γαλαξιών...κοσμικά αυγά.
Στην περίπτωση των πρωτοπλανητικών δίσκων μόλις το άστρο σταθεροποιηθεί κάνει ένα ''φύσημα''...εκπνέει και τινάζει τις σκόνες και ετσι έχουμε ....βιόλα!!!
Να μας ζήσει το νέο μας ηλιακό σύστημα.......και μακριά από Δρακονιανούς.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις