ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 8 November 2011

ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗ ΓΗ

Κε ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΟΜΙΖΩ,
ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.rense.com/general95/astr.htm# ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ YU 55 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.
ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ
ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΑΝ ΔΝΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ....

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

---------------------------------

ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΦΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ Ή ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ:

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ NETRINO-NASER QQ-NASER, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΑΝΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ "ΝΕΜΕΣΙΣ" Ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΤΡΙΝΟ-NASER ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΝΕΤΡΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ... ...ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΚΑΦΩΝ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΓΙΓΑΣΚΑΦΗ ΚΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, ΛΕΙΑΣ ΣΤΙΛΠΝΗΣ (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗΣ) ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ". ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΒΡΑΧΩΔΗ, ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ (ΠΙΕΣΗ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ) ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ (ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ) ...ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΛΠ (Π.Χ. ΝΟΡΜΑΝ ΜΠΕΡΓΚΡΑΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ CASSINI + HUBBLE, ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΣ "ΠΟΥΡΟΥ".
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥΣ - ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΥΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΣΤΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΙΞΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ "BLUE BEAM" ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΡΙΚ (ΑΞΟΝΑΣ ΣΑΓΚΑΗΣ) ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ Η ΡΙΚ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ 888 ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666.

ΣΧΕΤΙΚΑ:


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις