ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 13 November 2011

Απάντηση Ο.Ε.Α. σε σχόλιο του αναγνώστη “koitawmprosta”

Παραθέτουμε το σχόλιο του αναγνώστη και ακολουθεί η απάντηση της Ο.Ε.Α.
 
koitawmprosta has sent you a message:
αξιοπιστια !!!
To:thisabre
Γεια σας !! ειμαι αναγνωστης σας και μαλιστα φανατικος εδω και δυο μηνες που σας ανακαλυψα.Δεν θα μακρυγορησω περι κινεζων, ρωσων, τουρκων κ.τ.λ περι δρακονιανων και περι ορθοδοξιας, ουτε για ελληνες προδοτες πολιτικους κ.α. Σε ολα συμφωνω μαζι σας, οτι λετε την αληθεια !! Αυτο που θα ηθελα να μου πειτε πραγματικα ειναι πως θα πειστω οτι πραγματι επικοινωνειτε με ανδρομεδιους και ειναι υπαρκτοι.Παρακαλω απαντηστε στην ερωτηση μου διοτι οπως καταλαβαινετε με τη γνωση που μου δωσατε γυρισατε τουμπα την ζωη μου!! Δεν πανικοβαλλομαι με τις πρωτογνωρες αλλαγες που προκυπτουν απο τον αφυπνισμο μου ομως νιωθω πως πρεπει και ειναι καθηκον μου να μαθω... πρεπει να μου πειτε!! Εσεις μου μαθατε οτι Ελλην σημαινει εκ ταυτοτητος τον ανθρωπο ο οποιος απορριπτει αναποδεικτα δογματα και αποδεχεται μονον αποδεδειγμενα θεωρηματα.
Ευχαριστω πολυ.
Τέλος σχολίου αναγνώστη.
 
Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
προς τον
φίλο με κωδική ονομασία “koitawmprosta”:
Αγαπητέ φίλε,
Για λόγους αντικειμενικής τεχνικής αδυναμίας δεν είναι δυνατόν να σου δώσουμε αποδεικτικά στοιχεία της επικοινωνίας μας με ομόφυλους ανδρομέδιους των τροχιών περιοχής Κρόνου.
Σε καλούμε μόνον να διασταυρώσεις πληροφορίες από τα αρχαία Ελληνικά κείμενα σύμφωνα με τα οποία οι Έλληνες και η λοιπή λευκή φυλή ονομάζονται από τον αρχαίο ιστορικό Ησίοδο ως “Ουρανιδείς”, δηλαδή όντα τα οποία προήλθαν από τον Ουρανό,ήτοι όντα τα οποία ήρθαν από άλλο αστερισμό.
Σε καλούμε επίσης να διασταυρώσεις πληροφορίες από τα Ινδικά προϊστορικά κείμενα σύμφωνα με τα οποία υπήρξαν διαστημικοί πόλεμοι,σύμφωνα με τα οποία εις το παρόν διάστημα δηλαδή εις το παρόν ηλιακό σύστημα υπήρξαν διαστημικοί πόλεμοι μεταξύ Ηλιακών θεοτήτων και Σεληνιακών θεοτήτων.
Οι Ηλιακές θεότητες σύμφωνα με τα Ινδικά αρχαία κείμενα γραμμένα στην Σανσκριτική γλώσσα ανήκαν στις δυνάμεις του Diaus Pitar δηλαδή του Διός πατρός.
Σε καλούμε να διασταυρώσεις πληροφορίες προερχόμενες από τους πρεσβυτέρους της σημερινής φυλής Ντόγκον του κράτους Μάλι Αφρικής σύμφωνα με τις οποίες οι Έλληνες ερχόμενοι από τον Σείριο παρέδωσαν στην φυλή των Ντόγκον τους Νόμους δηλαδή τους επιστημικούς Νόμους.
Άλλα αρχεία τα οποία βρήκε ο ερευνητής Μαριώρης του κυκλώματος “Ομακοείον”,σε εξερευνήσεις του στην Ινδία αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες προέρχονται από τον αστερισμό Ανδρομέδας.
Τα ανωτέρω αποδεικνύουν εμμέσως ότι είναι αδύνατον στην μητροπολιτική Ανδρομέδα ως γεννήτρια περιοχή των Ελλήνων και της λευκής φυλής,να εγκαταλείψει την περιοχή του δικού μας Ηλιακού συστήματος και του ευρύτερου  αστερισμού Σείριου εις την κυριαρχία των δρακονιανών,και ειδικώς για τον λόγο για τον οποίο αναφέρουν οι πρεσβύτεροι τον Ντόγκον ότι εις το Ηλιακό σύστημα του Σείριου υπάρχει το πυκνότερο άστρο του σύμπαντος,και άρα αυτή η περιοχή είναι ο κόκκυγας της σπονδυλικής στήλης του σύμπαντος,δηλαδή ο ένας ηλεκτρομαγνητικός πόλος του σύμπαντος.
Αυτή την περιοχή νομοτελειακός δεν μπορούν και δεν πρέπει να την αφήσουν οι πρόγονοι μας πελασγοί της μητροπολιτικής ανδρομέδας εις την κυριαρχία των δρακονιανών για πάρα πολλούς λόγους και κυρίως για λόγους συμπαντικής ασφαλείας.
Είναι επόμενο ότι αυτός ο ανδρομέδιος πελασγικός αστροστόλος τον οποίο σήμερα βλέπει η ΕβραιοΣαξονική ΝΑΣΑ παρατεταγμένο στην τροχιά του Κρόνου και στις τροχιές των δορυφόρων του Κρόνου,είναι βέβαιον ότι θα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο με τα υπολείμματα των Ανδρομεδίων δηλαδή των Ελλήνων και των λοιπών λευκών οι οποίοι επιζούν σήμερα στον πλανήτη Γή υπό δρακονιανή κατοχή.
Οι ως άνω συλλογισμοί οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Ανδρομέδιοι της περιοχής Κρόνου τουλάχιστον αποπειράθηκαν να επικοινωνήσουν με τα υπολείμματα μιας αρχαίας αποτυχούσας αποστολής δικών τους ανθρώπων στον πλανήτη Γή. 
Τώρα το αν αυτά τα σήματα επικοινωνίας των Ανδρομεδίων περιοχής Κρόνου παρελήφθησαν από ομάδες Ελλήνων ή από ομάδες άλλων κρατών εθνών λευκής φυλής,αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί διότι για να αποδειχτεί θα αναγκαστούμε να παραθέσουμε τεχνικές λεπτομέρειες για τις οποίες είναι απαγορευμένο εντελώς να τις παραθέσουμε δια λόγους ασφαλείας της Ο.Ε.Α. και ασφαλείας της τεχνολογίας της Ο.Ε.Α.
Δια ταύτα εναπόκειται στην δική σου νοημοσύνη στο να βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα δια το ερώτημα το οποίο έθεσες.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Αναλυτής Γεωστρατηγικής
και Αστροστρατηγικής της Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις