ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 12 December 2011

ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ Ο.Υ.Κ.

Διαβαστε πρωτα εδω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/20092011_19.html και εδω http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1527.html

Σκοτωστε απαντες πολιτικους και μασονους Στρατηγους οι οποιοι απαντες και μηδενος εξαιρουμενου εχουν λυσσαξει εναντιον των Ελληνικων Ειδικων Δυναμεων Ο.Υ.Κ.
Οσοι ειναι ελευθεροι σκοπευτες, να καρφωσουν μια σφαιρα πρωτα στον κροταφο του Παπανδρεου-Μινεικο-Τσαντ, στον Βενιζελο-Τουργκουτ, Μπεγλιτη-Beglit,και στο κοπρογουρουνο Παγκαλο.
Καλουντε οσοι εχουν εχουν εκπαιδευση ειδικων δυναμεων, να πανε σε μια νυχτα μεσα και να σφαξουν τους κατωθι προδοτες:





ΜΗΝΥΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΝΙΑΚΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ,ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΣΟΥΡΙΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΟΥΝΙΑΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΞΕΙ.
'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.ΑΞΙΖΕΙ.!!!


http://www.eglimatikotita.gr/






http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_1416.html










ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ !

Πρόκειται για τον Θανάση Τάρτη, βρωμερό κομματόσκυλο και στέλεχος του Πασοκ Χαλκίδας, με καταγωγή από χωριό του Κιλκίς-ορμητήριο Κομιτατζήδων και δοσιλόγων στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτει ο "Στόχος".

Η συμμετοχή του στη δίκη των Ο.Υ.Κ καταδεικνύει πως ΕΠΙΣΗΜΑ οι γραικύλοι πρασινοφρουροί επιζητούν την καταδίκη τους: Δεν είναι λοιπόν ο Δημητράς μπροστάρης-εκείνος ως πρακτορίσκος απλά κάνει ό,τι του πουν τα αφεντικά του-αλλά η ίδια η ψευτοκυβέρνηση του....
Μνημονίου!

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!








http://orologion.wordpress.com/2011/09/20/%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%89%CF%83-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81/






Στη χώρα του παραλόγου της μίζας και των φυγόστρατων πολιτικών, στη χώρα που πιθανόν σε μερικές μέρες να ζητήσει από τους άνδρες των επίλεκτων μονάδων της να απελευθερώσουν το Καστελόριζο, 39 ΟΥΚάδες σήμερα δικάζονται.


Αν πρέπει να δικαστούν, σε τέτοιες εποχές αχαλίνωτης ατιμωρησίας των πολιτικών και των πάσης φύσεως μιζαδόρων, θα πρέπει ειδικά αυτοί που θα πέσουν πρώτοι στη φωτιά, να δικαστούν από λαϊκό δικαστήριο.


Πλήθος Ελλήνων ήταν εκεί.Αναβολή για 16 Δεκεμβρίου πήρε τελικά η δίκη των ΟΥΚΑΔΩΝ




Ενημέρωση 12.55: Αναβολή για 16 Δεκεμβρίου πήρε τελικά η δίκη. Σαν μάρτυρας κατηγορίας θα παραστεί και ο … Παναγιώτης Δημητράς!Ενημέρωση 12.15: Δεκτό ως προς τις τυπικές προϋποθέσεις έκανε το δικαστήριο το αίτημα για παράσταση ως πολιτική αγωγή της Αλβανίδας και του Σκοπιανού, ενώ απερρίφθη η περίπτωση του Βοσκόπουλου. Η δίκη έχει προς το παρόν διακοπεί, προκειμένου ο δικηγόρος του σκοπιανού και της αλβανίδας να ενημερωθεί για την δικογραφία. Στο Ναυτοδικείο εφτασε ο Θάνος Πλεύρης και ο Πέτρος Μαντούβαλος. Αντιμετωπίζουμε πλέον την πιθανότητα αλβανών και σκοπιανών κατηγόρων εναντίον των μελών του λιμενικού. Η υπεράσπιση ζητά να μην αναβληθεί η δίκη, καθώς 39 άτομα της ειδικής μονάδας του λιμενικού σώματος, εν ενεργεία, δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται διαρκώς με αυτό τον τρόπο.Παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους αλβανών και σκοπιανών συζητείται αυτή την στιγμή



Περίπου 300 άτομα βρίσκονται μαζεμένα αυτή την στιγμή έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά, όπου λαμβάνει χώρα η δίκη των μελών της ΜΥΑ του λιμενικού, σχετικά με την υπόθεση των συνθημάτων που είχαν φωναχτεί στην παρέλαση. 300 άτομα που συνεχώς φωνάζουν συνθήματα, όχι μόνο συμπαράστασης στους δικαζόμενους, αλλά και κατά αυτών που έσυραν στις αίθουσες των δικαστηρίων τα βατράχια του λιμενικού σώματος. Ο παλμός είναι πολύ δυναμικός και αναμένεται καθώς η ώρα περνά να μαζεύεται και περισσότερος κόσμος.
Στο δικαστικό μέτωπο τώρα, οι δικαστές έχουν αποσυρθεί για να συζητήσουν την αίτηση του δικηγόρου Χαλκίδας Θανάση Τάρτη (γνωστού και από την εμπλοκή του στις δίκες κατά του ΕΚ) για παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Παύλου Βοσκόπουλου, γνωστού από την δράση του με το “Ουράνιο Τόξο”, ο οποίος δήλωσε Μακεδόνας, πολίτης του ελληνικού κράτους, του Ντέιβιντ Βίτκος, κατοίκου Αθηνών – σκοπιανό,μέλους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφνωνιών του Ελσίνκι (το γνωστό “κέντρο” του Π. Δημητρά) και της Μιρέλλας Τσελνίκου, επίσης στελέχους του ΕΠΣΕ, αλβανικής καταγωγής. Αναμένεται η απόφαση, αν και θα πρέπει να σκεφτούμε ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να δούμε μια δίκη, μέσα στην ελληνική επικράτεια, όπου θα δικάζονται μέλη επίλεκτων ειδικών δυνάμεων, με κατήγορους Αλβανούς, Σκοπιανούς και ψευτο-μακεδόνες!


Εγώ ψηφίζω αθώοι!!!!!!!!


Εσείς;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις