ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 1 November 2012

ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ; ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!


http://spirospero.gr/index.php/politiki/25766-vomva-methodefsan-to-elleimma-apo-3-9-se-15-8-gia-na-mas-valoun-sto-dnt

Άρα τι διαπιστώνουμε; Ότι η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο να μπει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Έτσι λοιπόν εκτινάχτηκε το έλλειμμα από το 3,9% του ΑΕΠ , στο 15,6%!!!

Τα έλεγε απο πολυ παλια και η ΟΕΑ...αλλα ποιος ακούει;;;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ 2009 - 2012
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2009-2012.html

Ο προδότης Βελόπουλος, αφού πρώτα τον Απρίλιο-Μάϊο 2010, μαζί με τους λοιπούς βουλευτές του "ΛΑ.Ο.Σ." και του "ΠΑΣΟΚ" παρέδωσε-πρόδοσε την ελληνική εθνική κυριαρχία και το ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, (σημείωση: ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ.), σήμερα ο Βελόπουλος αναίσχυντα πουλάει βιβλία στην τελεόραση με τίτλο: "Η επόμενη μέρα" και περιεχόμενο την ..."πατριωτική" εκμετάλευση των ελληνικών πετρελαίων και φυσικού αερίου αξίας 70 τρις Ευρώ, ήτοι 70.000 δις Ευρώ, τα οποία αυτός, το λοιπό "ΛΑ.Ο.Σ.", και το προδοτικό ΠΑΣΟΚ εκπώλησαν έναντι 107 δις Ευρώ του "Κουρέματος" του PSI, ητοι 70.000/107 = 650 φορές φθηνότερα από την κανονική τους τιμή!!!

Δια να τελέσουν την ως άνω "προδοσία της χώρας" οι προδότες αρχηγοί-υπουργοί-βουλευτές του "ΠΑΣΟΚ" και του "ΛΑ.Ο.Σ." συμφώνησαν συνωμοτικώς να διογκώσουν ψευδώς το έλλειμα της Ελλάδος του 2009 από το πραγματικό 6% επί του ΑΕΠ εις το πλαστό 12.7% στις 4/10/09 και εις το πλαστό 13.6% στις 1/4/10, ώστε ο Γεωργάκης να συμφωνήσει με τον Στρος Καν την κατοχή της Ελλάδος από το "ΔΝΤ" και από την λοιπή Τρόικα (ΕΕ + ΕΚΤ) με επιτόκια δανεισμού της Ελλάδος: το βασικό 3% της γερμανίας συν 18% των "Spreads 1800 μονάδων" = 21% διακρατικού δανεισμού Ελλάδος(!!!) έναντι 3% έως 6% άλλων κρατών, ενώ ξένες τράπεζες έδιδαν στην Ελλάδα δάνεια με επιτόκιο "τοκογλυφικό" 6% και ενώ η Ρωσία έκανε στην Ελλάδα πέντε φορές προτάσεις για δανεισμό με επιτόκιο 3%, και με παράλληλη εξόρυξη των ελληνικών πετρελαίων αιγαίου με ποσοστά Ρωσίας - Ελλάδος 50% - 50%.

Ο προδότης της ελλάδος Γεωργάκης Παπανδρέου, σε συνομωσία με τους άλλους προδότες του ΛΑ.Ο.Σ. (και με την συνωμοτική σιωπή-απραξία και της υπόλοιπης Βουλής-Αβουλίας) αρνήθηκαν ΚΑΙ τα δάνεια των δυτικών τραπεζών με επιτόκιο 6%, ΚΑΙ τις Ρωσικές προτάσεις με επιτόκιο 3%, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να δανείζεται το 2010 και το 2011 με καταστροφικά επιτόκια 3% + 18% = 21%, και το ελληνικό δημόσιο χρέος, από 99% επί του ΑΕΠ το 2008 και 115% του ΑΕΠ το 2009, να φτάσει το 133% του ΑΕΠ το 2010, και 145% του ΑΕΠ το 2011, με συνεχή γεωμετρική αύξηση του Δημόσιου Χρέους και ελλείματος έως την ολική κατάσχεση - κατοχή της Ελλάδος και την ολική διάλυση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, τελεσθείσα το 2012, 21/2/2012, με την υπογραφή του "Μνημονίου 2" και της "Δανειακής Συμβάσεως 2" 21/3/2012.

Το πραγματικό 6% ελλειμα επι του ΑΕΠ το 2009, ήταν ήδη διπλάσιο του "ορίου 3%" των χωρών της "Ευρωπαικής Ένωσης" και ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ από τις Βρυξέλες ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ διότι κανένα κράτος της "ΕΕ" δεν είχε έλλειμα μικρότερο του 5% και 6%.

Όταν όμως ο πολιτικός απατεώνας και υπονομευτής της Ελλάδος Γεωργάκης Παπανδρέου, ανακοίνωσε στις Βρυξέλλες το πλαστό έλλειμα 12.7% επί του "ΑΕΠ" Ελλάδος, ήτοι τετραπλάσιο του επιτρεπόμενου 3% της "ΕΕ", τότε ο συμπαιγνιακός πρόεδρος του "EURO-GROUP" Ζαν Κλωντ Γιουνγκερ πήρε από τον Παπανδρέου την ως άνω προσχεδιασμένη στημένη συμπαιγνιακή "πάσα" του πλαστού - ψευδούς ελλείματος του 12.7% επί του ΑΕΠ και στις 19/10/2009, διεμήνυσε στην Αθήνα και στους συμπαιγνιακούς οίκους Fitch, Standard+Poor's, Moody's, ότι "το παιχνίδι είχε τελειώσει για την Ελλάδα", με αποτέλεσμα τα καταστροφικά τοκογλυφικά "Πρόστιμα Επιτοκίων" ή "Spreads" για δανεισμό προς την Ελλάδα με επιτόκιο 21+% και δημόσιο χρέος 2012, το ληστρικό:

110 δις Ευρώ του Μνημονίου Α'
+130 δις Ευρώ του Μνημονίου Β'
+206 Δις Ευρώ προς PSI με "κούρεμα" 53.5%
+115 Δις Ευρώ Επερχόμενο Μνημόνιο Γ'
= 561 Δις Ευρώ - Μείον 107 Δις Ευρώ "Κούρεμα" = 454 Δις Ευρώ Πληρωτέο από Ελλάδα.

Δηλαδή από Δημόσιο Χρέος 264 Δις Ευρώ στο τέλος του 2009, συμφώνως με "Έκθεση 10/110" του "ΔΝΤ" της 5ης Μαϊου 2010, Σελίς 125, λόγω των προδοσιών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. του Βελόπουλου, το δημόσιο χρέος Ελλάδος ανήλθε για το 2012 στα 454 Δις Ευρώ, και δια ταύτα η Τροϊκα σχεδιάζει την επιβολή Γ' Μνημονίου στην Ελλάδα εντός του 2012 δια την χρέωση στην Ελλάδα πρόσθετων ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ελληνικών ομολόγων ύψους 115 Δις Ευρώ.

Από τα 264 Δις Ευρώ του 2009 έως τα 561 Δις προ PSI είναι 297, δηλαδή περίπου 300 δις Ευρώ !!!, άρα είναι αυταπόδεικτο ότι επειδή η Ελλάδα, με παρόντες ρυθμούς δανεισμού έως 2011, συμφώνως με "Ναυτεμπορική" 26/7/2010, Σελίς 1, έπρεπε στο τέλος του 2012 να έχει Δημόσιο Χρέος 340 Δις Ευρώ και όχι 561 Δις Ευρώ, ήτοι 561-340 = 221 Δις ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τα ληστρικά 561 Δις Ευρώ, και 454 - 340 = 114 Δις ΛΙΓΟΤΕΡΑ από τα ληστρικά 454 Δις Ευρώ.

Επομένως το PSI ή "Κούρεμα" των 107 Δις Ευρώ ως "ΔΩΡΟ" του Ευρωπαϊκού Ταμείου "EFSF" προς την Ελλάδα από τα χρέη των Ελληνικών ομολόγων των 206 Δις Ευρώ, είναι μια ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΠΑΤΗ, διότι από το ληστρικό-καταχρηστικό-τοκογλυφικό πλεόνασμα χρέους των 221 Δις Ευρω, άρα ακόμη και με το "Κούρεμα" των 107 Δις Ευρώ του "PSI", η Τρόϊκα κλέβει από την Ελλάδα ανύπαρκτο Ελληνικό χρέος 221 - 107 = 114 Δις Ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν ως κλοπιμαία στους ελληνες προδότες καταχραστές των "ελληνικών" κυβερνήσεων και στους απατεώνες καταχραστές της Τρόϊκας και των Ευρωπαϊκών Κυβερνήσεων.

Επομένως γνωστοποίηστε όλα τα ανωτέρω στον ελληνικό λάο για να πράξουν τα δέοντα, διότι τα προδοτικά ληστρικά υποκείμενα της Βουλής, τα οποία γνωρίζουν λεπτομερώς και καλύτερα από εμάς όλα τα ανωτέρω οικονομικά εγκλήματα εναντίον της Ελλάδας, αλλά "Ποιούν την νήσσαν", διότι όλοι τους γλείφουν και τρώνε από τα κλοπιμαία των 114 δις Ευρώ, ενώ τα παιδιά των Ελλήνων λιποθυμούν από πείνα στα ελληνικά παγωμένα σχολεία λόγω ελλείψεως καυσίμων.

Επομένως γνωστοποίηστε όλα τα ανωτέρω στον ελληνικό λάο για να πράξουν τα δέοντα και εναντίον των εισαγγελέων των ανώτατων ελληνικών δικαστηρίων, αρείου πάγου, συμβουλίου επικρατείας, ελεγκτικού συνεδρίου, και ανώτατου ειδικού δικαστηρίου, διότι δεν ασκούν ούτε ποινικό έλεγχο, ούτε οικονομικό έλεγχο στα 300 προδοτικά υποκείμενα της Βουλής, όπως έχουν το νόμιμο και συνταγματικό καθήκον.

Επομένως γνωστοποίηστε όλα τα ανωτέρω στον ελληνικό λάο για να πράξουν τα δέοντα και εναντίον των μεγαλοδημοσιογράφων, αρχισυντακτών, και ιδιοκτητών - διευθυντών των τηλεοπτικών καναλιών και εφημερίδων αθηνών, οι οποίοι γνωρίζουν όλα τα ανωτέρω από συναδέλφους τους Οικονομικών Εφημερίδων, αλλά όλοι έχουν κάνει άτυπη "συμφωνία σιωπής - OMERTA" εις βάρος της Αλήθειας και της Υπάρξεως της Ελλάδας.

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2012http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/2012.html

Όσον αφορά το ανωτέρω παρατεθέν βίντεο τώρα... Το παρτυ ξεκιναει περιπου μετα το 20ο λεπτο...

Όταν δειτε τη Γεωργαντα (καθηγητρια πανεπιστημιου, οικονομολογος) τι λεει για το πλαστο ελλειμα και χρεος, για το EUROSTAT - ΕΛΣΤΑΤ για τα SWAPS και για τη Goldman Schacs θα σας πεσουν τα σαγονια...

Της πουτανας το καγκελο εχει γινει... πολυ κουτσομπολιο, πολυ προδοσία και πολλές λεπτομερειες...

Ο Γεωργιου της ΕΛΣΤΑΤ (ανθρωπος του ΔΝΤ εξ Αμερικής και κολητος του Παπακωνσταντινου) μαζι με τον Παπακωνσταντινου το κανανε τσιφλικι τους και αυτοι οργανωσαν ολες τις κομπινες με πλαστα ελλειματα και χρεη.. τειρωντας ανωθεν διαταγες.. επισης και ο Σημιτης παλιοτερα πηρε 2 δις και εδωσε πισω 30 δις στην Goldman Sachs..!!! και εχουν βγει και επισημα αρθρα στο εξωτερικο που ελεγαν πως ακριβως γαμησε η Goldman την Ελλαδα..ετσι ακριβως το γραφουν στα αγγλικα τα αρθρα: "η Goldman ΓΑΜΗΣΕ την ελλαδα!" και λενε για την περιπτωση της Ισλανδιας που καταδικαστηκαν οι προδοτικοι πολιτικοι... http://www.imackgroup.com/mathematics/779863-bloomberg-how-goldman-sachs-screwed-greece/

Επισης η Γεωργαντα εριξε μια ματια στα εγγραφα των Ανωνυμους του υπουργειου οικονομικων και ειδε τυχαια ενα της LEHMAN BROTHERS της χρεοκοπημενης εβραικης τραπεζας..και λεει αυτα ειναι τα SWAPS και προκειται για μεγαλο σκανδαλο..

(αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω οτι ειχε μεσα της LEHMAN εγγραφα καθως ειδα και εγω ενα, αλλα τωρα τα εχω σβησει, διοτι και τον Σπυρο για αυτο τον διωκουν τώρα, επειδη τους ειπε οτι θα βγαλει στη φορα τα εγγραφα των Ανωνυμους ...

ΑΥΤΗ Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ "ΔΝΤ"...ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΑΠΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ..... παντως ειναι λαλίστατη και εχει κοτσια!!! μπραβο της!!!

Μιλαει και ενας ακομα συναδελφος της .....και λεει και για τα CDS και τους κερδοσκοπους που φουσκωναν οσο φουσκωνε και το πλαστογραφημενο ελλειμα... και μαλλον οι παπανδρεου τελικα πονταρισαν σε CDS, αρα να και το κινητρο της προδοσιας και τα αργυρια της προδοσιας!!

Υ.Γ. ... στην ΕΛΣΤΑΤ τωρα εχουν διορισει κατι μουσικολογους (!!!!) κατι τελειως ασχετους με οικονομια και στατιστικη και τους λενε ΣΚΑΣΤΕ και ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ, μαγειρευουν οτι τους λεει απεξω η EUROSTAT η οποια δεν εχει καθολου διαφανεια..... και αυτοι οι υπαλληλοι τσεπωνουν και κατι τρελους μισθους!!! Μονο η Γεωργαντα και 2-3 αλλοι αντεδρασαν και τους διωξανε..

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΥ 2011, ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!
http://www.tsantiri.gr/politiki/o-giorgos-papandreou-sto-idiko-dikastirio.html

δειτε και εδω...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=96305&catid=3 αυτος που διωχθηκε για κακουργημα ειναι ο Νικολαος Λογοθετης ο συναδελφος της Γεωργαντα και πρωην αντιπροεδρος της ΕΛΣΤΑΤ!!!! Εμφανιζεται στην εκπομπη του Σπυρου..ειναι ο κυριος με την ξενικη προφορα επειδη σπουδασε αγγλια.. Δηλαδη εφερε αντιρρησεις ... και αντι να παει μεσα ο Παπανδρεου και η συμμορία του, διωξαν για κακουργημα τον Λογοθετη.. αυταααα ειναιααααααα... χουντα κυριοι...χειροτερα απο χουντα...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙΣΠΡΟΣΘΕΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:
http://forza-grecia.pblogs.gr/2011/09/etsi-ayxhsan-to-elleimma-kai-to-hreos-eggrafa-ntokomenta-binteo.html

ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ....

ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις