ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 24 September 2013

ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Στην Ελλάδα του 2013 μ.δ.χ. συμβαίνει μία κακοποίηση. Η κακοποίηση της γλώσσας! Και όοοχι… δεν εννοώ αυτό που όλοι γνωρίζουμε & σχεδόν όλοι διαπράττουμε είτε εις γνώσιν, είτε εν αγνοία μας, δηλαδή τη λανθασμένη χρήση της ελληνικής. Εννοώ τη χρήση της Ελληνικής από ανθέλληνες (βλ. Νίκος Σαραντάκος)!

Ας το πιάσουμε από την αρχή: ο εν λόγω υπο-στήμων της γλώσσης, διάβασε ένα άρθρο περί της μαθηματικής δομής της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας το οποίο παραθέτω άμεσα:


Προφανώς αυτό έτσουξε το… μασονικό πωπουδάκι του! Αφού λοιπόν το πούδραρε, έβαλε ένα μαξιλαράκι στην καρέκλα, στρογγυλοκάθησε & άρχισε να παράγει e-μπούρδες (Σαραντάκο, δε φαντάζομαι να παρεξηγηθείς που εξέλιξα την πρωτοπόρα έννοια ΗΛΕΜΠΑΡΟΥΦΑ που ο ίδιος χρησιμοποίησες! Είδες βρε χαζούλι που ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;;;)!

Φυσικά, ο προαναφερθείς τύπος, χρησιμοποίησε αποσπασματικά μόνο όσα κομμάτια του άρθρου τον συνέφεραν, ώστε να φτιάξει μια πλαστή εικόνα με δήθεν επιχειρήματα & να μπορούν τα μασονικά τσιράκια του από κάτω να του δίνουν τα απαραίτητα εύσημα… ξέρετε, αυτά με σύμβολο το τριγωνάκι με το ματάκι στην κορυφή!

Αυτό που δεν του είπαν στις στοές που τον σοδόμισαν, είναι ότι υπάρχουν Έλληνες Πελασγοί ακόμα. Και αυτοί ξέρουν & μπορούν να υπερασπιστούν την Ανδρομέδια πρωτογλώσσα! Μπορούν να καταρρίψουν το ινδοευρωπαϊκό ψέμα!

Ξεκινάμε λοιπόν:

·        Το άρθρο κάνει λόγο για αριθμητική αξία κάθε γράμματος του ελληνικού αλφαβήτου. Και αυτό είναι απόλυτα σωστό, μιας & οι αρχαίοι ημών πρόγονοι χρησιμοποιούσαν αυτό το σύστημα αρίθμησης. Γι’ αυτό και κάθε λέξη έχει αριθμητική αντιστοιχία: οι λεγόμενοι λεξάριθμοι! Έχουμε λοιπόν:

Άρα πχ η λέξη «μέρα» αναλύεται αριθμητικά ως εξής:

Μ=40 + Ε=5 + Ρ=100 + Α=1 => 146.

Με την ίδια λογική: ΑΛΦΑ = 1+30+500+1= 532 =>5+3+2= 10 => 1+0= 1

Τι κάνει λοιπόν ο Σαραντάκος; Με βάση τους ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥΣ, δηλαδή Α=1, Β=2 κλπ μέχρι Ω=24, οι οποίοι αντιστοιχούν στο ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟΙ και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ και τους 27 χαρακτήρες γραμμάτων που αναφέρει ο συγγραφέας, λέει:
«Αν όμως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το άλφα, ως πρώτο γράμμα, έχει λεξάριθμο που οδηγεί τελικά στο 1, κάτι ανάλογο θα έπρεπε να συμβαίνει και με τα επόμενα γράμματα, έτσι δεν είναι;»
Όχι, δεν είναι! Πρώτον, χρησιμοποίησες λανθασμένα τη μαθηματική αξία των αρχαιοελληνικών γραμμάτων για να βγάλεις άθροισμα αναλογικό λεξάριθμο! Άτοπον!
Δεύτερον, ο συγγραφέας του άρθρου αυτού ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ότι έχει κάποια σημασία το γεγονός ότι το Α είναι το ΠΡΩΤΟ γράμμα και επίσης έχει λεξάριθμο 1! Η απόδειξη; Αμέσως παρακάτω λέει:
«ΟΜΙΚΡΟΝ = 70+40+10+20+100+70+50= 360, όσες και οι μοίρες του κύκλου»
Δε σου λέει πουθενά ότι το Ο πρέπει να έχει λεξάριθμο 15 (δηλ τη θέση του στο νεοελληνικό αλφάβητο). Συγνώμη που σε στενοχώρησα μωρέ…

·         Λέει ο συγγραφέας:
«Τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου στο σύνολο τους ήταν 33 όσοι και οι σπόνδυλοι, οι 5 τελευταίοι σπόνδυλοι (που παίζουν τον ρόλο της κεραίας) έχουν άμεση σχέση με τον εγκέφαλο και αντιστοιχούν στα 5 τελευταία άρρητα γράμματα τα οποία γνώριζαν μόνο οι ιερείς* ένα από αυτά ήταν η Σώστικα (ή Γαμμάδιον) η οποία στα λατινικά έγινε swstika και οι Ναζί το έκλεψαν και την ονομάσανε Σβάστικα

Απαντά ο Σαραντάκος:
«Να παρατηρήσω μόνο ότι η λέξη “σώστικα” δεν υπάρχει στα αρχαία, ότι στα λατινικά δεν έγινε swstika (λαθροχειρία, ξεχνάμε το a έτσι που να μοιάζει οπτικά με την ανύπαρκτη ελληνική λέξη), ότι το w δεν υπήρχε στο παλιό λατινικό αλφάβητο, και ότι σύμφωνα με τους πάντες η λέξη σβάστικα (Swastika στα γερμανικά) είναι λέξη σανσκριτική, με τη σημασία “καλότυχος”, από το svasti- “ευεξία, καλή τύχη”, που προέρχεται από το su “καλά”, συγγενικό με το ελλ. ευ, και το asti (“είναι”, συγγενικό με το ελλ. εστί).»

Λέω εγώ (στο Σαραντάκο):
Επειδή δεν ξέρεις το γράμμα, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε.


Έπειτα, στην νέα αγγλική το W χρησιμοποιείται πότε σαν σύμφωνο (πχ «why») όταν είναι το πρώτο γράμμα μιας λέξης και πότε σαν φωνήεν (πχ «sweet») όταν είναι μέσα στη λέξη. Στην πρώτη περίπτωση διαβάζεται «γου» και στη δεύτερη «ου». Την ιδιότητα του συμφώνου την κληρονόμησε από τα λατινικά  όπου διαβαζόταν /ν/ δηλαδή «β».
Άρα αφενός το «swstika» σαν λέξη δε θα μπορούσε να διαβαστεί στα λατινικά γιατί θα ακουγόταν κάπως έτσι: «σβστικα». Ίσως γι’ αυτό το λόγο (ευφωνία) προστέθηκε το «a» και έχουμε τη ΣΒΑΣΤΙΚΑ. Άρα, είναι βαριά κουβέντα η λαθροχειρία αγαπητέ!
Αφετέρου, η οπτική ομοιότητα του λατινικού «w» με το ελληνικό «ω» (συλλογιζόμενοι τις ιδιότητες του «w» ΚΑΙ ως φωνηέντου πχ στη νέα αγγλική και γενικά το διττό χαρακτήρα του) ίσως και να ενισχύει τελικά τη θεωρία του swstika (σώστικα).
 Άρα, τι σημαίνει το «ξεχνάμε το a έτσι που να μοιάζει οπτικά με την ανύπαρκτη ελληνική λέξη»; Μάλλον χρησιμοποιείς πολύ greek-lish! Κόψε λίγο το facebook ντε…

Επιπλέον, το «w» ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει στο λατινικό αλφάβητο:


Τέλος, ισχύει αυτό για τα σανσκριτικά. Δεν ξέρεις όμως ότι οι Ινδοί Δραβίδες είναι συγγενικό φύλο των Πελασγών; Μάλλον όχι…
Και για ποιο λόγο να μη συνδέεται η έννοια «ευεξία» με το σύμβολο της σβάστικας (και κατ’ επέκταση τη  λέξη «σώστικα»); Επειδή το σφετερίστηκαν οι ναζί;
Άκου να μαθαίνεις:
Το σύμβολο είναι το εξής: 

Λέει η βικιπαίδεια: «Η σβάστικα (δεξιόστροφος αγκυλωτός σταυρός) και η "σωβάστικα" (αριστερόστροφος) είναι ένα πανάρχαιο σταυροειδές σύμβολο.»

(ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΡΟΠΗ ΔΙΝΕΙ Η WIKIPEDIA ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ. Η ΟΡΘΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ, ΟΠΟΥ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ->ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)

Τα δύο αυτά σύμβολα αναπαριστούν τις δεξιόστροφες και αριστερόστροφες σπείρες που συναντάμε επίσης σε κίονες ιωνικού ρυθμού. Είναι η αρχέγονη δομή του σύμπαντος, η ανδρομέδια ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ φυσική των τριών οντογονικών δωδεκαέδρων και του Αιθέρα ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ & ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (όπως σωστά γράφει ο συγγραφέας του αρχικού κειμένου περί αιθέρα). Για να μη σου πέσουν όμως πολύ «βαριά» όλα τούτα, κράτα το απλό, ότι το αριστερόστροφο είναι το αρσενικό & το δεξιόστροφο είναι το θηλυκό.
Επειδή όμως ξεφεύγουμε από τη γλωσσολογία, εδώ θα σε συμβούλευα να μάθεις από την ΟΕΑ για την αμφιγονία. Λίγη bonus γνώση, άντε επειδή είσαι εσύ:

ΠΕΡΊ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΎ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΑΛΗΘΕΙΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΛΛΑΣ - ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ: Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

·         Υποστηρίζει ο συγγραφέας:
«Η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Η/Υ λόγω της μαθηματικότητας και μουσικότητας όχι μόνο του Αλφαβήτου-λέξεων, αλλά και των μαθηματικών εννοιών που γεννώνται π.χ. η λέξη ΘΕΣΙΣ γίνεται: συνΘεσις, επίΘεσις, κατάΘεσις, υπόΘεσις, εκΘεσις, πρόσΘεσις, πρόΘεσις, ανάΘεσις, διάΘεσις, αντίΘεσις κτλ κτλ αν τώρα αυτές τις λέξεις τις μεταφράσουμε στα Αγγλικά είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους

Λέει ο Σαραντάκος:
Α) «Κι έπειτα, που βρίσκονται τάχα αυτοί οι υπολογιστές που δέχονται μόνο ελληνικά; Σε ποια υπόγεια ραββινικά εργαστήρια κρύβονται;»
Β) «Δεν είναι εντελώς άσχετες. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει αντιστοιχία, π.χ. comPosition – σύνθεση, exPosition – έκθεση, prePosition – πρόθεση, disPosition – διάθεση, η οποία αντιστοιχία υπάρχει ήδη στα λατινικά

Απαντώ:
Α) Για τα ραββινικά εργαστήρια, τις μασονικές στοές & τις δρακονιανές τελετουργίες, πες μας εσυ! Κάτι ξέρεις καλύτερα…
Β) Οι περιπτώσεις που παρουσιάζουν αντιστοιχία, όπως λες & εσύ έχουν λατινική βάση. Και η λατινική βάση από πού προέρχεται;
 Έχει ενδιαφέρον να δούμε:
Η αγγλική λέξη «position» προέρχεται από το ρήμα «pose»(=θέτω, βάζω). Λέει το dictionary.com για το «pose»:
«Origin:
1325–75;  (v.) Middle English posen  < Middle French poser  < Late Latin pausāre  to stop, cease, rest, derivative of Latin pausa
pause

Βρε, μπας…;
Άρα η απαρχή της ρίζας της λέξης είναι ελληνική! Pausa<παύση.
Άραγε,   όταν θέτω-βάζω κάτι, δεν το βάζω σε μια συγκεκριμένη θέση, όπου θέλω να βρίσκεται σταθερά; Δεν κάνω δηλαδή μια στάση-παύση της προηγούμενης ενδεχόμενης κίνησης-κινητικότητάς του;
Για να μη μιλήσουμε καν για τα προθέματα των σύνθετων λέξεων, τα οποία είναι επίσης ελληνικής προέλευσης (διατηρώντας μάλιστα & την έννοια που έχουν στην ελληνική στις περισσότερες περιπτώσεις): pre-<προ-, ex-<εξ-, ap-<απ-, κλπ κλπ κλπ…

·         Λέει ο συγγραφέας:
«Το ότι δεν γίνεται το Αλφάβητο να είναι αντιγραμμένο από κάπου αλλού φαίνεται από το ότι εν έτη 2300 π.Χ. (με μελέτες της Τζιροπούλου και άλλων και όχι το 800 π.Χ.) ο Όμηρος ήδη έχει στην διάθεση του 6.500.000 πρωτογενής λέξεις (πρώτο πρόσωπο ενεστώτα & ενικού αριθμού) τις οποίες αν τις πολλαπλασιάσουμε Χ72 που είναι οι κλήσεις, θα βγάλουμε ένα τεράστιο αριθμό ο οποίος δεν είναι ο τελικός, διότι μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα, ΓΕΝΝΑ.»

Σαραντάκος:
«Και συνεχίζουμε με το αλφάβητο, που μεγάλος καημός των εθνικιστών είναι να αποδείξουν ότι δεν το πήραμε από αλλού. Διατηρώ την ορθογραφία του συντάκτη, ο οποίος και πάλι μπερδεύει κατά θανατηφόρο τρόπο αλφάβητο με γλώσσα. Σου λέει, αφού η ελληνική ήταν πλούσια γλώσσα, πώς είναι δυνατόν να δανείστηκε από αλλού το αλφάβητό της; Μα, είναι πάρα πολλές οι γλώσσες που μιλιούνται και δεν γράφονται, και υπάρχουν λαοί που δημιούργησαν επιβλητικούς πολιτισμούς χωρίς να έχουν γραφή.

Ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι προσαρμογή ενός φοινικικού συλλαβαρίου, αυτό κανείς σοβαρός επιστήμονας δεν το αμφισβητεί. Και μόνο τα ονόματα των γραμμάτων αρκούν σαν επιχείρημα. Διότι, θα το προσέξατε ίσως, τα ονόματα των 15 από τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου και άκλιτα είναι και δεν σημαίνουν τίποτα  στην ελληνική γλώσσα,  ενώ τα ονόματα  των αντίστοιχων γραμμάτων στο φοινικικό αλφάβητο και σημασία έχουν στη φοινικική γλώσσα και στους γραμματικούς της κανόνες υπακούουν, Το άλεφ (αντίστοιχο του άλφα) είναι η αγελάδα, και το αρχικό άλεφ θύμιζε την εικόνα του κεφαλιού μιας αγελάδας, το μπεθ (βήτα) είναι το σπίτι, το γκίμελ (γάμμα) η καμήλα, το ντάλεθ (δέλτα) το τρίγωνο κ.ο.κ.»


Απαντώ:


Ρε Σαραντάκο, έχεις μεγάλη πλάκα!!! Εκτός του ότι έμμεσα αυτοαποκαλείσαι «σοβαρός επιστήμων» επειδή απλά αναπαράγεις τις μπούρδες του ανθελληνικού κατεστημένου, αποκαλείς εθνικιστές αυτούς που το αμφισβητούν;


 Πρώτον, οι Φοίνικες ήταν ελληνικότατο φύλο! ( ΙΔΕ: http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_28.html ) Δεύτερον, για τα υπόλοιπα 9 γράμματα δε μας είπες! Ξέρεις, αυτά που δε θυμίζουν αγελάδες και κατσίκες! Μια βολική παράλειψη, να υποθέσουμε; Την αλήθεια την ξέρεις, αλλά την τρέμεις:


Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου έχουν το καθένα την δική του σημασία μαθηματική-γεωμετρική-μουσική-αστρονομική. Δεν είναι τυχαίο που στην αστρονομία χρησιμοποιούνται ελληνικά γράμματα για ονομασίες άστρων: Α κενταύρου, Β λύρας κλπ ανάλογα με το βαθμό φωτεινότητάς τους!


Ή μήπως να θυμηθούμε τη «βολική» εξαφάνιση του γράμματος «στίγμα», του έκτου γράμματος, ώστε να συσχετιστεί αρνητικά με το «στίγμα 666» και λοιπές χριστιανοδρακονιανές μπούρδες;



·         Εδώ, ρεκόρ ανθελληνισμού από το Σαραντάκο:

«Κι έπειτα, η ελληνική γλώσσα ποτέ δεν είχε τόσες λέξεις (πρωτογενείς, όπως τις λέει). Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, η αρχαία και μεταγενέστερη ελληνική γλώσσα, από τον Όμηρο ίσαμε την Άλωση του 1453, όπως έχει καταγραφεί στο TLG και στο PHI (επιγραφές) έχει περίπου 215.000 λήμματα (δείτε εδώ τους λογαριασμούς του αρμοδιότερου ανθρώπου, του Νίκου Νικολάου, που έχει φτιάξει τον λημματοποιητή του TLG). Κι αν περιοριστούμε στην αυστηρώς αρχαία, δηλαδή από τον Όμηρο ίσαμε τον 4ο αιώνα π.Χ. ο αριθμός των λημμάτων μειώνεται τραγικά, στις 66.000 λήμματα. Ο Όμηρος λίγες χιλιάδες λέξεις χρησιμοποίησε.

(Παρένθεση: Εδώ θα πει κάποιος: Ναι, αλλά έχει σωθεί μόνο το 5% των κειμένων της αρχαίας γραμματείας. Πράγματι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αριθμός των (χαμένων) λέξεων είναι 20πλάσιος. Εδώ λειτουργεί ο νόμος του 80/20 ή κάποιος ανάλογος, που σημαίνει ότι οι χαμένες λέξεις θα είναι πολύ λιγότερες).»



Απάντηση!!!


Σιγά Σαραντάκο, μην πάθεις τίποτα από την πολλή λύσσα! Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε, που θα απαξιώσεις τα ομηρικά έπη;;; Ας αρχίσω με το εξής (από βικιπαίδεια):


«Το μέτρο της Ιλιάδας και της Οδύσσειας είναι ο δακτυλικός εξάμετρος στίχος. Βάση του είναι ο δακτυλικός πους, δηλαδή μια μονάδα που αποτελείται από μία μακρόχρονη συλλαβή και δύο βραχύχρονες (που μπορεί να αντικατασταθούν από μία μακρόχρονη). Ο κάθε στίχος απαρτίζεται από έξι πόδες. Οι πέντε πρώτοι είναι δάκτυλοι και ο έκτος αποτελείται από δύο συλλαβές, την πρώτη υποχρεωτικά μακρόχρονη και τη δεύτερη αδιάφορη. Συνολικά ένας δακτυλικός στίχος μπορεί να αποτελείται από δώδεκα έως δεκαεπτά συλλαβές. Υπάρχει μια ισχυρή νοηματική παύση περίπου στο μέσον του στίχου, καθώς και άλλες μικρότερες που χωρίζουν τον στίχο έως και σε τέσσερις μικρές νοηματικές ενότητες


Άρα έχουμε μια έξαρση της μουσικότητας της ελληνικής γλώσσας (ναι, αυτής που δε δέχεσαι ότι υπάρχει) σε όλο της το μεγαλείο & μάλιστα συνδυάζοντας πολλές διαλέκτους μεταξύ τους! Συνεχίζει:


«Η γλώσσα του Ομήρου είναι τεχνητή, η οποία ουδέποτε μιλήθηκε, αλλά κατανοητή απ' όλον τον ελληνόφωνο κόσμο.[8] Το υλικό της προέρχεται από διάφορες διαλέκτους και χρονικές περιόδους. Βάση είναι η ιωνική διάλεκτος όπως είχε διαμορφωθεί τον 8ο αι. π.Χ. στα παράλια της Μικράς Ασίας. Υπάρχουν ακόμη πολλά αιολικά στοιχεία αλλά και τύποι παλαιότεροι αναγόμενοι στη μυκηναϊκή εποχή. Δωρικά στοιχεία δεν υπάρχουν, ενώ κάποιοι αττικοί τύποι ενδέχεται να είναι μεταγενέστερες προσθήκες.[9] Η ύπαρξη πολλών συνώνυμων τύπων οι οποίοι προέρχονταν από ποικίλες διαλέκτους ή περιόδους παρείχε μετρικές ευκολίες στον ποιητή, αφού ανάλογα με τη θέση του στίχου μπορούσε να χρησιμοποιήσει μία από πολλές νοηματικά ισοδύναμες λέξεις. Για παράδειγμα η προσωπική αντωνυμία σο είχε ισοδύναμους τύπους τα σεο, σέθεν, σέο, σε, τεοο.[10]»


Αυτό το τελευταίο ειδικά, πρόσεξέ το: πες μου σε ποια άλλη γλώσσα μπορείς να βρεις τόσο πολλά συνώνυμα, δηλαδή διαφορετικές λέξεις για την ίδια έννοια & όχι το στείρο αντίστροφο! Σαφώς δεν υπάρχει πρόθεση υποτίμησης των άλλων γλωσσών, όμως όπως & να το κάνουμε ο συγγραφέας έχει δίκιο όταν λέει ότι στην αγγλική υπάρχει ΜΟΝΟ μια λέξη για πχ 10 έννοιες. Κι αν ψάξεις για πιο «ψαγμένη λέξη», τότε θα έχει σίγουρα ελληνική ρίζα (βλ παράδειγμα με «pose»).


 Όταν πιάσεις κάτι εξαιρετικά πολύπλοκο (αρχαία ελληνική πρωτογλώσσα) & το κατακερματίσεις, είναι λογικό τα κομμάτια να είναι κατά πολύ απλούστερα του αρχικού & να στερούνται πλούτου γλωσσικού & εννοιολογικού.


Να μιλήσουμε για δάνεια; Τότε ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ παγκοσμίως που χρησιμοποιεί ελληνικές λέξεις τι είναι;;;


Και είσαι σοβαρός ρε φίλε; Δηλαδή στο υπόλοιπο 95% της αρχαίας ελληνικής γραμματείας -που το συνάφι σου φρόντισε να καταστραφεί όταν έκαψαν τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας – θες να μας πείσεις ότι «απλά επαναλαμβάνονταν 66.000 λήμματα»;; Αυτοί οι «νόμοι» υπάρχουν μόνο στα καμένα πολτοποιημένα μυαλά σας!


Στα ίδια μυαλά που κατασκεύασαν τη θεωρία ότι οι Έλληνες δεν είχαν αλφάβητο, ήταν χαζοί & το δανείστηκαν από αλλού, αλλά μετά είχαν τη μεγαλοφυία να δημιουργήσουν τη μάνα των γλωσσών! Δηλαδή, είπαν «ρε συ, αυτοί οι Φοίνικες είναι μάγκες, βρήκανε γραφή! Πάλι καλά που βρέθηκε κάποιος να του «κόψει»… πώς & δεν το είχαμε σκεφτεί;!». Είστε για γέλια… Η ΑΛΗΘΕΙΑ;


Οι Φοίνικες ήταν ελληνικότατο φύλο. Το ελληνικό αλφάβητο είναι αυθεντικό. Εν αρχή ην η ανδρομέδια  ελληνική πρωτογλώσσα. Μαθηματική-γεωμετρική-μουσική-αστρονομική. Το δρακονιανό κατεστημένο ως πρώτο στόχο έθεσε τη διάσπαση αυτής της γλώσσας σε τρία σκέλη (βλ. παραμύθι της Βαβέλ) μέσω ανάμειξης - αφομοίωσης των μογγολικών γενοκτονικών ορδών στις καρδιές των Πελασγικών Αυτοκρατοριών (Ελλαδος-Ιωνίας, Βαβυλώνος, Αιγύπτου, Ασίας-Γιουνάν-Άπω-Ιωνίας, κλπ): Τα 3 διασπασμένα σκέλη της πρωτογλώσσας είναι: Ελληνική, Λατινική, Σανσκριτική. Διά τούτο οι γλώσσες αυτές έχουν κοινά στοιχεία, με την αρχαία ελληνική φυσικά να έχει την πιο άμεση σχέση, ως άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανδρομέδια ελληνική πρωτογλώσσα. Άμα θες γλωσσική ανάλυση που να αποδεικνύει αυτή τη σχέση, το έχουμε & αυτό! Είδες που ήξερα πως θα το σκεφτείς;;



·         Κλείνει ο Σαραντάκος:

«Ωστόσο, δεν θα πάψει να με εντυπωσιάζει η ευκολία με την οποία άνθρωποι μορφωμένοι, με τα πτυχία τους και με τα ντοκτορά τους, αναπαράγουν τέτοιες μπαρούφες και τις προωθούν στους γνωστούς τους. Μια απάντηση είναι ότι το κάνουν χωρίς να σκεφτούν, αλλά δεν εξηγεί όλες τις περιπτώσεις. Μια άλλη είναι ότι με τις απανωτές σφαλιάρες που τρώμε τα τελευταία χρόνια θέλουν από κάπου να αντλήσουν περηφάνια.»

Απαντώ:

Μετά από εκτενή γέλωτα (γύμνασα κοιλιακούς λέμε), όντας & η ίδια μορφωμένη με τα πτυχία μου, έχω να σου δηλώσω πως ανέκαθεν ήμουν περήφανη Ελληνίδα & πως καμία σφαλιάρα δεν έχει φάει το έθνος μου.

Αντιθέτως, τη διανοητική σφαλιάρα που δίνω με περίσσια ευχαρίστηση σε προδότες σαν εσένα & τα τσιράκια σου, θα τη θυμάσαι για καιρό!

Υστερόγραφον:
 Έκανες επίκληση στην «αντικειμενική» αυθεντία του Νίκου Νικολάου; Του ίδιου που έχει στο blog του κάτω κάτω σε περίοπτη θέση το δικό σου blog; (http://hellenisteukontos.blogspot.gr/2009/06/lerna-via-for-zeus-sake-how-many-words.html)

ΣΟΒΑΡΑ;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το παρόν αφιερώνεται με ιδιαίτερο σεβασμό & εκτίμηση στους κάτωθι:

στην ΟΕΑ, στο ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ, στο λέοντα Γιάννη Καραγεωργίου, στον αξιέπαινο Απόστολο Παπανάκο, σε ένα πιστό φίλο και μέντορα που μου άλλαξε κοσμοθεωρία και ,τέλος, στο δάσκαλο Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο (www.crossgym.gr) που μου έμαθε να εκπαιδεύομαι σωματικά & που μου αποκάλυψε την έννοια «ειμαρμένη» (http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/07/tagma.html).



ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

http://sarantakos.wordpress.com/2013/09/04/mathematics-lang/


ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ & ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΑΙΝΟΝΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ …ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΧΩΛΟΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!


(ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ) 296: Έλληνα, πολλά έγραψες, μην ξαναέρθεις τα επόμενα δυο χρόνια σε παρακαλώ.

ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...


«ΖΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ (302)??
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ?? ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ) ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ …ΘΕΜΙΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΜΚΟ) ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ..ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΑΛΙΟ… ΕΛΕΟΣ..»


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ: ΕΛΙΑΜΕΠ –
CDRSEE GEORGE SOROS – ΛΕΣΧΗ BILDERBERG
http://www.youtube.com/watch?v=0N6LXTOIJoI


(ΣΗΜ.: ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ «END». ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «END-666» ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΣΟΡΟΣ, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΡΕΠΟΥΣΗΔΩΝ-ΡΕΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΔΡΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ)


ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΕΣΥ Ή Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ-ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ «NETRINO-NASER» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ …«ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ» ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΛΥΚΟ-ΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ … ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ. (ΙΔΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η Ο.Ε.Α.)


ΣΧΕΤΙΚΑ:


Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013
ΑΛΗΘΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ " ΝΑΤΟ " , ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_12.html


Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012
ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ --- ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ - ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ - INTELLINGENCE - ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/12/intellingence.html



ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΒΗΣΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΕΛΕΙΝΟ phorum.gr:


«7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO - NASER».-


ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINO – NASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».


ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO – NASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINO – NASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.»


ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
TA ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ FORUMS ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ-BAN ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΜΑΤΑΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΨΕΥΔΟ-ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΤΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΨΙΜΟΙ …ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ….ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ …ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΔΡΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΑ «ΟΠΛΑ» ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΑΡΚΟΥΝ 5-10 ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ «ΜΙΚΡΟΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ «ΜΕΓΑΛΟΥΣ», ΤΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ….


Απαντάει στον κάφρο Σαραντάκο, το σχετικο κειμενο της ο.ε.α. πανω στο θεμα λεξαριθμων και μαθηματικης πλοκης της ανδρομεδιας πρωτο-γλωσσας:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/03/blog-post_30.html


5] ΑΠΑΤΗ ΠΕΝΤΕ:
«Οι τσιγγάνοι (απόγονοι Ινδών) δεν ανήκουν στην Λευκή Φυλή».
Οι «Τσιγγάνοι» – Αθίγγανοι (αιθι-γονοι) και οι «γύφτοι» είναι απόγονοι της τελευταίας τάξεως των Ινδών, των «παρίων» οι οποίοι μη υποφέροντες την δουλεία υπό την πρώτη τάξη των ιερέων «Βραχμάνων» του Ινδουισμού-Βουδισμού, και υπό τις λοιπές τάξεις-κάστες των «Μαχαραγιάδων», των στρατιωτικών, των γαιοκτημόνων, και των λοιπών, έφυγαν από την Ινδία. Εκτός ορισμένων ολιγάριθμων μειονοτήτων μελανών αυτόχθονων Αβοριγενών του «Αστερισμού Σειρίου» , οι Ινδοί και οι Τσιγγάνοι είναι απόγονοι των λευκών ανδρομεδίων πελασγών «αστερισμού ανδρομέδας» (Constellation of Andromeda). Αυτό αποδεικνύεται από την ανάλυση του προϊστορικού ινδικού έπους “Mahabharata” και λοιπών αρχαίων συγγραμμάτων της Ινδίας … από τα οποία αποδεικνύεται ότι οι Ινδοί υπήρξαν αφοσιωμένοι απόγονοι και υπήκοοι των “VARUNA” (ήτοι των Ανδρομεδίων «Ουρανιδών» του Ησίοδου «Θεογονία») και του “DIAUS-PITAR” (ήτοι του «Διός-Πατρός»). – Η Γλώσσα των Ινδών και των Τσιγγάνων είναι εξέλιξη και παρέκκλιση από την σανσκριτική η οποία μαζί με την γνωστή αρχαία ελληνική γλώσσα και με την λατινική, αποτελούν τα τρία σκέλη διασπάσεως της αρχικής ενιαίας Ανδρομέδιας γλώσσας του πλανήτου. Στην γλώσσα αυτή ο ήλιος λεγόταν «ΣΕΕ’ΛΙΟΣ», το ύδωρ λεγόταν «ΒΥ’ΔΩΡ», το ρήμα «ΕΙΜΙ» προφερόταν «ΣΕΪΜΙ», κλπ. – Η Ο.Ε.Α. έχει αποκαταστήσει πλήρως αυτήν την αρχαϊκή προιστορική Ελληνική γλώσσα των Ανδρομεδίων πατέρων «Ουρανιδών Θεών», αλλά θεωρεί τους Νεοέλληνες ΑΝΑΞΙΟΥΣ να κατέχουν αυτό το διανοητικό εργαλείο το οποίο εμπεριέχει στις «λέξεις του = Μαθηματικές εξισώσεις του», και «Ενοποιημένη Θεωρία», ενώπιον των οποίων οι σημερινές εβραιοσαξονικές θεωρίες «Κβάντων», «Σκοτεινής ύλης», «Σκοτεινής ενέργειας», «Κβαντικής υπέρθεσης», «Γενικής σχετικότητος» , «Ειδικής σχετικότητος», «Βρόγχων», «Υπερχορδών», «Αριθμητικής Σχετικότητος», «Τριγωνικού Κβαντισμού», «Μεγάλης Έκρηξης», «Σύμπαν προ μεγάλης έκρηξης» και λοιπών, είναι λανθασμένες λύσεις ασκήσεων φυσικής της πρώτης τάξεως αρχαίου Ανδρομεδίου … Γυμνασίου.
Δεν είναι τυχαίο ότι Λευκός Ανδρομέδιος Ινδός (ίσως … τσιγγάνος) ήταν ο θεωρητικός φυσικός ο οποίος ανέτρεψε και ακύρωσε την «Θεωρία Σχετικότητος» του Εβραίου απατεώνος Αϊνστάιν, πλαστογράφου και διαστρεφέως των εξισόσεων του μέγιστου μαθηματικού και φυσικού όλων των εποχών, του Έλληνος Καραθεοδωρή. – Τα όμοια με τους Ινδούς ισχύουν δια τους Λευκούς Ανδρομέδιους Πέρσες – Αφγανούς – Ιρακινούς τους οποίους σήμερα γενοκτονούν οι μογγόλοι εβραιοσάξονες ηγέτες και στρατηγοί των «ΗΠΑ» – Αγγλίας – Ευρώπης.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/08/blog-post_09.html


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ
http://ofis66.blogspot.gr/2011/05/blog-post_4297.html


ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ ΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΤΛΑΣ => ΑΤΛΑΝΤΕΣ (ΠΛΑΤΩΝ – ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΡΙΤΙΑΣ)


ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ)


ΓΙΟΥΝΑΝ (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ)


ΑΪΝΟΥ – ΙΑΠΩΝΙΑ (ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ)


ΙΩΝΕΣ.

AΒΟΡΙΓΕΝΕΙΣ=> ABORIGINAL => ORIGINAL=> ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ – ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ)


ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΓΚΟΪΜ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ.


ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ (ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ) – ΑΜΑΖΟΝΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)


ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2009/10/blog-post_31.html


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ , ΟΙ ΣΙΝΕΣ – ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ …
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2009/11/blog-post_20.html


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΛΗΘΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%97%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝΥΜΙΩΝ:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEji-6Afd_SpdUkKuEOyINUqN3xBuU2xTk_iMYJD-6d_t3AD76T4PUFXhRBtke59gwhYzIzaYOTobyRjb_-XwP3gbIfSc86JXFkEMJZivV9tX0SKaE9FATE3MuarhIkxDXlDtzs48B2OQv7L/s1600-h/%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A3+7.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXFSp24Om3K4B1sSWZ6ju6ADMaeX4d8XJBTI1Fg6k0vPmD-AalcIuedQ4_3EmZh-15lf_zUhWAKTQIAAIV7-GGx9TyxfbZ7ATIcwK3Hx2POdd0y3Mote7fSy4CINKHVG8r_MX93MR2ws4o/s1600-h/%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A3+8.jpg
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ “ΣΗΜΙΤΩΝ” ΦΟΙΝΙΚΩΝ..


Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” ΠΑΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕΛ. 28-29


ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ TELLER ΚΑΙ HUGHES, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ “ΕΒΡΑΙΟΣ” η “ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ” ΗΤΟΙ ” ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΦΥΡΩΝΩΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ” , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ – ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΚΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (ΙΔΕ “ΩΓΥΓΙΑ” ΤΟΜΟΣ Β ΣΕΛ. 279) :


ΟΥΡΑΝΟΣ = ΩΚΕΑΝΟΣ = ΙΝΑΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ = ΦΟΡΩΝΕΥΣ = ΑΠΙΣ = ΑΡΓΟΣ = ΦΟΡΒΑΣ = ΤΡΙΩΨ = ΙΑΣΟΣ = ΑΓΗΝΩΡ ΑΡΓΟΥΣ = ΦΟΙΝΙΚΑΣ + ΚΑΔΜΟΣ + ΚΙΛΙΞ ΚΙΛΙΚΙΑΣ + ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ.


ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΟΡΟΣ “ΕΒΡΑΙΟΣ” , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ , ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ , ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΡΑΚΗΣ – ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ…ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ”!!!!


Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ “ΓΕΦΥΡΥΡΑΙΟΥΣ” = “ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ” ΠΑΥΛΟΣ η ΣΑΥΛΟΣ η ΣΑΟΥΛ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” .


ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ “ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ = ΕΒΡΑΙΟΙ” , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.


Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΙΟΥΔΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ “ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ” ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΣΑΡΩΝ OLDENBURG GOTORP “ROMANOV” ΡΩΣΙΑΣ , ΤΩΝ “ΕΒΡΑΙΩΝ” ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ (ΣΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΤΟΥ “ΕΒΡΑΙΟΥ” ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΟΥ “ΕΒΡΑΙΟΥ” ΙΩΣΗΦ-ΤΖΙΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ “ΣΤΑΛΙΝ” , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΙΠΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ , Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙ η ΜΑΡΞ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ , Ο ALFRED ROSENBERG ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ , Ο ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ” ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΞ-ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΤΤΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΣΑΞΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ η HANOVER η OVER-HAN η OBER-HAN η ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ….,- ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ , ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “HONG” ΚΙΝΑΣ.


ΣΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΧΙΣΛΕΡ η ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΟΙ 60.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 6.000.000 ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ “ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΟΙ – ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ “ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ” ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΚΑΝΙΑ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΡΟΥΣΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΙΕΧΩΒΑ.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΤΩΝ “ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ” ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ , ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Η GOLDEN MEIR ΚΑΙ Η SIMON VEIL. Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΕΟΚ” η “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ” , ΔΙΟΤΗ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ “ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ” η “ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ”(ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ) “ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_28.html


ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!


Αφιερωμένο στις Ρε πούστηδες όλου του κόσμου!


Φτύνουμε στα μούτρα σου Ρε πούστη… εε Ρεπούση εννοούσα, το δόγμα σας (εξ ανατολών το φώς)!


Ξερνάμε στην μάπα σας τις Ινδοευρωπαϊκές θεωρίες, τις Άριες φυλές σας, τα Φοινικικά γράμματα σας και την δήθεν ανυπαρξία γραφής στον Ελλαδικό χώρο πρίν το 800π.χ., τους “ανωνύμων λαών” πολιτισμούς Μεσοποταμίας πρίν το 3.600π.χ., τις Μαύρες Αθηνές σας και όλες τις υπόλοιπες ανθελληνικές θεωρίες υπαγορευμένες απ΄ τ΄ αφεντικά σας και τις ΜΚΟ σας!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_20.html


ΑΛΗΘΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑΣ – ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!!!ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1.html


AΛΗΘΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ “ΓΟΡΙΤΣΑΣ” , ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟ “ΑΝΑΥΡΟ” ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΒΟΛΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/a.html


ΖΗΤΗΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ

Το ελληνικο κειμενο:
Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html


και το μεταφρασμενο στα αγγλικα:
Intellectual Death of Hebrew-Mongol Matthew Nimetz
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/01/intellectual-death-of-hebrew-mongol.html


ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ

ΙΔΟΥ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΔΩ ΤΡΩΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΝΤΕΦΕΝΣ ΝΕΤ)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ 666: "...πιστεύουμε ακόμη ότι μακροπρόθεσμα η αποδυνάμωση της Γιουγκοσλαβίας ωφελεί την Πατρίδα μας"
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/666.html 


«ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ»


ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΘΕΝ (ΠΑΡΑ)ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_14.html



26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις