ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 1 January 2009

ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ

10 comments:

Anonymous said...

vgikan kai ta praktorakia tora...

..(Λ).. said...

Επισκεφθείτε το blog μας www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
Στηρίξτε την προσπάθεια μας. Στείλτε τις αναρτήσεις σας και γίνετε αναγνώστες του ιστολογίου μας. Δυνατά και Ελληνικά Αδέρφια!

Anonymous said...

θα ακουστει παραξενο....αρχικα δεν μου αρεσει να με λενε νεοελληνα!!!ξερω την καταγωγη μου!!ειμαι μυρμιδονας!!!καθαρα ελληνας!!!τωρα για το κειμενο πολλα κατα περιεργο τροπο μου ειναι γνωστα!!!γιαχβεδες-λιληθ-αστερισμος κανωπος-γενικα η "σαρα και η μαρα" οπως θα λεγαμε στην ελληνικη ομιλια που δυστηχως εχει χασει την λεξαριθμηκη της αξια!!εννοω οτι πλεον δεν μιλαμε λεξαριθμικα οπως αρμοζει!!!δεν θα πω πολλα απλα αν οντως υπαρχει επαφη με τον γαλαξια σειριου και ανδρομεδας θα ηθελα οι ανωτερες εκει υπαρξεις να επικοινωνησουν μαζι μου!!σε αλλη περιπτωση τι να πω??προσπαθω να βοηθησω εστω οπως μπορω και δεν γινεται!!το μονο ειναι οτι βοηθαω με τη σκεψη μου!!

Anonymous said...

και εν τελη οπως ειπε και ο φιλος μου συνελληνας λεωνιδας.................ας κωπιασουν να τα παρουν!!!

Anonymous said...

Μελετω τα κειμενα της Ο.Ε.Α με ιδιαιτερο ζηλο και ενδιαφερον,διαβαζοντας αναλυσεις που ενω ΔΕΝ εγνωριζα,μεσα μου βαθια ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι ετσι.Διαφωνω μοναχα οσων αφορα τον ""χρονο τελεσης"" των αναγραφομενων,ομως η προσπαθεια αφυπνισης των απανταχου ΑΝΩΘΡΟΣΚΩΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με δραση δεκαετιων απο την Ο.Ε.Α οταν ΚΑΝΕΙΣ δεν εγνωριζε και δεν ασχολειτο,αποδεικνυει περιτρανα πωσ οι φυλακες εχουν -ευτυχως- ΓΝΩΣΗΝ...Ορισμενες αποριες μου θα παρακαλουσα σαν νοημων εξελικτικος οργανισμος να μου απαντηθουν,γνωριζοντας καλα εκ των προτερων πως η ταπεινοτης ειναι η μεγαλυτερη αρετη...Συνεχιστε δυναμικα...X.A.M

Anonymous said...

Γραψε μας εδώ τις απορίες και αν μπορούμε θα σε απαντήσουμε. Δεν υπάρχουν παντογνώστες και κάνεις δεν γενήθηκε παντογνώστης. Η προσπάθεια και η καλοπροαίρετη έρευνα μετράει.

Anonymous said...

Αφου προτιστως ευχαριστησω για την αμεση απαντηση στο προηγουμενο μου post,διχως να χρονοτριβω,περναω στο προκειμενο...
Οσον αφορα τον Χριστιανισμο:
1.Η διαφορα της συγκεκριμενης θρησκειας εναντι των υπολοιπων,εγγυται στην μεγαλυτερη αξια της υπαρξης:Την ΑΓΑΠΗ.Ειναι -συμφωνα και με τα γραφομενα της Ο.Ε.Α,η κινητηριος δυναμη για την κατανοηση της δημιουργιας και για την αρμονικη συνυπαρξη ΟΛΩΝ των οντων.Εφοσον λοιπον η συγκεκριμενη θρησκεια ομιλει δια την αγαπη σε ανιδιοτελη μορφη,δεν καταλαβαινω γιατι η βαση του δογματος να ειναι λανθασμενη.
2.Κατανοω σε βαθος οτι ο Ορθοδοξος Χριστιανισμος προερχεται απο αμοιγως εβραικο-σιωνιστικο δογμα περι δηθεν προελευσης του ατομου απο τον γεναρχη Αβρααμ-Χαν,περι δηθεν υπαρξης Παραδεισου,περι δηθεν προελευσης δημιουργιας απο λασπη και καταληξης παλι σε λασπη,ΟΜΩΣ ολες οι παραπανω ανοητες Εβραικες μυθοπλασιες εχουν ΠΛΗΡΩΣ αφεθει οπισω μετα απο τις Οικουμενικες Συνοδους.Αραγε δεν ειναι κινηση προς την αληθη κατευθυνση???
3.Θαυματα οπως η αφη του Φωτος καθε χρονο απο τον εκαστοτε Πατριαρχη και ΕΦΟΣΟΝ εχει εξεταστει διεξοδικα ακομα και στα γεννητικα του οργανα δια την ευρεση ευφλεκτων υλων απο σκυλια και υπαλληλους των Ανθελληνων Σιωνιστων Εβραιων,λαμβανουν μυστηριωδως χωρα εδω και αιωνες...Ειναι δυνατον να προερχονται ολα απο εξωγηινες παραπλανητικες παρεμβασεις???
4.Οταν ο Ιησους Χριστος ειχε ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ειπεν ο Ιδιος¨Ελληληθεν η ωρα ινα δοξαστει ο υιος του ανθρωπου,μολις συναντησε Ελληνες.Δεν νομιζω να αποτελει υβρης προς το εθνος μας.Παρακαλω σχολιαστε.
5.Αν δεν απατομαι,ο Ερμης ο Τρισμεγιστος φανερωσε στον Ασκληπιο την γνωση περι της Τριαδικης Υποστασεως του Θειου,γεγονος που ΜΟΝΑΧΑ στον Ο.Χριστιανισμο απανταται ως εννοια.
Βεβαιως στις ανωθεν αποριες μου,θα μπορουσα να προσθεσω και τις ανασφαλειες μου σχετικα με τον απαιχθη τροπο που ο Χριστιανισμος επιβληθηκε στην Ελλαδα καταστρεφοντας την πολιτιστικη μας ανωτερη κληρονομια,την πληρη διαστρευλωση της εξεληκτικης εννοιας της λεξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ μεσω της τελματοποιησης μετα θανατον σε στασιμα μερη οπως η κολαση κ ο παραδεισος και φυσικα οτι προερχομαστε και θα καταληξουμε σε χωμα,γεγονος που αντιβαινει στην εννοια της εξελικτικης μας πορειας σαν συμπαντικες οντοτητες.
Με βαση ολα τα παραπανω,θα ηθελα να εκφρασω τις ανησυχιες μου σαν ελευθερο πνευμα που αναζητα ΜΟΝΑΧΑ την αληθεια,αναλυοντας καθε τι μεσω της -περιορισμενης- ταπεινης λογικης μου και πανω απο ολα σε πνευμα οχι φιλικο αλλα ΑΔΕΡΦΙΚΟ προς απαντες ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ σε καθε γωνια της Συμπαντικης Δημιουργιας.Ευχαριστω εκ των προτερων...Χ.Α.Μ

Anonymous said...

Συνεχιζοντας,θα ηθελα να αναφερω πως η ερευνα μου ειναι σφερικη και πιστευω ακραδαντα δικαιη.Προσπαθω να κατανοησω τι ειμαι,ποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι ο σκοπος μου εκτος απο το να -αυξηθω και να πολ/στω- διχως πλανο σαν ενα ακομα κομματι της απατης και οχι της αληθους Συμπαντικης μου υπαρξης.Νιωθω,αισθανομαι,πιστευω πως ειμαι ΕΛΛΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΚΑΜΠΤΟΣ ΑΚΕΡΑΙΟΣ οσο δυσκολοι και αν ειναι οι καιροι.Οσο και αν μας πνιγουν,το πνευμα διευρυνεται.
Οσον αφορα το θεμα μας,δια την Ελληνικην καταγωγην του Ι.Χριστου η Ελληνιστι Εμμανουηλ,να μην παραβλεπουμε το γεγονος της υπαρξεως στο Αιμα Του,του στοιχειου Ι.Γ.Ω.Ρ η Μ.Χριστον αναφορα ως Ι.Χ.Ω.Ρ λογω βεβαιως της συνεχισεως της αθανασιας της Υλης Του.Βεβαιως Εκεινος ΔΕΝ ητο απο χωμα και ουτε εις εκει κατεληξε:)
Μονο και μονο το μαρτυριο της Μητρος του να βλεπει το Τεκνο της να ψυχοραγει στο Σταυρο ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΣΤΑΥΡΟ (Της τομης της Γνωσης με την Αγνοια-Αγαπη) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΡΩΜΑΙΟΥΣ,αξιζει σεβασμο αν οχι θεοποιηση.
Αδερφια,καλως η κακως Η Ιερουσαλημ η Ελληνιστη Η Ιερα Πολης εχει ακομα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ στις μερες μας τα οποια και ερημωνουμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ κρατος ΚΑΙ εκκλησια.
Οσο δια την τελευταιαν,ειναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ η σταση της τοσα χρονια απεναντι στο ΛΑΟ,εχει ΠΡΟΔΩΣΕΙ την Ελλαδα ΚΑΙ την Κυπρο απο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ιερεις,εχει ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ στους Σελτζουκους-Γιουγκουρ Τουρκους και προσωπικως με αφηνει παγερα αδιαφορο η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της.
ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση δεν εχει αυτο με τον Κυριο και τις διδασκαλιες Του ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ.
Με βαση ολα αυτα,ο προβληματισμος μου εντινεται,αν και συντομα τα πραγματα ΝΙΩΘΩ-ΕΛΠΙΖΩ-ΠΙΣΤΕΥΩ,θα παρουν το δρομο τους.
Το πλεον δυσκολο ερωτημα ειναι:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ???????????

X.A.M 28/1/82

Anonymous said...

Ειλικρινα δεν περιμενα τοσο σοβαρη και εμπεριστατομενη απανταση,σας ευχαριστω τοσο για την σοβαροτητα οσο και για το βαθος της αναλυσης και βεβαιως για το γεγονος καθε αυτο οτι ασχοληθηκατε.
Επι του προκειμενου λοιπον αγαπητα μου αδερφια ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ,
Προσωπικα ΣΥΜΦΩΝΩ εξ'ολοκληρου με το γεγονος οτι -θετω προσωπικη καθαρα αποψη- ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΗΚΟΤΗΤΟΣ με ΟΤΙ αυτο συναπεγεται.Κοινως,το ποιον και το πραττειν του καθενος ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΤΑΤΩΣ και εδω και στις ανωτερες διαστασεις οπου θα μεταβουμε προτου μεταβουμε εις αλλην μορφη υπαρξεως.
Οι ιδιοι οι Εβραιοι χρησιμοποιησαν εκφρασεις "Μαχαιραν εδωκες,μαχαιρα θα λαβεις","Οφθαλμος αντι οφθαλμου,Οδοντας(Ποιανου αληθεια?) αντι οδοντου,κλπ,καθως επισης ο ιδιος ο Ψευτο-Ευραιο-Θεος εφερε τον κατακλυσμο οπως οι Εβραιοι υποστηριζουν για να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ το ΙΔΙΟ του το δημιουργημα...Εμας...
Οσον αφορα το ΕΠΟΣ του 1821,το Λαβαρο της Επαναστασεως υψωθηκε στην εκκλησια της Αγιας Λαυρας,διοατι βεβαιοως εκεινη ηταν η θρησκεια των αδελφων μας...Μακαρι να ειχαμε κρατησει ζψντανη την μνημη των ΑΛΗΘΗΝΩΝ προγωνων ΜΑΣ,να μην ειχαμε διακοψει τις υλικες-πνευματικες-επιστημονικες-φιλοσοφικες επαφες με την ΑΛΗΘΗ Μητροπολη ΜΑΣ,ας μην ειχαμε υποκηψει στη ληθη που ΜΑΣ επεβαλαν...

2.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ διδακτικη διαστρεβλωμενη ελλιπεστατη αντιπαιδαγωγικη διαδικασια εκμαθησης για το τι ΡΟΛΟ εχουμε ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΩΣ ΟΝΤΑ και ΕΠΕΙΤΑ ως ΝΕΟΣΣΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ και οχι "δουλοι Κυριου απο χωμα και νερο" ...Ας μας πουν την αληθεια οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ και μετα ας στραφουμε και στον καρναβαλο της Εβραικης μυθοπλασιας που μερες που ειναι πρεπει να καει,οπως εκαιγαν εκεινοι τοσες γεννες καθε τι που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ στον λαο (εντος σπηλαιου αιωνιως),λογου χαρην το Ηλιοκεντρικο Συστημα -βασισμενο βεβαια σε μελετες του Αριστο-Τελην και του Αριστ-'Αρχου- ...

3.Οσον αφορα το Αιμα Κυριου,συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ειχε Εβραικο Αιμα,ομως λογω της υπαρξεως απο αρχαιοτατων ετων -πολυ πριν τους Εβραιους ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΥποΤ'Αιγαιου)- στο αιμα του ειχε ΚΑΙ Ελληνικο γονοτυπον και αυτο υπο του ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ πατρος του,δηλαδη του Ιωσηφ.Εφοσον λοιπον ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΑΣΠΥΛΟΣ ΑΕΝΑΟΣ Ι.Γ.Ω.Ρ διοχετευεται εντος βιολογικου σωματος ΕΛΛΗΝΩΝ μεσω του ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ φυλου,προτινω να αναζητησουμε το γεναιολογικο δεντρο του πατρος του Ιωσηφ...
4.Δεχομαι τα επιχειρηματα ως ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΗΘΗ,αυτο πο υεξακολουθει να με απασχολει ειναι γιατι εν τελη να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ απο ΕΒΡΑΙΟΥΣ που ΑΚΟΜΑ περιμενουν τον ΜΕΣΣΙΑ τους και ΔΕΝ τον αποδεχονται?
Οσο για τα σχεδια των Κινεζων,πιστευω πως οι Ρωσσοι δεν ειναι αφελης να μην εχουν ετοιμασει ενα σχεδιο αναχαιτησης Κινεζικης επελασης απο την ωρα που τα οπλα που -φανερως- τους πουλα,ειναι αρχαιας τεχνολογιας σε σχεση με τα δικα του(?).
5.ΜΕ καλυψατε απολυτα
6.ΔΕΝ εγνωριζα το 2ο συνθετικο οτι ειναι ΣΕΛΗΝΗ και ΟΧΙ Πολις.Ευχαριστω για την διευκρινηση.Ειχατε δικιο.

Υ.Γ...Φυσικα και ΝΙΩΘΩ ΠΙΣΤΕΥΩ πως ειμαι ΖΩΝΤΑΝΟ ΥΓΕΙΕΣ κομματι Συμπαντικης Υλης,που χρειαζεται ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ απο τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ που ειμαι κομματι του,να αναγραψουν ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ τις εξης λεξεις

ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΤΕ
ΗΡΘΑΜΕ
ΜΗΝ ΦΟΒΗΣΘΕ

Δεν εχω αναγκη να τα δω απο κανενα show ουτε του Copperfield ουτε του Blue Beam...ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...


Εν κατακλειδι,θα ηθελα ειλικρινα για 2η φορα να σας ευχαριστησω για το χρονο που μου αφιερωσατε για μια -πιστευω- επικοδομητικη κουβεντα

Χ.Α.Μ

Φωτοβολος Τοξοτης said...

Δεν ειναι σωστα οσα γραφετε, εχει πεσει μεγαλη πλανη. Δεν δυναται να υπαρχει σοβαροτητα Λογου στα γραφομενα τα οποια εμπλεκουν αστερισμους κτλ και ειτε σκοπιμως η ενεκα αγνωσιας προσπαθει να ταυτησει τον Ιησου Χριστο τον ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ, με τον ιεχωβα. Ο ιεχωβας τους ειναι ο εκπεσοντας διας...ο οποιος ακολουθησε λαθος δρομο, δηλαδη τον σατανα, εφερε την πλυμηρα το δευκαλιωνος αν και επρεπε να καλειται πλυμμηρα του σατανα η του δια, και οχι του ¨νωε¨. Οχι οτι ο διασ δεν εκανε αρχικα καλη δουλεια, ουτε σκοτωσε τον κρονο, τον εβαλε να ζει εκει στην ατλαντιδα οπου ητνα και οι αλλοι νεφελιμ...με το νερο γυρω γυρω...μετα ομως αλλαξε με τους πολεμους, κτλ φοβηθηκε, ακουσε τον σατανα. Ο Αβρααμ πατριαρχης ειναι με τον Ιησου Χριστο. ΕμμανουΕΛ. Οπωςε και ο Ελ Απολλων. Μια μικρη αναγνωση στον Ηροδοτο και θα κατανοηθει οτι ο εκπεσων διας ηλθε ως Ξερξης να καταστρεψει την Ελ λας, στελνωντας τους μισχναβαχ κατα των Δελφων, αλλα τους σταματησαν οι δυναμεις της Δελφικης αδελφοτητας απο την αρπαγη του λωρου των Δελφων που ενωνει την γαια με τον Ηλιο. Ο Ξερξης ελεγε οτι ηταν ¨θεος¨ και ελεγε την αληθεια ητνα ο εκπεσων διας. Ο διας ηλθε παλι και ως ¨διο¨κλητιανος και κατεσφαξε Ελληνες Χριστιανους. Ο Ιησους Χριστος ηταν ΕΛληνκης καταγωγης καθως και οι μαθητες πλην του προδοτη. Ουτε ειναι σωστο να χρησιμοποιειται η Αποκ. του Ιωαννου
για να προωθουνται ιδεες και αντζεντες στους ανυποψιαστους Ελληνες. Ναι, και ο ¨μεγας¨ Θεοδοσιος κατεσφαξε Ελληνες Χριστιανους, δεν θελουν Ελληνες και Χριστιανους οι αδελφοτητες του σκοτους. Εν συντομια Ιησους Χριστος ο Υιος του Θεου του Πατρος Νικα. Πρεσβειες της Θεοτοκου
fotobolostoxotis.blogsot.com

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις