ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 29 January 2012

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α."ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΤΗΣΗ." ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΚΑΙ WORD.

ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΚΒΑΝΤΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ-ΠΙΕΣΗ-ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΙΘΕΡΟ-ΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΥΚΝΟΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ.

https://de.scribd.com/doc/274700773/%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΣΟΛΚΑ (http://www.tsolkas.gr/ ) ΩΣΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΧΑΟΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΦΕΣΙΟΣ, Ο ΒΙΑΣ ΠΡΙΗΝΕΥΣ, Ο ΜΥΣΩΝ Ο ΧΗΝΕΥΣ, Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ..

Υ.Γ. Επισημανουμε και την εκπληκτική πρόσθετη παρατήρηση του φίλου μας για τον Δακτυλοπόα - Σείριο Β' - Υπερίωνα - Κόκκυγα του Συμπαντικού Οργανισμού:

Σημείωση του αντιγραφέα:
Οι Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής αναφέρονται στον Σείριο Β με το όνομα ενός φυτού (πόας) που έχει τη λατινική ονομασία "Ντιγκιτάρια" (http://en.wikipedia.org/wiki/Digitaria ). Στην Ελληνική η πόα αυτή λέγεται "Δακτυλοπόα". Άρα η ονομασία των Ντόγκον για τον Σείριο Β είναι "Δακτυλοπόα". Όμως ισχύει η ισότητα "ΔΑΚΤΥΛΟΠΟΑ = 976 = Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ" !!!


Υ.Γ.2: ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΝΗΣΙΓΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ:
Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΓΗΙΝΗΣ ΑΜΥΝΑΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

-----------------------

TO ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ
https://de.scribd.com/doc/274700483/%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%9F

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ:

ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_6049.html

Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ - ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.html


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις