ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 22 January 2011

2011 - 2012 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί Μάγιας και αυτή είναι η προφητεία για το 2011-2012. Τώρα πλέον καταλάβατε όλοι πόσο εξαπατηθήκατε από τους εβραιοσάξονες και την εσχατολογική τρομολαγνία τους του γενοκτονικού "Αρμαγεδδώνα" που προετοιμάζουν πιστά τόσα χρόνια..για να συμπέσει με το 2012 ως δήθεν "Αναπόφεκτος και θεόσταλτος" (αλήθεια ποιος θεός θέλει να γενοκτονηθούν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι εκτός των κίτρινων κινέζων, και να καταστραφεί ο πλανήτης Γη στον κινεζοεβραικό "αρμαγεδδώνα του 2012";; Μόνον ένα εγκληματίας ρατσιστής ψευδόθεος τελευταίος στο πάνθεον του ενδοκοσμικού λόγου)
Ο εβραιοκυπατζής "Αντιμέτατρον" έβγαλε αφρούς δαιμονιζόμενης - σεληνιαζόμενης λύσσας με αυτή την ανάρτηση του ιστολογίου, και προσπαθεί ματαίως τώρα ο προδότης να χρεώσει τους Μάγιας και τους αρχαίους λαούς όπως οι Ντόγκον δήθεν με φαινόμενα δαιμονικής δρακονιανής καταληψίας!!! Αλλά ο πραγματικά δρακονιανά δαιμονιζόμενος και μαστουρωμένος είναι ο ίδιος ο "Αντιμέτατρον" (Διάβαζε: Υπερ του Μέτατρον) ο οποίος και ανήκει στην προδοτική παρέα των "Αδελφών Τατα" κάνοντας όλοι μαζί τακτικές συνεδρίες επικλήσεως δαιμόνων του Μέτατρον(=Μεταθρον=Αμέσως Μετά το Θρόνο του Πατρός "Σιν-Σιων-Σενταϊ"=Ιησούς Χριστός), εναντίον ελληνοκεντρικών πατριωτών, μαζί με τον αρχηγό τους και αποτυχημένο Μαύρο Μάγο σατανιστή, ψευδ-"ΕΥΜΟΛΠΟ", σεξουαλικώς ανώμαλου και έκφυλου προωθητή του σατανιστικού "μουσικού" - νεκρόφιλου συγκροτήματος ΜΕΤΑΛ-ΘΑΝΑΤΟΥ "NEAR METATRON" ή "ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ" για να δαιμονιστείτε ευκολότερα και συνεχώς από δρακονιανούς δαίμονες όπως δαιμονιστήκαμε και εμείς οι "αδελφές τατά", για να βρίζουμε έλληνες ήρωες (Σολωμό,Ηλιάκη,Λάλα κλπ) και για να χρεώνουμε τις δικές μας ανωμαλίες και εκφυλισμούς σε έλληνες πατριώτες αντιπάλους μας!
Μάθε βλακοδόλιε δαιμονιζόμενε μαστουρωμένε προδότη "αντιμέτατρον" και οι μασόνοι προϊστάμενοι σου στην Κυπ/Ευπ, ότι οι αρχαίοι εναρμονισμένοι με τη φύση σοφοί λαοί και ειδικά οι αυτόχθονες της μαύρης φυλής όπως οι Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής, όχι μόνον δεν είναι δαιμονισμένοι από δρακονιανούς δαίμονες, αλλά αντιθέτως διατηρούν και την καλύτερη επικοινωνία με τα φυσικά πνεύματα της Γαίας λόγω ότι ΚΑΙ οι ίδιοι γενήθηκαν μαζί με την πύκνωση του πλανήτη και των όντων του πάνω σε αυτόν στις 5 διαδοχικές φάσεις πύκνωσης: Νετρονιακή, Αέρια, Υδρατμική, Υγρή και Στερεά.
Όπως θα δει όλο το πανελλήνιο και στο παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται οι Ντόγκον σε καθιερωμένο από τα πανάρχαια χρόνια τελετουργικό χορό, αυτοί φορούν πάνω στο κεφάλι τους, το έμβλημα της Ο.Ε.Α. ("Βουστροφηδόν Έψιλον" ή "ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ" ή "ΔΙΠΛΟΥΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ") !!! (Βρίσκεται επίσης και στο αλφάβητο και στη σημαία των Βερβερίνων και Γκουάντσε της Β.Δ. Αφρικής, λευκοί απόγονοι των επιζήσαντων της καταποντισμένης Ατλαντίδος-Υδατοχώρας), το οποίο φυσικά δεν είναι πρωτότυπη ανακάλυψη της Ο.Ε.Α., αλλά επρόκειτο για πανάρχαια πανσυμπαντική επιστημονική γνώση και σύμβολο που μεταλαμπαδεύτηκε στους λαούς της Αφρικής από τους Ανδρομεδείς διαστρικούς προπάτορές μας που ήλθαν στον πλανήτη μας μέσω της αστροπύλης του Σείριου για να διδάξουν Αστρονομία, τους Φυσικούς ΝΟΜΟΥΣ και Οικολογική Αρμονία στην Αυτόχθονη Μαύρη Φυλή. Οι Ντόγκον φορούν το έμβλημα του ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ (Διπλουν διαπασων) πάνω από την κεφαλή τους επειδή ακριβώς έχουν αυτή την συνειδητή συναίσθηση ότι είναι ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (ΠΑΝΤΟΣ), ήτοι ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΕΛΗ του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ. (Αυτό αντίθετα με τους νεοψευδέλληνες που ακόμη κοιμάνται τον ύπνο τον βαθύ θεωρώντας εαυτούς ως έντρομα δημιουργήματα κάποιου τρομοκράτη εξωκοσμικού δημιουργού θεού του εβραιοχριστιανισμού, ανύπαρκτου με βάση τον ελληνικό ορθολογισμό). Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που στην παράδοση - χρονικά των Ντόγκον αυτοί οι αφικνούμενοι από τα άστρα ονομάζονται "ΝΟΜΟΣ" απο την ελληνική λέξη "Ο ΝΟΜΟΣ - Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ" τον οποίον εκπροσωπούν οι εναρμονισμένοι με τη φύση εκπολιτιστές Ανδρομεδείς - ΔΙΚΑΣΤΕΣ ως ο "ΘΕΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ", και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Ντόγκον από τα πανάρχαια χρόνια γνωρίζουν την ύπαρξη του λευκού νάνου Σείριου Β' και ότι αυτός χρειάζεται 50 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον μητρικό του Σείριο Α', καθώς γνωρίζουν και την ύπαρξη και δεύτερου νάνου, του Σείριου Γ', άγνωστου μέχρι στιγμής στην μοντέρνα Αστρονομία (!!!), και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι Διαστρικοί διδάσκαλοι των Ντόγκον ονομάζονται από αυτούς και ως "Δελφύες" ήτοι "ΔΕΛΦΙΝΙΑ" - "ΔΕΛΦΟΙ" - "ΔΕΛΦΑΣ" "ΔΕΛΛΑΣ" - "ΕΛΛΑΣ" - "ΕΛΛΗΝΕΣ" ή "ΤΕΛΛΗΝΕΣ" (κατά τους Μάγιας) από τον Σείριο και από την Ανδρομέδα.
Γι'αυτό λοιπόν "Αντιμέτατρον" και οι λοιπές "Τατά" ρουφήξτε το αυγό σας και βγάλτε τον σκασμό, διότι όσο υπηρετείτε συνειδητά το δρακονιανό στρατόπεδο, μαγαρίζοντας αυτά τα πανάρχαια πανσυμπαντικά πανεπιστημονικά ελληνικά σύμβολα (Κοσμοανθρωποειδές, Ήλιος της Βεργίνας, κλπ, κλπ) ως τάχα σύμβολα των αντιπάλων μας - δρακονιανών, και όσο υβρίζετε αυτούς τους αρχαίους λαούς και τους Μάγιας των οποίων οι Πλειάδειοι - Ανδρομεδείς πρόγονοι της Πανεπιστημονικής Σοφίας αναμένετε να επιστρέψουν λείαν συντόμως, το τέλος σας θα είναι οικτρό, διότι Ω! ΒΛΑΚΕΣ! δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι τα κείμενα της Ο.Ε.Α δεν είναι από αυτό τον κόσμο, και ότι σύντομα ο δικός σας προδοτικός μικρόκοσμος, των υπονόμων των αρουραίων, θα καταποντιστεί και θα ριφθεί εκεί που ανήκει, στην άβυσσο, στον καιάδα και στα τάρταρα, μέρος τιμωρίας και φυλάκισης των πάσης φύσεως προδοτών Συμπαντικού Οργανισμού, πλανήτου, φυλής και πατρίδος.

Και κάτι τελευταίο.

Οι δαιμονισμένες αδελφές «ΤΑΤΑ», έχουν λυσσάξει να χτυπούν τα σύμβολα αυτά! Και ενώ εδώ και χιλιετηρίδες πάνε να τα εξαφανίσουν και επειδή κανένας εκτός από την πραγματική ελληνική πατριωτική οργάνωση Ο.Ε.Α. δεν θα είχε φτάσει σε αυτές τις τρομερές αποκαλύψεις και κανένας άλλος εκτός της Ο.Ε.Α. δεν θα είχε αποκαλύψει την συμπαιγνία που παίζεται στον πλανήτη σε όλα τα επίπεδα (θρησκείες, πολιτική κλπ), αυτή την στιγμή λοιπόν και των τελευταίων δεκαετιών όπου αρχίζουν να φανερώνονται όλα και να νιώθει πολύς κόσμος στο πετσί του πλέον την συμπαιγνία μεταξύ εβραιοσαξόνων και Κινέζων και μεταξύ των Κινέζων και της «Άνω Σιών»(Σελήνης), μέσω των ως άνω υπό δαιμονική καταληψία ταλαίπωρων και προδοτών, ο ψευδόθεος της «αγίας»(εγκληματικής) γραφής» βγάζει τους τελευταίους αφρούς αποτυχίας του! Έχει καταντήσει τόσο γελοίος ώστε να ψάχνετε μέσα στα σκατά των υπονόμων για αρουραίους και να τους εξαπολύει, ενώ στην ουσία είναι ήδη ηττημένος στο διανοητικό πόλεμο. Οι κουτοπόνηρες και προδοτικές αδελφές «ΤΑΤΑ» δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την Ελλάδα, και απολύτως τίποτε για το κοινό καλό, αλλά αντιθέτως ζουν και αναπνέουν με σκοπό πως… να «γαμήσουν» την Ο.Ε.Α οι …ταλαίπωροι.
Στους νέους αναγνώστες λέμε ότι αν διαβάσουν τα κείμενα θα καταλάβουν πολύ καλώς μάλιστα το παιχνίδι και ποιος κινεί τα νήματα. Βέβαια αυτός είναι και ο σκοπός τους, να ασχολούμαστε συνέχεια με αυτούς και στην ουσία να μας πιάσει ο εχθρός στον ύπνο διότι θα έχουμε χάσει πλέον τις εξελίξεις και ο άλλος σκοπός τους είναι αντί να ενημερώνεστε εσείς με τα ουσιώδη κείμενα της Ο.Ε.Α., να καταναλώνετε και εσείς τον χρόνο σας στα ημιπαράφρονα δρακονιανώς εμπνευσμένα κείμενα τους έως ότου βρείτε άκρη, που ποτέ δεν θα τη βρείτε έτσι.
Η Ο.Ε.Α. σε διανοητικό επίπεδο έχει κερδίσει κατά κράτος όλες τις μάχες εναντίον του. Από την αρχή της ιδρύσεως της είχε υποσχεθεί ότι «θα σας αφήσουμε να φτάσετε τόσο ψηλά (εβραίοι, σάξονες, κινέζοι, κλπ) ώστε την τελευταία στιγμή που θα νομίζετε ότι τα καταφέρατε εμείς θα σας κατεδαφίσουμε για να μείνει αυτή η πομπώδη κατεδάφισή σας ως παραδειγματισμός για τις επόμενες χιλιετηρίδες», ε λοιπόν τα μηνύματα που μας αφήνουν το … «κενταύριο» SETI (τι κουφαμάρα έγραψες πάλι εδώ βρε μαστουρωμένε «αντιμέτατρον»; Στο δεύτερο ή στο τρίτο τσιγαρλίκι σου ήρθε;;), και η βρετανική ακαδημία επιστημών (ΑΟΑ+ΟΤΟ) είναι έκδηλα του πανικού τους για την επικείμενη τους πομπώδη κατεδάφιση από το εξουσιαστικό βάθρο του πλανήτη. Δεν θα πούμε ΈΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ και ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιατί εννοείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

The end of the hebrewsaxon Armageddonology frauds. The Real Mayas speak about 2011-2012 !!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/end-of-hebrewsaxon-armageddonology.html

1 comment:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΛΟΙΠΟΝ ΛΥΚΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ <> ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΕΜΑΤΟ
ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Η ΟΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΑΤΕΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΛΟΠΕΔΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΖΕΙΤΕ?
ΓΙΑΥΤΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ?
ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ?
ΟΟΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις