ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 17 October 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΡΑ!

**Διορθωμένος Σύνδεσμος** - ** ανανεωμενο **

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ.




ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ - ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ 9ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 (ΤΕΥΧΟΣ 47) ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://www.easy-share.com/1912669048/TO_NEO_MNHMONIO_MAYRH_VIVLOS.pdf




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΤΣΙ! ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ: ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ PHORUM.GR ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (!!!) ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΚΑΙ LINK ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ) ΣΕ ΘΕΜΑ-TOPIC ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ.
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=192266 (ενα από τα 2 links που διαγράφτηκαν)
ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ 666 ΚΑΙ ΝΕΟΚΟΣΜΙΚΑ 888 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.
ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://www.scribd.com/doc/39591552/%CE%A4%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%97-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%92%CE%AF%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1
ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!
(ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ)


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ - ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ" ΜΕ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ"(ΣΗΜ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!! ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ;;;) (!!!). ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΒΡΕ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ... ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ! ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ "ΦΙΝΑ"... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΚΛΑΨΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΩΣ ΣΑΠΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΚΙΝΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4: ΟΙ ΔΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ!!! ΕΝΩ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ Ν. 3845/2010 ΚΑΙ Ν. 3847/2010 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ", ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΝΩ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ 300* ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΙΣΩ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!"
ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!)
(* ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΑΒΟΥΛΙΑΣ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ "300" ΤΩΝ 300ΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΠΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)
και επειδή δεν αξίζει να αφιερώνεις πολλές λέξεις σε κόπρους περνάμε ξανά γρήγορα στο ουσιώδες τμήμα της ανάρτησης


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με το Ν. 3845/2010 (ΦΕΚ65 Α' 6/5/2010) η ελληνική Βουλή με απλή πλειοψηφία ψήφισε τα «μέτρα για την εφαρμογή του Μηχανισμού Στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του Ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο». Ο Μηχανισμός «Στήριξης» της ελληνικής οικονομίας συγκροτείται θεσμικά από τις δύο παραπάνω αποφάσεις της Ευρωζώνης και το Μνημόνιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, η ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού Μηχανισμού «Στήριξης», δηλαδή του Μηχανισμού Δημοσιονομικής Σταθερότητας (ΜΔΣ), αποφασίστηκε να γίνει υπό την προϋπόθεση ότι θα καταρτιστεί από την Ελλάδα, το ΔΝΤ, την Επιτροπή και την ΕΚΤ ένα κοινό πρόγραμμα λήψης μέτρων για την «εξυγίανση» της ελληνικής οικονομίας, το γνωστό σε όλους μας Μνημόνιο.

Ο Ν. 3845/2010 πάσχει από τυπική αντισυνταγματικότητα

Από τα παραπάνω λοιπόν γίνεται σαφές ότι ο Ν. 3845/2010 θεσπίστηκε σε εκτέλεση διεθνούς συμ­φωνίας με τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ. Μάλιστα, από το Μνημόνιο προκύπτει ότι συμ­φωνήθηκε από την κυβέρνηση η παραχώρηση στην τρόικα τόσο κυβερνητικών εξουσιών σε σχέση με τον καθορισμό της οικονομικής, δημοσιονομικής, κοινωνικής και εισοδηματικής πολιτικής όσο και εξουσιών της εκτελεστικής εξουσίας σε σχέση με την εποπτεία εφαρμογής του νόμου αυτού. Επομέ­νως, με το Ν. 3845/2010 αποφασίστηκε η παραχώρηση της άσκησης συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων της εκτελεστικής εξουσίας σε όργανα διεθνών οργανισμών, εν προκειμένω σε όργανα του ΔΝΤ αλλά και της ΕΕ.
Σημειωτέον όπως αναλύουμε παρακάτω σε σχέση με την ΕΕ οι εν λόγω αρμοδιότητες, σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ προβλέπεται ότι κατά κύριο λόγο ασκούνται από τα κράτη-μέλη.
Για τους λόγους αυτούς λοιπόν, όπως είχαμε υποστηρίξει αρκετά έγκαιρα {NET-Zoom στα πρόσωπα και στα γεγονότα, 2/5/2010), ο Ν. 3845/2010 έπρεπε να ψηφιστεί με την αυξημένη πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή με 180 ψήφους, όπως απαιτεί ρητά το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος.
Πλην όμως ο νόμος αυτός ψηφίστηκε με 172 ψήφους και ως εκ τούτου πάσχει από τυπική αντισυνταγματικότητα η οποία καθιστά το νόμο αυτό ανυπόστατο.
Για το κρίσιμο αυτό ζήτημα θα αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από αίτηση ακυρώσε­ως που έχουν ασκήσει 10 σημαντικοί επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας και 22 πολίτες στους οποίους ο γράφων έχει την τιμή να συμπεριλαμβάνεται.
Περαιτέρω, με το Ν. 3845/2010 δόθηκε στον υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού διμερή ή πολυμερή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προκειμένου να εφαρμοστεί το Μνημόνιο.
Η εξουσιοδότηση αυτή της βουλής, όπως προκύπτει από την τέταρτη παράγραφο του άρθρου 1 του Ν. 3845/2010, χορηγήθηκε υπό την προϋπόθεση ότι τα «μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγουμένου εδαφίου θα εισάγονται στη Βουλή για κύρωση». Ο εν λόγω νόμος τέθηκε σε ισχύ όπως προανα­φέραμε στις 6/5/2010 και στη συνέχεια στις 8/5/2010 υπογράφηκε η δανειακή σύμβαση Ελλάδας - χωρών Ευρωζώνης και στις 10/5/2010 τέθηκε σε ισχύ η απόφαση του ΔΝΤ με την οποία εγκρίθηκε η χορήγηση δανείου στην Ελλάδα. Με βάση λοιπόν την παραπάνω εξουσιοδότηση της Βουλής, τόσο η δανειακή σύμ­βαση Ελλάδας - χωρών Ευρωζώνης όσο και η δανειακή συμφωνία με το ΔΝΤ πρέπει να έρθουν για κύρωση στη Βουλή.

Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

Στις 7 Μαΐου 2010 η κυβέρνηση πέτυχε με ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα την τροποποίηση της παραγράφου 4 του άρθρου 1 του Ν. 3845/2010 κι έτσι, με το άρθρο 9 του Ν. 3847/2010, η υποχρέωση κύρωσης των μνημονίων, των συμφωνιών και των συμβάσεων τις οποίες εξουσιοδοτήθηκε να υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών θα έρχονται πλέον στη Βουλή όχι για κύρωση, αλλά για «συζήτηση και ενημέρω­ση» και θα «ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους». Ο εν λόγω νόμος τέθηκε σε ισχύ στις 11 Μαίου 2010 και ως εκ τούτου δεν αφορά τις προγενέστερες δανειακές συμβάσεις και συμφωνίες της Ελ­λάδας με τις χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ, οι οποίες πρέπει σύμφωνα με τα παραπάνω να κυρωθούν από τη Βουλή. Άλλωστε, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της 7ης Μαΐου, το υπουργείο Οικονομικών σε σχετική ανακοίνωση του στις 7/5/2010 επισήμανε ότι «όπως, όμως τόνισε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, όπως είναι πολιτικά αναγκαίο και όπως προέβλεπε η αρχική διατύπωση του νόμου 3845/2010, όλες οι δανειακές και άλλες συναφείς συμβάσεις θα υποβληθούν για κύρωση στη Βουλή. Η πρώτη μάλιστα δανειακή σύμβαση θα κατατεθεί για κύρωση στη Βουλή τις προσε­χείς ημέρες».
Ωστόσο, η ως άνω διάταξη του άρθρου 9 Ν. 3847/2010 έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την παράγρα­φο 2 του άρθρου 36 του Συντάγματος, καθώς από το περιεχόμενο των παραπάνω μνημονίων, συμφω­νιών και συμβάσεων αποδεικνύεται ότι πρόκειται για συνθήκες οικονομικής συνεργασίας με διεθνείς οργανισμούς και μάλιστα με περιεχόμενο που επιβαρύνουν ατομικά τους Έλληνες. Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει τυπικός νόμος που να τις κυρώνει -και να προβλέπεται αντ' αυτού απλή συζήτηση και ενημέρωση στη Βουλή-, ενώ οι πράξεις που θα εκδοθούν στην περίπτωση αυτή σε εκτέλεση των παραπάνω μνημονίων, συμφωνιών κ.λπ. θεωρούνται ανίσχυρες και δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα.
Επισημαίνεται, πάντως, ότι το άρθρο 36 παρ. 2 του Συντάγματος καθορίζει ρητά ότι «ο/ συνθήκες για εμπόριο, φορολογία, οικονομική συνεργασία και συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς ή ενώσεις και όσες άλλες περι­έχουν παραχωρήσεις για τις οποίες σύμφωνα με άλλες διατάξεις του Συντάγματος, τίποτε δεν μπορεί να οριστεί χωρίς νόμο ή οι οποίες επιβαρύνουν ατομικά τους Έλληνες, δεν ισχύον χωρίς τυπικό νόμο, που τις κυρώνει».

Η απαξίωση της Βουλής

Όπως έγινε με το αρχικό Μνημόνιο, έτσι και το Νέο Μνημόνιο πρέπει να κυρωθεί από τη Βουλή, αφού δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τυπικός νόμος που να το κυρώνει. Για τους λόγους, δε, που αναλύθηκαν παραπάνω, ο σχετικός κυρωτικός νόμος πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή με πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών.
Εάν όμως η κυβέρνηση φέρει το Νέο Μνημόνιο απλά για συζήτηση στην εθνική αντιπροσωπεία, τότε ευλόγως θα μπορούσε να υποστηριχθεί από κάθε αντικειμενικό παρατηρητή ότι η Βουλή έχει στην ουσία καταργηθεί από το ΔΝΤ και έχει μεταβληθεί πλέον σε λέσχη συζητήσεων ή σε... καφενείο!
Η αναμενόμενη για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2010 έκδοση απόφασης από το ECOFIN, η οποία ενσωματώνει τα βασικά σημεία του «επικαιροποιημένου Μνημονίου», πέραν του ζητήματος ότι δεν είναι συμβατή προς το πρωτογενές δίκαιο της ΕΕ, δεν μπορεί να αναιρέσει την υποχρέωση της κυβέρνησης να φέρει για κύρω­ση στη Βουλή, και μάλιστα με την πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών, το «επικαιροποιημένο Μνημόνιο», διότι με αυτό εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα όχι μόνο στην ΕΕ, αλλά και στο ΔΝΤ.
Περαιτέρω έχει καταστεί σαφές ότι με τα διάφορα παράνομα διαδικαστικά τεχνάσματα της κυβέρνησης και της τρόικας στην ουσία έχει απαξιωθεί πλήρως η Βουλή.
Μετά τις τεράστιες πολιτικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση κατά τη διαδικασία κύρωσης του Μνημονίου στη Βουλή στις αρχές Μαΐου, υιοθετήθηκε η τακτική ενσωμάτωσης των ουσιαστικών ρυθ­μίσεων του Μνημονίου στις σχετικές αποφάσεις που εκδίδει το ECOFIN σύμφωνα με τα άρθρα 126 παρ. 9 και 136 της Συνθήκης για τη λειτουργία της ΕΕ για την ενίσχυση του συντονισμού και της εποπτείας της δημοσιονομικής πειθαρχίας. Αυτό όμως αντίκειται στην αρχή της δοτής αρμοδιότητας (άρθρα 4 παρ. 1 και 5 της Συνθήκης για την ΕΕ) σε συνδυασμό με τα άρθρα 2-6 της Συνθήκης για τη λειτουργία της ΕΕ, αφού, σύμφωνα με τις δύο παραπάνω Συνθήκες, η άσκηση της εισοδηματικής, κοινωνικής, φορολογικής πολιτικής αλλά και της πολιτικής για το Ασφαλιστικό (στις οποίες αναφέρεται κυρίως το Μνημόνιο) ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα των κρατών-μελών της ΕΕ. Επομένως, το ECOFIN θεσπίζοντας αποφάσεις κατά άρθρα 126 παρ. 9 και 136 της Συνθήκης για τη λειτουργία της ΕΕ απευθυνόμενες στην Ελλάδα δεν μπορεί να θεσμοθετεί με λεπτομερή τρόπο την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί από την Ελλάδα στους παραπάνω τομείς που ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα της ως κράτος-μέλος της ΕΕ. Μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις που καθορίζουν μόνο τους γενικούς μακροοικονομικούς στόχους που πρέπει να επιτευχθούν από τη χώρα μας εφόσον βρίσκεται υπό επιτήρηση.
Επομένως, με το να μην επικυρώνονται πλέον τα νέα Μνημόνια από τη Βουλή και ταυτόχρονα να συναινεί η ελληνική κυβέρνηση τα Μνημόνια να ενσωματώνονται στις αποφάσεις του ECOFIN προκειμένου να εφοδιαστούν έτσι με αυξημένη νομική ισχύ, παρακάμπτοντας τη Βουλή, δημιουργείται ένα πελώριο πολιτικό, ηθικό και νομικό θέμα το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν τα πολιτικά κόμματα, οι φορείς και οι πολίτες της χώρας μας.
Στην ουσία πρόκειται για μια διαδικασία η οποία υποσκάπτει τα θεμέλια της λειτουργίας του δημοκρατι­κού μας πολιτεύματος.

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2010
Νότης Μαριάς
Αναπληρωτής Καθηγητής
Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών,
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών,
Πανεπιστημίου Κρήτης




Το παραπάνω ένθετο - βιβλίο του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ το οποίο κατ' αποκλειστικότητα ανεβάζει σήμερα ολόκληρο (εκτός των Αγγλικών κειμένων του Μνημονίου) το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" θίγετε εκτενέστερα στο παρακάτω ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κείμενο - καταγγελία - τελεσίγραφο της Ο.Ε.Α.:
ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 13ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/13.html

ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 1/2,3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΡΗΤΩΣ : «ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» ΚΑΙ «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ», ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α’ 6/5/2010) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 172 ΑΝΤΙ ΤΩΝ 180 ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 /2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΡΗΤΩΣ:«ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΗ Η’ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (Π.Χ. «ΔΝΤ», ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΛΠ) ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ). ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ Η’ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 3/5 ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΗΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 300-ΙΩΝ)». ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΗΤΟΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 1 /2,3 ΚΑΙ 28/2 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 26 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ «ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: «Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 1845/2010, Η’ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΕΝΟΧΟΙ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΛΟΓΩ «ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134/1Α, 134/1Β, 134/2Α, 134/2Β, 134/2Γ, 134/Α, 135/2, 135/4.

.....

ΙΔΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ: 138 ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 135 ΚΑΙ ΤΟΥ 139, 140, 141, ΚΑΙ 144 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 145, 146, 147, 148, ΚΑΙ 151. ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 139, 143, 144 ΚΑΙ 145 ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Η’ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ Η’ RAGOUZZI ΩΣ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΓΚΡΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΔΕΙ ΣΕ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΝΝΑΣ ΨΑΡΟΥΔΑΣ ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΠΕΡΙ «ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ» (!!!). (ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA ). ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ 299 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΥΝΑΙΔΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΩΣ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΣΕΛΑ, ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΜΕΣΩ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ 3/5 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28/2, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΗΤΟΙ ΕΝΟΣ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΡΩΚΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΣ ΤΑ «ΜΜΕ» ΟΤΙ:«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ», ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 139 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: «ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ή ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΥΠΡΟΥ), ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ Ή ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ. ΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ), ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ή ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ».ΤΟ ΑΡΘΡΟ 144 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ:«ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ (1.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Ή ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ «ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ» ΟΠΟΥ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ) Ή ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ «ΑΡΤΕΜΙΣ 30», ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 2/3 ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ) Ή ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΥΠΡΟΥ), ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ». ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ 144 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 145 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ:«ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ (1.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Ή ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΙΚΑ Ή ΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ STEALTH ΦΡΕΓΑΤΩΝ «FREMM», ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ «U-214», ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΗΤΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΟΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 4ΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΕΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) Ή ΤΩΝ ΤΥΧΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ». Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ:«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ 180 ΨΗΦΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ ΣΙΩΠΗΣ, ΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ 2010 ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΚΥΡΟ ΝΟΜΟ 3847/2010 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ή «ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ( ΙΔΕ: http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA ), ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ. Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 3847/2010 ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΆΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» 9ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 36/2 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΡΗΤΩΣ:«ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ή ΕΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ή ΕΝΩΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΑΡΘΡΟ 28/2), ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ (ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ) ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ (ΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΥΠΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΥΡΩΝΕΙ (ΜΕ 180 Ή ΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)».ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΚΥΡΟ ΝΟΜΟ 3847/2010 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ – ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 36/4, 43/2,4 ΚΑΙ 72/1 , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 36/2 ΚΑΙ 28/2 , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 180 ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΤΟΙ ΤΩΝ 3/5 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΠΑΠΟΥΛΙΑ) ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ – ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ «ΔΝΤ» (ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΤΗΣ «ΚΤΕ» (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ «Ε.Ε.» (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ Ή ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ (BURROUGHS) ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΗΤΟΙ Ο 3845/2010 ΚΑΙ Ο 3847/2010 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ 300 ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1.000.000 ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ – ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 33 ΚΑΙ 59. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 33 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ: «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ … ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΗ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ».ΑΥΤΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΞΕΝΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2010.ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΡΚΟ: «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ … ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ».ΑΥΤΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ, ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΟΥΛ-ΡΑΛΛΗ, ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΟΛΙΩΣ ΥΠΕΡ-ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

............

ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ – ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:

1ΟΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
2ΟΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
3ΟΝ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΆΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
4ΟΝ: ΑΛΕΚΑ ΜΑΝΔΑΡΑΚΑ – ΣΕΠΠΑΡΝΤ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
5ΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Χ. ΠΑΞΙΝΟ, ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010, ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 60, ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 180 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010, ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ. ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΤΗΣ 09.09.2010 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΕΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ 21 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2010 ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 – 151.

...........

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1941. ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ ΓΥΠΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΠΙΣΘΕΝ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»,ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΩΝ «ΛΥΚΑΟΝΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ» ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΩΣ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕΧΘΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΡΑΞΤΕ !!! ΠΡΑΞΤΕ !!! ΠΡΑΞΤΕ !!!
ΤΩΡΑ !!! ΤΩΡΑ !!! ΤΩΡΑ !!!
10-10-2010 ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
13-09-2010 ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._

6 comments:

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ PHORUM.GR ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (!!!) ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΚΑΙ LINK ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ) ΣΕ ΘΕΜΑ-TOPIC ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ ΜΕ LINK:
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=192266
ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ 666 ΚΑΙ ΝΕΟΚΟΣΜΙΚΑ 888 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.
ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.

Anonymous said...

Εμφανιζει καποιο προβλημα και δεν το κατεβαζει το βιβλιο.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΜΕ LINK ΣΕ EASY-SHARE

Unknown said...

Καλησπέρα

Το νέο μνημόνιο κατέβηκε ήδη από το rapidshare. Που θα μπορούσα να το βρω?


Ευχαριστώ

Πάνος said...

ναι ουτε εμενα με αφηνει..απο easy share φιλε περιμενε λιγακι μονο...

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡ (EASY-SHARE).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

ΗΔΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PHORUM.GR

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις