ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 25 January 2011

Ο Καραγκιόζης Σπυρόπουλος «Κολόμβος» ανακάλυψε την Αμερική και κομίζει τα ευρήματα του πρώτο τραπέζι πίστα στην Παράγκα

Έντρομη και πανικόβλητη η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» διαπιστώνει από τα ευρήματα του «Κολόμβου» Καραγκιόζη Σπυρόπουλου, ότι τόσο καιρό αν και νόμιζε ότι εργάζονταν δια την Ελληνική Εθνική Ασφάλεια και την Πλανητική Ασφάλεια (μέσω της Ρωσικής εθνικής ασφάλειας) στην πραγματικότητα εργάζονταν δια την δρακονιανή Κίνα και τους μογγόλους του Ουλάν Μπατόρ ή Μπατούργκ ή Σεληνιακού Βοώτη Αρκτούρου!

Με εβραιοχριστιανική μετανοούσα κατάνυξη και ταπεινότητα το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» προέβη σε μια μικρή επιτόπια έρευνα στα σύμβολα και στις παραδόσεις της Δρακονιανής Κίνας και της μογγολικής Ιαπωνίας και διαπίστωσε με μεγάλη παρηγοριά ότι ΚΑΙ ο «Κολόμβος» Καραγκιόζης Σπυρόπουλος εργάζεται επίσης δια την δρακονιανή Κίνα και δια τους μογγόλους του Ουλάν Μπατόρ και της Ιαπωνίας.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε λόγω ότι σύμφωνα με την «λογική» (του παραλόγου ή μάλλον του υβριστή - συκοφάντη – διαστροφέα) του «Κολόμβου» Καραγκιόζη Σπυρόπουλου ο μαίανδρος με τον οποίο έχει καταστολίσει την βρωμερή του ιστοσελίδα του "ΠΑ.ΣΥ.Α.", δεν είναι στην πραγματικότητα Ελληνικό σύμβολο, αλλά είναι τελικά στην πραγματικότητα ΚΑΙ ΑΥΤΟ Δρακονιανό σύμβολο των τουράνιων αντιπάλων μας της μογγολίας και της Κίνας!
ΑΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ!

Ναι κύριοι! Είναι γεγονός! Το ιστολόγιο ως νέος Μάρκο Πόλο ανταγωνιστής του «Κολόμβου» Σπυρόπουλου ταξίδεψε στα ενδότερα της Δρακονιανής Κίνας και αποκαλύπτει τα παρακάτω συγκλονιστικά:

http://elogedelart.canalblog.com/archives/2009/08/05/14657933.html

http://storage.canalblog.com/95/63/119589/42519191_p.jpg
Mirror with Serpentine Interlaces and Angular Meanders, China, Eastern Zhou dynasty (771-256 BC), Warring States period (481-221 BC) 3rd century BC. 1995.277. Cleveland Museum of Art © the Cleveland Museum of Art
Μετάφραση: Καθρέπτης με Serpentine διαπλοκές και Γωνιακούς ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ, Κίνα, Ανατολικής δυναστείας Zhou (771 - 256 π.Χ.),

http://www.artsconnected.org/media/ac/a7/54e4579d907ebe38287e0e8912c9/1024/768/1578.jpg

http://www.artsconnected.org/media/78/68/13c3760eca915ab02123d620fbd9/1024/768/5238.jpg

http://www.artsconnected.org/collection/102654/early-chinese-bronzes?print=true#%281%29

Περιγραφή: Early Chou dynasty bronzes are similar in shape to those of the Shang dynasty, but the Chou patterns are flatter and meander over the surface of the vessel. (Chou kuei left, Shang kuei right.)
Μετάφραση:
Πρόωρα μπρούντζινα βάζα της (Κινεζικής) δυναστείας Chou είναι παρόμοια σε σχήμα με εκείνες της δυναστείας Σανγκ, αλλά τα σχέδια Chou είναι πιο επίπεδα και περιέχουν ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ πάνω στην Επιφάνεια. (Chou Kuei αριστερά, Σανγκ Kuei δεξιά.)

Βρε Μαλάκες!!!!!! Βρε γαμημένές προδοτικές «Αδελφές ΤΑΤΑ»!!!;;; Ως πότε θα αποπροσανατολίζετε τους Έλληνες και θα ρίχνετε στάχτη στα μάτια;;

O «Κολόμβος» Σπυρόπουλος ξανα-ανακάλυψε ...τον τροχό (ήτοι το «Έμβλημα της Ο.Ε.Α.» τα βουστροφηδόν ΕΨΙΛΟΝ) σε ένα κάρο αρχαίους λαούς και τώρα ΚΑΙ στους Μογγόλους της Μογγολίας. (Ουδεμία λέξη φυσικά από τον ...Κολόμβο για την Σεληνιακή - Ερπετική σημειολογία και για τη χρήση του Λύκου ως ύπατων εμβλημάτων-συμβόλων των μογγόλων).
Αλλά στο ίδιο εύρημα που παρουσιάζει ο βλαξ επίδοξος «Κολόμβος» παρουσιάζονται και οι 2 αντιπεριστρεφόμενες Σβάστικες – Τετρακτίδες!!

Είναι και οι Πυθαγόριες Τετρακτίδες Μογγολικό Δρακονιανό Έμβλημα διαστραφέα πάσης αλήθειας προδότη «Κολόμβε» Σπυρόπουλε;

http://www.fieldmuseum.org/research_collections/anthropology/anthro_sites/boone/ainu/ainu_full/face1.jpg

Εδώ βλέπουμε πάλι ... «δρακονιανούς» ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ σε φορεσιά ΑΪΝΟΥ της μογγολικής ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

Είναι ο «Μαίανδρος», με τον οποίο έχεις καταστολίσει την βρωμερή προδοτική σου ιστοσελίδα, Δρακονιανό Μογγολικό Έμβλημα, διαστραφέα πάσης αλήθειας προδότη «Κολόμβε» Σπυρόπουλε;

Αρκετά πια με τις μισότρελες μαλακίες σας θεότρελες αδελφές «ΤΑΤΑ» και θεότρελες μασόνες εντολόδοτες τους της εβραικής «ΚΥΠ/ΕΥΠ» των «ΕΨΙΛΟΝ» και της «Γ.Α.Δ.Α»..!!!

Μας έχετε αηδιάσει και εμάς και το υπόλοιπο πανελλήνιο το οποίο έχει τόσο κουφαθεί με τα …κατορθώματά σας που τους έχει πιάσει ατελείωτη μούγκα (κατατονία) και δεν μπορούμε να τους συνεφέρουμε.

Δεν λέτε την αλήθεια στους Έλληνες, βρωμεροί αλήτες, και ούτε πρόκειται να την πείτε.

Δεν λέτε ότι αυτά τα σύμβολα συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του «βουστροφηδόν ΕΨΙΛΟΝ» (που συναντάτε έντονα στο πανάρχαιο Ελληνικό Μινωικό Πολιτισμό) ήταν σύμβολα τα οποία έσπειραν στον Πλανήτη προϊστορικά προ εκατομμυρίων ετών οι Ανδρομεδείς υπερεπιστήμονες εκπολιστιστές ΔΕΛΦΩΝ, και υπήρχαν διάσπαρτα παντού σε όλη τη Γη η οποία προ της εμφανίσεως της Δρακονιανής σελήνης το 11.500π.δ.χ ήταν στην ουσία Πελασγική Αυτοκρατορία Δύσεως (Εσπερίας-Ατλαντίδας-Ευρώπης) και Ανατολής (Ασίας-Ωκεανίας) με τοπικούς επικυρίαρχους την δυναστεία των Ουρανιδών, και ότι αυτά τα σύμβολα εκλάπησαν και διαστράφηκαν και αλλοιώθηκαν και μαγαρίστηκαν (όπως τα μαγαρίζετε σήμερα εσείς οι προδοτικές «αδελφές Τατά») από τους Δρακονιανούς Κινέζους και μογγόλους όταν αυτοί κατέσφαξαν τους Ίωνες – Γιουνάν - Έλληνες της Ασίας και καπηλεύτηκαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ: «Τετρακτίδες, Μαίανδρους, Αντίρροπα ΈΨΙΛΟΝ κλπ»..

Παράδειγμα: Οι 2 αντίστροφες τετρακτίδες συναντώνται παντού σήμερα στο μογγολικό Θιβέτ και στο ΖΕΝ Ινδίας-Θιβέτ-Ιαπωνίας, ακόμα και στο έμβλημα της ύπατης μασονικής υπερστοάς HONG της Κίνας.

Διεστράφει από Δρακονιανούς με την σημειολογία των 2 δρακονιανών μασονικών οδών – χειρών: Δεξιά και Αριστερά Χειρ (Σαμπάλα και Αγκάρτα),
ήτοι τις 2 ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ η οποία με αυτό τον τρόπο (ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-κλπ) έχει αποτρελάνει και καρκινιάσει την λευκή + μαύρη ανθρωπότητα όπως έχει αποτρελάνει και καρκινιάσει και εσάς, με τερματικό σκοπό την απόλυτη κυριαρχία των Κινέζων στον πλανήτη και την γενοκτονία της λευκής+μαύρης φυλής με γενοκτονίες - γενετική αφομοίωση - εμφύλιους πολέμους - παγκόσμιους πολέμους - και τελικά με τον τερματικό "Αρμαγεδδώνα".

Για την αποκατάσταση της Αλήθειας, παραθέτουμε για μια ακόμα φορά τον Αληθή Αποσυμβολισμό αυτών των πανάρχαιων πανσυμπαντικών Ελληνικών εμβλημάτων όπως τα αποκατέστησε με μοναδικό και επιστημονικό τρόπο (ενιαίες Ανδρομέδιες-Ελληνικές αρχαίες επιστήμες) ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. παγκοσμίως και αποκλειστικά σε αυτή τη σύγχρονη μισότρελη και θλιβερή εποχή μας.


ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ)

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α):
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAslpKR3XeuG41igN7DUA_DnVqKIVyg8BI_zc5SKd7y1ZaC6dS3LjQP1F8qrnRODA7E_Kv0EY5X-gX8VQYYo3kcMY2uiUysL4wlSDBGYkaMkhFqm-W9KMljZlilzlbahz7uKv-ild4luwG/s1600/aposymbolismos_a.jpg

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β):
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRXSA6ZjAcXanxAoCxhytbSpEMf-rPa-bvG74uIuN00M12Q2ecieJmFSG3GUNTD4NZZAliQaRrezpOx3F0qg0LGvZg2mkSJ1pYzW2qbsOJ77arLwoT7Wn1dJ3mCvzPTzkEhyphenhyphenEwoCF2Sxch/s1600/aposymbolismos_b.jpg

Υ.Γ.: Τελικά εσείς οι μασόνοι εντολοδότες του Σπυροπουλέικου στην "Γ.Α.Δ.Α." και στην "ΚΥΠ/ΕΥΠ" είστε εντελώς για τον πούτσο. Συνιστούμε άμεση ψυχιατρική θεραπεία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ "ΑΝΔΡΕΣ" ΠΟΥΣΤΕΡΛΕΝ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΚΑΙ ...CIA
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις