ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 5 July 2009

Οι 12 αρμονικές τροχιές η Κούφια Γή και η ενοποιημένη Επιστήμη


Εξωτερική κοσμική ακτινοβολία ερχόμενη πανταχόθεν από όλο το σύμπαν
χτυπάει την εξωτερική πλευρά της στερεοϋφής ( δίχως να την διαπερνάει ) και εισέρχεται από την οπή του βόρειου πόλου και εξέρχεται κατόπιν από την οπή του νότιου πόλου του ηλιακού συστήματος (στέμμα βορείου νοτίου πόλου - δίαυλος κοσμικής ακτινοβολίας). Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο σχηματίζεται η στερεοϋφή, στο σημείο ισορροπίας από τις δύο πιέσεις, της εσωτερικής και της εξωτερικής κοσμικής ακτινοβολίας.

δείτε εδώ την περίπτωση pioneer και voyager


Τι συμβαίνει όμως με τους κατοίκους στο εσωτερικο της Κούφιας Γής;
Αυτοί πιέζονται από την εσωτερική ακτινοβολία που προέρχεται από τον εσωτερικό μικρο μεσήλιο της εσωτερικής Γης!
Η στερεοϋφή στην περίπτωση της Γης είναι ο εξωτερικός φλοιός ύλης (χώματος-πετρωμάτων) καθώς και η ενδιάμεση διάπυρη ζώνη (λάβας) συνολικού πάχους 2100 χιλιόμετρων όπως αναφέρει η ο.ε.α.
Και αυτή η ορατή στερεοϋφή της Γης Α'διαστάσεως (φλοιός και διαπυρη ζώνη) σχηματίζεται από το σημείο ισορροπίας τρομαχτικών πιέσεων εξωτερικής και εσωτερικής κοσμικής ακτινοβολίας! Η διάπυρη ζώνη βρίσκεται στο κέντρο της ισορροπίας γι'αυτό και τα πετρώματα μετατρέπονται σε λάβα , υγρό μάγμα από την υπερβολική πίεση και από τις 2 μεριές. Και ναι η Γη είναι στην ουσία ένα άτομο (κοσμικό αυγό ορφικών) σε μεγέθυνση και ένα ηλιακό σύστημα σε σμύκρινση. Με οπές στους πόλους! Γι'αυτό άλλωστε είναι και κούφια όπως όλοι οι πλανήτες.

Υπάρχει ένας εξωτερικός κόσμος και ένας εσωτερικός της έσω Γης. ΧΘΩΝ και ΑΝΤΙΧΘΩΝ των Πυθαγορίων.

Ψάξτε για τον Ναύαρχο Byrd το ημερολόγιο του και τα ταξίδια του στους πόλους και την έσω Γη!!! Εκεί συνάντησε λευκούς πελασγούς άρειους με υπερεξελιγμένη τεχνολογία! Οι εμπειρίες του χαρακτηρίστηκαν άκρως απόρρητες ενώ ηγήθηκε και ενός πολεμικού στόλου σε εκστρατεία προς τον Νότιο Πόλο, αγνώστου σκοπιμότητας!! Τελικά ο πολεμικός στόλος του ενεπλάκει σε αεροναυμαχίες με ΑΤΙΑ ιπτάμενα οχήματα αγνώστου ταυτότητας και είχε πολλές απώλειες. Οι γνώμες διείστανται κατά πόσο επρόκειτο για Χανεμπού ή Βριλ των Ναζιστών από τις βάσεις των ναζιστών στην ανταρκτική ή αν ήταν ΑΤΙΑ των κατοίκων της Έσω Γης
Τα πράγματα με τους πλανήτες είναι πολύπλοκα διότι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα τα υπόλοιπα σώματα πλανητοειδή περιστρέφονται σε ιπποπεδικές τροχιές (τις οποίες ανακάλυψε ο μαθηματικός της αρχαίας ελλάδας Εύδοξος ο Κνίδιος) και έχουν σχήμα πλάγιου 8 [το σήμα του άπειρου], μια φορά περνάνε από την περιοχή του ανθήλιου, μετά διασταυρώνονται στο κέντρο του μέσου ήλιου [κέντρο της ιπποπέδης] και κατοπιν περνάνε στην περιοχή του γνωστού ήλιου μας όπου και προσεγγίζουν τις τροχιές των εξωτερικών πλανητών και του πλούτωνα.
Η υπόθεση με την πολύ ελλειπτική διαφορετική τροχιά του Πλούτωνα σε σχέση με τους εσωτερικούς πλανήτες έχει να κάνει με το ότι ο Πλούτωνας είναι μικρός σε μέγεθος (μικρή μάζα) και με το ότι βρίσκεται πολύ μακρία. Κοντά στο όριο των 12 τροχιών αρμονικών που υπάρχουν σε κάθε ηλ.σύστημα (Συμφωνα με την ο.ε.α.)
Υπάρχει όμως και η παρουσία των μεταλλικών πλανητών μάχης του δρακονιανού αστροστόλου και η παρουσία της σελήνης και λίλιθ. Αυτές οι επιπλέον μάζες εδώ και 12000 χρόνια προκαλούν αύξηση της συνολικής μάζας του ηλ.συστήματος με αποτέλεσμα οι πλανήτες σταδιακά να πέφτουν προς τον ήλιο!!! (Συρρικνώνονται οι τροχιές τους!!) Αυτό φαίνεται από τον Νόμο Τίτιους-Μπόντε όπου ο Πλούτωνας αντι να είναι στην αρμονική των 70 περίπου αστρονομικών μονάδων έχει πέσει πολύ κοντύτερα στον ήλιο μαζί και με τους άλλους εξωτερικούς πλανήτες. Δηλαδή το ηλιακό μας σύστημα αντί να επεκτείνεται όπως είναι από τη φύση του (επεκτεινόμενος σταυρός και αριστερόστροφος ήλιος-σβάστικα) .,.. αντι να επεκτείνεται λοιπόν συρρικνώνεται!!
Αν συνεχιστεί για πολύ ακόμα τότε θα απειληθεί όλη η ηλεκτρομαγνητική ισορροπία δυνάμεων στο ηλιακό σύστημα και θα έχουμε κατάρρευση τροχιών κάτι που θα οδηγήσει σε καταστροφή του κοσμικού αυγού που περικλείει το ηλιακο μας σύστημα και αλυσσιδωτή αντίδραση που θα καταστρέψει και τον Σείριο και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα!!!!! Λατρέψτε τον Σιν-Σιων-Ιεχωβά δολοφόνο του Συμπαντικού Οργανισμού!


Πρόκειται για την αληθή ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ !! Τους διαστημικούς έλληνες...
Και φυσικά δεν ταιριάζει απλά μόνο για την φυσική των ηλιακών συστημάτων.. αλλά ταιριάζει και για τη φυσική του ΑΤΟΜΟΥ και των υποΑΤΟΜΙΚΩΝ συστημάτων-σωματιδίων, διότι αυτά είναι ηλιακά συστήματα σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΜΥΚΡΙΝΣΗ !!!!
Και έτσι όπως τα άτομα έχουν ΠΥΡΗΝΑ (πρωτόνιο) έτσι και το ηλιακό μας σύστημα έχει ΠΥΡΗΝΑ που δεν είναι άλλος από τον ήλιο μας...!! άλλα έχει επίσης και δεύτερο πυρήνα (ΤΟΝ ΑΝΘΗΛΙΟ -μαύρη οπή) τον οποίο δεν τον βλέπουμε επειδή περιστρέφεται δεξιόστροφα και απορροφά ύλη και ενέργεια.. (ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΦΩΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΑ!!)
Αυτό είναι το διπυρηνικό συμπαντικό πρότυπο της ο.ε.α. και της ελληνικής προσελήνιας ενοποιημένης επιστήμης των τριονίων και του δωδεκαεδρικού αιθέρα... τα πάντα είναι υποδιαιρέσεις του 3 , 3*2 = 6 (Εξά-γωνο Παρατηρήθηκε στον πλανήτη Κρόνο http://www.youtube.com/watch?v=__hIbwJ--os ) 3*4 = 12 (δωδεκάεδρα αιθήρος), 6+6+6 = 18 (Αλληλοδιαπλεκόμενες Διαστάσεις φυσικής της Ο.Ε.Α.) [διαστράφει από Πυθαγόρα σε ψυχογονικό κύβο του δρακονιανού ΜΕΤΑΤΡΟΝ]

Η εξαγωνική επίσης γεωμετρία παρατηρείτε και στις νιφάδες του χιονιού...3 comments:

Anonymous said...

#7 ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ Β Α Ρ Υ Τ Η Τ Α Σ - κούφια γη. Ν Ε Ε Σ - Π Ρ Ο Σ Ε Γ Κ Ι Σ Ε Ι Σ (θεωρίες)
Την βαρύτητα την βλέπουμε; Την ακούμε; Την μυριζόμαστε; Την γευόμαστε; Φυσικά όχι. Την αντιλαμβανόμαστε μόνον έμμεσος, και όμως ως τώρα την αγνοούσαμε ως εκτη αίσθηση.
Με αφορμή των πειραμάτων Αμερικανών περί πέμπτης δύναμης και το λάθος του Νεύτωνα για την βαρύτητα (από τοπικές εφημερίδες). Να τι έγραφα κατά την συγγραφή βιβλίου φυσικής (εκτός τον άλλων) για την βαρύτητα (βάση της λογικής) το 1976. Και το έστειλα τότε στα ΜΜΕ κλπ. και το θάψανε..... (Εκτός Οικονομικού Ταχυδρόμου, 10/10/94 Σελ.59). = Β Α Ρ Υ Τ Η Σ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ 1976-1978. Και νέες αντιφατικές διαπιστώσεις.
Η έλξη της γης επί ενός σώματος είναι ανάλογος της αποστάσεως από αυτήν. Το πεδίον βαρύτητας δεν έχει φορά (δεν είναι κλειστό, καμπύλο όπως το μαγνητικό και το ηλεκτρικό) αλλά εκτείνεται προς τον χώρο, και μεταξύ σελήνης γης υπάρχει κάποιο σημείο που η έλξη της γης και της σελήνης είναι ίσες και αντίθετες, και η έλξη είναι μηδέν.
Σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία της γης η έλξη έχει φορά αντίθετη, άρα σε κάποιο σημείο π.χ στο κέντρο της γης η έλξη θα είναι μηδέν λόγω εξουδετερώσεως των δυνάμεων, αν π.χ ήμασταν στο διάστημα και βλέπαμε δύο ανθρώπους να περπατούν στα δύο αντίθετα ημισφαίρια της γης, τότε τον έναν από τους δύο θα τον βλέπαμε να περπατά ανάποδα.
Αν ανοίξουμε μία τρύπα στη γη, (ένα πηγάδι) και βγούμε από την άλλη μεριά, από τον βόρειο πόλο μέχρι τον νότιο, και ρίξουμε μια σφαίρα π.χ από το βόρειο ημισφαίριο αυτή θα κατέρχεται συνεχώς επιταχυνομένει μέχρι ενός σημείου, από εκεί και πέρα όταν δηλαδή περάσει το κέντρο της γης θα αρχίσει να επιβραδύνεται διότι τότε θα ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ και αφού διανύσει μία α απόσταση ή θα βγει μέχρι το νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει την αντίστροφη κίνηση, δηλαδή θα αρχίσει να κατέρχεται από το νότιο προς το κέντρο της γης, και εν συνεχεία θα αρχίσει να ανέρχεται προς το βόρειο κ.ο.κ. Λόγω όμως της απώλειας κινήσεως, τριβή του αέρος κλπ. κάποια στιγμή θα ισορροπήσει.
Εδώ δημιουργούνται μερικά ερωτήματα: 1), Που θα σταματήσει η σφαίρα, στο κέντρο της γης που η έλξη εξουδετερώνεται από τα δύο ημισφαίρια ή στο κέντρο του ενός ημισφαιρίου, (στα 1/4 της διαμέτρου της γης) που η βαρύτητα πρέπει να είναι η ανώτερη δυνατή. 2) Το κέντρο της γης πρέπει να είναι άδειο, λόγω ελλείψεως βαρύτητας και φυγοκέντρου δυνάμεως, δηλαδή η γη πρέπει να είναι ένας χοντρός φλοιός, ή μεγάλες και μικρές μάζες διάπυρης ύλης θα μετακινούνται μία προς τον ένα και μία προς το άλλο ημισφαίριο ασυνάρτητα για διάφορους λόγους. Τι συμβαίνει από όλα αυτά; Αν πράγματι συμβαίνει ένα τέτοιο πράγμα τότε ανατρέπονται πολλές από τις υπάρχουσες θεωρίες, π.χ ο όγκος της γης δεν πρέπει να είναι έτσι που τον υπολογίζουμε, η μάζα της ύλης στο κέντρο της γης πρέπει να είναι ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ και όχι ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ, καθώς και η βαρύτητα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ.
Κάθε τόσο ακούμε να μιλούν για την τρομερή βαρύτητα που συνθλίβει τα πάντα δημιουργεί νέους αστέρες κλπ. κλπ. κλπ. ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά στη φύση ΣΚΕΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ; Κανείς δεν μας λέγει, και χωρίς να λέγει από τι δημιουργείτε η τρομερή βαρύτητα; Πολλές φορές αναρωτιέμαι βρε μπας και είμαι μ-βλάκας, επιπόλαιος, και ντρέπονται οι άλλοι να μου το πούνε;
Να λες τις απόψεις σου τον συλλογισμό σου με επιφυλάξει το καταλαβαίνω, να ξεφτιλίζεσαι όμως πάει πολύ.
(Δεν έχουν ευρύ ή πεδίον γνώσεων φυσικής;)
Η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ έλξεως της ύλης, (ή μεμονωμένων νουκλεονίων) και η ένταση της είναι συνάρτηση των μαζών, για να υπάρχει όμως τεράστια βαρύτητα (μαύρες τρύπες) ώστε να συνθλίβετε κάθε τι που θα βρεθεί εκεί, ακόμη και το φως πρέπει η μάζα της ύλης να είναι τεράστια, ή ασύλληπτης πυκνότητας, υπάρχει όμως τέτοια ύλη;

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής. http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;) 66

Unknown said...

Δηλαδη βαση της φυσικης που επικρατει θα επρεπε να μπορουν να παρακολουθησουν μονιμος την τροχια των εξωτερικων πλανητων του πλουτωνα.Γινετε κατι τετοιο ή οι πλανητες εξαφανιζονται μαγικα απο τα οργανα.

andromedios said...

οι πλανητες περα απο τον πλουτωνα ειναι μικροι και σκοτεινοι...και δυσκολο εως αδυνατον να εντοπιστουν με τα σημερινα τηλεσκοπια..
εχουν δει μερικους οπως ο Σεντνα νομιζω..αλλα και παλι εξαγουν λαθος τροχια ελειπτικη, ενω η αληθινη τροχια τους ειναι ιπποπεδικη...απλα με λανθασμενη φυσικη οπως εχουν οι εβραιοσαξονες σημερα δεν παει το μυαλο τους οτι αυτα τα πλανητοειδη εχουν διαφορετικη τροχια απο ελλειπτικη, γιατι πιστευουν οτι το ηλιακο μας συστημα αποτελειτε μονο απο εναν ηλιο, ενω στην πραγματικοτητα ειναι 2 οι ηλιοι (και ο μεσαιος ημιηλιος απολλωνας) και αρα οι εξωτερικες τροχιες ειναι ιπποπεδικες δηλαδη το σχημα του πλαγιου οχτω...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις