ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 25 April 2009

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ


Ελλην σημαινει εκ ταυτοτητος τον ανθρωπο ο οποιος απορριπτει αναποδεικτα δογματα και αποδεχεται μονον αποδεδειγμενα θεωρηματα.
Εκεινος ο οποιος επικαλειται αναποδεικτο Δογμα ως αιτιο διαιρεσεως πνευματικου και διανοητικου Δεσμου, δεν ειναι Ελλην αλλα Σεληνιακος υπανθρωπος.

Προσοχη: Απαντα θρησκευματα εξωτερικης επιφανειας πλανητου Γη διεμορφωθηκαν απο τηλενεργεια και εκπομπες Σεληνης και συμπαικτων της Λιλιθ, υποδυομενων δυναμεις Διος, απο το 10.000 π.χ εως σημερα.

Επομενως και η "θρησκεια Διος" της κλασσικης Ελλαδος, ειναι θρησκεια (η Θρωσκειν) εντελως μεταλλαχθεισα απο το απολυτο αρχικο θρωσκειν(=ερευνα των ανω),το οποιο ηταν και ειναι το ακολουθο απο απειρων ετων εως το 10.000 π.χ.

1/:Ο Υψιστος Θεος ειναι ενας και ειναι αυτος τουτος ο Συμπαντικος Νοημον Αυτοδημιουργητος Συμπαντικος Οργανισμος,μερος του οποιου βλεπουμε υπο μορφη μικροκυτταρων του,ητοι ορατων αστερων στην "Διασταση" μεγιστης πυκνωσεως.

Ο Συμπαντικος Οργανισμος συναποτελλειται και απο αλλα αραιοτερα και ορατα για εμας μικροκυτταρα-αστερες ανωτερων διαστασεων.Εκτος των ανωτερω σχετικως ακινητων κυτταρων,περιεχει κινητα κυτταρα στις αντιστοιχες "Διαστασεις".Τα ακινητα κυτταρα αποτελουν τον "σκελετο",την "σαρκα" και τα "οργανα",ενω τα κινητα κυτταρα αποτελουν το "αιμα" και τα "Σωματικα υγρα" του Συμπαντικου Οργανισμου,κινουμενα εντος αρτηριων και φλεβων,ητοι Συμπαντικων Διαυλων βραδειας κυκλοφοριας.

Τελος ο Συμπαντικος Οργανισμος,διαθετει "νευροφυτικο συστημα",ητοι "εγκεφαλο" και "νευρα" Συμπαντικων Διαυλων Εσωστρεφων και εξωστρεφων αισθησεων, με ταχυτατη μεταδοση ηλεκτρομαγνητικων κρουσεων μεταξυ Πρωτογενων Δωδεκαεδρικων Σωματιδιων Διπολικου Αιθηρος, ως προιοντος αυτογενους διχασμου του Ουδετερου Μηδενος η Ουδετερου Αρχικου Αιθηρος.

Μεσω αυτων των αισθητηριων Νευρων-Διαυλων , ο εγκεφαλος του Συμπαντικου Οργανισμου,γνωριζει σε πραγματικο ακαριαιο χρονο την κατασταση των κυτταρων-αστερων τα οποια τον αποτελουν. Ομοιως γνωριζει σε ακαριαιο χρονο την κατασταση των πλανητων αυτων των ΑΣΤΕΡΩΝ-Ηλιων.

Σε περιπτωση εκδηλωσεως "Εσωτερικης Ασθενειας",ητοι παραβιασεως των φυσικων νομων (Ελληνιστι : Υβρις) εκ μερους καποιου κυτταρου, νεφελωματος,Γαλαξια,Ηλιου,Πλανητου,η μικροοργανισμου επι πλανητου,ο Συμπαντικος Οργανισμος αποστελλει "Αντισωματα",ητοι κινητα κυτταρα ως επισης νοημονες οντοτητες,μεσω των συμπαντικων Διαυλων Βραδειας κυκλοφοριας η μεσω Συμπαντικων "Αρτηριων".

Τα νοημονα αντισωματα εχουν ως αποστολη την "ενσαρκωση" τους στο πασχον κυτταρο για το οποιο προοριζονται, με δυο ενδεχομενα :
Επαναφορα του πασχοντος κυτταρου σε φυσικη λειτουργεια αρμονιας με φυσικους νομους η θανατωση του πασχοντος κυτταρου,εαν αντισταθει στην ανωτερω εναρμονιση.
2/: Τα ανωτερω κυτταρα του Συμπαντικου Οργανισμου,ητοι Νεφελωματα, Γαλαξιες,Ηλιοι,Πλανητες,ειναι επισης νοημονες οργανισμοι, με διαβαθμιση νοημοσυνης, αναλογη του Γεωμετρικου ογκου και της ειδικης λειτουργιας την οποιαν επιτελουν.Ετσι ενας Ηλιος "Νευρωνας" του Συμπαντικου Εγκεφαλου εχει πολλαπλασια νοημοσυνη ενος ηλιου "Νεφρικων Λειτουργιων" η "Μυικης Μαζας" του Συμπαντικου Οργανισμου.

Ο δικος μας Ηλιος ευρισκεται στον "Κοκκυγα" ή "Τελευταιο Σπονδυλο" του Συμπαντικου Οργανισμου,με μεγιστη συμπαντικη πυκνοτητα στους μεταλλικους πλανητες του Ηλιακου συστηματος Σειριου. Ο Σειριος (Ελληνιστι : Υπερ Ιων), ειναι ο Ηλιακος Ηλιος, ητοι η κεντρικη 13η Αρχη, προισταμενη βιολογικως επι 12 Πλανητικων Ηλιων (Ελληνιστι : Ιωνων),ενας εκ των οποιων ειναι ο Ηλιος του Ηλιακου μας συστηματος (Ελληνιστι:Ιων η IAFΩΝ)....

Στο σημειο αυτο και πριν προχωρησω ,νομιζω πως πρεπει να δοθει θαρρος και αυτοπεποιθηση στον αναγνωστη και μελλοντικο διαχειριστη της Γνωσεως της παρουσης,στο οτι του ειναι απλουστατο να καλεσει και να εχει μια μονιμη προσωπικη φρουρα "Αγγελων" 3ης Διαστασεως της Μονιμου Συμπαντικης Ιεραρχειας,που εμπρος της οι Σεληνιακοι εχθροι μας 2ας διαστασεως (=2Δ),ειναι τελειως αθωρακιστοι,οπως ειμαστε εμεις της 1ης Διαστασεως αθωρακιστοι στους Σεληνιατες της 2ας Διαστασεως.
Ο μονος ορος ειναι να δρα ο αναγνωστης συμφωνα με τον Συμπαντικο Γνωμονα Θεσεως-Αρνησεως : "Πραττε στις οντοτητες του Συμπαντικου Οργανισμου οτι θελεις να πραττουν εκεινες σ εσενα. Μην πραττεις σ αυτες οτι δεν θελεις να πραττουν εκεινες σ εσενα.Ζεις μεχρι αυτοθυσιας για να επιτελουνται οι φυσικες λειτουργιες του Συμπαντικου Οργανισμου, του οποιου εισαι μικρο-οργανισμος.Δεν ζεις για να εχεις υπερτατο σκοπο την ατομικη σου επιβιωση και την δημιουργια του ατομικου σου ζωτικου χωρου."
Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε το γιατι ο ανωτερω γνωμονας αχρηστευει τα υπαρχοντα δογματα ΠΑΣΩΝ των Θρησκειων του πλανητου ως ημιτελη, ανεπαρκη,αντιφατικα και τελειως ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ως αντιθετα με τις φυσικες λειτουργιες του μεγιστου Θεου,ητοι του Συμπαντικου Νοημονος Ζωντος Οργανισμου.

Ο ανωτερω Γνωμονας 60 νεο-Ελληνικων Λεξεων,ειναι ολη η Αγια Γραφη των Συνειδητων Ανθρωπων,ως Μελων η Μικρο-Οργανισμων του Συμπαντικου Οργανισμου,και καταργει και αναιρει ως αχρηστες και ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ,ολες τις "Αγιες Γραφες" απαντων των γηινων θρησκειων των.....υπο την Σεληνη.

Ο ανωτερω Γνωμονας υποδεικνυει τον ηρωικο-αυτοθυσιακο τροπο ζωης, αυτοθυσιακο υπερ της οικογενειας οικου,οικογενειας πολεως,οικογενειας φυλης,οικογενειας πανιδας και χλωριδας,ητοι Ζωολογιας και Φυτολογιας Πλανητου,υπερ ακεραιοτητος του Νοημονος Κυτταρου ΓΑΙΑΣ του Πλανητου μας απο εγκληματικες ενεργειες,οπως εξορυξη υλων,πυρηνικες εκρηξεις, δηλητηριαση υδατινων πορων και ξηρας επιφανειας, καυση και καταστροφη δασων ως ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ,τελος υπερ της τιμης του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΖΗΝΟΣ (ο Ζην),η ΔΙΟΣ (ο Διας-Ζευς), ητοι του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΖΩΝΤΟΣ (ΖΩΝ) ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,διοτι αυτη η τιμη εχει τρωθει απο τους πλαστογραφους -πλαστοπροσωπους "θεους" πασων των θρησκειων,μηδεμιας εξαιρουμενης,οι οποιοι εμφανιζομενοι ως γενοκτονοι-σαρκοφαγοι-αιμοποτες και ληστες "συμπαντικοι θεοι" ,επεφεραν ψευδη και αδικη μομφη στην τιμη και στον τροπο συμπεριφορας η λειτουργιας του πραγματικου Συμπαντικου Θεου.

Αυτα τα απλουστατα που εχουν δημοσιευθει,μαζι με αυτα που θα σας δωσω απο την Ο.Ε.Α. Αν τα κατανοησετε,τοτε ο καθε διαχειριστης της παρουσης και μελλοντικης ενημερωσεως,μπορει να ζητησει ως παραστατες προσωπικους φρουρους της .για να γινει αυτο απαιτειται η εκφορα σαφους και επαρκως αιτιολογημενου αιτηματος προς την ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ετσι ανωνυμως.

Μη αιτιολογημενο αιτημα ειναι εκεινο το οποιο αποσκοπει πρωτιστως σε προσωπικο οιοδηποτε ωφελος,οπως πλουτισμο ,δοξα η ικανοποιηση παθων κλπ.

Παραδειγμα: Οι οντοτητες Τοπικης Συμπαντικης Ιεραρχιας δεν πλαισιωνουν τον κ Τουλατο,"Αρχηγο χριστιανο-δωδεκαθεικης θρησκειας Διος".....

Γραφουμε περι "αιτηματος" και οχι περι "προσευχης",διοτι ο Συμπαντικος Οργανισμος υπακουει σε αμειλικτους φυσικους νομους,οι οποιοι δεν του διδουν το δικαιωμα απορριψεως του αιτηματος,οταν ικανοποιουνται οι οροι υποβολης του και ικανοποιησεως του.

Διδουμε ενδεικτικως μια μορφη αιτηματος:

"Αιτημα προς την Τοπικη Συμπαντικη Ιεραρχια,μεσω Νοημονος Κυτταρου Γαιας,μεσω Νοημονος Κυτταρου Τοπικου Ηλιου,μεσω Νοημονος Κυτταρου Ηλιου Σειριου,μεσω τοπικου Γαλαξια ως Νοημονος Μεγα-κυτταρου.

Ονομαζομαι..............και διαμενω στην πολη............στο γεωγραφικο στιγμα......Ελλαδος.Ζητω οι οντοτητες 3Δ της Συμπαντικης Ιεραρχιας να με περιφρουρουν συνεχως,διοτι προτιθεμαι να αναλαβω ενεργο δραση εναντιον στασιαστων 2Δ και 1Δ, δρωντων κατα Συμπαντικης Ιεραρχιας.
Οι στασιαστες εχουν εισβαλει στο Ηλιακο μου Συστημα απο το Συστημα Βοωτου Ε (σημ: Και Αστερισμό Δράκοντος),και εχουν γενοκτονησει τις αυτοχθονες φυλες,με σκοπο την κυριαρχια της δικης τους φυλης και την ληστεια των υλων του πλανητη μου.
Οι στασιαστες αυτο-αποκαλουνται Δυναμεις Γιαχβεχ-Ασμονται-Μετατρον,με κεντρα δυναμεως τους πειρατικους μεταλλικους πλανητες Σεληνη και Λιλιθ.
Επιπροσθετως ζητω την μεγιστη πνευματικη-συναισθηματικη-σωματικη και υλικη δυναμη,για να μπορεσω να αγωνιστω επιτυχως εναντιον αυτης της κυριαρχιας των στασιαστων εισβολεων.Επιπροσθετως ζητω τα κατοθι.....-
Τελος αιτηματος προς Τοπικη Συμπαντικη Ιεραρχια,μεσω Γαιας,μεσω Τοπικου Ηλιου,μεσω Ηλιου Σειριου,μεσω Τοπικου Γαλαξια. Αναμενω δικαια ικανοποιηση αιτηματος,συμφωνα με Συμπαντικους Νομους.Χαιρε Συμπαντικη Ιεραρχια Νοημονος Συμπαντικου Οργανισμου".

Η ανωτερω μορφη αιτηματος δεν αποτελει ακαμπτο τυπικο.Ο καθε υποψηφιος αυτοκλητος μαχητης Συμπαντικου Οργανισμου (Μαχη Σ.Ο.),μπορει να διαμορφωσει το αιτημα συνεχους περιφρουρησεως του,οπως αυτος επιθυμει.

Συνιστουμε στους υποψηφιους "Μαχη Σ.Ο." να υποβαλουν τα ανωτερω και τα λοιπα αιτηματα τους προς τον Σ.Ο. (Συμπαντικο Οργανισμο) η προς την Σ.Ι. (Συμπαντικη Ιεραρχια),μεγαλοφωνος με τον μεγιστο δυνατο ογκο φωνης,ισταμενοι στο υπαιθρο,μακρια απο αστικους θορυβους συγχυσεως, αγγιζοντας με το ενα χερι εναν βραχο η ενα δεντρο( μη απαραιτητα μετρα), ως φυσικους αναμεταδοτες Ηλεκτρομαγνητικων και ηχητικων κυματων,προς το Νοημον Κυτταρο Γαια,ητοι τον Πλανητη μας,και μεσω αυτου προς την ανωτερω Ιεραρχια Συμπαντικων Κυτταρων.

Κατα την εκφορα των αιτηματων ,συνιστουμε στους Μαχη Σ.Ο να κοιτουν προς τον Ηλιο( μη απαραιτητα μετρα),ειτε γυρο απο αυτον σε μια περιφερεια τριαντα ηλιακων διαμετρων,χωρις οπτικα βοηθηματα,με γυμνους οφθαλμους,ειτε με φευγαλεα εστιαση ορασεως,κατ ευθειαν στο κεντρο του Ηλιου,στις θερινες ωρες 18.00-19.00,και σε αναλογες ωρες των λοιπων εποχων του ετους.Εκτος του οτι γιατρευει ολες τις οφθαλμικες ασθενιες λογω πολλαπλασιου μεταβολισμου,ειναι και ληψη λογικων διαμορφωσεων φωτεινων συχνοτητων (φωτεινης αντι-ηχητικης γλωσσας) του Ηλιακου Λογου,και εκπομπη προς το κυτταρο "Ηλιος" του ανθρωπινου ηλεκτρομαγνητικου Λογου.Οσοι κοιτουν προς τον Ηλιο ,αποκτουν το φυσικο και διανοητικο "βλεμμα του Αετου",διοτι το αμεσο Ηλιακο Φως, καθαριζει την Διανοια απο αφυσικες ιδεολογικες βρωμιες,τις οποιες "τρωγομε" καθημερινως Σεληνης ενεκα.
Συμφωνα με τον Συμπαντικο Γνωμονα Θεσης-Αρνησης,ο ηρωικος αυτο-θυσιαστικος τροπος ζωης,δενπρεπει να ειναι εξαιρεση για τους ολιγους,αλλα κοινος τροπος για τους πλειστους,οπως ακριβως στον ανθρωπινο οργανισμο,οπου απαντα τα υγιη κυτταρα θεωρουν φυσικο και αυτονοητο να θυσιαζονται και να πεθαινουν αν χρειαστει,για να διατηρηθει υγιης και ζων ο συνολικος οργανισμος. Σε αντιθεση με τα υγιη κυτταρα,τα καρκινικα κυτταρα θεωρουν φυσικο και αυτονοητο το να θυσιαζεται γι αυτα ο συνολικος οργανισμος. Γι αυτο αν δεν ληφθουν μετρα εξουδετερωσεως η εξυγιανσεως τους,τοτε ο συνολικος οργανισμος πεθαινει χαριν των καρκινικων κυτταρων.Διοτι τα καρκινικα κυτταρα εχουν ως κυριο χαρακτηριστικο την αφυσικη διογκωση Α προτεραιοτητας ως προς την διανομη των διαθεσιμωνθρεπτικων ουσιων,με αποτελεσμα τα υγιη κυτταρα να λιμοκτονουν και να πεθαινουν απο ασιτια.Εχει παρατηρηθει οτι τα θυματα του σωματικου καρκινου,επασχαν ηδη προ πολλου απο τον ψυχολογικο καρκινο της λυσσας για παρα φυσει και παρ αξια αυξηση του ζωτικου τους χωρου στην οικογενεια,στην οικονομια,στην κοινωνικη θεση κλπ..Αλλα θυματα του καρκινου επασχαν προ πολλου απο στερηση Ελευθεριας και φυσιολογικου ζωτικου χωρου,συνοδευομενα απο την αποτομη κατακτηση αυτου του χωρου,με αφυσικες ενεργειες εις βαρος συνανθρωπων (μεταλλαξη του δυναστευμενου σε δυναστη),που παραγει το ψυχοσωματικο αναλογο του σωματικου καρκινου,συν-επικουρουσης και της οξινης διατροφης,την οποια επιτηδιως προωθει η σιωνιστικη διαιτολογια.Στην σημερινη Ελληνικη Κοινωνια,και στα λοιπα Πελασγικα Εθνη,η εικονα ειναι τελειως ανεστραμμενη:

Οι πλειστοι ανθρωποι λειτουργουν ως καρκινικα κυτταρα, κυνηγοντας τα σιωνιστικα επαθλα (πολυτελης βιος κλπ),τα οποια συνοδευουν την παρα φυσει η παρ αξια διογκωση του προσωπικου ζωτικου χωρου η περιουσιας. Ενωπιον των ανωτερω προσωπικων στοχων,οι καρκινικοι πολιτες υπερ-διογκωνονται κλεπτοντες οικονομικη δυναμη απο αλλους υγιης πολιτες,με αποτελεσμα τον θανατο της Ελληνικης κοινωνιας, διοτι τελικως οι υγιης πολιτες μολυνονται κι αυτοι απο την νοοτροπια της κλοπης για υπερδιογκωση,με τελικο αποτελεσμα τον θανατο του εθνικου σωματος.Διοτι αυτο λιμοκτονει ,αφου ολοι κλεπτουν και κανεις πλεον δεν παραγει προιοντα για εισροη οικονομικης δυναμης.Τα επομενα βηματα ειναι ο πολιτικος,ο στρατιωτικος,και ο κρατικος θανατος,ως υποδουλωση η γενοκτονια,οποτε τα καρκινικα παλιοτομαρα "αφυπνιζονται" και το παιζουν πατριωτες κι επαναστατες,οχι για την αποκατασταση η ανασταση του Εθνους,αλλα για την αποκατασταση του προσωπικου ζωτικου τους χωρου.....

Ε/Ε/Μ/ΥΦ/Ο.Ε.Α

11 comments:

Πάνος said...

θελω να ρωτησω αν ισχυουν ολα αυτα που ακουγονται και λεγονται σχετικα με το "ποτηρακι".που βαζεισ σε ενα κυκλο τα γραμματα του αλφαβητου κ ενα ποτηρι γυρισμενο αναποδα και καλεις και καλα πνευματα!ξερω οτι ειναι ανουσια η ερωτηση και ισως εχετε πολυ πιο σοβαρα θεματα να ασχολειθειται απ το να απαντατε τις ερωτησεις του καθενος απλα θελω να μαθω....

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

file pano,
makria apo tetoia paixnidia typoy "potiraki" , "pinakes oui ya" klp
mporei na moiazoyn gia ilithia paixnidia alla einai texnikes pneymatismoy, htoi epikoinonia me toys drakonianoys daimones
ola ayta prokeitai gia klado tis ropis 666 i tis aristeras atrapoys. Opos emathes apo thn oea i ropi 666 einai simpaixniaki me ti xristianikh ropi 888
diaforetikes opseis toy idioy drakonianoy nomismatos
an den kano lathos eisai nearo atomo opote yparxei kindinos na parasirthis apo thn neanikh periergia soy
makria ellhna moy apo tetoies atrapoys kai makria apo thriskeies.
apeleytherose to pneyma soy , gine eleytheros adogmatistos ellhnas ereynitis-epistimonas me prosopiko nomo enarmonismeno me ti fysh..
me sixnoris gia ta greeklish alla apo edo poy grafo den exei elliniko pliktrologio

Πάνος said...
This comment has been removed by the author.
ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Η φύση ειναι γνωστο οτι εκδικείτε.
Το οικοσυστημα ειναι ετσι δομημενο που οταν διαταρασουν την φυσικη αρμονικη ισορροπια του τυχον καρκινικα οντα οπως ο συγχρονος ανθρωπινος ψευδοπολιτισμος τοτε αυτο το οικοσυστημα αντεπιτηθετε. Θα σου πω ενα απλο παραδειγμα. Ειναι γνωστο οτι την συγχρονη Αθηνα, αυτο το εκτρωμα, την εχτισαν πανω σε χειμαρους και ποταμια τα οποια μπάζωσαν(!!!)...ομως τωρα καθε καλοκαιρι οι κάτοικοι ψοφανε απο καυσωνες και μετα ερχονται πλυμμηρες που εχουν πνιξει και σκοτωσει πολλους καρκινικους αθηναιους... Ιδου λοιπον η εκδικησις.

Πάνος said...

Εγινε ενα μπερδεμα με τα ονοματα γι αυτο εσβησα το προηγουμενο σχολιο τελος παντων.Δεν εννοω ακριβως αυτο...η γη ειναι νοημον ον σωστα?γιατι λοιπον δεν επιβαλλει τιμωριες σε κινεζους εβραιους μογγολους και λοιπους?στις χωρες κ τοπους διαμονης τους?και κατι αλλο,γιατι οι δρακονιανοι να περιμενουν μεχρι την τωρινη εποχη για να καταστρεψουν τη γη και τους ελληνες...δεν ξερω εχω πολλα ερωτηματικα...ισως επειδη ειναι αδυνατον να καταλαβω καποια πρταγματα και τους σκοπους τους...

Πετρος said...

Απο μικρος ειχα σκεφτει πως ισως το συμπαν να ειναι ενας μεγαλος οργανισμος που μελη του να ειναι οι πλανητες , εμεις και οτι μας περιβαλλει και ενθουσιαστηκα οταν διαβασα αυτο το αρθρο.Οσο και να προσπαθησα δεν καταλαβα ποτε γιατι καποιος να θελει το κακο καποιου αλλου , γιατι τοσα ψεματα , γιατι τοσοι ανθρωποι θελουν τοσα πολλα και εξουσια , γιατι να ειναι ετσι η κοινωνια και αλλα πολλα.Ειναι δυσκολο να εμπιστευεσαι καποιον στις μερες μας και θα ηθελα να ζητησω 2 πραγματα. Πρωτον αν υπαρχει καποια αποδειξη για οσα λεγονται παραπανω και αν θα μπορουσες να μου πεις κατι που θα με βοηθουσε στη πνευματικη νοητικη και συναισθηματικη μου εξελιξη.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΕΣ - ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΡΗΣΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ - ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ - ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ.

areti said...

ΠΑΝΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.. ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.. ΤΑΙΣΑ ΑΚΡΙΔΑ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ..ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΩ..

katerina said...

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ...ΤΩΡΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ 20ΧΡΟΝΩΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΑ 32 ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Anonymous said...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΚ(ΚΑΘΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ), ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ,ΗΘΕΛΑ (ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ)ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ,ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ,ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ "ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ"ΕΓΩ, Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΟΗΜΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΟ,ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ (ΜΕΓΑΛΛΟΨΥΧΟ ΤΙΜΩΡΟ)ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ.ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ,
ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ
ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΟΥ(ΘΕΟΥ) ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..
ΖΗΣΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις