ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 7 March 2012

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές εδώ:

----ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE - ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ----
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/google.html

...καθώς και σε άλλες αναρτήσεις μας, για να συνεχίσει να λειτουργεί το ιστολόγιο και να στέλνει στους Έλληνες και στους διεθνείς αναγνώστες του, απορρητες και ημι-απόρρητες γεωστρατηγικές και αστροστρατηγικές πληροφορίες καθώς και ζωτικές πληροφορίες επιβίωσης και ενημέρωσης-αφύπνισης για τα κρισιμότατα χρόνια που περνάει η Ελλάδα και ο πλανήτης, ως πληροφορίες που έρχονται από το τμήμα πληροφοριών της Ο.Ε.Α. (τεχνολογίας netrino – naser, αλλά και πληροφοριοδοτών όπως ο έλληνας ήρωας Σταύρος Λάλας, κ.α.) καθώς και πληροφορίες εκ των ανεξάρτητων εντατικών ερευνών του ιστολογίου, χρειαζόμαστε την στήριξη των αναγνωστών και των φίλων μας.

Η τριετής προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από το μηδέν, με μηδέν αναγνώστες και μηδέν φίλους και με χιλιάδες εχθρούς, και ξεκίνησε αρχικά αφιλοκερδώς και με υπολογίσιμες οικονομικές ζημιές για τον ιδιοκτήτη και με κατασπατάληση υπερβολικού χρόνου και ατελείωτων ωρών αϋπνίας για την εθνική και πλανητική ασφάλεια και την επιβίωση και αφύπνιση Ελλήνων, λευκής και μαύρης φυλής, ενώ το λιοντάρι ο Γιάννης Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε συνεχή οικονομικό, εργασιακό και κοινωνικό αποκλεισμό και αντιμέτωπος με "νομικές" (διάβαζε: παράνομες προδοτικές) διώξεις με συνεχή κίνδυνο να χαθεί η τηλεφωνική επικοινωνία και το ρεύμα του ή ακόμα και το σπίτι του, όπως ήδη έχει απειληθεί κατά καιρούς στο παρελθόν..

Σε αυτή την φάση είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο της δωρεάν προσφοράς, καθώς αυτό αντιβαίνει και στον συμπαντικό νόμο του δούναι και λαβείν με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον και η προσωπική μας επιβίωση, με συνέπεια το οριστικό κλείσιμο του ιστολογίου και η οριστική παύση των ενημερωτικών αποκαλυπτικών και συνταρακτικών αναρτήσεων με τις οποίες δημιουργήσαμε ρήγμα στο «Ματριξ» του δρακονιανού απατεώνα, ρήγμα το οποίο άφησε το φως της αλήθειας να μπει αχνά μέσα στην ανυπόφορη και βασανιστική εικονική πραγματικότητα – δημιούργημα του σεληνιακού συνωμότη και δολοφόνου. Κάτι το οποίο είχε και έχει τις σκληρές συνέπειες του μιας και ο αρχισυνωμότης σαδιστής της σελήνης είναι και εκδικητικό κάθαρμα συν τοις άλλοις! Έτσι, πέραν των προσωπικών μας απωλειών που δεν αναπληρώνονται με τίποτα στο σύμπαν, δυστυχώς υπάρχει και το πεζό ανυπόφορο αλλά και ανελέητο θέμα των οικονομικών, θέμα που όπως αγγίζει το 90% των Ελλήνων, αγγίζει και εμάς.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί πρωτοβουλία ανεξάρτητων αυτόκλητων φίλων της ΟΕΑ και δεν χρηματοδοτούμαστε ούτε από θεοσοφικές και φιλοσοφικές συμπαιγνιακές εβραιομασονίες, ούτε από την ΚΥΠ/ΕΥΠ /CIA/NSA, ούτε από το ...χαρέμι του ξεφΤουλάτου, ούτε από την MAJESTIC-12-13-14-1x του νομπελίστα ηλίθιου εφιάλτη Σπυρόπουλου και ούτε από άλλα ύποπτα κέντρα και παράκεντρα. Εάν η προσπάθεια μας χρηματοδοτούνταν από εκεί δεν θα ζητούσαμε την βοήθεια των φίλων και αναγνωστών μας και θα διαθέταμε ένα υπερπολυτελέστατο πανάκριβο ιστολόγιο ή μια κεντρική υπερπολυτελή ιστοσελίδα όπως διαθέτουν οι πλείστες μασονικές στοές και κυβερνητικές φανερές και μυστικές υπηρεσίες του σάπιου βρωμερού δρακονιανού κατεστημένου... Ή… εάν όντως υπήρχε αληθινή θέληση για Αλλαγή και η προσπάθεια στηρίζετο όχι μόνο από μία χούφτα ανθρώπων και φίλων, τότε ίσως να είχαμε καταφέρει ακόμα περισσότερα. Ευτυχώς για την πρώτη περίπτωση, δυστυχώς για την δεύτερη, δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Αυτό που συμβαίνει είναι να εξαντλούνται όλοι μας οι πόροι και να αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε.

Γι'αυτό λοιπον ξανακαλούμε όσοι από τους αναγνώστες μας θέλουν να συνεχίσουμε την προσπάθεια και όσοι από εσάς δεν μπορείτε να βοηθήσετε με απευθείας άμεσες δωρεές σε λογαριασμό που έχουμε αναρτήσει ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html ) καθώς και στο paypal, τουλάχιστον μπορείτε να περιηγηθείτε στο ιστολόγιο και να πράξετε τα αντίστοιχα που γίνονται σε άλλα sites του εξωτερικού αλλά και εντός της Ελλάδος. Δηλαδή, είναι απαράδεκτο, sites με αθλητικές κουτσομπολίστικες ειδήσεις να βγάζουν εκατομύρια από διαφημίσεις και χορηγούς και να μην γίνεται αντίστοιχα ούτε το 1/10 στο ιστολόγιο αυτό! Προσπαθήστε, φέρτε φίλους και γνωστούς και ας περιηγηθούν στο ιστολόγιο, ας ενημερωθούν και ας προσφέρουν έστω και εμμέσως μέσω των διαφημίσεων στον αγώνα που κάνουμε. Όσο περισσότεροι περιηγηθούν τόσο το καλλίτερο για όλους, εμάς και εσάς.

Στηρίξτε όλοι οι αναγνώστες τουλάχιστον με αυτούς τους απλούς δωρεάν για εσάς τρόπους, την προσπάθεια του ιστολογίου, εάν επιθυμείτε να συνεχίσουμε όπως το επιθυμούμε εμείς. Αδυνατουμε να υποστηρίξουμε πλέον τον Γιάννη Καραγεωργιου σε οικονομικό επίπεδο και για τον λόγο αυτό θα σταματήσουμε και εμείς διότι πέραν όλων των άλλων, η καθημερινότητα μας συνθλίβει σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Έχουμε λογομαχήσει ακόμα και με τον ίδιο τον Καραγεωργιου γιατί εδώ και μήνες μας λέει όλο ότι θα γράψει το βιβλίο για τον Ηράκλειτο αλλά ακόμα δεν το άρχισε επικαλούμενος ότι έχουν άλλα θέματα προτεραιότητα (και όχι αυτό της επιβιώσεως του) όπως κείμενα Πλανητικής και Εθνικής Ασφαλείας! Το ρεύμα και το τηλέφωνο του πάει για κόψιμο και παρ’ όλες τις πιέσεις μας να αρχίσει το βιβλίο για τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, αυτός μας έλεγε ότι δεν τον νοιάζει και ότι κείμενα μπορεί να γράψει και χωρίς ρεύμα μέσα στο σκοτάδι με ένα κερί.

Ρωτήσαμε για τιμή εκδόσεως και το ποσό είναι πάνω από 2000 ευρώ. Οπότε και το βιβλίο να γίνει, πάλι θα χρειαστούν χρηματοδότες και στην καλύτερη ίσως φιλοτιμηθεί κανένας έντιμος εκδότης και βοηθήσει!

Πράξτε κατά την δική σας συνείδηση, βοηθήστε την προσπάθεια αυτή με τον πιο ανόητο και απλό τρόπο αλλά βοηθήστε! Σας καλούμε για πολλοστή φορά, το γνωρίζουμε όπως γνωρίζετε και εσείς ότι εμείς δεν είμαστε τυχοδιώκτες, κλέφτες, απατεώνες. Είμαστε εσείς και εσείς είσαστε εμείς. Είμαστε ένα, παρά τις διαφωνίες μας, παρά τα μύρια όσα προβλήματα και εάν ο καθείς κοιτάζει την πάρτη του τότε όλα θα είναι μάταια. Και εκατό χιλιάδες σκάφη να αφιχθούν, δεν θα είμαστε άξιοι να σταθούμε απέναντι τους. Θα έχουμε χάσει το παιχνίδι.

Εμείς δεν πουληθήκαμε ποτέ.

Εις το επανειδήν.
Ομάδα Σύνταξης «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ».

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις