ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 1 July 2009

ΠΕΡΊ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΎ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΑΛΗΘΉΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΌΣ ΧΑΡΤΗΣ Ο.Ε.Α.

HMIΑΛΗΘΉΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΌΣ ΧΑΡΤΗΣ Ο.Ε.Α.


O παλιός ημιαληθής είναι από τη δεκαετία του 80.

Ο καινούργιος είναι ο αληθής μετά το 2000...

Η Ο.Ε.Α. μετά το 2000 δίνει κείμενα με πληρη αληθη στοιχεία, δίχως παραπλάνηση, δίχως ημιαληθή κείμενα όπως παλιά.

Ο χάρτης ήταν σκοπίμως λανθασμένος παλιά διότι ήταν περίοδος ημιαληθών κειμένων τότε. Τα ημιαληθή κείμενα τα έβγαζαν με 2 κυρίως σκοπούς.

α) Να παραπλανήσουν μασωνικά κέντρα από τις αληθείς θέσεις της ο.ε.α. για λόγους τακτικής.

β) Να παρουσιάσουν τις θεσεις της ο.ε.α μεσα απο πλαστες υπερασπίσεις αλλοτε του δια, αλλοτε του προμηθεα, αλλοτε του χριστου ωστε να απομακρυνουν τους ελληνες απο φιλοκινεζικες, φιλοθιβετιανες θεσεις και να τους ευθυγραμμίσουν προετοιμάσουν για τα κείμενα τελικής ευθείας που βγήκαν μετά το 1998-2000.

Στα κείμενα μετά το 2000 όπως για παράδειγμα την απολογία, το εκλογές 2004
δείτε εδώ, φουράκειους σταύλους
εδώ και εδώ και άλλα, εκεί θα δείτε ότι η δεξιόστροφη σβάστικα ταυτίζεται με τα 4 βέλη που κοιτάνε προς το κέντρο (συρρικνούμενος σταυρός) και τους φιλοσοφικούς μασωνους, ενώ η αριστερόστροφη σβάστικα ταυτίζεται με τα 4 βέλη που επεκτείνονται (που κοιτάνε προς τα έξω, επεκτεινόμενος σταυρός) και τους θεοσοφιστές μασωνους τους γενήτορες του ναζισμού.

Ο παλιός χάρτης της ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ειχε παραπλανητικα και για τις 2 αντιπεριστρεφόμενες σβαστικες τον επεκτεινομενο σταυρό.

Η μόνη διόρθωση στον αληθή αμφιγονικό χάρτη είναι στην δεξιόστροφη σβάστικα (στην αριστερη πλευρά της αμφιγονίας) όπου τα βέλη αντί να κοιτάνε προς τα έξω κοιτάνε προς τα μέσα, διότι η δεξιόστροφη ροπή συμβολίζει ένρηξη (το αντίθετο της έκρηξης), συρρίκνωση και πύκνωση (πύκνωση ύλης) αντίθετα με την αριστερόστροφη που συμβολίζει έκρηξη, επέκταση(επεκτεινόμενος σταυρός) και αραίωση. (αραίωση ύλης)


Φυσικά η Ο.Ε.Α. είχε αυτό το λάθος σκοπίμως για να μπερδεύει τους μασωνους τα
νεοναζιστάκια και τους τελείως λοβοτομημένους αστείους και γελοίους που θεωρούν τα πανάρχαια αυτά πελασγικά προσελήνια σύμβολα (ιστορία 35000 ετών!!!) ως σύμβολα του εθνικοσοσιαλισμού των ναζί του 1940! (ΕΛΕΟΣ!!!!)

Επιστημονικός αποσυμβολισμός της σβάστικας.

Η σβαστικα ή τετρακτιδα ειναι ηλιακό σύμβολο.

Κατα τα συμπαντικά πρότυπα της ο.ε.α. σε ολα τα ηλιακα συστηματα υπαρχει ένα ήλιος ύλης (ο γνωστός ήλιος μας) και ένας αόρατος ανθήλιος αντι-ύλης (μαυρη τρύπα!) που κάπου στο κέντρο τους οι 2 αντιπεριστρεφόμενοι ήλιοι έχουν τον απολλώνειο-ουδετερονιακό μεσήλιο (συμβολιζόμενο από τα αντικριστά έψιλον ]+[ )

Ο ήλιος μας και οι πλανήτες γύρω του περιστρόφονται όλοι αριστερόστροφα. (Γεγονός γνωστό στην μοντέρνα επιστήμη) Επίσης ο ήλιος μας εκπέμπει ακτινοβολία. (φωτόνια και "ηλιακό άνεμο")

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο ο ήλιος μας ταυτίζεται με την αριστερόστροφη σβάστικα και τον επεκτεινόμενο σταυρό (εκπομπής ύλης και ενέργειας)

Αντίθετα ο ανθήλιος αντι-ύλης (μαύρη τρύπα!) περιστρέφεται δεξιόστροφα και ταυτίζεται με την δεξιόστροφη σβάστικα και τον συρρικνούμενο σταυρό (πύκνωσης/απορρόφησης ύλης και ενέργειας) ενώ είναι αόρατος στα όργανα μας λόγο της δεξιόστροφης ροπής της ακτινοβολίας του. (σπιν)

Για του λόγου το αληθές. Προσέξτε αυτό το βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=IIP-CnPWLn8

Είναι βίντεο του ήλιου απο το διαστημοσκάφος ΣΟΧΟ που παρατηρει συνεχώς τον ήλιο.

Προσέξτε την περιστροφή του ήλιου (απο αριστερά προς τα δεξιά)

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ!!!

Αριστερόστροφη σβάστικα λοιπόν... και επεκτεινόμενος σταυρός (εκπομπής ακτινοβολιών φωτονίων-ηλιακού ανέμου)!!!

1 comment:

Anonymous said...

Σιωνιστικος Γεωλογικός Γεωφυσικός Φονικός Τεκτονικός Πόλεμος κατά της Ελλάδος σε Εξέλιξη

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο Κρατικός Μηχανισμός για το ενδεχόμενο Ισχυρής Σεισμικής Δόνησης από τον Ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Περιοχή της Αταλαντης το Πρώτο Δεκαήμερο του Ιουλίου, Μάλιστα το Νοσοκομείο της Λαμίας είναι σε ύψιστη ετοιμότητα και έχει έτοιμους 3.000 Νεκροσακους Καθως περιμένουν Σεισμό εντάσεως έως και 6,5R. ενώ σε κατάσταση συναγερμού είναι η Αστυνομία και η Πυροσβεστική .

Η Πρόβλεψη των προσεισμικών σημάτων έχει προέλθει από την Ομάδα ΒΑΝ του Καθηγητή Φυσικής Βαρώτσου, από συνέχη σηματα ενεργειακού υψηλού φορτίου από το Σταθμό των Αθηνών από τα τέλη Μαρτίου και μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως με τα σηματα, εις στο ουρανό των περιοχών (από τον ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Εύβοια) έχουν παρατηρηθεί συνεχείς ρίψεις από αεροσκάφη Cemtrails και σχηματισμό Γεωμετρικών νεφών από από την αύξηση ηλεκτρομαγνητικού φορτίου από τα συστήματα ΗΑRRΡ ώστε να ενεργοποιηθούν τα Ρήγματα των περιοχών ώστε να προκληθεί ισχυρότατος Σεισμός.

Η Ελλάς δια άλλη μια φορά είναι την απειλή Γεωφυσικού πολέμου από τα σκοτεινα Σιωνιστικά Κέντρα που το μόνο που επιθυμούν είναι η Καταστροφή μας.

παρακαλούμε να κοινοποιηθεί το άνω κείμενο και εις αλλά ιστολογια προς προστασία Πολιτών.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις