ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 4 January 2011

Οι διαχρονικοί προδότες πάντα έτρεμαν και τρέμουν τον Οθφαλμό της Συμπαντικής Δικαιοσύνης!!

Στο βίντεο όπου η ΟΕΑ αναφέρετε με αλήθειες που σπάνε κόκαλα, στον απατεώνα προβοκάτορα αρχηγό της «Χρυσής Αυγής» Μιχαλολιάκο, στην απάτη του υπερδιογκωμένου «ολοκαυτώματος», και στην απάτη του προβοκατόρικου εγκληματικού εβραιογενούς-μογγολογενούς Γ’ Ράιχ, κάποιοι ναζιστές ακόλουθοι του Μιχαλολιάκου και παράλληλα ενταγμένοι στους "Εψιλον - 666 - Έλευσις" (http://www.youtube.com/user/stamatio4 Δείτε το κανάλι του, ιδού η συμπαιγνία, Χρυσαυγίτες, θεοσοφική μασονία και "Έψιλον Έλευσις" των 72 της Ελευσίνος, ως προβοκάτορες προωθούν παράλληλα και την Έλευση του Ψευδο-Διός-Ολυμπίων και του Πλανήτη-Χ του απατεώνα μασόνου στρατηγού Καλογεράκη, ως Ψευδο-Ολύμπιοι υποδυόμενους από δυνάμεις Κρόνιων/Γιαχβέδων/Σελήνης με σκοπό την ανάφλεξη του "Αρμαγεδδώνα") επιτέθηκαν βλακωδώς στο ιστολόγιο για την εικόνα που απεικονίζει μονίμως στα αριστερά του, όπου παρουσιάζεται ο οφθαλμός στον πλανήτη Κρόνο ως παρούσα διαστημική βάση του Ανδρομέδιου Κυβερνητικού Αστροστόλου ΔΙΚΑΣΤΩΝ του Θετού Εναρμονισμένου με τη Φύση Συμπαντικού Δικαίου, μαζί με το αιώνιο ρητό της Πανεπόπτου Συμπαντικής Θεϊκής Δικαιοσύνης του Ενός Ύψιστου μη θέοντα «Θεού» «ΠΑΝΑ» ή «ΣΥΜΠΑΝ», και μαζί με το σύμβολο του Οκτάκτινου Αστέρα («Μακεδονικός Ήλιος της Βεργίνας») ως σύμβολο των Πανάρχαιων Ελληνικών «Ηλιακών θεών» VARUNA (Σανσκριτικά) ή Ουρανιδείς (Ελληνιστί) ήτοι του Ουρανού και του Διός (εκτός στασιαστού Κρόνου), ως επικυρίαρχων και πλανητικών κυβερνητών στο τοπικό ηλιακό σύστημα προ της εμφανίσεως της δρακονιανής Σελήνης, ήτοι προ 13500 περίπου έτη..
Την ίδια επίθεση δέχτηκε το ιστολόγιο και από τον ελεεινό και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, Σπυρόπουλο και την ομάδα του αρουραίων: «αδελφές τατά», ήτοι τον δαιμονιζόμενο αποτυχημένο μαύρο μάγο Εύμολπο, και τον ταλαίπωρο εβραιοκυπατζή «Αντιμέτατρον» (Διάβαζε: συμπαιγνιακώς Υπερ του Μέτατρον)
Καλούμε τα ως άνω δρακονιανώς τηλεκατευθυνόμενα (μέσω LINK/LAP/MASER) σεληνιακά βλήματα, ή μάλλον αυτούς που τηλεκατευθύνουν τα ως άνω βλήματα, και αυτούς που ήδη είναι εντελώς τρομοκρατημένοι και χεσμένοι από το φόβο τους, να φοβούνται και να τρέμουν ακόμη περισσότερο αυτό τον οφθαλμό Πανσυμπαντικής Θεικής Δικαιοσύνης, ο οποίος ήρθε για να σβήσει από τον γήινο χάρτη και από την γήινη ματωμένη πόρνη ιστορία (13500 ετών) γενοκτονημένων Πελασγών και γενοκτονημένων Μαύρων της αυτόχθονης Μαύρης φυλής, από τα Κίτρινα ανθρωποερπετά και από τις μογγολικές τους επιμειξίες, αυτούς που προκάλεσαν αυτό το διαχρονικό πλανητικό κακούργημα, και αυτούς που υποδύονται σήμερα πλαστογραφικώς τον Ένα Αληθινό Ύψιστο Ταυτοκοσμικό Θεό «Πάνα» ή «ΣΥΜΠΑΝ» και τον Πανεπόπτη Οφθαλμό Του («ΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ, ΟΣ ΠΑΝΘ ΌΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΆΚΟΥΕΙ») ως δήθεν τάχα (ανύπαρκτος) εξωκοσμικός Δημιουργός Θεός (Εβραιοχριστιανιστί) και ως δήθεν τάχα (ανύπαρκτος) εξωκοσμικός Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος (Μασονιστί), και αυτούς που υποδύονται πλαστογραφικώς σήμερα τα επιτελεία του Διός και των Ουρανιδών για να τα δυσφημίσουν και να προκαλέσουν τον «Αρμαγεδδώνα» μέσω της "Αυτοκρατορίας 666 Κων/πόλεως", και αυτούς τους πειθήνιους δούλους τους στη Γη, ως μέντιουμς, παραψυχολόγους, αστρολόγους, μάγους, μασονικά ιερατεία, θρησκευτικά ιερατεία, και ακόλουθοι της ναζιστικής μασονικής «Χρυσής Αυγής» (Golden Morgenrote) και πιστοί ακόλουθοι των δαιμόνων του σεληνιακού Μετατρον και υβριστές των τελευταίων Ελλήνων Ηρώων, όπως έπραξαν προδοτικώς οι ως άνω «Αδελφές Τατά» στη χώρα των αρουραίων την σύγχρονη ψευδελλάδα.
Τους καλούμε λοιπόν να τον φοβούνται και να τον τρέμουν ακόμη περισσότερο αυτό τον «οφθαλμό» από όσο ήδη τον τρέμουν τώρα, για τα συνειδητώς προδοτικά πεπραγμένα τους, γιατί το τέλος τους και σε αυτή τη ζωή αλλά ΚΑΙ στην επόμενη, θα είναι άθλιο και αυτό που αρμόζει σε ελεεινά προδοτικά σκουλήκια που πρόδωσαν με τα εγκληματικά έργα τους και λόγια τους, τον Ύψιστο(ΣΥΜΠΑΝ), τους Έλληνες θεούς(Ουρανιδείς-Διός), την φυλή(Λευκή/Πελασγική), και την πατρίδα(Ελληνική), αν δεν αλλάξουν ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ συμπεριφορά και αν δεν διαπράξουν ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ πράξεις εξιλεώσεως των προδοσιών τους, διότι ο χρόνος αυτών των εγκληματικών αγαπημένων τους σημερινών επικυρίαρχων τους, που κατέσφαξαν, τρέλαναν και καταταλαιπώρησαν την λευκή + μαύρη ανθρωπότητα τα τελευταία 13500 χρόνια, είναι πολύ λίγος!


O ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ:

7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO - NASER».-

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINO – NASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO – NASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINO – NASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.



ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ».

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ 90% (!!!), ΩΣΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ «NETΡΙΝΟ - NASER» ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΕΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

ΠΕΡΙ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html

ΠΕΡΙ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. - ΜΕΡΟΣ Β
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_21.html

Η αυτοκρατορία των ...ηλιθίων αντεπιτίθεται!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_19.html

ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΩΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666", "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (GOLDEN MORGENROTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/666-golden-morgenrote.html

Ορεκτικό Ο.Ε.Α. προς "Χρυσή Αυγή", Hellraiser, Λυκαονες, Εψιλον 666 του "ΛΑ.Ο.Σ.", και λοιπούς αρουραίους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/hellraiser-666.html

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α.ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΥΚΑΟΝΩΝ" ΚΛΠ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1240.html

Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης: Πρός Περιοδικά Γ'
http://www.easy-share.com/1909346151/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις